Mesela sevgilim, eşim olacak adamın ilk defa göğüs görmüş gibi olmasını istemem daha medeni biri olmasını isterim yanında bazen yanında çıplak bile olsam muhatabının yüzüm olmasını isterim. Var mıdır böyle medeni, havalı erkekler yoksa Türkiye’de bütün erkekler aç mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHer şeyin yeri ve zamanı olduğunu düşünüyorum. Bu tarz cinsellik gibi durumları karşı taraf istekli ise her şekilde anlayabiliyorsun zaten. Ama çıplaklık gibi bir durum karşı tarafı etkileyebilir çıplaklıktan kastınız açık kıyafetler ise muhattabı yüzü olabilir ama diğer türlü bir durum birazcık zor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Oradaki açlık kelimesini yanlış düşündüğünüzü söyleyebilirim. Erkek her zaman açtır. Biyolojisi böyle. Bunun az yaşamışlıkla alakası yok. Sevişmenin üzerinden 5 dakika geçse bile sizi çıplak görüp tekrar isteyebilir size öyle bakabilir. Aradaki tek fark kimi erkek istediğini belli eder kimi çok iyi gizler. Siz gizleyenleri çekici buluyorsunuz. Heryerde bulabililrsiniz...
01 Yorumla
Soran1 yılDaha az istekli erkekler var bence herkes aynı seviyede düşkün değil, bahsettiğim kişi illa bir aseksüelde olmak zorunda değil
1 yılTabiki bütün erkekler aç değil ama büyük bir bölümü Aç , bu noktada zekaya duyguya zihnine önem veren erkek cinselliğin gerçek anlamda bedenle sınırlı olmadığını idrak edebilen erkek isteğini de rahatlıkla yönetebilir , zaten o aç olanlar 3/5 dakika içinde boşalırlar kadına da zevk vermezler
03 Yorumla
Soran1 yılÇok haklı bir yorum cidden, peki ben o 3-5 dk işini halleden erkekleri nasıl ayırt edicem
- 1 yıl
Düşünce yapısıyla kadınların ve cinsellikleri kadın düşüncelerinin aklındaki yerini analiz ederek cinsel dürtülerini bir ihtiyaçtan dolayı kı yoksa insan olarak kendi özelliğini bilen bilinçli bir arzudan dolayı mı istediğini bilmelisin
Soran1 yılTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAç olan sizlersiniz. Paradan başka hiç bir şeye odaklanmaz, odaklanamazsınız. Biz erkekler bu konuda daha iyiyiz. En azından gözlerinizin, yüzünüzün, endamınızın farkındayızdır her zaman...
02 Yorumla
Soran1 yılHerkesi aynı kefeye koyarak yanlış yapıyorsunuz sizden 30 yaştan fazla küçük bir kızdan tavsiye olsun
- 1 yıl
Nerede ise tamamınız böyle. herkes demedim zaten, ama nerede ise tamamınız. Bu da çok büyük bir oran ve çok vahim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Sana felsefik bir sır belirteyim.
Erkek doyuran taraftır.. Kadınsa doyan taraf
detaylı açıklama husunda bence yazacağım.. farkı anlarsan sırrı çözersin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Erkekler bu konuda biraz daha rahatlar. Kızlar gibi bakirelik derdi yok. O yüzden araştırmacı uygulamacı davranırlar. Bi hissi tutkuyu tatdığın da sen bile hep yapmak isteyeceksin
05 Yorumla
Soran1 yılNamus kızlara mı özel demeye çalıştı biri
Soran1 yılModern kızlar içinde namus konusu sorun olmuyor ki, muhafazakar kesimin kızı ve erkeği için geçerli olabilir sadece
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Belli bir doyuma ulaşması lazım... Evde sen çıplak gezerken sana yükselmemesi bir süre sonra seni de rahatsız eder
02 Yorumla
Soran1 yılYükselmemesi değil yanında çıplak yatıyorda olsam gözlerime aşkla bakabilsin istiyorum
1 yılMedeniyetle ne alakası var
Düzenli cinsel hayatı olduğu zaman dediğin olur merak etme
O zamanda kocam benden soğudu mu
Diye başlık açarsın04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka sevgiyle gözlerime baktığında soğuduğunu düşünmem
- 1 yıl
Gorucuz
Kızlar dengesiz varlıklar
O zaman ne dusuneceksin
Soran1 yılNe yani aç gibi sürekli oramı buramı muhatap alınca daha mı mutlu olacağım
- 1 yıl
Anlamıyorsun herhalde
Düzenli cinsel hayatı yoksa bir erkeğin dediğin imkansız
Sürekli aç olur zaten
Düzenli cansel hayatta dediğin olur
Ve ben sana olacaksın demiyorum
İlerde bu olay yaşandığı zaman neler hissettiğini sen göreceksin
Kadınlar bile ne istediğini bilmiyoe
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılo kadar ilişkiye girdiği halde baldırı açıklara bile hala azanlar var o yüzden senin öylesini bulman imkansız gibi bir şey :)
00 Yorumla
1 yılBöyle biri olsa kocamın dikkatini çekmiyorum diye şikayet edersin. Kadınların problemleri artık saçma geliyor bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Daha önce meme görmüş olmak medeniyet mi dedin. Yanlış mı anladım
03 Yorumla
Soran1 yılGörmemiş gibi bakmakta medeniyet değil en azından
Soran1 yılSevgilim tabii ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılDeğildir aç olan biri herhangi bir tecavüzcü ve tscjzcidir benim gözümde aynıdır
00 Yorumla Duygusal Olgun kendini bilen biri olursa istediğin olur bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAç değiliz çok şükür. Konuşurken memeye değil, yüze bakmayı beceriyoruz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Senin arayışin gay bir gayla tanış dediğin gibi olur merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen olsan ona öyle bakarmısın, Mutlaka başka yerlerine bakacaksın eminim buna. Tok erke ancak yurtdışında bulunur.
01 Yorumla
Soran1 yılHmm
1 yılEvlendikten sonra bence öyle olması normal olur zaten çıplak bile olsan normal karşılanmalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle duygular özeldir özel duygular özel insanla paylaşılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYine cinsiyetçilik... Siz kadınlarda aynısınız
00 YorumlaArzuladığı kişiye her zaman açtır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTam beni tarif ettin desem yeminle yalan söylemiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Bu işler şans ya. Karşılıklı uyuma bakmanız lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. benim gibi nüdistse bunları sorun etmez
00 Yorumla
1 yılDoyarsak öyle olur o da tamamen çiftlere bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. aç ama zamanla o seviyteye gelirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVarsa öyle babayiğit biri helal olsun derim
02 Yorumla
Soran1 yılYd da varmış
Cevap sahibi1 yılorada herkes çıplak gezdiği için artık normala karşılanıyor alabilir mi
Gizli Üye(18-24)1 yılzamanla geçer ki alışır sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 2 posta attıktan sonra o dediğin olur
00 Yorumla
1 yılZor be 😅😂
00 Yorumla
1 yılİç gıcıklayıcı ve harikuladesin
00 Yorumla
1 yılher erkek actir evet yani bulsa yok demez
00 YorumlaBen varim
00 YorumlaYapmadan duramam öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. genelde ac gibiyiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılAbaza bizim topluluk
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılAç elbette ya sdfsdf
00 Yorumla olamaz
00 Yorumla
1 yılMutlaka öyledir
00 YorumlaSelam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri