Dünyanın farklı ülkelerinde BDSM kültürünü benimseyen ve yaşayan insanlar için özel olarak dizayn edilmiş oteller var. Bu otellerin odalarında BDSM ekipmanları mevcut ve siz yanınızda birşeyler götürmek zorunda kalmıyorsunuz. Kendi zevkinize ve beğenilerinize göre donanımı olan odalardan birini seçiyor ve orada kalıyorsunuz. Türkiye'de de böyle otellerin olmasını ister misiniz?
Dünyada birçok ülkede BDSM kültrünü benimseyen insanlara özel oteller var. Türkiye'de de böyle oteller olmasını ister misiniz?
Kültür olup olmadığını bilmiyorum. Ben benimsemiyorum ve çok uçuk fanteziler içeriyor sanırım. Hiç benlik değil. İnsanların cinsel tercihleriyle ilgilenmiyorum. Benim ilgilendiğim nokta yüptığımız işte vs cinsel tercihlerini özel hayatını karıştırmadığı sürece sorun yaratmam. Hiç kimsenin tercihleri beni ilgilendirmez. İş ortamında da bu tercihler üzerinden yargılamak bana etik gelmiyor. Saygı duyarım.
Şiddete her zaman için karşiyim. Bu ne yaa? BDSM mişşş. Bu dünyasa hayat olduğu surece neler duyacak ve gorecek bu gozler ve kulaklar acaba? Resmen cinsellik diye kendi sadist, pislik, igrenç kişiliklerini ruh sorunlarini ortaya çikariyorlar.
Nesnel ifadeler değişime uğramazlar ama ve kültürün tanımıyla görüşünüz arasinda bi bağlanti yok. Ayrica kültür zaten toplum tarafından kabul edilmiş değerler bütünüdür. BDSM ise sizin bi zevk anlayişiniz.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Dünyada birçok ülkede BDSM kültrünü benimseyen insanlara özel oteller var. Türkiye'de de böyle oteller olmasını ister misiniz?