Cinsel Yaşam Cinsellik, bir ilişkinin yüzde kaçı? (Sayfa 2) PsychoBabble Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Cinsellik, bir ilişkinin yüzde kaçı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cinsellik yaşanmadan ilişki olur mu? 2 2 Yorumla Angelsilence +1 yıl Olur Yorumla fairtail +1 yıl @Angelsilence : Elbette olur ama cinsellik ile aşkın yansımasını hissetmek o da ayrı bir mutluluk olur. Yorumla
kötüadam06 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl bu tür sorular erkek sorsa hemen kalkar 1 11 Yorumla PsychoBabble +1 yıl kalkmaz, sor görelim :) Yorumla kötüadam06 +1 yıl sordum her soru ya şikayet ediliyor ya da kaldırıldı bazıların kuyruk acısı var 🤭🤭🤭 Yorumla PsychoBabble +1 yıl daha önceki hesabımda moderatördüm, soruş tarzında sıkıntı vardır. Kızlara özel soruyorsan da kalkmış olabilir Yorumla kötüadam06 +1 yıl kım kaldırıyor bunu pekı Yorumla PsychoBabble +1 yıl moderatörler gizliyor adminler kaldırıyor Yorumla kötüadam06 +1 yıl keyftende kaldırmak istese yeter yanı Yorumla PsychoBabble +1 yıl moderatörler keyiften kaldırmaz, oranı düşer. adminler zaten para alan çalışanlar keyifle işleri yok :) Yorumla kötüadam06 +1 yıl adminler para mı alıyor 🤔 Yorumla PsychoBabble +1 yıl e tabi ki Yorumla kötüadam06 +1 yıl Bilmiyordum admınler sayfa sahıbı sanıyordum veya normal üyedir gibi sandım burda sorulmuş soru gibi sordum soru kalktı kı 1 haftadır hesabımı gecici donduruyolar ust uste Yorumla kötüadam06 +1 yıl hiç bişey yapamdım halde bılgılendırme olmadan Yorumla
FantasticBlue Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 74% +1 yıl Yüzde olarak değil de, temeli diyelim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evlenmeden önce %0 evlendikten sonra %50 4 2 Yorumla Dalgakıran132 +1 yıl Bence tam tersi Yorumla sonnisim +1 yıl daha fazla Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Günümüzde, %80 gibi bir paa sahip :)) 3 1 Yorumla ProofStriker06 +1 yıl *paya Yorumla
Kizilpisipisi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl 50 filan 7 1 Yorumla Tayfun0950 +1 yıl yüzde 50 si nasıl hayattan zevk alıyorsun peki.. Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nefes almak gibi bence 1 0 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. yüzde 50 si bence minimum olarak söylüyorum 1 0 Yorumla
mırch Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl günümüzde cinsellık ılıskının %85 i o olmadan ne sevgı ne eglence hıc bırsey kalmıyor 0 0 Yorumla
Olmasada_olur Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Yarısı :) 5 1 Yorumla emrekorkmaz39 +1 yıl @Olmasada_olur sankı yarısından daha fazla gıbı ;) Yorumla
33dertli33 Takip Et Yoda Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. cınsellık bana gore yuzde yuzu derım o kadar 2 0 Yorumla
emiramm Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl %60 diyorum %10sadakat %10 güven %20 aşk 2 1 Yorumla Mhrrmysr1 +1 yıl Farkli bir bakiş Yorumla
TuğçeRy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 7 si 7 1 Yorumla muhasebe40 +1 yıl yani sevmiyorsun seksi Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok önemli desem yeterlimi yüzdeye gerek yok 1 0 Yorumla
Lovegood Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl %85 diyorum😊 1 2 Yorumla sonnisim +1 yıl helal Yorumla Yohartuk +1 yıl Guzel Yorumla
TatlıBörek Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. %50 si 1 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yüzde yüzü 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. direkt %50 si 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Cinsellik yaşanmadan ilişki olur mu?
Olur
@Angelsilence : Elbette olur ama cinsellik ile aşkın yansımasını hissetmek o da ayrı bir mutluluk olur.
bu tür sorular erkek sorsa hemen kalkar
kalkmaz, sor görelim :)
sordum her soru ya şikayet ediliyor ya da kaldırıldı bazıların kuyruk acısı var 🤭🤭🤭
daha önceki hesabımda moderatördüm, soruş tarzında sıkıntı vardır. Kızlara özel soruyorsan da kalkmış olabilir
kım kaldırıyor bunu pekı
moderatörler gizliyor adminler kaldırıyor
keyftende kaldırmak istese yeter yanı
moderatörler keyiften kaldırmaz, oranı düşer. adminler zaten para alan çalışanlar keyifle işleri yok :)
adminler para mı alıyor 🤔
e tabi ki
Bilmiyordum admınler sayfa sahıbı sanıyordum veya normal üyedir gibi sandım burda sorulmuş soru gibi sordum soru kalktı kı 1 haftadır hesabımı gecici donduruyolar ust uste
hiç bişey yapamdım halde bılgılendırme olmadan
Cinsellik, bir ilişkinin bel kemiğidir.
Bu devirde %90'lara kadar çıkan oran.
Yüzde yüz bin milyon 😂
Kizlarsoruyor. com üyelerine göre %100
Yüzde olarak değil de, temeli diyelim.
Evlenmeden önce %0 evlendikten sonra %50
Bence tam tersi
daha fazla
%28382838382839293384 kadardır
Günümüzde, %80 gibi bir paa sahip :))
*paya
Kimisine göre %50 kimisine göre %1
50 filan
yüzde 50 si nasıl hayattan zevk alıyorsun peki..
%80’i.
Nefes almak gibi bence
yüzde 50 si bence minimum olarak söylüyorum
en masum haliyle % 50...
Evlenmeden öncesi %0.01
Evlendikten sonra %1
yuzde 50 demek geldı ıcımden
%70 dediğin gibi 😀
günümüzde cinsellık ılıskının %85 i o olmadan ne sevgı ne eglence hıc bırsey kalmıyor
ilişkinin kendisi zaten cinsellik:)
şu an ki zamanda yüzde 99 u malasef.
Yarısı :)
@Olmasada_olur sankı yarısından daha fazla gıbı ;)
Flört dönemin de % 0 , hiçbir şekilde olmamalı
%1 bence.
Yüzde 0
cınsellık bana gore yuzde yuzu derım o kadar
şu an gunumuzde yuzde 60 sevıyesınde
%60 diyorum %10sadakat %10 güven %20 aşk
Farkli bir bakiş
7 si
yani sevmiyorsun seksi
Çok önemli desem yeterlimi yüzdeye gerek yok
%50’si
30 u ama olmazsa olmazıdır