Şimdi öyle enteresan bir toplumuz ki, Müslümanız ama Avrupalı gibi yaşıyoruz. Aslında Müslüman ülkelerde evlilik yaşı on beş - on sekiz olduğu için cinsellik bir sorun değil. Avrupalılar da cinsel ilişki için evlilik aranmıyor. Peki niye bunu anlattım?
Kız olsun erkek olsun evlenme yaşı artık 25-30 aralığına kaymış olduğu için hepimiz azgınlıktan geberiyoruz. Kızı da erkeği de aynı. İlişki kurmak çok zor, çünkü ahlak baskısı çok fazla. E haliyle ilişkide olunca cinsellik yüzde yüz oluyor. Çünkü en büyük açlığımız bu.
bir de şu var. Yok şevkat, ilgi daha önemli denmiş. Arkadaşım cinselliğe giden yol erkekle kadın için farklı zaten. Kadın ilgi, şevkat ve anlayış görürse cinsel ilişkiye girer. Erkekse amiyane tabiriyle eklemek, okşamak, mıncırmak ister. Yani bir erkekten kadın gibi yaklaşmasını beklemeyin. Ama sizi anlamayan erkeklerden de uzak durun.
Evlilik için söylersem çiftlerin hormon durumuna göre değişir çok aktif yaşamı olan bir çiftse nu oran çok yüksek olur ama yaşansada yaşanmasada farketmez diyen kişilerdense çiftler o zaman bu oran aşağı çekilebilir yani direk şu bu demek yanlış bence ama kişisel görüşüm benim açımdan çok önemli oran vermek yanlış olur karşımdaki kişiye görede değişir, aramızdaki çekim durumuna göre değişir diyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
%50den fazla olduğu kesin. Mesela diğer şeylerin kalan %50yi oluşturduğunu düşünürsek ve her şey dört dörtlük ama cinsellik yoksa o ilişki yarımdır eksiktir...
Benim için cinsellik herşey. Niye mi? El ele tutuşma sarılma öpüşme öpmek dokunma hepsi cinsilliğe girer. Birisi eksikse patlak lastikli araba gibi ilişki yürümez yürüse bile yolda sorunlar açar. Herşey sevgiliyken yatma değil ama yukarıda saydığım gibi istek tutku ateş her daim olmalıdır. %98 cinsellik hayatımdadır.
Eğer sağlam ve iyi bir cinsel hayat varsa yüzdelik değer biçilemez. Geriye kalanlar da (aşk, sevgi, sadakat, güven) olmazsa cinselliğin bir önemi olmaz zaten.
Aşk nedir mesela derin sevgi ve bağlılık duygusu o zaman bu duyguyu sadece neden karşı cins’e hissediyoruz kendi cinsimizde bu duyguları hissetmiyoruz mu?
Yaratılış itibari ile kadın ve erkekte şehvet duygusu vardır zaten böyle olmasa çocuk falan olmazdı bunu size bilimsel olarakta kanıtlarım mesela şöyle bir örnek vereyim 6. sınıfta oyun oynuyorduk ben kızın bacaklarından tutup kaldırdım bacakları çıplaktı elime temas ediyordu ona karşı hiçbir cinsel duygu duymama rağmen boxerda bir ıslaklık hissettim zevk suyu diye tabir edilen şey akıyordu bunu fark ettiğimde bunun nefsi bir duygu olmadığını anladım bunu beynin otomatik olarak cinsel dürtülerimi uyandırdığını fark ettim ve bunun yaratılış itibari ile yazılımımda yüklü olduğunu anladım.
Onların hiç bişey bildiği yok daha çok cahil kalırım Tesettürü bile bilimsel olarak kanıtlarım tesettürlü bir kadın gördüğümüzde ki beynin sinyallerini ve vücuttaki fonksiyonları farklı bide tesettürsüz yarı çıplak bir kadın gördüğümüzde beynin sinyalleri ve vücuttaki fonksiyonel hareketler farklı işlemektedir.
Knk beynin fonksiyonlari dürtü onu anladik o normal de :D bende senin gibi dusunuyordum sonra baya bisey okuyup duyunca öyle değilmiş kişilik bozukluğu falan etmen olabilir ama değil 😃
Tatminsiziz biz insanlar cinsellik isteriz sonra aşk olmadığı için yavan gelir cinsellik başlarız aşk istemeye aşk zirveye çıkar karşı cinsin tabuları olduğu için sevmekten aşktan vazgeçeriz yarı yarıya olmalı ask+ cinsellik ötesi boş
evlendikten sonra cinsellik arka planda kalacaktır. %70 fazla bence. %40 diyorum. sadık, güvenilir, iyi kalpli insanı cinsellik için kimse terk etmez bence.
bir oran vermek yanlış olur ama olmazsa olmaz faktörlerden :) çünkü iki karşı cins birbirlerine tutku ve arzu hissetmiyosa onların ki dostluk olmuş olur bence :)
Direkt %100ü. Bütün hormonlar bizi sevişip türümüzü devam ettirmemiz için varlar. One direction'ın dediği gibi "öyle ya da böyle" cinsellik olur. Aşk evlilik falan bizi ona götüren basamaklar.
En fazla % 50 olmalıdır bence kalanida sadakat güven sevgi saygı vs şeyler olmalı hayat cinsellikten ibaret değil ama maaalesef günümüzde çoğu kişi hayatın çoğunu ondan ibaret sayıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani oran olarak veremem ama olması gerekli en azından bazı şeyler için. Ama insanlar bunu yanlış anlıyor ama maalesef.
71 Diyebiliriz geri kalanı zeka anlayış vs ile doldurulır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
%80 gibi çünkü her ne kadar aşk çok daha kuvvetli bir his olsa da ister istemez cinselliği doğuruyor ve cinsellik daha da vazgeçilmez olduğu için çok büyük oluyor 😂
Bir şey için uğraşmaya gerek yok, imlam düzgün görselleri de güzel seçtiğimi düşünüyorum, kalitesiz sorular sorup yanıt almamaktansa böyle soru sormak daha iyi. Bunlara dikkat edince fenomen oluyorsun zaten :)
yoo anladım sıze laf etmedim uğraşıp ugrasmadıgınızı ogrenmek ıstedim, bunlara dıkkat ettıgınız bellı kucuk hanım :) ama sunu kabul eden bu sıtede KADIN faktoru daha agır basıyor
En İyi Cevaplar