Çoğu kez sorularda ve yorumlarda bunu görüyorum. Yaşı 18-26 yaş arası olan kızlar 30-40 arası erkeklerle cinsellik yaşamak istiyor. Bu isteğin ana nedeni nedir?
Genç kızların seks için olgun erkek istemelerini neye bağlıyorsunuz?
Öyle bir kız yok :) O yorumu yapanların çoğu kadın profili açan abazan erkeklerden oluşuyor. kendi bulamadığı yaşayamadığı ortamı sanki bizler istiyormuşuz yaşıyor muşuz gibi fantastik saçma sapan fanteziler üretiyorlar. Ağır sağlık sorunları olan insanlar dışında olgun erkeklere düşkün hiçbir bayan bulamazsın. olgun erkeklerle maddi konular yüzünden birlikte olan çok kadın bulabilirsin. arada fark var. keyif için kimse bu derdi başına almaz.
bu arada olgundan kasıt arada 25-40 yaş fark olanları kastediyorum.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bunu *eks icin istediklerini nerden biliyorsunuz? Belki sebep, daha olgun, oturmuş, bir kadina nasil davranmasi gerektiğini bilen yasta olduklari icindir
Ayni seyi erkekler de istiyor çoğu zaman. Ama onlar bunu istedikleri halde, aile ve toplum engeline takiliyor ve sonunda aslinda hic mutlu olamayacaklari insanlarla evleniyor.
Ben, bunun icin bir kistas koymam. Ayni dilden konuşmalı ve ayni seylere gülmeliyiz. Birbirini anlayabilmeli iki insan.. tabi birbirine yakin yaşlar, daha iyi anlar karsisindakinin duygularini ve yaşadıklarını. Gerci buda bazen hic belli olmuyor. Erkegin ailesi, kendi karakteri ve olgunluğu da onemli bir faktör.
Sadece seksle alakalı değil bu, olgunluk. Kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaştığı için kendi yaş aralıklarındaki erkekler onlara çocuksu geliyor bu yüzden kendilerinden büyük erkeklere yöneliyorlar. Yani aslında yaşla pek alakası yok tamamen kafaların uyuşmasıyla alakalı. Seks konusunda da ileri yaştaki erkekler doğal olarak daha tecrübeli oluyor ve kadınlar da bu durumdan hoşlanıyor
En İyi Cevaplar