- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence Cinsellik, bir ilişkinin önemli bir bileşenlerinden biri olabilir, ancak bir ilişkinin tamamını oluşturan tek unsur değildir. İlişkiler çok yönlüdür ve duygusal, zihinsel, fiziksel ve sosyal bileşenleri içerir. İnsanların cinsellikle ilgili beklentileri ve tercihleri farklıdır ve bu nedenle her ilişki farklıdır. İlişkilerde cinselliğin yeri ve önemi, çiftlerin ihtiyaçlarına, değerlerine ve tercihlerine göre değişebilir. Kimi çiftler için cinsellik ilişkinin önemli bir parçasıdır ve yakın bir bağ kurmayı, romantizmi ve duygusal bağı pekiştirmeyi sağlar. Diğer çiftler içinse cinsellik daha az öncelikli olabilir ve ilişkinin diğer yönleri daha fazla ağırlık taşıyabilir. Önemli olan, bir ilişkinin sağlıklı ve mutlu olabilmesi için her iki tarafın da ihtiyaçlarını anlaması, iletişim kurması ve birlikte mutlu bir denge bulmasıdır. Cinsellik, bu denklemde sadece bir parçasıdır ve her iki tarafın da memnuniyeti için dikkate alınmalıdır. İlişkinin yüzde kaçını oluşturduğu tamamen kişisel tercihlere ve çiftin ihtiyaçlarına bağlıdır. İlişkinizin sağlığı ve mutluluğu için iletişim, anlayış ve açık olma önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik, bir ilişkinin önemli bir bileşeni olabilir, ancak ilişkiler çok daha fazla karmaşıktır ve sadece cinsellikle sınırlı değildir. İlişkilerde cinsellik, duygusal bağ kurma, iletişim, güven, anlayış, paylaşım ve birlikte zaman geçirme gibi diğer faktörlerle birlikte önemlidir.
Her çiftin cinsellikle ilgili tercihleri ve ihtiyaçları farklıdır. Bazı çiftler için cinsellik ilişkinin temel bir parçasıdır ve büyük bir öneme sahiptir, diğerleri için ise daha az önemli olabilir. İlişkilerdeki cinsellik, her iki partnerin de rızası ve ihtiyaçlarına saygı gösterilerek sağlıklı bir şekilde ele alınmalıdır.
Önemli olan, bir çiftin cinsellikle ilgili açık ve dürüst bir iletişim kurarak, ihtiyaçlarını ve beklentilerini birbirlerine açıkça ifade etmesidir. Bu, her iki tarafın da tatmin olabileceği bir dengeyi bulmalarına yardımcı olabilir. İlişkilerdeki denge ve öncelikler kişisel tercihlere ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak değişebilir.
20 Yorumla
+1 yılNormalde herkes cinselliği ikinci plan atar Ama şöyle bir gerçek vardır ki cinsellik bir ilişkinin olmazsa olmazıdır her ne kadar bunu insanlar inkar da etse doğada olan bir şeydir bunu hiçbir zaman ötekileştiremezsin ha Ama şunu da altını çizmek istiyorum tabii ki bir karşı cinse yaklaşırken hiçbir zaman bir cinsel obje olarak yaklaşmakta doğru değil bundan bu anlam Tabii ki çıkmamalı fakat ilişkinin ilerleyen safhalarında kesinlikle ve kesinlikle cinsellik olmalı diye düşünüyorum
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBence cinsellik bir ilişkinin yüzde 85 dir yani ben bu orana bir zamanlar yuh her şey o mu falan diyodum ama baktığım da herşeyin temelinde hatta ilişkide ki mutluluğun temelinde bile cinsel hayatın yolunda gitmesinin yattığını gördüm... bir evlilikte vunne kadar yolundaysa aile bireyleri o kadar mutlu zinde ve birbirine karşı iltimaslı gerek istek gerek ihtiyaç cinsellikte ilişkinin büyük bir kısmını kaplar varlığı ve yokluğu bariz bir farkla etki eder
114 Yorumla- +1 yıl
Aferin, bir kadından beklenmeyecek yorum.
- +1 yıl
Vunne değil bu ne olacak 👍
- +1 yıl
Onu anladım 🙂
- +1 yıl
👍👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok istekli olunca bir çoğunluğunu kapsar fakat kişilerin genel durumuna göre bu değişir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzde seksen bence. Şu şöyle algılanmasın hani seks olsun gerisi olmasın anlamında değil. Ama o tutku o heyecan seni o kişiye bağlıyor zaten. Gerisi elbette olacak anlayış, sadakat, sevgi, ilgi bunlar olmasa o ilişkiye başlanmaz zaten ama başladıktan sonra bence çok önemli.
111 YorumlaCoguna gore yuzde yuz coguna gore yuzde 85 ama bakarsan cinsellik yasamadan veya uzun sure yapmadanda evliligini surdurebilen insanlar var cinsellik olmasada olur diyebilecek insanlar var bu sekilde dusunulse olaya daha farkli bakilir ve iliskinin evliligin temeli ona bagli olsada sadece cinsellikten yana olmadigi gorunur
31 Yorumla- +1 yıl
Benim bildiğim hayvanlar cinsellik ile yönetilir insanlar akıllı varlıklardir hayvanların aksine duygularını ve düşüncelerini kontrol etme yeteneğine sahiptir yorumunuza sonuna kadar katılıyorum hayata sadece cinsellik üzerinden yorumlayacak olursak kimse kusura bakmasın ama hayvanlardan farkımız kalmayacağını düşünüyorum bende
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik bir ilişkide belkide olmazsa olmaz olabilir fakat illa cinsellikte bir ilişkide ilk planda asla olmamalı örnek olarak bence ilişki yaşadığın kişiyle eğlenmek gülmek gezmek birşeyler yapmak daha ön planda olmali gerekirse bir konu hakkında fikirlerine ihtiyac duymalı örnek iki zıt düşünceyi bile birbiriyle konuşacak kadar seviyeli olmalı bir ilişki böyle daha güzel olur ilişki demek paylaşmaktır fakat şu zamanda cinsellik ilişkilerde daha ön planda kalıyor
20 Yorumla
+1 yılCinsellik, bir ilişkinin önemli bir yönüdür, ancak ilişkinin yüzde kaçını oluşturduğu tamamen kişisel ve çiftlere özgüdür. İlişkilerde bağlılık, iletişim, saygı, güven ve paylaşım gibi birçok diğer faktör de önemlidir. Her çiftin ihtiyaçları ve değerleri farklıdır, bu nedenle cinsellik ilişkinin yüzde kaçını oluşturur sorusu kişiden kişiye değişebilir. İlişkinin sağlıklı ve tatmin edici olabilmesi için tüm bu faktörlerin dengeli bir şekilde ele alınması önemlidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. %70 geriye kalan sevgi ve uyum genç yaşlarda bu tabiki. Belli yaştan sonra tabiki dostluk, muhabbet ön planda..
91 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl%100.
Cinsellik sadece ilişki yaşamak değildir.
İnsan. bir partnere ihtiyaç duyuyorsa bu doğrudan cinsellikle alakalıdir.
Eğer arkadaşlık kardeşlik akrabalık gibi vs ilişkileri devre dışı bırakırsak gönül ilişkisinjn yüzde yüzü cinselliktir30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. %80-85 bence eskiden 60 diyodum enflasyon oranında artış geldi buna da 😂 o da "zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar" lafından sanırım 😂😂
31 Yorumla- +1 yıl
😀😀
+1 yıl%98 aksı yalan. Zaten cinsellık dısında uyum saglamak zor türler arasında. Bence
81 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkili iliskilerde sevgi saygı iletişim aşk gibi gibi şeyler uyumlu bir cinsellik sayesinde daha sürdürülebilir ve pozitiflesir (bence) bu yüzden benim nezdinde tamamlayıcı unsurdur ve cevabım %80 :)
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılBir %80 veririm bazende arada bir çılgınlık yapıp işi gücü bir kenara koyup kafa izni yapacaksın %99 lara zorlayacaksın 😅
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğim kişiye bağlı %100 Bazen %50 Bazen de tık his yok ona karşı dünya ahiret abim cinsinden😅😅
81 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. canıdır, kalbidir, atar damadır. Şöyle soruları soran cinsellik aşığı kadınlar ise bir başkadır
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. %80 bence yeterli bir oran. Aslında olay daha çok ten uyumu, kimyanın tutması, birbirini arzulayan insanlar her zaman bir arada kalır. Olmalı yaa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence %50 si çünkü aşka sevgiyede aynı oranda ihtiyaç vsr
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik bir ilişkide %40 diye biliriz en azından benim için öyle
20 Yorumla Aynı soruları döndürüp döndürüp soruyorsunuz. Bilimsel verilere göre %69'u. Unutmayın aman
20 Yorumla
+1 yılCinsellik önemli , elbette konuşmalar , karşılıklı istekler olmalı %90 diyeyim
hic cinsellik olmadan bir ilişki olmaz , o ne öyle küçük çocuklar gibi arada tutku da lazım
10 Yorumla
+1 yıl%80 dir. Cinsellik olmazsa evde kavga sıkıntı olur.
10 Yorumla
+1 yılTemelidir. Zamanlama doğru olursa dadından yenmez.
10 Yorumla
+1 yıl%90'ı.
İyi seks olmayan ilişkide ve kadında 1 dk durmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir yüzde veremem ama epey yüksek benim için de. Fakat cinsellik her bedende aynı değildir. Kimisi çok istekli kimisi makuldür. Umarım herkes kendi dengini bulur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. %85 ini oluşturur maalesef çekim gücü geçim gücü uyum gücü buna bağlı
10 YorumlaKişiye göre az veya çok
Aşkın önüne bile geçer kişiye göre10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yüzde olarak bilemem ama genelde dörtte üçü derler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için %90 çok istekli biriyimdir bununda etkisi olabilir oranlarda
61 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Evliliğin, %85, %90.
91 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik 100 de 1000 gibi süper bir olay dir
Bence ilişkinin bir yapı taşı değil daha çok yemek ve baharat ikilisi gibi. Olmasada olur ama tadında baharat yemeği daha güzel yapar.
00 Yorumla
+1 yılYüzde 80idir. Hiçmi duygusallık yok diyenler olabilir. Sekste kendi içinde duygusallık barındırır
00 Yorumla
+1 yılBiz klozet deliğinden başka delik görmedik abla gelmiş ilişkide cinsellik ne kadar önemli diyor lükse bak lükse🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgililiği bilmem ama evlilikte erkek için %85—90 kadın için%60 70
10 YorumlaBüyük oranda çiftleri birbirine bağlayan bir olgu seks. Duymuşsunuzdur belki cinsel hayatı kötü gittiği için ayrılanları, boşananları.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik olmazsa kadın ve erkek birbirine bsğlanamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın için %50 ye 50 duygusallıkla cinsellik 1 çünkü Ama erkek için %90 dır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. %100üdür inanmayan ahada kanıtı 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. erkek için ilişkinin yüzde 90 ı cinselliktir. değişmez kuraldır erkekler için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılYaşa göre değişir, 40'lara kadar bence %90, 40 - 60 arası %70, sonrasında %50
00 Yorumla
+1 yılilişki cinselliktir. cinsellik yoksa %100 kankasındır
10 Yorumla
+1 yıl%70 cinsellikte uyum varsa gerisi şekilleniyor zateb
10 Yorumla
+1 yılGöründüğü gibi çoğu kişi ilişkiyi sadece cinsellik olarak görüyor bu yüzden de boşanma oranları malum 🙄
10 Yorumla
+1 yılEvlilik bunun için var
60 Yorumla
+1 yıl%90 dir ötesi berisi yok
60 Yorumla
+1 yıl%85 desek az olmaz ama diğer %15 daha kritik yerdir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik ilişkide %75 dir , bunda sevişme temas ve ilişki dahildir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinselliği ilişkiden çıkar ortada bir ilişki kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılBence cinsellik ilişkinin temelidir
30 Yorumla60% kesin bilgi
30 Yorumlaİlişkinin %30u evliliğin %60ı
20 Yorumlayarısından bir fazlası
20 Yorumla
+1 yıl% 80 idir diyebilirim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl60 belkide fazlası
20 Yorumla
+1 yılYüzde 50'sidir bence, birine aşıksan arzularsın.
20 YorumlaHerkese göre değişen bir durum bu
20 Yorumlaİlişkinin değil de evliliğin %70i
20 Yorumla%50si cinsellik %50si mihabbet
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl%30u aşksa %70i cinselliktir.
50 Yorumla
+1 yılDeğişir * bana göre yüzde 50
10 YorumlaYüzde elli beş
10 Yorumla
+1 yılkanka ne oldu ya iyimisin
10 Yorumla
+1 yılBenim için %100 çok istekli erkeğim de
10 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem