- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayRegl iken mastürbasyon yapılamaz diye bir kural da, engel de yoktur. İslam regl halini o bir hastalık halidir, sıkıntı ve kusur halidir ki eşinizi ilişki için zorlamayın, mesafeli olun der. ama bu sevgi ve şevkat göstermeyin, her iki taraf ta istekli ise sevişmeyin, cinsellik olmasın demek değildir. Bu konuda insiyatif daha çok kadındadır. Saygı duymak, anlamak, dikkatli olmak en iyisidir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayBuradaki imamlar sana şimdi vaaz verirler :D
İslamiyetin kullanım klavuzu var elinde (Kur an) açıp baksana.
Orada günah demiyorsa değildir işte.
İnsan nasıl bir dine inanıpta kitabına bakmaz oraya buraya sorar anlamıyorum.10 Yorumla
2 ayEğer zina yapacak kadar istekliysen bir sakıncası yok ama bağımlılık haline getirmek çok günah buradaki sapıkları dikkate alma çoğu dinle imanla alakaları yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayMastürbasyon yapmak hiç bir şekilde günah değildir. Kur'an da olmayan bir hükmü sanki varmış gibi göstermek Allaha iftira atmak demektir ve dolayısıyla şirktir. Günah diyen şirke batmış kafirler tek bir ayet göstersinler bakayım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 29b cevap paylaştı.
u 2 ayzararlıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayZinaya düşeceğim diyorsan değil ama sırf of çok naptım yapayım bi dersen günah
592 Yorumla
Cevap sahibi2 ay@zdım * yapayım bi
Soran2 ayBende naptım yapsam ne Olue
Cevap sahibi2 ayZinaya düşeceksen yapma ihtimalin var yap veya yapma diyemem günahın kendi boynuna
- 2 ay
Yaw günah değil bağımlılık haline getirmek günah
Cevap sahibi2 ay@nediyongardasim keyfi yapmak günah
- 2 ay
Hangi ayete dayanarak günah ya da günah değil diyorsun anlamaya çalışıyorum. Bakıyorum bakıyorum yazdıklarını bulamıyorum Kur an da mazur gör :D Yoksa Allh adına mı konuşuyorsun bilemedim.
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax sünnete göre
- 2 ay
Peygamber Kur an a uygun olmayan sünnet benden gelmiyordur diyor dikkatini çekerim.
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax uygun olmayan ne zinaya yaklaşmayın diyor kuranda
- 2 ay
mastürbasyon günah mı diye sormuyor :D Regl döneminde yaparsam günah olur mu diye soruyor.
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax regl dönemine ayrı günah sevap işlemiyor kaldı ki kuranda regl zamanı hanımlarınıza yaklaşmayın da der
- 2 ay
O başka o başka.. İlişkiye girmek başka mastürbasyon başka. Kur an nın hiçbir yerinde mastürbasyon ile ilgili bir uyarı bildirim yok. Tüm hükümler zina ile ilgili. Köprü kurmak doğru değil. Dinde olmayanı olduya getirmek en ciddi günahlardan biri (Şirk, Allah adına konuşma)
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax alimler ayetlere ve sünnete dayanarak diyor
- 2 ay
Kur an a bak, sahih hadislere bak. Ama bunu sen yap. Kur an ile uyumlu olan hadisleri dikkate al. O hadislerle Kur an da yoksa yoktur. Alime falan güvenme. Allah zaten herşeyi apaçık anlayasınız diye bu kitabı gönderdiğini söylüyor. Allah ile arana alimi falan koymana gerek yok.
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax ayet ve sünnete bakıyorum zaten alimler de öyle yaptı ki zinaya düşme ihtimali varsa caiz dediler çünkü diğer türlü ayette de geçtiği gibi haddi aşmadır
- 2 ay
İşte o haddi aşma konusu hiçbir yerde yok :D Hadis ve ayet ver bende öğreneyim ciddiyim. Zinaya düşme ihtimali varsa caizdir diye bir ayette göremedim. Kaldı ki mastürbasyon zinaya düşmeyi engellemez.
Eğer öyle olsa en az zina yapanlar mastürbasyon yapanlar olurdu :D
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax internette baksan zaten hangi ayete ait olduğunu görürsün Allah her detayı olayı tek tek kuranda açıklasaydı kuran ciltlerce olurdu ve sürekli akletmez misiniz demezdi peygambere de gerek kalmazdı
- 2 ay
Bak o alimlerin diliyle konuşuyorsun.
Nahl Suresi 89. ayet
"O gün her topluma, kendileri içinden aleyhlerine bir şahit çıkaracağız. Ve seni de ey peygamber! Mesajının ulaşabileceği tüm insanlar üzerinde şahit kılacağız ve biz sana herşeyi açıklayıp anlatan, doğru yolu gösteren ve rahmet olan ve Allah'a yürekten boyun eğenlere müjde olarak bu kitabı indirdik."
Hac Suresi 16. ayet:
"İşte böylece Kuran'ı apaçık ayetler olarak indirdik. Allah, şüphesiz, dilediğini doğru yola eriştirir."
Bu ayetler ne o zaman? Sen alimlerin ağzıyla konuşuyorsun ben Kur an la ;) Farkı gör bence.
Cevap sahibi2 ay@xamigdalax ben kuran ve sünnet üzerine konuşuyorum apaçık indirildi evet ama her detay yazmıyor bunu da bize hz. Muhammed öğretiyor kendi uygulayarak
- 2 ay
Hz Muhammed artık yok. Yaşıyor olsaydı bakarak öğrenirdin.
Şimdi ise Hz Muhammed şunu yaptı bunu yaptı diyen adamlar var.
Bu adamlara güvenemezsin.
Elinde çok güçlü bir klavuz var ona bağlı kalmalısın artık Hz Muhammed yok.
Senin dedğin Hz Muhammed zamanında yaşayanlar için. Baksınlar öğrensinler diye.
Kaldı ki sahih hadis sahte hadis diye bir gerçek var. Yani o damalar çoğu şeyi peygamber demiş diye uydurmuş. Hadis alanı güvenilir değil o kadar. Ha güvenilir ama Kur an referans alınır öyle değerlendirilir.
İlk gönderilen ayetin emrini uygula bence
"Oku! Allahın adıyla oku" Yani Kur an ı oku ve anla başka birşeye ihtiyacın yok.
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax hadisleri cerh ve tahlil ederek sahih olduğu anlaşılıyor zaten s
- 2 ay
Kimse o hadislerin sahih olduğunu kanıtlayamaz.
Düşün bir bak. Bir söz var ve o sözü peygamber söyledi deniyor. Neye dayanarak kanıt yapıyorlar? :D
Sence mümkün mü?
Kur an ı değiştiremiyorlar ama peygamber şunu dedi bunu dedi diyerek dini değiştiriyorlar.
Kur an değişmese ne olur millet farklı bir dini islam zannedip inanıyor :D
Kaldı ki o sözlerin sahih olup olmadığını kanıtlamaya çalışanlara neden güveneyim ki Allah a güvenmek varken. Kur an var sonuçta bana ne şüpheli sözleri din zannedip inancımı ahiretimi riske atayım.
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax sahih olduğu anlaşılan bir hadis kuranla hiçbir şekilde çelişmiyorsa ne bir kötülük olabilir merak ediyorum namazı nasıl kılıyorsun mesela
- 2 ay
Kur an da namazın gerekli olan hareketleri zaten açık yazıyor. Secde ruku gibi. Diğer hareketleri yapman gerektiği nerede yazıyor asıl. :D
Ben Kur an ı gösteriyorum sen acaba kimin kitabını göstereceksin ;)
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax hareket demiyorum ne okuyorsun mesela secde edip kalkıyor musun
- 2 ay
Allah insanlarla sözlü olarak mı konuşur sadece? :D Senin secdeye varman ve o secdeyi neden yaptığını düşünmen yeterli.
Bir insanın elini sıkarken, selam verirken ya da öğretmeninin önünde önünü iliklerken bir şey söylemen gerekiyor mu? ;) Secde hareket olarak karşındakinin önünde kendini küçültmek ve onu üstün görmektir.
Peygamberin bazı duaları okuduğunu söylerler ama kimse gerçekte ne okuduğunu bilemez.
Kaldı ki namaz çok güzel bir ibadet olsa bile Kur an da yapılmadığında cezası olan bir ibadet şekli değildir. Günün belirli vakitlerinde Allah a yönelmektir ve Allah her dili bilir neden orada olduğunuda bilir birşeyler okumasanda.
Bak şimdi ne hale getirdiler namazı. Seceye varan kişi kapandığının bile farkında değil o sözleri doğru söylemeye çalıştığından. - 2 ay
Çok bilmiş bir hanım kızımız maaşallah 😂😂
- 2 ay
Yazamiyorum ki
- 2 ay
@XAmigdalax sen hiç bir sjkimi bilmiyorsun ve üstüne basa basa kızın bildiklerini hiçe sayıyorsun veda hutbesinde peygamber efendimiz s. a. v size iki şey bırakıyorum diyor Kur'an'ı Kerim ve peygamber sünneti siz bunlara uydukça yanlış yola sapmazsin daha namaz kılmayı bilmiyorsun gelmiş burada ona buna akıl veriyorsun dinde olmamayani olduya getirmek diye bişey yok günah ama şirk koşmak değil ve ben kaynaklara göre cevap verdim sarımsak kadar beynini çalıştırdın dün ashabımi bozma dinle imanla alakan yok büyük ihtimalle gelmiş laga luga yapıyorsun
- 2 ay
Hadislerde Kur'an'ı Kerim de mastürbasyon konusuna değinilmemis olabilir ama bunları araştıran tevhid ehli İslam alimleri var ve ben onları örnek alarak o konuşmayı yaptım sen şimdi onları yalancı çıkaramazsin
Cevap sahibi2 ay@nediyongardasim ne desen boş anlamıyor
- 2 ay
Namaz harakterlerle kılınmaz onu sabırla çok özenle kılmalisin
وَاَق۪يمُوا الصَّلٰوةَ وَاٰتُوا الزَّكٰوةَۜ وَمَا تُقَدِّمُوا لِاَنْفُسِكُمْ مِنْ خَيْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللّٰهِۜ اِنَّ اللّٰهَ بِمَا تَعْمَلُونَ بَص۪يرٌ
Namazı dosdoğru kılın ve zekâtı verin. Kendiniz için önceden her ne iyilik yaparsanız, mükâfatını Allah’ın yanında bulacaksınız. Çünkü Allah, bütün yaptıklarınızı görmektedir.
Bakara suresi 110. Ayet - 2 ay
Yaw Allah aşkına dün xper seviyem düşüktü yazamadım bugün yazabiliyorum anlamdım
- 2 ay
Ya canım ya da anlamıyor
- 2 ay
Ve tahmin ediyorum namaz da kılmıyor gelmiş burada çok bilmişlik yapıyor ibine
- 2 ay
@nediyongardasim Senin dinin sana benim dinim bana.
Bana söylediğin o hakaret dolu sözlerinide helal etmiyorum sana.
Bak sen bana (ibine) tarzı hakaretler ediyorsun. İşte senin inancında anlayışında bu. Benim namaz kılıp kılmadığımla ilgili yargı koyuyorsun nereden biliyorsun ne yaptığımı? Ya söylediklerin gerçek değilse benim hakkımda iftira olmaz mı? Ama hesap günü geldiğinde bu sözlerinden yakandayım senin Allaha bırakıyorum seni.
Sen git peygamber şunu demiş bunu demiş diyen aracılarının dinine inan. Şeyhlerin alimlerin yazdıklarına rivayetlerine inan bana Kur an yeter. Ben Allah ın karşısına O'nun kitabına uyduklarımla sen ise o alimlerin yorumlarına güvenerek çıkacaksın. Bakalım ne olacak göreceğiz.
- 2 ay
Senin dinin sana benim dinim banaysa yanlış bildiğin şeyleri millete yayma ne yapıyosan yap milletin kafasını karıştırma
- 2 ay
Vücudu dövmelerle dolu peygamber efendimiz öylelerine lanet etmiştir bilmiyor musun
- 2 ay
Sadece bana Kur'an'ı Kerim yeter diyen kâfir olmuştur Hz Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem efendimizin sahih hadislerini bulup doğruluğunu onaylayıp hayatımıza geçirmektir boş beleş bilgilerinle milletin kafasını karıştırma
- 2 ay
@nediyongardasim Sen alacağını aldın. Yaptığın iftiranın bedelini ödeyeceksin inşallah. Görürsem şanslıyım görmezsemde Allah bilir.
Ben peygamberin olmayan sözleri dine sokarak bu dini ne hale getirdiklerini çok iyi gördüm. Allah, peygamberin sözleri ile oynanmayacağı, lekelenmeyeceği ile ilgili bir koruma sağlamıyor ama Kur an ı bizzat kendisi koruyor. Neden acaba? Çünkü peygamber söyledi diye bir sürü sözde hadisi ortaya atacaklarını ve dini bozacaklarını bid at yapacaklarını biliyor. Aradan 1400 sene geçmiş tek değişmeyen şey Kur an dır.
- 2 ay
Tamamdır
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax peygambere itaat ederse Allaha itaat etmiş olur ayetini ve peygambere uymakla ilgili ayetleri görmezden gelelim tamamdır
- 2 ay
boş ver takma kendi kendine konuşsun dursun.
- 2 ay
O peygamber zamanında yaşayanlar için. 1400 yıl sonra peygambere nasıl itaat edeceksin yok ki kendisi.
Herşeyin bulanıklaştığı, sahte hadisleri sahihlerinden ayırmanın başka alimlere güvenmek gerektiği dönemde yapabileceğin tek şey Kur an a sarılmaktır.
Bak benim dövmelerime bakarak yargılama yapmayın insan dinini içinde yaşar ne sarıklı cübbeli adamlar gördüm ben pedofili.
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax kuran ayeti yalnızca peygamber dönemi için inmedi bir ayeti o dönem içindi diyemeyiz
- 2 ay
Senin hayatın bizi ilgilendirmez yok ol şimdi
- 2 ay
Şey cevap sahibi Halis bayancuk diye bitane hoca var YouTube de selefi tevhid ehli mastürbasyon ile ilgili video paylaşmış tamamen kaynaklarla konuşuyor onun videosunu dinle bende dinledim.
- 2 ay
@nediyongardasim Sen günde 40 rekat namaz kıl bakalım kurtaracakmı seni.
Ma un suresini oku bak tam senlik. Önce insanlarla nasıl konuşacağını öğren. Hakaret etmemeyi öğren. Saygıyı öğren. Bu sinirli saldırgan tavırlarınla inancına güzel örnek oluyorsun bravo.
- 2 ay
Yine her yerde olduğu gibi kadın fitne çıkarmış, bu hanım kızımız da dahil olmak üzere tüm kadınların adet öncesi ve adet dönemi boyunca hormonları tavan yapar, ve bu hanım kızda dahil olmak üzere kendi iradeleri dışında bu aşırı istek doğrultusynda rahatlama gereksinimi duyar, evvli olan zaten regl öncesi a*zgınlığı eşiyle giderir diğer kadınlar ise mastürbasyon yapmaktan başka çare olmadığı için buna mecburlar, regl olupta yapılır yapılmazı da o kadının istekliliğine bağlı ve karşı konulmaz bir durumdaysa yapar, konu kapanmıştır
- 2 ay
Ben okudum onu sen rahat ol
Cevap sahibi2 ay@Soyersoyer kim çıkarmış ben mi
- 2 ay
Herkesi katmış
- 2 ay
@nediyongardasim Terbiyesiz terbiyesiz konuşma nerelisin sen Adanalı mı? Adanalıysan yakınsın bana gel seninle yüzyüze tartışalım konuşalım sinirlenirsek yumruklaşırız olur biter. Ceyhanlıyım bende.
- 2 ay
Yok Adanalı değilim has kürdüm
- 2 ay
@nediyongardasim Adana'da da has kürtler var hepsi dostumuz kardeşimiz. Terbiyeli saygılı insanlar severim ama sen kürde benzemiyorsun sen farklısın.
- 2 ay
Tamam
- 2 ay
@nediyongardasim Sen terbiyeni takınmakta zorlanıyorsun kürt olamazsın ya da yüz karasısın. Nerelisin sen yakın mısın bana görüşelim mi?
Cevap sahibi2 ay@XAmigdalax gidin özel konuşun
- 2 ay
Gerek yok
- 2 ay
Evet çünkü kendinde bu dönemlerde mastürbasyon yapıyorsun
Cevap sahibi2 ay@Soyersoyer yaptığımı km söyledi bana fitneci diyeni Allaha havale ediyorum hakkımda böyle konuşamazsın
- 2 ay
Böyle adamlarla konuşmam.
Bak seninle kaç topiktir konuşuyoruz hiç hakaret ettim mi sana?
Sende bana etmedin.
Saygı gösterdim sana sende bana. Ha sen kendi inancını yaşarsın ben kendiminkini ama konuştuk insan gibi.
Ama herif geldi ne ibineliğimiz kaldı ne kafirliğimiz.
Sence ben bunların inandığı dine de kendilerinede değer verir miyim? :D - 2 ay
Sende yapıyor musun yapmıyor musun onu de konu kapansın
- 2 ay
@Soyersoyer Söylediğin doğru mastürbasyon çok büyütülecek bir şey değil. Herkesin herhangi bir nedenle yaptığı bir şey. Zina yapmak ya da zinaya yaklaşmak ayrı bir şey.
Cevap sahibi2 ay@Soyersoyer hiç kimseye kötü laf etmemişken hakkımda fitne soktun diyip iftira atıyorsun kimseye tartışın demedim Allah ıslah etsin seni
- 2 ay
Aminnn
- 2 ay
Hanım kızım bak biz, erkekler için zaten günahında cehennemin de takendisi zaten siz kadınlarsınız ve erkeklerin nerdeyse tamamının cehenneme gidiş sebebide kadınlar olacak, erkekleri günaha sürüklemeniz ayrı bir dert, a*zgınlığınız ayrı bir dert, mastürbasyon yapmanız, regl olmanız, yalancılığınız hepsi ayrı bir dert, sende tüm kadınlar gibi regl öncesi veya regl döneminde her kadın gibi hormonal olarak istem dışı da olsa istekleniyorsun istekleniyor diye kadın hemen sokağa çıkıp yok mu beni s*kn demiyor ya, mecburen bekarsa mastürbasyon yapacak dayanılmaz bir hal aldıysa bu durum, sen de bu soruyu soran hanım kıza bacım evet sakıncalı dinen veya sağlık açısından ama şahsen bende yapma gereği duyuyorum demek yerine kendinde yaptığın eylem sanki başkasına günah sana mübah gibi davranıp burada din profösörü gibi ahkam kesersen erkekleri de başına toplayıp tartışma başlatarak bi nevi fitne çıkarmış gibi olursun, olay bu, neyse çok faZla yorum oldu cvp vermekte zor oluyor, selametle hanım kızım
Cevap sahibi2 ay@Soyersoyer ben hiçbir yerde bana sevap demedim herkes günahı sevabı biliyor kimse de melek değil hepimizin günahları hiçbir günahın sebebi de kadın değil sen ve nefsindir insanın yapıp ettikleri kendinedir kimsenin günaha sokma durumu yok hiçbir erkeğe de gelin burada ben bunu diyorum sizde tartışın demedim kendileri dahil oldu bana suç bulup kendin bana iftira atarak kendini günaha sokuyorsun sonra da kadınları günah keçisi ilan ediyorsun yazık gerçekten
- 2 ay
Yaw sen sjkleme bunları dediğime kulak ver boş ver bunları
- 2 ay
İftira yok hanım kızım, ayrıca sevap dedin demiyorum adım gibi eminimki bu eylemi sende yapıyorsun ve yaptığın halde soruyu sorana bir önceki yorumda dediğim şekilde deseydin sorun yok ama sen adeta din profösörü gibi konuşma gereği duydun kendinde yaptığın eylem hakkında
Cevap sahibi2 ay@Soyersoyer soru benle alakalı değil normal bir soru sormuş ilahiyat okuyan biri olarakta uygunca cevap vermeye çalıştım ne iftirası yok fitneci dedin daha ne diyeceksin neyse daha fazla yazarak sinir etmeyin kalp kırmayın ben elimden geldiği kadar düzgünce cevap vermeye çalıştım ikisiyle hiç alakam olmadığı halde fitneci oluverdim bir de iftira yok diyorsun ne kadar kolay ya
- 2 ay
YAW TAKMA DİYORUM SANA TAKMA
Cevap sahibi2 ay@nediyongardasim nasıl takmayayın haksızca iftiraya uğradım
- 2 ay
Beyin yoksunlarıni sürekli ciddiye alırsan seninle işimiz var takma
- 2 ay
Tamam hanım kızım anlaşma problemi yaşıyoruz belliki, sen beni ısrarla anlamamaya öalışıyorsun da neyse, selametin gür ola hanım kızım
- 2 ay
Tamam dayı yol al
Cevap sahibi2 ay@Soyersoyer iftira atıp atmadım diyen sensin ama neyse
- 2 ay
@nediyongardasim kıza yamanmaya çalışma boş yapma
- 2 ay
boş ver boş ver tamam
- 2 ay
Yamanmaya çalışmış olsaydım baştan yavşardim hiç bir sjkimi bilmeyip sabahtan beri sjkimsonik konuşuyorsun
- 2 ay
Ne haliniz varsa görün bildirimler baydı gidin özelde konuşun o zaman
- 2 ay
Tümünü okundu olarak işaretle her bildirim geldiğinde veya bildirim gelmesini istemiyorsan neden yorum yaptı kim bir yerlerini tirmaladi
Cevap sahibi2 ay@Soyersoyer konuşan yok senin dışında
- 2 ay
Vasıfsız eleman seni
- 2 ay
@nediyongardasim ben sustum a@mk sizde bi susun mkk
- 2 ay
Susmuyoruz yaraq sen kimdin
- 2 ay
@nediyongardasim annanı s*kken
- 2 ay
Bak seni küfür yağmuruna tutarim awina kodumun dayısı
Cevap sahibi2 ay@Soyersoyer susun yeter ya iyice çirkinleştiniz gidin
- 2 ay
@nediyongardasim yaw hadi sekktir git akşam akşam, yazma daha misliyle karşılığını alırsın
Cevap sahibi2 ay@nediyongardasim sen de sus yeterrr
- 2 ay
Sustum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayYok, zaten ya öncesinde ya regl olunca aşırı istekli olunuyor bu yüzden yapabilirsin, gusl derdide yok ayrıca rahatlatıcı özelliğide var
02 Yorumla- 2 ay
Şu üstteki yorumu siler misin yorumlar bildirimler baydı artık
- 2 ay
Sen onlara neden takıldın dostum adam terbiyesizin teki. Akıllıyla sohbet edilir.
Bunu hiç duymadım aslında günah değil herhalde sonuçta gerçek ilişkiye girmiyorsun ama tabi araştırmak gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı.
2 ayMastürbasyon yapmak dinen günah değil ki, kim uyduruyor? Kur'an'da bile geçmiyor "istimna". Yorumla günah sayılmış bir eylem.
01 Yorumla- 2 ay
Müminun suresinde "eşiniz dışında başka tatmin yolu aramayın" gibi bir ifade var. Bunu mastürbasyon yasağı diye yorumluyorlar. Sadece evli çiftler için, "cinsel arzuyu mastürbasyon ile köreltmeyin ki eşinize faydanız olsun" diye yorumlamak da mümkün. E bekarlara niye yasak o zaman?
2 ayMastürbasyon ihtiyaç halinde vücudu rahatlatmak için yapılan bir eylemdir, zevk için sürekli yapmak günah diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBilmiyorum da ben regl olacakken yapınca geri olmuyorum regl bıraktım bende😑
42 Yorumla
Cevap sahibi2 ay@Emir2531 bilmiyorum bende ne alaka diyorum ama cidden öyle oluyo
- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
2 ayRegl iken ilişkiye girmek uygun değil kadın ve erkek sağlığı için
00 Yorumla
2 ayRegl ken istekli olmak gunah degilse, o da degildir :)
00 Yorumla
2 ayBırakın şu dine bağlı kısıtlamaları hayatınızı yaşayın. Çoğu kiz sırf bu yuzden a*mını unutmuş awk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
2 ayAzdıysan azgınlıgını dindirmek gerek daha cok günaha sebep olmamak için
00 Yorumla günah olsa yapmayacak mısın sanki yap gitsin yaa
00 YorumlaNormalde de günah ya zaten kanka ajdjajdjsjfjsjfj soru beni patlattı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 aybence siteye bir de yapay zeka dan dini konularda tecrübe eklenmeli :) günahı sevabı helali haramı bilen aklına getiren biri isen cevabını senden iyi bilen yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 aySenin durumunda yapilir sen su anda cok isteklisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayGünah Regli dışında da günah benim bildiğim
18 Yorumla- 2 ay
Hayır günah değil eğerki gerçekten zina yapacak kadar istekliysen yapmak zorundasin gereklidir bu şarttir yani ama bağımlılık haline getirmemek lazım:)
Cevap sahibi2 ay@nediyongardasim atıyorum evdesin bir anda istek geldi mantıken zaten istesen de zina yapamayacağın için bunu yapmak yine doğru sayılmaz ki
- 2 ay
Doğru sayılır sonuçta bu bir ihtiyaç bağımlılık yapmadığı ve alışkanlık yapmadığın sürece sıkıntı yok
- 2 ay
Kaynaklara göre konuşuyorum
Cevap sahibi2 ay@nediyongardasim ne yani ben şimdi diyelim istek geldi evde bir anda ama sonuçta zina da yapacağım biri yok ya evde o denilen şeyi yapmam günah değil mi yani
- 2 ay
Alışkanlık haline getirmek günah sağlığa da zararlı dinimzce de bu Uygun değildir efendim
Cevap sahibi2 ay@nediyongardasim alışkanlık olmadığı sürece yapılır mı yani
- 2 ay
Yapılır ama çok istek geldiği zaman öyle deme işte @zdim da bi mastürbasyona durayım çok istek gelirse yap
Gizli Üye(30-35)2 ayBende şu an regl in ve istek geldi iki yıldır uzaktim bu pis şeyden yine geldi gunahmi regl Ken yapmak cidden
27 Yorumla- 2 ay
Regli dışında da yapmak günah
Cevap sahibi2 ay@merttx_ hayır mst işini diyorm
Cevap sahibi2 ay@Cemrekelebek yapmıyorum 2 yıldır
Cevap sahibi2 ay@merttx_ sormadım
Gizli Üye(18-24)2 ayReglken cinsel ilişki haram o da dinin kadına ne kadar değer verdiğini gösteren en önemli hassasiyetlerden. mastürbasyon normal zamanda da dinen uygun değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Normalde de haram adetken de
02 Yorumla
Soran2 ayNapcaz biz o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Elini kana bulama bence
00 Yorumla2x günah diye biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Genel olarak yasak regl özel değil
00 Yorumla
2 ayGünah değil ama oluyor mu ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayhayır yok en iiyisini yapmıssın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 aySağlık için yap gitsin
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayNormalde sevap mı knk reglken gunahini soruyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayCinsellik haram ama onu bilmiyorum
00 Yorumla
2 aySanmiyorum
20 Yorumla
2 ayParmaklamaya devam et günah değil
01 Yorumla
Soran2 ayBaşka şansım yok zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
2 ayYaparsan haber et 😀
02 Yorumla
Soran2 ayYapıyorum
- 2 ay
Kolay gelsin 🥰
Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı. Yap gitsin be
01 Yorumla
Soran2 ayYapacaö dayanamıyorum
2 ayNerede yazıyor ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Daha büyük günahı engelleyecek ise yap tadiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. günah degil
00 YorumlaBence bir çoğu yapıyorr zaten
00 YorumlaÇoookkk günaaaahhhhhhhh kızım ahhhh günahhhhh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
2 ayÇok günah
00 Yorumla
2 aydinen günah yokki yaaa kac yasindasin
00 Yorumla
2 ayYok askim nasil yaparsin
00 Yorumla
2 ayGünah
01 Yorumla- 2 ay
😂😂😂bu nasil soru bu nasil cvp
Öyle bir şey sordunki ne bilim
00 Yorumla
2 ayGünah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,9b cevap paylaştı. Yokk
00 YorumlaNeden sakıncalı olsn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı.
2 ayGünah değil
00 Yorumla
2 ayVar günah evet bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayyap gitsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem