Mastürbasyonun %100 helal olduğu tek bir yer vardır oda eğer zinaya bir adım kaldıysa onu yapmak gerekiyor. Masturbasyon acizliktir Caiz değildir Vücuda zararlıdır. Zararları ile ilgili profilime bakabilirsiniz
Günahın şu günü bu günü olmaz ama seni zinadan uzak tutuyorsa masturbasyonun günahıda olmaz ayrıca merak edip soramadigin sey varsa özelden sorabilirsin
İşte bende aynı şeyden bahsediyorum.. yani mübarek gün veya normal bir günde isteklenmenin arasında bir fark yok.. yani her ilişkiye günah gözüyle bakmama açısından söyledim..
Ne kadar uslubsuz bir yorumun var aşırı kaba ve terbiyesizsin arab dediğin benim Peygamberim inanmazsan bile buna saygı duymak zorundasın kimse sana insanları n telakki ettiği görüşlerle alay etme hakkını tanımıyor musevide olsa budistte olsa saygı duyacaksin !! İnsanlıktan nasibini almamış yobaz!
hahahah yobaz sizin gibilere deniliyor dinden haberin yok 9 yaşında sübyanı koynuna almış adama peygamber diyo hahaha :D açda din kitabını oku ayşeyi kaç yaşında koynuna almış öğren bir . arabın sı. çmıklarını din die kabul etmiş hahaha :D çok cahilsiniz mk aç kitabını bir oku önce inandığın masal kitabını hahahah cahil ezik :D
Seni kim kendi s. migiyla kandirmissa iyi kandırmış dini adam gibi yerlerden ogrenseniz böyle alçak bir duruma dusmessiniz onun bunun gotunden öğrendiklerini gelip burda bana satma aç onu öğren dediğin kitabı sen kaç kere açıp okudun acaba kulaktan dolma ucbes salakca şeylerle gelip burda ahkam kesme gerçi bende senin gibi saygısız cahil basiretsiz bir adama ne laf anlatıyorsam nasılsa yine götünde n dinliceksin..
Lan sen ne kadar şerefsiz birisin aç oku bakalım ne anlamda yapılıyormuş o ayrim salakça sitelerden bulduğun fotoları atıyorsun buraya sen kimsin ki Allah'ın iradesiyle alay ediyorsun
kendi kitabına inanmayan bir mal daha hahaha ulan ben ayetteki cümleyi direk buraya koydum halaa inanmıyo :D açda oku cahil :D olum allah dediiniz bile ateist lan 4 tane din göndermiş karar werememiş daha :D önceki gönderdiği dinden olanları öldürün die ayet göndermiş kendi içinde çelişiyo sizin inandığınız kitap :D cahillik fışkırıyo resmen hahaha :D beyni güzel yıkamışlar senin iç dış ahahaha :D
Böyl bir soruda gelip insanların dini inancjna saldırman o kadar saçma ki git içindeki nefreti başka yerde kus ne kadar saçma insanlarsiniz bir dine inanıyoruz deidk diye etmedigin hakaret kalmadı bu da senin ve senin gibilerin n ekadar ezik olduğunu gösterir
Kuran senin gibilerin direkt okuyup anlayacağı bir kitap değil yani en azından bütün ayetleri böyle değil hele insan senin gibi mal olunca noktasını bile idrak edemez
hahaha ezik olan sizsiniz sizin gibi kandırılmış milyonlarca insan war :D halaa din diyo :D inandığın şey kendi içinde çelişiyo diyorum açıp okumadığı kitabı savunuyo :D çok gülüyorum sizin gibi yobazlara :D
Benim sorumun altına daha fazla yorum atmanız istemiyorum o kadar saygısız ve sinir bozucusun ki söylediğim şeyler doğru bile olsaydı tavrinla kendinden tiksindirirsin insanı sen elalemin diniyle inancıyla ugrasicagina git önce kendini yetistir ! Salakk
ben kendimi yetiştirdim merak etme sizin gibi dinle kandırılmış insanları görüp böyle ezik başlık açmaları küçülmeleri aşırı derecede komik hahahaha :D
Hala gülüyor canım yaa sıktır git lan başka yerde gül bir konuşup gotunun üstüne oturtcam şimdi seni senin gibi nasipsiz saygısız birine ayıracak hiç vaktim yok insan tartissa da saygı çerçevesi içinde tartışır asıl yobaz senin gibilere denir acınacak hale duseceksjnde haberin yok
hahaha sıradan bir nesneye de dua etsen gerçekleşme ihtimali %50 ya olur ya olmaz inandığın warlığada dua etsen gerçekleşme ihtimali %50 ya olur ya olmaz :D senin inandığın varlığın farkı ne hahaha? :D senin inandığın warlığın bir aspirin kadar faydası yok :D bu senin hayal dünyan ufaklık :D
Yoo ben gayet de memnunum halimde. n kimse beni buna mecbur edeemz sonuçta benim bir iradem var ama senin beynin bok cukuruyla dolu belli ki uğraşma milletin orasiyla burasiyla
Yahu benim iradem var iradem senin gibi beynimi satmadım ben siktiri boktan şeylere istersem Musevi istersem Budist istersem şaman olurum ve seni hiç alakadar etmez bundan sonra ne yazarsan yaz yazmucam senin gibi saygısız bir döl israfına ayıracak vaktim yok daha fazla benimde ağzımı bozdurdun en sonunda şeytanın insan bedeninde vuku bulmuş hali gibisin
Ve ben senin dine inanmamana değil insanlarla alay etmene ayar oluyorum yoksa naparsan yap beni alakadar etmez sana saygıyı anlatayım derken ben çıktım sinirden zivanadan ama sen yine aynı bok kaldın öyle
hahahaha halaa kendi iradem war dio ben dinler yalan diom halaa bişiylere inanma peşinde :D ulen ne saftriksin ya hahaha sen hindistanda doğsan öküze tapar benim tanrımla alay etme derdin hahaha :D ne kadar ilginç :D Fosil kayıtlarına göre anatomik olarak çağdaş insan tanımına uyan en eski fosiller 195.000 yıl öncesine aittir ve Afrika'da bulunmuşlardır. Çağdaş tipte Homo sapiens altürünün ilk ırkı olan Cro-Magnon insanı ise zamanımızdan 50 bin yıl önce ortaya çıkmıştır. Nekadar ilginç allah binlerce yıl durdukdan sonra dur ben bunlara bir din gönderiiim demiş hahaha sende inanmışsın saftrik :D hahaha cahillik fışkırıyo lan hahaha :D inandııı dini bilmediği gibi bide günah hesabı yapıo canı mastürbasyon isteyince hahaha :D
En İyi Cevaplar