- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yıl1-bunu olgun erkekler değil genç hanımlar tercih ediyor bu konuda anlaşalım
2- genç erkeklerin aklı hemen yatak ama olgun erkek öncelikle kadının beynine ruhuna dokunur, bedene dokunmak iin en kolay tarafıdır
3--olgun erkek kadınını şımartır, sürprzlerle donatır, ekonomik sorunarı yoktur genç erkekler gibi patetes ile beslenmez doğal ve gerekli kaloriye sahiptir
4-genç ergenler gibi 3-5-15 dakikada pofff işi bitmez enerjisini uzun süreye yaymasını bilir ve olaya tamamen hakimdir
5-genç hanımların baba sevgisi eksikliğini de giderdiğinden ve ergen erkeklerin yapamadığı bir sürü etknliklerde etknidir
6-başta söyledim tekrar etmekte fayda var bizler değil genç hanımlar bizi tercih ederler zira her zaman kararları kadın alır biz erkekler uygularız Nokta
bu yorumu aynı souyu soran bir başka kişiye yazdım ne biçim linç yedim hadi bakalım aynı yorumumu paylaşıyorum kaç kişi sladıracak bana merak ediyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılOlgun erkekler, daha stabil duygusal yapıya sahip olabilir ve ilişkide iletişim becerileri daha gelişmiş olabilir. Hayat tecrübesi, problem çözme yeteneği veya stres yönetimi gibi konularda genç erkeklere kıyasla daha deneyimli görünebilirler. Daha iyi seks yaparlar, acele etmezler, değer verirler, ve santim santim işleme yaparlar. Bam bam yok yavaş yavaş tadını çıkarır zevk alır zevk verir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yıldüt sonra başkasına geçeyim kafası pek olmuyor ve daha çok ilgi gösterip daha çok el üstünde tutuyoruz ve daha dişi hissettiriyoruz. bencil de olmuyoruz.
bunların tam tersi olan olgunlar da var. yanıltmasın seni :d00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
1 yılOlgun erkek her konuda çok çok daha iyi. Adamlar tecrübe sahibi
157 Yorumla
Soran1 yılNe konuda para seks mi
- 1 yıl
Seks konusunda, para herkeste olabilir. ama sekste olgun erkek farkı çok büyük
- 1 yıl
Ya harikasın @İzmirliAhuDudu
Soran1 yılDuygusal olarak değil yani sadcee sekste tecrübe oluyor yani
- 1 yıl
Duygusal olarak da iyiler ben bir pişmanlık yaşamadım olgun erkekler ile alakalı.
Soran1 yılNe yaptığını biliyolar mı sekste böyle bir zevk farkı mı oluyor
Gizli Üye(25-29)1 yılOlgun erkekler daha anlayışlı oluyo kıza nasıl yaklaşacağını biliyo güven veriyo duygusal olarak iyi geliyo
105 Yorumla- 1 yıl
Yazar mısın bana rica etsem?
Cevap sahibi1 yılNe yazcam ki sana?
- 1 yıl
(.) koy sadece
Cevap sahibi1 yıl(.)
- 1 yıl
Komikti, şimdi onu profilimdeki mektup simgesi olan yere tıklayıp koy bakalım :)
1 yılYaşıtları çocuksu geliyor ve ağzı gevşek oluyor ayrıca tecrübeli olmamız ve sert yapmamız çekici geliyor çıtırlara
021 Yorumla
Soran1 yılNeyi farklı ki
Soran1 yılO da erkek
- 1 yıl
Olgun tecrübeli sert yapan ve güven veren erkektir. Çıtır kızlar güvenli liman arıyor. Mutlu olmaktan emin olmak istiyorlar
Soran1 yılSen çok gençle mi yaptın
- 1 yıl
Çıtır bebekk tercih ediyorum. 20-21-19 yaşıtlar oldu genelde
Soran1 yılSen kaç yaşın
- 1 yıl
36
Soran1 yılBence okadar küçükle çıkmamışsındır
- 1 yıl
Çıkma yok ki seks ilişkisi oluyor. Onlar zaten gizlilik içinde yaşamak istiyor. İnanmazsan inanma öyle bir derdim yok
Soran1 yılSeni nerden buluyolar
- 1 yıl
Ben arıyorum yazıyorum. Arayan mevlasını da bulurmuş belasını da 😀
Soran1 yılHmm
- 1 yıl
Sen kaç yaşındasın
Soran1 yıl27
- 1 yıl
Bence sen de olgunu merak ediyorsun ve yapmadın bile. O tadı alınca anlayacaksın
Soran1 yılEvlensem daha iyi
- 1 yıl
Tabuların var. Sadece dinliyorsun. Adım atmaya korkuyorsun çünkü tabulara sahipsin
Soran1 yılGünah tabi ondan
- 1 yıl
Orası doğru ama insanlar zevklerine bakıyor
Soran1 yılBen bakmıyom
- 1 yıl
Devam o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılişini biliyor çocuk değilsin. Yani küçük kızlar bundan dolayı gelirdi bana arabam var evim var para var neden gelmesin ki? onun arkadaşlarında ise bu yok.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olgun erkek yatakta nazlanmaz çünkü nerde ne yapacağını bilir kadında mental olarak yorulmaz kendini tecrübeli kollara bırakır ve zevkin doruklarına ulaşır 🙃
00 Yorumla
1 yılTecrübe sahibiler her konuda sadece cinsellik olarak bakılmamalı
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDayı soruları geldi 😂 gençler olgunlardan daha tecrübeli 😉
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılSaatlerce bıkmadan olgun erkeğin oral yapacağını daha sonra çivi çakar gibi dibine dibine vuracaklarını biliyor olgun isteyenler.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olgun erkekler ilişkide tecrübeli olur evirir çevirir her tür yapar kadın bundan memnun kalır gençler daha girerken boşalır yarıda kalir
00 YorumlaEkonomik özgürlüğü olan boş mevzulara takılmayan baba parasıyla değil kendi parasıyla ayakları üzerinde duran kişi istiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlgun erkeklerin fevri çıkışlari olmaz daha anlayislidir, tecrübelerini size aktarmaya çalışır hata yapıp üzülmenizi istemez buda onları daha sahiplenici koruyucu gösterir
Ve sadece bedene değil ruha da hitap eder00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sanırım kendilerinş gerçekten kadın gibi hissediyorlar. Zamane erkekleri biraz prenses kıvamındaymış :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Günümüzde gencler erilligini kaybettiginden kızlara yapmacık geliyor ve gözleri olgunlara kaçıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. olgular tecrübeli doyuruyor demekki yani daha çok zevk veriyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTecrübeli olınca hoşlarına gidiyor gel git akıllılar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlgun erkek tadını Alan kolay kolay vazgeçemez zaten
Özellikte sekste bencil olmayan erken boşalma sorunu olmayan olgun erkekle seks genç kızların ayaklarını yerden keser00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer kendini geliştirememiş biriyse yaşı 50 de olsa beyni düşünceleri çocuktan farksızdır
Genç kızların tecrübeli erkek istemesinin nedeni kendi yaşıtları çocuk gibi davranıyorlar bu yüzden kendilerinden büyük erkeklerden hoşlanıyorlar
Tecrübe yaşla değil akılla mantıkla ne istediğini bilmek ve yaşatmakla olur00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNe istediğini bilen ya da Ona zarar vermeyeceğini bildiği için olabilir :/
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Trip gibi sacma sapan faktörler olmuyor olaya yaklasimi davranisi dushncesi farklı oluyor yormuyor kadını
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. genç kız tembelliği bu olsa gerek. elimi ayağımı kaldırmıyim. ama doya doya boşalayım. sizde biraz çalışın ama
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Toyluk olmuyor olgunluk oluyor adı üstündeç tecrübe uzmanlık, anlayışlı oluyor daha babacan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl100 kızın 80 ni olgun ister özellikle 18 20 yaş arasi
16 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılTecrübe istiyor o adamın yıllardır yapa yapa kadını nasıl mutlu edeceğini dusunuyorlar
Soran1 yılSebep bu mu
Cevap sahibi1 yılEvet sen severmisin olgun
Soran1 yılBakireyim
Cevap sahibi1 yılOlabilir kaç yasindasin
Gizli Üye(36-45)1 yılDoyasıya sevişmek yalatmak o şeyini erkeğin ağzına verip emilerek iliklerine kadar boşalmak orgazm olan için ogazmı böyle şeylerle yaşamak için
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMesela ben olgun yaşta biriyim
Yaşıma yakın bir kadınla seks yapmak yerine genç bir kızla sevişmek karşılık veremesede o kıza oral yapmak dil ile zevk suyunu tatmak zevkleri saatlere yayarak doyasıya sevişmeyi tercih ederdim
Özellikle kızlar içinde böyle zevkleri yaşamak önemli diye düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü kendilerini bırakıp eğlencenin tadını çıkarabiliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZengin olduğu için isteyen de var çirkin olduğu için mecbur kalanda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal değilmi olgun işi bilen tecrübeli sevecen sahiplenici
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olgun kisileri seviyorlar, kadın ruhundan anlar ve cinsellikte tecrübeli oluyorlar, kendimden biliyorum
00 Yorumla
1 yılEekeklerde olgun kadınları arzuluyo ilşki tecürebesinden dolayı
00 Yorumla
1 yıl2 yillik tamirciyimi yoksa 20 yillik tamirciyimi tercih ederdin?
00 Yorumla
1 yılÇok şey fark eder bilsen bir sende öyle istersin :)?
00 Yorumlaöyle bişey mi varmış
91 Yorumla- 1 yıl
Öyleymiş
Gizli Üye(18-24)1 yılİşinin ehline teslim oluyolar işte
41 Yorumla
1 yılkalite diyeli ve işi biliyorlar :D
00 YorumlaDüşünebiliyorum bir tık fazla, ondan
00 Yorumla
1 yılBilmem ki, ne farkediyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Genç erkekler neden olgun kadın istiyorsa o yüzden
00 Yorumla
1 yılSen nasıl ararsın peki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güvende hissediyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBunu denemeden bilemezsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTecrübeli işi bildiği için
00 Yorumla
1 yılMerak ettim ben de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tecrübe ve duruş farkı tamamen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani tecrübe olgunda oluyor diye bir şey yok ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Tercih meselesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYatakta hakimiyeti seviyorlar
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet olgun erkekler ne yapacağını bildiği için fazla bir şey beklemez
Cevap sahibi1 yıl😂😂 hic denk gelmedi haisjsk zaten çocuk olanlar yasitlarimiz vs sürekli şunu istiyorum vs diye isteklerde bulunuyorlar 🤦🏻♀️
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılDeneyim ve teçrübe den kaynaklı
00 Yorumla Çok şey anlatılmaz
72 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Sadece yaşanır:))
Gizli Üye(25-29)1 yılsoru cevap yaptıgın bırısı var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇünkü tecrübeli daaha iyi tatmin ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılİyi mala vurdukları içindir
00 Yorumla Saçma
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Onları daha iyi anladıklarını düşünüyor olmalılar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok farkı var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılTecrübe 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTecrübe
00 Yorumla
1 yılOnu bende bilmiyorum işte anlam veremiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDoyurmak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok şey fark ediyor
00 Yorumla
1 yılAcemiyle ne yapacak 4. cü delik mi açacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılTecrübe
00 Yorumla - Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar