Cevabın nedir?
+1 yılFiziken aldatilmayı buna tercih ederim bu daha kötü onu degilde başkasini arzulamak..
40 Yorumla
Duygusal anlamda aldatmadır.
12 Yorumla- +1 yıl
❤️😘
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanin hasidir gadası
42 Yorumla- +1 yıl
Cansın
- +1 yıl
:) :)
Evet sayılır
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
106Cevap
+1 yılFiziksel aldatmadan daha kötü bir durum
80 Yorumla
+1 yılAldatmadır tabiki eşler birbiriyle alması gereken zevki bir başkasını düşünerek karşısındakini kullanarak almış olurki çok onur kırıcı bir durum iki taraf içinde. Oysaki birbirine haz almak için odaklansa ihtiyacı olmaz insanın
80 Yorumla
+1 yılaldatmak birebir yapılan eylemdir. hayaldekiler aldatma olmaz
mesela hayalinizde adam öldürmeyi düşünebilirsiniz. ne dinen ne hukuken bu suç değildir. ama adamı öldürürseniz bu hem hukuen suçtur hem dinen
hayalde birini düşünmek aldatma olmaz birebir sevişirsen aldatma olur24 Yorumla- +1 yıl
Vayssss
- +1 yıl
@bigpeople1
ne oldu ki 😂 - +1 yıl
Bu açıdan bakınca haklısın.
- +1 yıl
@bigpeople1
bakarken açıyı iyi ayarlamak lazım
+1 yılAklın kimdeyse o kişi gerçeğindir. Kendinizi kandırmaya gerek yok
82 Yorumla- +1 yıl
Malesef bazen ne aklindakiyle nede kalbindekiyle evlenme imkanın olmuyor
- +1 yıl
@Kara343434 Sevmediğin birinin yanında olması hiç bir şeyi değiştirmiyor maalesef. Akıl ve kalp asla yalan söylemiyor. Zor durum 😏
+1 yılHayır diyenler iğrenç aldatmanın en büyüğü zihin ile olandır asla yapmam yaparsa eşim boşanma sebebi bile olabilir
50 YorumlaOrtada bir aldatma olduğu doğru ama kimi kiminle aldatıyor😊 yatakta olanla aklında olanla mı aldatıyor Yoksa aklında olanla yatakta olanı mı. Burası karışık
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Okuduğum bir dergide sevişirken insanların %75 i beğendiği ve kendine yakıştırdığı kişiyi hayal ediyormuş.. İşin garibi öyle olan sevişmelerde zevk daha katlanıyormuş.. Amerikalılar neleri araştırıyor vallahi..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmak tır diyen kızlara itafen
Diyelim ki eşinin pipisi parmak kadar
Birleşme anında keşke büyük olsaydı diye hayıflanmazmısınız yani92 Yorumla- +1 yıl
Himmm reel bir yaklaşım dimi
Cevap sahibi+1 yıl@erosunkizi33 maalesef öyle keşke sadece ait olduğu kişiyi düşünebilse insan
+1 yılEvet ama kim yapmıyor bunu yahut yapıldıgını kim bilebilir?
50 YorumlaAldatmak sadece fiziksel yapılan bir eylem değildir
50 Yorumlaİgrencliktir karaktersizliktir karşındakine en büyük hakarettir.😣
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli başkasını düşünüyorum yinede zevk alamıyorum
90 Yorumla
+1 yılO, kadını yeteri kadar mutlu edemiyorsun demek ki, o da başkasını düşünüyor... Suçlu diğer taraftır. O, anda iki tarafta istediklerini bulsa, başka bir şey düşünülmez...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyse aldatmış olur ama bekarsa kime verip aldığı düşündüğü düşünmediği aldattığı belli degil😂
30 Yorumla Ruhsal fa.. hişeliktir erkek olsun kadın olsun başkasını düsünecekse miktirsin gitsin o başkasının peşinden koşsun
10 Yorumla
+1 yılEvet canım en kötüsü düşünsene bedenin eşinle sevişiyor ama sen Johnny sinsi hayal ediyorsun 😂
30 Yorumla
+1 yılSevdiğin ile seks yaparken başkasını hayal etmek aldatmadır
Diğer durumlarda aldatma sayılmaz çünkü beraber olduğun kişi sevdiğin kişi değil10 Yorumla
+1 yılYa o anın heyecanı bence aldatmak denmez ona. Arzu dolu ilken birkaç heyecan dalgası çokda kötüye yorumlanmamalı
10 Yorumla
+1 yılTabi ki aldatmaktır. Sen o anda karşındaki insanı değil de; başka birini arzulamış oluyorsun.
10 YorumlaNe alaka ben söylüyorum bile alay konusu olup gülmek bile mümkün
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıldüşüncenle aldatmış olursun, hiç başka kadın hayal etmedim, kimle isem ona odaklanırım :)
10 Yorumla
+1 yılBence aldatmadır ama bu aldatmayı sadece kendisi bilebilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gerek var mı böyle bir şeye?
40 Yorumla
+1 yılen büyük aldatma odur sen benden zevk aldığını düşünürsün ama aklı başka birindedir
20 Yorumla
+1 yılKaraktersizlik olabilir, partnerine karşı saygısızlık onu kullanmaktır 😑
20 YorumlaMantiken evet. Ama kimsenin dusuncelerini okiyamazsin. Onemli olan o anda kimle. oldugjndur
10 Yorumlayani şimdi ben başkasını düşünüyorum her gece her gece evli değilim her gece rüyalarımı kadının hası kadın gibi bir kadın süslüyor sanırım bu hep böyle kalacak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyi fikir aklima hic gelmedi cunku hic Boyle bisey yasamadim mk. d
30 Yorumla
+1 yılKim bilecek ki kimin kimi hayal ettiğini. Bence değildir.
10 Yorumla
+1 yılIsteksiz sevişmeden sakat çocuk doğar gibi geldi aklıma bir an 🤨😁
10 Yorumla
+1 yılbaşkasını hayal ederek vereceksen verme üstündeki Adama yazık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılSadece aldatma olsa iyi. Zihin kirlenmiş, beden kirlense ne olur.
10 Yorumla yoo ben yaparım mesela onun içindeyken nasıl aldatmış olabilirim ki sadece tat almak için yaparım bunu
10 Yorumla
+1 yılHayır aldatma değil ama doğru olmaz başka birini hayel edeceğine o insanla hiç sevişme yani
10 Yorumla
+1 yılSayılmaz. Herkes düşünür. Evliler bile. Cok normsl... 😉😛😜😎
11 Yorumla- +1 yıl
Ben hep düşünüyorum. Aldatıyormuyum? 💓
+1 yılesas aldatma budur yatagindaki kadini erkegi begenmemektir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsanal aldatma sayılır sanırım ama kötü bir durum olur.
10 Yorumla Aldatmaya girmez ama zamanla kafanda büyür ve gerçekten o eylemi gerçekleştirirsin.
20 Yorumla
+1 yılHayal etmek aldatma ise hayal edenler için büyük bir cezaevi yapsınlar
10 Yorumlao an kimle sevişiyosam başka kadını aklıma getiremiyorum. yanımdakı kadınıın fiziği yanımdayken
10 YorumlaHayır değildir maksat tensel temas cocukmusunuz içine girmedim seninle birlikteyken seni aldattım dicem birine deli derler
10 Yorumla
+1 yılDeğildir o an o şekilde odaklanıyor ya da partnerin veremediği hazzı o şekilde alıyorsan düşünürsün bunda büyütecek bir şey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanmıyorum. Karşındaki bilmiyor sonuçta. O anda herşeyi xihninde, hayallerinde yaşıyorsun!
10 Yorumla
+1 yılBir kere başıma geldi hoslanmadigim biriyle.
Gelmeyince başkasını düşünmek zorunda kaldım10 YorumlaAyni anda iki isi yapmak hele sevisirken dusunmek yapa bilen varsa helal olsun
10 YorumlaAldatmaya götürür eşimin arkadaşını düşünüyorum sonunda oldu
10 Yorumla
+1 yılO an kafam o kadar başımda olmuyor istesemde düşünemem
10 Yorumla
+1 yılÇiftlerin algısına bağlı. Swing ya da cockold ise neden aldatma olsun ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılAslında en büyük aldatma budur..
90 Yorumla
+1 yılşahsen başkasını düşünemem benim için hayat anlık yaşanır yanımda kim varsa hayalimde o dur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmadır Aklındaki ve kalbindeki kişiyle seks yapmıyorsan sevdiğini söylediğin kişiyi aldatıyorsun demektir !!!
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsevısırken baskasını dusundugum an konsantrem dagılıyor bence aldatma degıldır durumu ıdare etmedır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ben hep yapıyorum eminim çaktığım karı da aynısını yapıyordur belli etmiyordur hatta siz de yapıyorsunuzdur inkar etmeyin suçsa hepimiz suçluyuz nokta
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİmkanınız olsa o hayal ettiğiniz kişiyle olmaz mıydınız? Ben olurdum siz de olurdunuz çaktığım kişi de olurdu ama elde bunlar var boş yapmaya gerek yok
+1 yılAldatmadır zihniyet bozukluğu diye tanımlıyorum
50 Yorumla
+1 yılEn başta kendini aldatmaktır
40 Yorumlasen hep cinsellikle ilgili sorular soruyosun sanki ya
00 Yorumla
+1 yılHemde ne aldatma 😲😀
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılbeden temizlenir de ruhu, beyni nasıl temizleyecez
30 Yorumla
+1 yılBence şüphesiz aldatmadır... 🤦🏻♀️
30 YorumlaVe en acı aldatmak odur
30 Yorumla- Devamını Gör (92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği