26 yaşındayım ve memelerim iri. Ancak genç olmama rağmen sarkıklar. Arkadaşlarım bana memelerin baş kaldıramıyor diyor. Ne yapmam lazım? Göğüslerimi küçültmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ay
Erkeklerin cinsel anlamda etkilenmesi sadece memenin şekline ya da dikliğine bağlı değildir. Birçok erkek için göğsün iri olması zaten başlı başına çekicidir. Sarkıklık ise yaş, kilo ve genetik gibi doğal faktörlerden kaynaklanır; bu durum senin kadınlığını ya da çekiciliğini azaltmaz.
Unutma, özgüven en büyük cazibedir. Arkadaşlarının söylediği şeyler seni üzebilir ama bu onların bakış açısı. Birçok erkek iri ve sarkık göğüsleri de çok çekici bulur.
Ne yapman gerektiğine gelirsek
- Eğer sağlık açısından bir sıkıntı yoksa, olduğu gibi kabul etmen en güzeli.
- Spor ve göğüs kaslarını güçlendiren egzersizlerle daha dik bir görünüm desteklenebilir.
- Çok rahatsızlık hissediyorsan bir estetik cerrah ile görüşebilirsin, ama bu tamamen senin isteğine bağlıdır.
Kısacası, göğüslerinin şekli seni değersiz ya da çekici kılmaz. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve bunu partnerine nasıl yansıttığındır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
takılma bunlara merak etme memelerin sarkık diye etkilenilmez diye bir olay yok kimse kusursuz değil kendinle barışık ol herkesin güzel yönleri vardır ayrıca birisi senden memene bakıp etkilenicekse adamlığına edeyim onun
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayAşırı etkileyici ve Seksi buluyorum. Lütfen memelerin için bir operasyon düşünme ve muhteşemliklerini bozma.
11 Yorumla- 9 ay
Ne denli etkileyici olduğunu bilsen bunu sorun etmek bir kenara yaşamını mutluluk içinde sürdürürdün 😊😉🥰. Beğeni için teşekkür ederim 🌹🌹
9 ayÇok şikayet ettiğin bir fizikse diyet ve spor bunu çözer.
Liste hazirlayabilirim yaxarsan
Ama bahsettiğin sarkma abartı degilse bnce sorun olmaz
17 Yorumla
Soran9 ayYok. Ama eskiden kiloluydum. Şimdi zayıfım. Ondan dolayı memelerim daha iri vücuduma göre. Popomda daha büyük ve dolgun aynı şekilde.
- 9 ay
O zaman güzel duruyordur
- 9 ay
Birden kilo vermissen ondan biraz sarkık gorunebilir
- 9 ay
Abartılı. mi sarkiklik
Soran9 ayÇok değil. Ama arkadaşlarım sürekli erkekler iri meme sevmez diyor. Git küçült memelerini diyorlar bana.
- 9 ay
Yalan söylüyorlar sen takma onlari
- 9 ay
Bn direkt evlenirim asdf o derece seviyorum
Gizli Üye(25-29)9 ayBence fark eden bir durum yok ama özgüven düşürücü mü senin için?
12 Yorumla
Soran9 ayHayır. Ama kadın arkadaşlarım bana erkekler böyle sevmez diyor. Küçült göğüslerini diyorlar sürekli.
Cevap sahibi9 ayBence arkadaşların body shaming yaparak seni üzmek istemişler.. gördüğün gibi buradaki abazan kitle seviyormuş öyle göğüs.. önemli olan senin düşüncen.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayBüyük olunca hafif sarkık olması normal biraz okşanmaya başladıktan sonra dikleşecek
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
9 aySarkık sevende vardır sevmeyen de zevk meselesi, benim için dik olan daha çok dikkat çekiyor
10 Yorumla onların sunum şekli önemli aslında. her açıdan farklı görünrler malum.
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yapma sakın, o öyle güzel, erkon her türlü yer onları
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Asla şaçmalama sen bulunmaz bir kumaş gibisin şu an ah birde gizli olmasan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İri meme iyidir illaki sarkar ama uasina gore bence seksidir
11 YorumlaOldugun gibi sev kendini aldırış etme canını cok sıkarsa da operasyon
10 Yorumla
9 ayhayır elleme bende sen insanların dediğini ne den önemsiyorsun ki bu kadar gerek yok
11 Yorumla- 9 ay
yazabilsek iyiydi gögüs benim için önemli bir kriter olamaz daha önemli şeyler var kadınlar erkekleri bilse zaten ülkede bu kadar takılmalık kız olmazdı etrafa yede evde kalan bu konu uzar gider :)
9 ayErkeklerin her türlü hoşuna gider önemli olan aynaya baktığında kendini çekici hoş hatta seksi hissedip mutlu olman
14 Yorumla- 9 ay
İstersen boy kilo söylersen yardımcı olabilirim diyetisyenlik okuyorum
Soran9 ayEskiden kilolu idim. şu an zayıfladım. Ama memelerim falan iri hala. popomda daha dolgun.
- 9 ay
Kadınlar kalcadan ve gogusten kilo alırlar yapı olarak sonradan kilo versen de özellikle kalcan da ödem tutmuş olabilir göğüslerin iri iseler sarkmalari çok doğal hatta bel ağrısı bile yapabilirler
- 9 ay
Ne kadar bir büyüklükten bahsediyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayÖyle de severler ki akılları durur burada atar tutarlar canlı görünce başları döner
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayMemelerin iriyse gerisi önemsiz, sarkma çoğu kadınlarda olan durum normal bir şey kendini sev 😊❤️
12 Yorumla
Cevap sahibi9 ayFiziken nasıl birisin güzellik
Cevap sahibi9 ayÇekingenlik var sanırım genel anlamda
Benim eşiminde öyle. Bayılıyorum. Süütyenvtakjnca seksş oluyornfışkıfıyor. Bence dursun normal
110 Yorumla
Soran9 ayBenimkiler memelerim iri dolgun. Dekolte giymesem bile iriliğinden ötürü dikkat çekiyor.
Soran9 ay85 D avuçtan taşıyorlar.
Soran9 ayŞanslısın o zaman:)
9 ayDaha önce cinsel iliskinde sorun oldu mu ki
13 Yorumla
Soran9 ayCinsel ilişkiye girmedim hiç. Ama vücudum genel olarak dolgun ve kıvrımlı. Birde eskiden kilolu idim. Şimdi zayıfladım. Ondan göğüslerim ve popom daha dolgun ve büyük.
- 9 ay
Kilo boy kaç. Ki? Aralarında boşluk var mı? Ayrıca yorumdan yazmak zorunda değilsin
- 9 ay
Yazmadın çıktın mı ki
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yok memeleri elleme arkadaşınla sohbeti kes en iisi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAşırı beğenirim, çok ciddi söylüyorum. Görmeyi çok isterim onları.
11 Yorumla
Cevap sahibi9 ayKeşke görsem onları
Gizli Üye(25-29)9 ayAmaaan boş muhabbetler. Erkek ahlakli edepli kiz ister boş ver memeleri.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayArkadan sarılıp avuçlamak çok iyi oluyo büyük daha iyi inan
10 YorumlaValla çok kötüyse sıkıntı. Ama biraz sarkıksa önlem al şimdiden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
9 aySen takılma arkadaşlarının laflarına, sarkık olup da çok çekici göğüsler var
10 Yorumla
9 ayİkisinin tadıda farklı ama dik olan emerken sarkim vururken iyi olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı.
9 ayCok kotu degildir herhalde ya bilmiyorum gerci nasil görünüyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayBoy ve kilon nedir?
15 Yorumla- 9 ay
Beden ve cup verebilirsen bir de?
Soran9 ay85 D
- 9 ay
Kilo alıp verdin mi?
Soran9 ayEvet eskiden kiloluydum şu an zayıfım. Ondan memelerim fazla iri vücuduma göre şu an. Popomda büyük ve dolgun aynı şekilde.
- 9 ay
Tam cevap verebilir misin boy kilo filan rahatsız oluyorsan yazmıyım
Gizli Üye(30-35)9 aytakma bacım seven öyle sever seni
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Gormek lazim ciddiyim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Memelerin büyük olabilir bu senin için sorun mu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. sorun yok panik yok hepsi güzel
10 Yorumla
9 aySarkık meme sevmem ben
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İri olduğundan sarkıksa sorun yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
9 ayHiç dert etmem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 aydikleştirme operasyonu yaparsın o çok pahalı değil
10 Yorumla
9 ayÇekim önemli tip görünüş boş.
10 Yorumlaİnsanları bu kadar önemsemeyin kendinize yetinin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
9 ayHem de nasıl etkilenir 😅
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 aySacmalama kendini sev ya ne takiyon boyle seyleri
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı. Fiziğin güzel se fazla sorun olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Sarkık bana çekici gelmiyor
10 Yorumla
9 ayCokmu sarkık seni yoruyor mu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
9 ayyaa sakın kıyma onlara
12 Yorumla- 9 ay
onları grmek vardı ;)
- 9 ay
Nasip olur mu 😉
Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Şahsen çok iri meme itici geliyor bana
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
9 aymeme değil bence kadın keyif verir..
12 Yorumla
Soran9 ayEvet haklısın
- 9 ay
haklıyım ama yinede kafanı takacaksın 🙃 bence takma erkek kadına bağlanır yani dişiliğine
Gizli Üye(30-35)9 aygerek yok herkesin güzlelik algısı farklı
61 Yorumla- 9 ay
Herkesin bi alıcısı var demi
- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
9 ayHer türlü sever onlar yeterki memen olsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
9 ayçok absürt durmuyorsa sorun değildir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySarkık nasıl oluyor ya
82 Yorumla
Cevap sahibi9 aySana öyle geliyor belki
- 9 ay
Büyük olunca normal ama bir önemi yok sarkık olmasının
Gizli Üye(25-29)9 ayTek cazip tarafı, arası iyi kullanılıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayMeme memedir ben etkilenirim
11 Yorumla
Cevap sahibi9 ayBana bir şans verir misin
Gizli Üye(25-29)9 aySeven insan öyle de sever takma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayTabii ki
Kadın için meme erojen bölge midir?10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayEvet erkekler sarkık sevmiyor maalesef
71 Yorumla- 9 ay
Ne biliyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
9 ayBuz maşajı yap
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Etkilenmez amasyada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Etkilenirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
9 aySıkıntı yapma canım
10 Yorumla Ne kadar sarkik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
9 ayOlabilir.
10 Yorumla
9 ayBen sorun etmem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
9 ayUğraşma bence
10 Yorumla - Devamını Gör (17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım