+1 yılGörselde bir erkek tarafından yenilen bir but var, acaba açlık konusunda yönlendirme mi yapılıyor? Beyaz et sağlık için daha iyidir mesajı mı veriliyor? Diyet açısından önemli görülerek kadınlar açlığı giderme yoluna gitmeli şeklinde bir öneride mi bulunuluyor? Çözemedim 😉🤨
Konuyu toparlayıp cinsel açlığa varana kadar herkes doydu sanırım 😄😄👋👋11 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeden sonra, kadın açlık meselesini halletmiş, işi tatlıya bağlamış bile.. 😄
Sanırım yine erkekler aç gibi oldu 😃😃
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılAç olan taraf erkekler ama kadınlar da 'istemem yan cebime koy' diyorlar. :):
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılAç görünmekle açlık çekmek aynı değil bana göre, sözde erkekler daha aç görünüyor ama kadınların da toplum baskısından bekaret düşüncesinden uzun yıllar cinsel açlık çekmesi gizli bir açlıktır erkekler bizim toplumda daha kolay cinsellik yaşayabiliyor kadınlar aynı avantajda veya düşüncede degil bu yüzden kadınlar daha açtır :)
21 YorumlaBence de :)
Kişiye göre değişsede erkeklerin hormonal olarak daha aç olduklarını düşünüyorum. Kadın dokuz nefsine hakim olurken erkek tek nefsine hakim olamazmış..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılGerçekten istekli bir kadına denk geldiğim o gün bu sorunuza daha doyurucu bir cevap verebilirim umarım.
Şuana kadar benimmi şanssızlığım bilmiyorum. Daha cinsellik konusuna girer girmez sen şusun busun gibi yargılayanlar açık arayla öndeler. ya da dediğim gibi ben şanssızım bu konuda.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılspor yaptğım için testeron seviyom yüksek ve zaman zaman açlık çekiyorum. çünkü cinselliği daha öncede doruklarda yaşadığım için oluyor. yaklaşık 40 gündür ilişkiye girmedim ve mast da yapmıyorum. iki gündür baya bir açım yani ama tabi ki kimseyi rahatsız etmiyorum. öz eleştiri yapmak istedim. bunun kadınla ilgisi yok. ha sevgilim varken ona dokunmadığım günlerde oldu. hatta çıplak foto atınca kızmıştım.
10 Yorumla
+1 yılToplumumuzda kadınlarda bastırılmış duygular çok yüksek olduğu için bu durumdan ötürü erkekler hep hedef tahtası olmuştur. ama kadınlar erkeklere göre daha açtır. artık yeni nesil daha bilinçlendiğinden ötürü bu açlık daha da ortaya çıkıyor.
20 Yorumlaen ac benim cok acim acliktan ölüyorum :( öldüm hatta :(
duygusal aclikta cabasi :(51 Yorumla- +1 yıl
Seni doyurmak boynumuza borç o halde. Ucurmali seni acilen.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bir kadının cinsel gücü, açlığı ile erkekler yarışamaz. Kadınlar iyi gizler, ifade edemezler bunun birçok sebebi var ama içten içe ölürler. Zoru oynarlar.
Özellikle yabancı kızlar sevgililerini sırf her gün sevişmiyorlar diye terk ederler böyle örnekler sürüyle dolu.
Erkekler ise diline vurur, agresif davranır ama işi bitince olayı biter kadın hep daha çok ister.00 Yorumla
+1 yılErkekler bu konuda duygularını bastirmakta güçlük çekiyor
40 Yorumla
+1 yılİki tarafta açlık çeker ama kadın daha iradelidir. Bu yüzden erkeğin açlığı daha belirgindir.
30 Yorumla
+1 yılErkek bir şekilde kendini tatmin edebiliyor ama bazı kadınlar evlilik hayatında bile tatmin olamıyor. Bu yüzden erkeklerin daha şanslı olduğuna inanıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlar daha aç, erkeklerde açık diyelim.. toplum işte
41 YorumlaCinselligi bilmem de benim karnim hep ac midem doysa gozum doymuyo, gozum doysa midem tekrar acikiyo🤷♀️
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTestesteronlar öyle bir ateşlenir ki yanardağ lavları önünde saygıyla durur :DD
Erkekler bu konuda çok önde diyebilirim :D20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler. Çünkü kadınlar toplum baskısı nedeniyle genelde gizler.
20 YorumlaTestosteron hormonu yüksek olanlar da böyle bir durum söz konusu Östrojen hormonu bunu dengeliyor hiç degilse
10 Yorumla
+1 yılBunun cinsiyetle hiçbir alakası yok. İnsanların kendisi ile alakalı. Cinsiyetleri böyle sorularla kıyaslamayın bence.
10 YorumlaYa bu olay kişiden kişiye değişir yani iki kardeş bile farklıdır. Erkeklerin adı çıkmış lakin KS ye bakınca kadınlar daha azgın sanki.
10 Yorumla
+1 yılCansız mankene bile tecavüz etmeye kankanlar kedi köpeğe hallenen adamlarsa bu sorunun cevabı erkektir.
12 Yorumlasadece kadınlar erkeklere oranla daha şanslı. arayan erkekler, aranılan kadınlar olunca onlarda bu avantajı çok iyi kullanıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılcinsel istek olarak en cok erkekler ama kadinlarda bu durum gerceklestiginde erkeklerden 10 kat daha fazla istek olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılResim başka birşey olabilirdi cinsellikten bahsediyorsun yemek yiyen biri var orda
23 YorumlaBöyle daha sempatik bir soru oldu 😊
Cevap sahibi+1 yılSempatiklik değil mide bulantısı oldu sadece
- +1 yıl
Medpamid iç iyi gelir
+1 yılKadınlar erkekler kadar belli etmiyor sadece. Bu yüzden erkekler gibi görünüyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Aç bir kadın hep tercihimdir
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında ikisi de çeker ama erkekler bunu daha çok belli eder kadınlar daha çok izleyebilir ve kendini tutabilir
40 Yorumla
+1 yılErkekler daha çok kalori yaktığı için erkekler derim.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkekler tabii ki... Kadınlarda bizdeki libido olsa zaten şekil çok farklı olurdu
10 Yorumla
+1 yılKişisine göre değişir. Sadece kadınlar, erkekler kadar belli etmiyor. Ama isteniyorsa yasanmali, kadın içinde erkek icinde
10 YorumlaCinsel açlığın Afrikası Türkiye diyorlar ya bilemedim şimdi.
10 Yorumla
+1 yıltamamen hormonlarla alakalı bence cinsiyete pek bağlantısı yok olayın
10 Yorumlaİki tarafta da var böyle insanlar. Mantıklı olanı da bu zaten...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Abazalar in çoğu❤❤ erkeler den 🌷🌷🌷çıkıyor 🌼🌼🌻🌻🌻😀😀😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılDünyada her iki cinsiyet Türkiye'de sadece erkekler.
10 Yorumla
+1 yılEşlekle yakalanan kadın gördünüz mü yok ne diye soruyon tabiki abazan erkekler
12 Yorumla- +1 yıl
Atla yakalanan kadını şikayet üzerine polisler götürüyordu Mardin'de 7 sene önce :)
- +1 yıl
@Secilayguderoglu Atla gel şaban :D
+1 yılKadınlar daha cok cınsel aclık ceker ana bu her kadın ıcın gecerlı degıl her ten her beden farklıdır
10 Yorumla
+1 yılErkek veya kadin bilmem ama cinsel acligin afrikasidir TURKIYE
21 Yorumla- 6 ay
Günümüz TR'sinden bahsediyorsan evet. Fakat eskiler ise hayır.
İstek normal ama açlık iyi değildir açlık insana herşeyi yaptırır
10 YorumlaKadınlar daha çok ama bunu bastırıyorlar erkekler bastıramadığı için de erkeklere çok diyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEgoist erkekler yüzünden tabi ki kadınlarımız ne yazık ki..
10 YorumlaBerabere biter bu maç
60 YorumlaErkekler daha çok cinsel açlık çeker
40 YorumlaKişiden kişiye degisir bence
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişir öyle bir cinsiyet ayrımı yoktur bence
11 YorumlaGizli yorum yapamayacaksin 😊
+1 yılKadınlar iyi taklit yapar.
10 Yorumla
+1 yılKadinlar erkekler kadar belli etmiyo benceee
11 YorumlaHer ikisi de ama erkekler bunu belli ediyor
20 Yorumla
+1 yılCinsiyet savaşları 😂😂😂😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu konu da Afrikadan daha beter açız.. : ))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar kontrol edebiliyor ama erkekler malesef
20 Yorumla
+1 yılerkekler, hiç kadın tacizci tecavüzcü gördün mü
20 YorumlaAçlığın cinsiyeti olmaz
10 Yorumla
+1 yılKim nefsine hakim olamıyorsa o daha açtır..
10 YorumlaErkekler afrikali fakirler gibi aç
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki erkekler daha aç
11 Yorumla- +1 yıl
Kişisine göre aç olan kadında yok mu ama. Ben şahsen biraz aç bir kızı isterim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ülkede erkeklerde var bir manyaklık.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler bence 🤔🤔🤔
10 Yorumlaülkemiz genelinde Erkekler
10 Yorumla
+1 yılabazalık durumuna göre değişir...
10 YorumlaKişilerin karakteristik özelliklerine bağlı😊
10 YorumlaErkekler aç oğlu aç.
20 Yorumla
+1 yılBuradaki kadınlar nerdeyse üzerimize atlayacaklar
10 Yorumla
+1 yılErkekler
20 Yorumla
+1 yılİkiside
31 Yorumla- +1 yıl
herkes cinsel olarak açtır aslında sadece ifade ediş biçimi ve sıklığı değişir...
+1 yılHer ikisi
30 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar