AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
orayı yıkarlar baba 💦💦 ama hani yıkarlar 💦💦💦💦 Başıbüyük şubesi yaparlar
Kesinlikle giderim gitmem degil en büyük yalancidir bizim millet orasını yıkar be yıkar 🖐🖐
Cinsellikle alakalı fuar olsa giderim ama p*rno ile alakalı ise gitmem. P*rnoya karşıyım, erkeği aşağılayan bir sürü içerikleri var.
Erkegi mi? Kadini degil mi?
@sweet_girl00 Femdom ve findom kategorilerine bak. Erkeklere köpek muamelesi yapıyorlar, erkeğe şiddet, işkence gibi iğr*nç iğr*nç p*rnolar var. BDSM topluluğunun yüzde 99 undan fazlasını femdom ve findom oluşturuyor. Femdom ve findom tamamen kaldırılmalı. Erkeklerin köle olarak görüldüğü toplum yapısını meşrulaştırıyor.
Erkeklerin kadinlardan daha az kole muamelesi gordugunu dusunuyorum
@sweet_girl00 P*rno sitelerine gir femdom yaz, financial domination yaz, twitter a gir finansal köle yaz arama motoruna, bu sitede bile arama motoruna finansal köle yaz. Kadınlar erkekleri köle olarak görüyor. Bilmiyorsun konuşuyorsun. Bahsettiğin şey istatistiksel bir şey, sen farklı düşünüyorsun diye sonuç değişmiyor. Ortalık yerde bir çok kadın "erkek köle" arıyor. Toplum gidişatı berbat bir yönde, sen ise halen daha erkekler köle olarak görülmüyor diyorsun. Kadınlar nerde köle olarak görülüyor, yok öyle bir şey. Öyle bir şey olsa orayı yıkarlar, darma dağın ederler. Kadınlar üstün tutuluyor, ayrıcalıklı görülüyor. Sen erkek sorunlarını umursamıyorsun bence. Neyse tartışmaya gerek yok, git kendi yorumunu yap, bu benim yorumum.
kesinlikle giderim , kacirmam. bol bol fotograf cektirirdim :D
Giderdim. Bilmediğim görmediğim fantazi varsa hoşuma gidenleri hafızaya atar uygulardım.
neden gidilmesin? :)) o değilde hatun kişilerden hiç mesaj yok :D
Herkes gelmesin bir ücreti şartı olsun ki elini kolunu sallayan giremesin, bu şartlarda evet giderdim
abazalarla dolu olacağından düşünürdüm gitmeyi. ama belli bir seviyede olursa tabi ki neden olmasın. faklı bir sektör
Gitmezdim. Bu nasil bir fantazi anlayisi boyle😅😅
Neden gitmezdin? Fantezinin kralı bu 😁😁
O yüzden gitmem zaten sevmem boyle seyleri
gurup sevmiyor teke tek fantaziye acık sadece demekki sevgi
bizim ülkenin böyle yeniliklere açılmasına daha çooook var.
Ne kadar mesela?
eğer demokrasi bu yönde gerilere giderse 500 yıl garanti
Erkeklere dair bir sey yok, neden?
Var.. Videoyu çeken erkek olduğu için gösterdiği hep kadın
keske bir iki tane çekseymiş ama😉😂 @oyunadami
Tabiki iyi olurdu gözünüz gönlünüz açılırdı @uslukız3 😎
😂😅😅
tuek kizlari olmazsa giderim. avrupali uzun ve guzel kizlar olmali
Iyi dedin kral
Giderim...
Böyle fuarlar ilgini çekiyor mu yani görüş sahibi?
cesur kız. en çok neyi merak ederdin
Herseyi merak ederim.
Ilgimi ceker ozelden de yazmam.
böyle geniş bir mecra varken özele gerek yok tatlım zaten. fuar bu halka açık sonuçta :)
Görüş sahibi bence sen bu fuara gidemezdin. Şu an alkollüsün diye düşünüyorum.
Alkol almam
Evli misin peki
Hayir
kız özel yazmıyor demiş baştan
Seni ilgilendirmez bay çılgın. Size yazmaz bana yazmak ister belki.
bence senin dediğini de yapmaz. şu an kadın fuarda :)
Hadi bende fuardaki p*rno yildiziysam 😁
p*rno yıldızı bu kadar düşkün olmaz
Düşkün değil ki, burası p*rno fuarı 😁
Hepiniz azginsiniz.. m
Görüş sahibi benim yorumumda azgınlık belirten bişey yok. Olsa da sanki sen azgın değilsin öyle mi
Bilmem ;)
bak işte bu yorumlar doğru hanımefendi siz azgınsınız
E gel diyorum işte biseyler sormam lazım
açmasınlar toplu tecavüz vakası ile dünya sarsılır :Dd
Giderdim birkaç tane sevdiğim var 😃
Kim mesela 😅
Giderim ama ordaki guzel bayanlari bir bir sevmek isterim cok sert bir sekilde
Tüm ülke akın ederdi Büyük Expo depremi olurdu hahahaha :)
Kızlarda giderdi ama gitmemiş gibi yapardı 😁😁
Bizi kitlryip kendileri giderdi fuara:)
Videonun başında türkiyede izleyenin çok dediği kız kim ya?
dakika 6:42
Kesinlikle giderdim
Azgin 2
Beraber gidelim
Kesinlikle gidilmeli
Sevgilimle beraber gidermisiz😝😝
Gidin tabi yeni malzemeler çıkmıştır 😁
Kimsenin beni tanimicani bilsem giderim
ne görmek isterdin
Ne gorecex orda mesela
Ne olduğunu bilmiyorum ki orda
Off neyle karsilacam orda bilmiyorum yaaaaaa
Koca penisli erkekler, mast. Yaparken kullanabileceğin yapay penisler vb. Gibi birsürü oyuncak. Ve gerçek p*eni yıldızları.
Hım aman vazgeçtim gitmezdim başımıza bişey gelir oralarda
Ahaha 😂😂 sacmalama ya. Ne güzel herkesin ihtiyacı olan şeyler. Ben mesela yapay kadın kalçası ya da yapay kadın alırdım seks için 😁😁
Şişme karı mi
Yess
Şişme karı değil yahu
Ona benzer ama şişme değil. Adamlar bildiğin yapay karı yapmış.
Kaç para onlar
Kolları kivirabiliyo musun
Tabiki tepki bile veriyor gerçek kadın gibi
www.google.com/.../seks-robotunun-bu-ozelligi-pes-dedirtti-110104214918
Anam çok güzel gerçek gibi
Gerçekten daha iyi
Daha iyi derken arka deliği de var mi
Tabiki var.
Sakso bile çekiyor.
O nasıl oluyor
Bildiğin robot bu
Ağzına veriyorsun sensörler devreye giriyor kafasını ileri geri yapıyor super oluyor
Mmm diye ses çıkarıyor
S*kerken de ah oh aşkım falan diyor. Arkadan girerken de yavaş çok acıdı falan diyor
Ee evlenmenize gerek kalmadı öyle mi
Düşünmüyorum ben zaten evlilik ama. Denk gelirse aradığım gibi biri evlenirim belki. Ama evlenme ihtimalim çok zayıf.
Bencede boşver sıkıntı başka bişey değil
sen evli misin? düşünüyor musun? cinsel hayatın nasıl ?
Valla mi? Cenabü rabbil alemin. Hemen yaz bana konuşmalıyız
Evliyim evlilik önermiyorm
Bana yazmalısın
Neden onermiyorsun bende evlenicen
Çünkü bunun cinsel şiddeti bile var.
Ailenin eşi çekilmez oluyor en iyisinin bile canı cehenneme her b*ka karışıyorlar
Ama disardan evlilik guzel görünüyor
Sen bildiğin safsın
Koca penisli erkekler derken kaç cm mesela?
En küçüğü 22 cm kalın.
@Duygusuzkızz evlen evlen, evlende başın göğe ersin...
Belki sen yakalarsın o dışarıdan baktığında mutlu gördüğün evlilikleri...
@görüş sahibi yalnız gizli hanfendinin sorularına bakılırsa bu robot olayı baya baya aklına yatmış gibi.
Kolları kıvrılıyor mu, arka deliği var mı, oraldamı yapıyor... Sanki bitane alıvericek bu robottan kocasına ve aradan çekilecek naparsa robotla yapsın kocası diye 😂😂😂
He napim kim uğraşacak 😅😅😅
@gizli, banada lazım canım o robottan, evliyim ama benimde aklıma yattı baya :D
@hotcontack hiç mi mutlu aile yok
@Duygusuzkızz vardır mutlaka olmaz mı.
Bazen nasıl ki hayatta istediğin herşey dörtdörtlük olmuyorsa, bazı evliliklerde de böyle olabiliyor
Eczaneden prezervatif almaya utanıyoruz, oraya nasıl gideceğiz?
Gitmezdim herhalde 🤣
Kız arkadaşımla birlikte giderdim çıkıstada doğruca bir otele
Giderim, nerede burada açılacak, çok zor
giderdim-zaten las vegastakine defalarca gitmistim……….
bizim memlekete birkaç gömlek fazla bu aktiviteler..
Giderim tabi. düşünsene filmlerini izlediğin hatunların kıçına şaplak atıyorsun.
bilmem maske takip giderdim😂😂
Neden maske takıyon ki? Fantazi olsun diye mi 😁
Güzel yorum
giderdim farklı tat ıyıdır hem benım karıdan kurtulmuş olurdum (=
Belki de senin kari da senden kurtuluyor senin haberin yok 😂😂
Türkiye de olmaz o iş. Abd de bu fuara sırf Nikki Benz i görmek için gitmiştim.
türkiyede açılsa erkekler gidebilir ama kızları sanmıyorum :)
Fuara Gelmek isteyen çılgın bayanlara rehber olarak eşlik edebilirim
Evet kesinlikle😉
Gidiş amacın ne olurdu peki?
Gitmezdim 😂
Neden 😂
giderim
Cesur ve dürüst kız. Teşekkür ederim görüş için.
Yakınsa giderdim. üşengeç adamım. Tüyap'a gitmeye bile üşeniyorum
Gidebilirim
Sen ne diyorsun 😂
Ben giderim
Tabiki gitmelisin.
Giderdim😂
Azgin 1
Beraber gidelim
Gitmeli
Hayır gitmezdim igrenclerin olduğu bir alanda durmak dahi istemem
Ve sana lafım namuslu ayağına yatmiyorum zerre dikkatimi cekmiyorlar 🤦ha o kadar orsp içinde isim olmaz benim
Neden o*rspu diyorsun? Sonuçta onlar da para kazanmak için bir meslek haline getirmiş bunu
O zaman o da bir mesleksel gidip o mesleği yapan biriyle evlen 😂bak iyi para var
Bu mesleği yapmadığını sandığım biriyle sevgili olmuştum baya da ciddi düşünüyordum ki, bu mesleği epeyce fazla yaptığını öğrendim sonradan kendisi de itiraf etti. Ama parayla yapmamış, bu yüzden evlenmedim. Senin dediğin gibi parasıyla yapsa evlenirdim.
bilemiyorum benim midem kabul etmiyor bunu
Herkesin görüşü farklı. Ben yapmam etmem diyen kızların birçoğunu yapmam etmem dedikleri bu tür olayların içinde kendi gözlerimle gördüm. Bunu senin için söylemedim, bu p*orno işini yapanlar ve genelevde para karşılığı yapan kadınlar, ben yapmam etmem deyip görünmez taraftan her halti yiyen kızlardan çok daha kaliteli çok daha şerefli.
Senin yaşın 19 mu cidden
herkes 19 olarak biliyor ama gerçek yaşım ismim hiçbiri doğru değil
hayır :) sağolun
Ahahaha 😂😂 tamda istediğim cevabı verdin. Bende istemiyorum zaten sağol. Daha önce yazdığımda da cevap vermedin zatn
bana kimin yazıp yazmadığına bakmıyorum :) çünkü mantiken burdaki insanların cinsellik sohbeti etmek istediğini biliyorum buda bana çok ters bir düşünce. sadece şunu merak ediyorum sitede bu kadar iğrençleşecek ne var
Her yazanın cinsellik için yazdığını düşünecek kadar bilinçsiz ve önyargılı olan kızların kendini neden hiç sorgulamadigini da ben anlamıyorum. Bende bu şekilde düşünen insanlardan nefret ediyorum. Bu tip insanların ne kadar iğrenç olduğu ise tartışılır.
bak şimdi o zaman sana diyim 1 gün boyunca sırf önyargımı kesmek için 1 gün boyunca gelen tüm meraba mesajlarına cevap yazdım :) olanlar şu başta çok güzel sonrası sana birşey itiraf edim mi sorusuna ben evet diyince cinsellik konuşmaya çalıştı :D 20 kişiden 1 kişi sadece konuşmadı oda zaten KS bıraktı
Olabilir. Deneme yaptığın 20 kişiden 19 kişinin seninle cinsellik konuşmaya çalışması, bütün erkekleri karalaman gerektiğini göstermez. Bana da birsürü kız yazıyor cinselliğe getiriyor mevzuyu. Ben bütün kızları karalıyor muyum hayır. Sende işin kolayına kaçıp, 1 gün boyunca deneme yaptım deyip erkeklere önyargılı davranman saçma ve gereksiz. Sana yazan kişinin cinsellikle yaklaşmasının bedelini bana ödetemezsin. Komşunun kızı başka birinin altına yatması yüzünden senin babanın seni dövmesi gibi bişey senin yaptığın. Neyse, mevzu senin benimle özelden konuşup konuşmaman değil. Içinde bulunduğun düşünce. Bir kızın benimle konuşup konuşmaması da umrumda değil. Hadi hayırlı işler
kimsenin anında yazmıyor iyi kötü diye bilemem ama en basidi hiçbirine cevap vermeyerek kolayına kaçıyorum
Şu an kendi profili gizlemek gibi. Benim korktuğum tiplerden biri olduğunu belli ettin. Yüzünde de aslan sütlerinin izi apaçık belli.
Hayır ondan dolayı değil sonuçta profilde benim resmim var ve bunun üzerine gelen mesajların ss atsam yuh dersin yoksa gizlenmemin hiçbir sebebi yok
Sen bu söylediklerine ikna edebilecegin insanlar olabilir tabi. Ama beni ikna da edemezsin inandıramazsın da. Benimle konuşmuş olsaydın da senin yüzüne vururdum bu soruya yaptığın yorumla yaşadığın hayatın ters düştüğünü. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben çok gördüm senin gibi konuşan kızları halende görüyorum bu yüzden bana hikaye anlatmana ihtiyacım yok.
belli ki kocasi tatmin etmiyor , asil senin gitmen gerek :p
Gorus sahibi yuzde yuz bütün yazdıklarına katılıyorum. Erkeklerin %99 u böyle. Tabiki sonuna kadar inkar edecekler gayet normal 😂 bana da normal ya 1 kisi ya da 2 kisi ancak cikmistir. Her isin sonu cinsellige variyor. Nokta.
Katiliyorum yorumu yapana
p*rno fuarı ne ya
Hani internette izlediğin p*rno yıldızları varya onların hepsi bu fuarda. Ayrıca mast. Malzemeleri seks robotları vs. Gibi şeyler var hep.
Degisik fantazi arayan lar cok kimi aralariba ucun cu ariyo kimi es degistiriyo baya ilerledi
Yaaa şimdi kültür sanat vesaire olsa gidersin de hacı buna ne gerek var :) hayatımız bu zaten ;)
Ben çırılçıplak giderdim 18 cm kobrayı sallayarak.
Yanlız resimdeki hatunda da memeler taş gibi. Krem şantiyi uçlarına döküp yalamalık tam.
Giderdim.
Sen harika bir detaysın
Sen gidersin o kesin hatta kamp kurarsın orada
Evet :D
Azgin 1
beraber gidelim
Gitmezdim
Neden?
Çiftlere özel olanlara gidebilirdim.
Eşinle mi
Giderim
İddaya girelim sen gidemezsin.
Neden
Öyle işte
giderdim bir bakardım sanırm
Açılıyor mu nerede.. Bana bilet al hemen.
Bu kadar amsalak soru sorarsan kızlar kaçar. Odun olma biraz ince ruhlu sorular sor.
Olur gel sk.
Tamam
Ama skemezsen ben severim haberin olsun.
Başını döndüremezsin kafanı yorma
Zevkle
Orda teklif sunulsaydi napardin?
Giderdim
Cesurum bir sıkıntı olmaz diyorsun yani?
Fuar çok güzel olurdu.
Kesinlikle katılırdım.
mutlaka giderdim, eşim isterse onla da gideriz :)
Lezbiyenleri görmek için giderdim 😋😋
Gider gezerdim ne var ne yok diye.
Seks robotu üretmişler kardeşim ya gerçek kadından daha çekici 😂😂
Robot iyi olmuş şişme karılar çabuk patlıyordu.
Ege fitness ı koymuş ya 😂
Giderdim
Orda ne ilgini çekerdi. Neyi görmek isterdin?
Vajina vakumu ve meme ucuna titresim veren bir alet var onu denemek isteridm
Meme ucundan baya huylanıyor musun?
Baya huylabiyorum. Ve beni cok tahrik ediyor
Harika ya
Vakum ne?
@Baysakallı38 kafayi yemis gercegi varken sahtesi niye
Pardon yanlislikla etiket yapti