Cinsel Yaşam Sevişirken başka birini düşünmek aldatma mıdır? (Sayfa 3) beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 516 Sevişirken başka birini düşünmek aldatma mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet aldatma 1 0 Yorumla
cryptos Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl Herkes düşünür... 1 5 Yorumla sweet_girl00 +1 yıl O zaman onunla sevisme? Ne isin var? Ne insansiniz ya. Yorumla cryptos +1 yıl Ben genelleme yaptim... m Yorumla sweet_girl00 +1 yıl Herkes genelleme mi. 😁 Yorumla cryptos +1 yıl Genellemeler genele göre yapılır Yorumla sweet_girl00 +1 yıl Herkes diyorum 🤣 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Evet aldatmadır. 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
yalnızefeerk Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Birgün hayal ettigin kişiye vereceksin demekdir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Elbette
bende düşünüyorum harika oluyor :D
Aldatma
Yüzde 90
fantazidir
eminim senin düşünen bir çok erkek vardır
Evet aldatma
Sanirim ewet
Aldatma
yani garip bir duygu
Herkes düşünür...
O zaman onunla sevisme? Ne isin var? Ne insansiniz ya.
Ben genelleme yaptim... m
Herkes genelleme mi. 😁
Genellemeler genele göre yapılır
Herkes diyorum 🤣
tabiikide
Evet aldatmadır.
Evet 😪
evet
Evet
Ben baldızımı düşünüyorum
Değildir
KS kadınlarını düşünüyorum...