Erkekler seks esnasında da sonrasında da kadınların takıldığı kusurlara takılmıyor erkek sevdiği kadını bir bütün seviyor. Selülitlerin çukurları, çatlakların izleri, göbeğin altındaki kıvrımlar, sizin ona kattığınız zevkin yanında asla kusur değildir. Bırakın erkeğiniz zevk aldığı vücudun görkemini izlesin. Işıklar açık zevkiniz bol olsun.
Buna biz kadınlar takılıyoruz daha çok.. erkekler pek anlamiyor bile ama bazı nadirler de var pürüssüz olsun diye takilan yinede geneli hele o an için hiç ilgilenmiyorlar, dır;
Bu konuda takıntısı olan siz kadınlar, neden böyle oldum ben diye boşuna kendinizi üzmeyin. Eşiniz ya da sevgiliniz sizi seviyor saygı duyuyorsa ufak tefek şeyleri görmezden gelirler, diğerleri için zaten önemli olan bacak arasındaki çatlaktır. Elbet herkes herşeyin iyisini güzelini ister, ama iş seks yapmaya gelmişse erkekler için bakacağı göğüs, dudak, kalça, ve hedeh olarak belirlenmiş yer...
Hiç sanmıyorum Gözlemlediğim kadarı ile tanker varil fıçı ya da sütun hiç fark etmiyor onlar için (kilolu kadınlar kusura bakmasın, kendilerinden özür diliyorum) Selülit olsa dahi fark etmez Ters ilişkide mok çıksa yapmayacaklar mı Peeeeeehhhh Selülit neymiş :-)
seks sırasında yüksek derecede endorfin salgılandığı için birçok iğrenç şeyi normal ya da keyifli karşılayabiliriz. fakat gel gelelim ki kadınların kendilerinde çok rahatsız olduğu selülit ve çatlaklar bir erkekte rahatsızlık uyandırmaz.
Erkegin en dikkat ettigi kadinin kokusu ve lezzetidir. Onlar haz verdimi erkek baska hic bir seyi kafaya takmaz. Erkegi esir alan vajinanin kokusu ve lezzetidir.
Yahu kadınlar çok hassas hiç bir erkek o an bunu düşünmez hatta sorsan ben böyle seviyorum zaten canım balım der, atalar boşa dememiş sertleşmiş penisin dini imanı yok diye... 😊
Manyaksaa evt dikkat eder. O ne bu ne diye bide sorar. Iyicene tadini kacirir. Halbuki isigi kapatma nedenimiz utandigimiz icin los isik olmali. kapkara degil. Oyle aydinlik bir isikta adamin heryerindeki kili tugu gormk bizim icinde hoş degil yani.
Ben dikkat etmem. Partnerim güzel ve tahrik ediciyse o sarhoşluğun etkisiyle hiç bir olumsuzluğu görmem görsem bile bana hoş gorünür. Emin olun. Rahat olun. Bırakın ışıklar yansın. Her anın tadı hazzı çırıl çıplak ortaya çıksın... 😎🌸🍀🌺🌞🌊
Niye Türk erkeklerini küçümsemis bu kadınlar. Evlenip yattıği kişiler İtalyan erkeği mi. Sabah herkesten önce uyanıp güzel gözükmek adına gün aymadan makyajını yapan siz değil misiniz?
Bence kadın dediğin kişisel bakımına dikkat edecek yoksa sadece bir anık heves olarak kalır. İlişki sonrası kim olduğu bile hatırlanmaz
Su zevkten o anin heyecanindan ona kim dikkat eder diyenleri de anlamıyorum. Acaba hayatlarinda hiç seks yapmadilar mi acaba? Altı üstü bir seks ve sanırım herkes kendini profesyonel studyolarda çekilen, profesyonel tekniklerin kullanıldığı, ışık, renk duzenlemelerinin yapıldığı p*rno filmlerinin birer kahramanı olarak goruyor. ya da instagramda binbir efekt kullanilarak hazirlanan fotolardaki goruntunun hakiki goruntuleri oldugunu dusunuyorlar
En İyi Cevaplar