ama bakın sadece arzulamak. gitmek konuşmak sevişmek vs değil. ortada bir eylem yok. sadece beğenmek ya da arzulamak.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayEmpati yapınca karşı taraf için çok ağır bir durum ama yalan yok bende bir kişiyi arzuluyorum çok ama onla konuşmam bir daha galiba bitti onunla ama hâlâ aklımdan çıkmıyor yeni birine aynı yoğunlukta ya da daha fazla bu duyguları hissedebilirsek onu unuturuz bence ama hak veriyorum bende de oluyor ve elimde olan bişey değil
210 Yorumla
Soran11 ayya yükseldiğim kişi arkadaşım falan değil bu arada 3.5 yıllık bir ilişkim var. ama mahallede de bir çocuk var inanılmaz seksi bir şey babası futbol takımının koçu kendisi de hoca selam selam dışında hiçbir muhabbetimiz yok. aşırı seksi bir şey aldatmaya girdiğini düşünmüyorum ama yine de bi fikrinizi alayım dedim
Cevap sahibi11 ay@benguu12 evli değilim askm bu dediğim çocuk eski sevgilim ama ayrıldık bitti çoktan
Cevap sahibi11 ayYani insanlık hâli hoşuna giden bir tipi varsa insan arzuluyor bence bu gene şu an ki partnere daha az arzu hissetmekten kaynaklı
Cevap sahibi11 ay@benguu12 kimmm sende mi birini arzuluyordum😂
Cevap sahibi11 ay@benguu12 ne konuda askoom akıl anlat derdini
Cevap sahibi11 ay@benguu12 kesin erkeksin 🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayEğer evliysen veya sevgilin varsa bu asla doğru değil. Eşinle nefsini yönetmen gerekir, olmuyorsa da mecburen kendini okşayarak yönetmelisin. Münkün olduğunca düşünmemeye çalış aksi halde sende benim gibi kendini onun altında bulursun
315 Yorumla
Soran11 ay19 yaşındayım. mastürbasyon falan yapmıyorum sevgilimle de yatmıyoruz zaten. o düzeye erişemedim henüz. adamı hayal etmiyorum zaten. beğeniyorum sadece.
Cevap sahibi11 ayYap istersen büyük problem değil ama hayal ettiğinle kalsın
Soran11 ayyok yok sevişmem
Cevap sahibi11 aySevişme de mastürbasyon yap seni tatmin eder
- 11 ay
Sen onun altinda kendini nasıl birden buldun ben buraya takıldım. Nefsine hakim olamadın demekki. Evlisin herhalde
Cevap sahibi11 ayErkeklere cevap vermiyorum üzgünüm
- 11 ay
Ne saçmalıyorsun sen ya. Ne erkeği, istersen görüntülü konuşalım. Erkekmiyim degilmiyim görürsün. Kendinizi bu kadar dev aynasında görmeyin bence.
Cevap sahibi11 ayDev aynasında görmekle ne alakası var ya? Tamam ver instagramını görüntülü arayacağım seni
- 11 ay
Burdan milletin içinde verecek değilim. Instagram yok ama snapchat var onu vereyim konuşalım o zaman
Cevap sahibi11 aySnapchat olmaz yok çünkü. İnstamı veririm yazarsın
- 11 ay
Neyse ya boş ver sen beni gene de erkek olarak bil. Konuşmaya değmez çünkü seninle
- 11 ay
Instani sen ver ben fake hesap açarım o zaman
Cevap sahibi11 aySen verirsen yazarım eğer doğruysa da her şeyi anlatırım sana
- 11 ay
Gerek yok artık bir şey anlatmana, Senin ozelin sen de kalsın. Sen de haklısın bu sitede bir sürü pembe kılıklı maviler var. Ben de karşılaşıyorum.
Cevap sahibi11 ayAynen👍🏼
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
27Cevap
11 ayYani aldatmak artık kelimelerde kaldı, arzula konuş, bu senin hayatın, belli bir yaşa geldiğin zaman ne demek istediğimi anlayacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 aydegıldır bence herkes yatakta ya da hayatta bırılerını hayal edıyor mastürbasyon da ondan zevklı ya yasayamadıklarını hayal edıosun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayiçinden gelen bişeye karşı gelemezsin bu nomral ve aldatmak olamaz
06 Yorumla
Soran11 aydimi ya gidip konuşmuyorum sonuçta
- 11 ay
aynen öyle peki nerde nasıl hasıl oldu bu durum
Soran11 ayçocuk mahalleden. babası futbol takımının koçu oradan tanışıyoruz selam selam dışında hiçbir muhabbetimiz yok. benim 3.5 yıllık ilişkim var zaten. ama çocuk inanılmaz seksi bir şey ya yükseliyor gibiyim bilmiyorum ki yani görünce üf bunla be sevişilir demiyor değilim de hayal falan etmiyorum o kadar da değil
- 11 ay
yani hayal etmen de bir yere kadar sorun değil 3,5 yıllık ilişkilerde artık bişiler rutine binmişir alışılagelmişlik insanı bazen sıkar bu senin iç dünyan için sana sunulmuş bir hediye
Soran11 ayabi sevişmiyoruz hatta öpüşmüyoruz bile o 3.5 yıl içinde sadece 1 kez seviştik sinirimi bozuyor bu durum artık
- 11 ay
yani burada seni ya da sen onu biraz eksik bırakıyorsun gibi insan vucudu komplike bir sistem yemek yemek barınmak su içmek gaz çıkartmak kaka yapmak sevişmek gibi bir çok gereksinimi var sen bugereksinimleri karşılamazsan evrim şemasında olduğu gibi o uçlar körelir
- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
11 ayEvet aldatmaktır biraz empati kurarak sonuca ulaşabilirsiniz
04 Yorumla
Soran11 aysevgilim başka bir kadını beğense arıza çıkartmam şahsen. beğenebilir bence gidip yürümediği, yatmadığı ya da hayal etmediği sürece sıkıntı yok. BENCE
- 11 ay
Hakikaten sorduğun soruya cevap mı verdiğini sanıyorsun başkasını arzulamak demişsin arzulamak ne demek aldatma sadece fiziksel temas olmuyor
Soran11 aytamam sus
- 11 ay
👍👍👍👍
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayDeğil bence yani fantezi bile konuşulur o anlıktır o zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence sevgiliniz çok şanslı. Bu hayata dönük, yüksek enerjili olduğunuzu gosterir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayArzulamak tabi ki aldatmadır, beğenme ayrı, arzulama ayrı. Ünlü oyuncuları sevebiliriz ama arzulama olayı farklı yerelere çekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBence değil. Ve insanlar yapmıyorum demesin yapıyorlar.
04 Yorumla
Soran11 ayyani bu elde olan bir durum değil ki. yani sonuçta yanına gitmiyorsun konuşmuyorsun hayal etmiyorsun falan. sadece beğenmek aldatmak değil bence
Cevap sahibi11 ayHayal de edebilirsin belli bir arzulama içerisinde kalarak. Partnerine bağlı olduğun sürece bu ilişkide heyecanı arttırabilecek bir unsur da olabiliyor.
Soran11 aysevgilim benimle öpüşmüyor bile bu arada. 3.5 yıl oldu sadece 1 kez seviştik. sevgili miyiz asker arkadaşı mıyız belli değil.
Cevap sahibi11 ayO sevişme hangi tarihi ya da önemli günde oldu peki? Yok yani büyük bir şey ve onun kutlaması olmalı:) şaka bir yana bu kadar arzulama konusunda neden zayıf olurlar insanlar anlamıyorum. Tamam her gün her hafta da yapmayabilirsiniz bir şeyler fakat ufak temasler bile zaman zaman ruhu ve bedeni tatmin edebilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
11 ayEvet aldatmadır. İlişki bedenen oldugu gibi ruhen ve manende birlikte olmak demektir.
00 Yorumla Sevgilin varken sadece onu düşünürsün ne demek öyle başka birini arzulamak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
11 ayDün gece eşimle yaparken başkasını hayal ettim
05 Yorumla
Soran11 ayÇok kötüsün
- 11 ay
Yaaa neden ama
- 11 ay
Ama varya içine girmeden boşaldım o kadar zevkli oldu ön sevişme
Soran11 ayiğrençlik bu
- 11 ay
Hahhaha ne alaka
Gizli Üye(25-29)11 ayBöyle sevgilisi olan kizlari burdan ayartmak çok zevk veriyor be fmfmf
04 Yorumla
Soran11 ayhangi kız bakıyor sana buradan?
Cevap sahibi11 ayNeden bakmasınlar taş gibi çocuğum
Soran11 aykesin öylesindir
Cevap sahibi11 ayZaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayküçük yaramazı dizginle yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayDeğildir biz de p. rno izliyoz
03 Yorumla
Soran11 ayevet abi aynı şey
Cevap sahibi11 ay:)
Cevap sahibi11 aySevgilinin izlediğini bilsen ne düşünürdün?
Gizli Üye(25-29)11 ayYa ama off yapmayın ya
08 Yorumla
Soran11 aynasıl
Cevap sahibi11 ayNasıl cidden nasıl bir soru bu dediğime? Basbaya etik değil
Soran11 ayetiklik konuşmuyoruz zaten
Cevap sahibi11 ayE tamam o da başka kadını * hayal etsin madem normal karşılar mısın?
Soran11 ayhayal ediyor muyuz mk? sadece uzaktan beğenecekse normal karşılarım tabii ki kimse kendi dürtülerine sahip çıkamıyor çünkü
Cevap sahibi11 ayArzulamak ne demek ablacım? Kelime anlamını iyice öğren öyle gel. Arzulayan adam cinsel anlamda bunu istiyordur boş yapma lütfen.
Soran11 ayee mk? isteyemez mi? prnocu kızlar hakkında neler hayal ettiğinizi bilmiyor muyuz? istemekle yapmak aynı şey değil
Cevap sahibi11 ayBen o kadar öyle değilim bu arada zamanında bir tık öyle olsam da ama p*rno ünlüsü sonuçta. Bir film yıldızının hayranı olmak gibi düşün
Evet aldatmak
23 Yorumla
Soran11 ayolmasın ya
Soran11 aykdlcnwlxnwlxksp sağolasın ya
Gizli Üye(36-45)11 ayHayal ederek mastürbasyon. yapabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aynormal herkese olur o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayDeğil.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayHayirrr
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayEvet aldatmadir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
11 ayAldatmaktir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayZihin zinası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDeğil gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayevet oyle
00 Yorumla
11 ayEe tabii ki
00 Yorumla
11 ayaldatmaktır.
00 Yorumla