Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu erkekler yapmaya kalksa şansı bazen yaver gidiyor bazen gitmiyor, ama kızlar direkt bulduğu erkeği yatağa atabilecek kabileyette
Soruya gelecek olursam bunu bende anlayamıyorum ve olgunluk yaşla olmuyor düşünce yapısı ile ilgili bir şey bu ne yani ben şu an 35 yaşımda olsam olgun mu olmuş oluyorum eğer çocukça düşüncedeysem ve her kızı kendime çekecek gibi hissediyorsam kesinlikle bu olgunluk değildir
Olgunluk dediğin şey geleceğe odaklanmaktır hayallerini planlarını ortaya koymaktır ve yapmaktır onun için mücadele etmektir sadece cinsellik için çabalayan erkekler benim için hiç de olgun falan değillerdir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında kadın erkek fark etmeksizin "olgun" tercih ediliyor. Çünkü aynı şekilde genç erkekler de olgun kadın peşinde 😀
Bu da çok mantıklı aslında, olgunlaşmamış bir şeyi yani henüz tamamlanmamış bir ürünü kim ne yapsın ki? Tekerleklerri monte edilmemiş araba satın alıyor muyuz 😂
Tabi bu ihtiyar demek değil her iki cinsiyet için de ve sadece seks ile de sınırlı değil.
04 Yorumla- 1 yıl
Olgun erkek gerçekten her açıdan daha iyi olur sadece cinsellik değil sjsjsj
- 1 yıl
Öyle zaten ama kişisel ihtiyaç için gerek oluyorlar sjdjdj
1 yılSöyledikleri: Onlar daha tecrübeli, daha anlayışlı, daha uyumlu.
Gerçekler: Paraları, statüleri onları cezbediyor, arabayla gezmekten, hediyeler alınmasından, yemekler yedirilmesinden memnun kalıyorlar, bunun karşılığını da cinsellik olarak veriyorlar.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılgenelde yaşları küçük olduğu için olgun tercih ederler. ben de olgun kadın tercih ederim mesela
03 Yorumla- 1 yıl
Olgun takıntısı diyince bir ben iki sen djdj
- 1 yıl
@Redamancy-4 ikimiz de olgun hastasıyız Reda sjsjsj
- 1 yıl
Teşekkürler 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
71Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben bunu benimle birlikte olmak isteyen ve benden yaşça çok küçük olan birine sormuştum. "Etrafında çok yaşıtın erkek var. Neden benden istiyorsun?" Bana verdiği cevap aynen şöyleydi:
Çoğu ergen beyinli. Sadece kendisini düşünüyor. 3 dakikada bitiyor. Karşısındaki ne hisseder? Ne bekler? Umurlarında değil. Bir de kimle takılsam hemen gidip başkalarına anlatıyor. Çok boşboğazlar. Sonra bakıyorum, tanımadığım tipler bana istek atıyor. Acaba benimle de yapar mı kafasındalar. Sen öyle değilsin. Bilgili ve tecrübelisin. İnsanlarla iletişimin kuvvetli. Sekste de bilgili ve tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Olgunsun. Gidip de başkalarına bunu anlatmazsın. Ne zaman, nereye, nasıl dokunacağını bilirsin. Bana istediğim zevki fazlasıyla yaşatırsın. Skor değil, zevk odaklı olursun. Bana değer verirsin. İşte bu sebeplerden seninle yapmak istiyorum.
11 Yorumla
1 yılTecrübeli cinsel kimliklerinin yanı sıra, maddi anlamda güçlü ve prestij sahibi olan olgun erkekleri tercih ederler. Bazıları yaşayamadığı baba sevgisinin eksikliğini cinsel ilişki yaşadığı olgun erkekte arar ki o erkeklere "sugar daddy" deniyor. Bir de tabii ki yaşıtları erkeklerden çok daha testosteronlu, erkeksi bir auraya sahip oldukları için tercih ederler.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
1 yılGenc erkekler neden olgun kadin tercih ediyorsa, ayni sebepten olsa gerek 😆
150 Yorumla
1 yılÇünkü kadın ruhundan iyi anlıyoruz, kadına değer veriyoruz, bir sorunları olduğu zaman çözüm odaklı davranıyoruz. Cinsel yönden ele alırsak kadınlar cinsellikte nelerden hoşlanır, hangi pozisyonda yavaş veya hızlı olmamız gerekiyor bunu iyi biliyoruz. Ve erken boşalma vs sorunlar yaşamadığımdan tercih sebebi çok oluyorum
00 YorumlaBaba sevgisi ve şefkati eksikse olgunlara çekilimi kaçınılmaz olur ki bizim coğrafyada erkekler kızlarını da doğru düzgün sevemiyorlar, eşlerini sevmedikleri gibi.
Bunu farkeder ve kendi içinde çözerse bu durumu değiştirebilir.
40 YorumlaÖyle tercih ediyorlar belkide tecrübeli olduklarını düşündükleri içindir ama ben şahsen benden 5 yaş ve daha fazla büyük biriyle sanırım birlikte olmam
40 YorumlaCinsellik yaşamıyorum ama yaşıyor olsaydım bende olgun erkek tercih ederdim. Çünkü daha erkeksi bir görünüme sahipler. Ayrıca tecrübeli erkek iyidir 💅🏻
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılGenç kızların Olgun erkegi tercih sebebi kendi yasitlarina nazaran onları daha iyi anlamaları daha ilgili olmaları ve seks deneyimlerini Olgun biriyle yasayip daha isteklerine cevap veren ve doyurucu bir şekilde yaşadıkları için
00 Yorumla Olgunluk sadece yaşanılan ilişki sayısı ve büyük yaş ile değil, bilgi ve beyinde de olgunluk var ise tercih edilir.. bu sadece kızlar için değil erkekler içinde geçerlidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıltecrübe iyidir oturmuş adam hem yatakta hem hayatta işini bilir kız yorulmaz teslim olur keyfine bAKAR ilişkinin tamamında her konuda...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılOlgun neye göre kime göre olduğun sekste seksi çok iyi yapar eder kafası var ama öyle değil işte
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Çünkü daha deneyimli olduklarını ve bu işte daha iyi olduklarını düşünür ama yanıldıkları bir şey var gençler daha istekli daha zevk verir bence 😅
00 Yorumla
1 yılGenelde ilişki sırasında kizlar sadece uzanmak ister erkekden beklerler herseyi normal hayatta olduğu gibi 😂😂
00 YorumlaÖylesi henüz benim tezgah a uğramadi tezgah a düşerse bu konu hakkındaki istatislikleri sizinle paylasacagim
00 Yorumla
1 yılCinsellik tecrübeyle gelişen bişey zaten ben eski hallerimi düşünüyorum ne çocukmuşum diyorum. Kadınlarda da olgunlar iyi ama kendine bakmış güzel olgunlar kesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılKendilerince tecrübe istiyorlar, fakat kendilerine yazık ediyorlar.
04 Yorumla- 1 yıl
Sizlerin dile getirdiğini söylüyorum, senin düşüncen farklıysa bilemem tabii
- 1 yıl
Yazık etmekle alakası yok inan bana ağzının tadını bilmek bence daha çok
- 1 yıl
Siz olgunluğu, sadece cinsellikten yana kullanıyorsunuz. Karakter olgunluğundan asla bahsetmiyorsunuz
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olgunlar tecrübelerini konuşturur daha keyifli ilişki yasatir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oldun erkek kadını nasıl doyuracağını iyi bilir
10 YorumlaOlgun erkek tecrübeli dir hem bedeni hemde ruhunu okşar büyük orgazm yaşarsın
11 Yorumla
1 yılBabalarıyla yaşadıkları sorunlar, baba figürü eksikliği
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 991 cevap paylaştı. Bunun tek nedeni, tecrübeli olur düşüncesi; yani daha fazla haz daha hızlı...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılhangi kızlarmış o? bana niye denk gelmiyor :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBoyle tercih edenlere rastayamdik desek yeridir bence gerçekçi bir düşunce degil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. tecrube ve bilgi , muzik aletini çalmayı bilmek gerek. Sevişirken mızıka çalıyorum
00 Yorumla
1 yılTecrübeli incitmez zevk aldırır bayana ya da kıza 😋😋😍😍
00 Yorumla
1 yılBabasının yerine koyuyorlar genelde Babasıyla sikisiyormus gibi bir duyguya kapiliyorlar genelde.
00 Yorumla
1 yılCinsellikle yakından uzaktan alakam yoktur ama cevapları ben de merak ettim :D
00 Yorumla
1 yılNormalde tercih sebebi değildir tercih edenlerin sebebi yalnızca maddiyattır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Deneyim ilgi alaka tatmin etmeyi bilme kafın bedenini keşfetmiş olma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Doymuş ve artık incelikleri bilerek seks istediğinden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAkıl olgunluğu tercihm olur
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKişiden kişiye değişir tabi ama tecrübeden dolayı galiba sence neden?
10 YorumlaBence böyle bir kural yoktur tecrübe meselesi
00 YorumlaBirde erkek versiyonu var bunun
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUydurma bir şey genç kızlar değil olgun erkekler tercih eder
00 Yorumla
1 yılİşi bildiğini düşündükleri için kdmdmd
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar erkeklere göre daha olgun ve kendi yaşıtlarında bu olgunluğu bulamıyorlar tamda bu yüzden yaşça büyük erkeklere bakarlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olgunlar kadının mutluluğu için çabalıyor aşko
51 Yorumla
1 yılTecrübeli olduklarından ama hepsi için geçerli değil.
00 Yorumla
1 yılTecrübe ve güven
130 YorumlaTecrübeden dolayı başka açıklaması olamaz bir de bunun tersi var genç erkek isteyen kadınlar
03 Yorumla- 1 yıl
Niye yaşlı karıyla oldun
Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Tecrübe aşkı
120 Yorumla
1 yılÇünkü
1 dakikada boşalan ve sadece kendini düşünen erkekleri istemiyorlar00 YorumlaTecrübe
141 Yorumla
1 yılDaha tecrübeli olduklarını düşündukleri için
30 Yorumla
1 yılbilmiyorum ben tercih etmiyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılGüçlü erkek imajı verdikleri için olabilir.
10 Yorumla
1 yılIslerini iyi bildikleri icin
00 YorumlaAcemi oldukları için
00 YorumlaTecrübe her zaman iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAdı üstünde olgun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olgun severler amasyada
00 Yorumla
1 yılAhmaklar ondan
00 YorumlaÇünkü iki cambaz bir ipte oynamaz ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Tecrübeden dolayı
00 Yorumla
1 yılGenelde tecrübe deneyimden dolayı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılHerşeyin daha fazlası onlarda olduğu için
00 Yorumla Tecrübeli olduğumuz için işi biliyoz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. deneyim ve artık orgazm olmak istiyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYavrum redam cunku olgunun tadi baskadir 😘
00 Yorumla - Devamını Gör (27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım