Bana göre bir kadının en önemli aksesuarı özgüveni ve seksiliğidir. Biz erkeklerin dünyasında bu çok önemlidir. Ne kadar kusursuz fiziğe ve dış güzelliğe sahip olursanız olun, eğer silik ve güvensiz bir kadınsanız seksapaliteniz düşer ve biz erkeklerin gözündeki ideal kadın tanımına yerleşemezsiniz. Biz erkeklerin büyük bir kısmı kadınlar üzerinde güç ve hakimiyet kurmak isteriz. Karşımızda da sağlam duruşu olan ve kendini iyi ifade eden rahat özgüvenli sexy bir kadının olmasını isteriz. Bu yüzden sahip olduğunuz özgüven her zaman fiziksel özelliklerinizin önüne geçer. Anahtar özgüveninizdir. Özgüveniniz ne kadar yüksekse o kadar seksisiniz ve o kadar şehvet tatmin haz doyum ve mutluluk vardır. Aşkla kalın efendim. Mutlu geceler... 😘😎😊
Erkekler ilk başta bakarken dis görünüşe ve fiziğe bakiyor ama aslında önemli olan cilve naz seksilik istek arzu kısmıdır. Çok muhteşem vücudu olmayan ama adami ucurabilen kadın daha çok yarar.. dolayısıyla vücut degil istek önemli 👍
Kusursuz vücüda değil herşeyinle kadını kabul edip herşeyiyle kadınını doyuracak sağlam bir adama ihtiyaci vardır. Bide kadınını gerçekten seviyorsa yatakta kendini değme modellerden daha seksi hissedersin...
O seksiliğe erkek karar vermeli. 1 kadın değil. Yani kendini güzel gören 1 kadın vardır, ama o güzel kadını güzel görmeyen erkekte vardır. Yani her erkek her kadını güzel görmez. Bana güzel olan şey başkasına güzel gelmez.. ya da başkasina güzel gelen şey bana gelmeyebilir... Özgüvene ihtiyaç vardır. Karşılıklı zevkler ve hisler olması gerekir..
Ben tam tersini düşünüyorum çünkü fiziği düzgün ve aşırı bakımlı kadınlar seks sırasında çok kuralcı olur. Yok tırnağım kırılacak, yok saçım bozulacak, vucudum yıpranacak falan filan. Ama paçoz kadın öyle midir, saçı baş, tırnak, makyaj derdi yoktur. Alabildiğine kendini verir size, çılgınca sevişir :) :)
Kusursuz bir vucucu varsa elbette kendine daha cok guvenir. Ama elbette bu şart degildir. Yine de yuksek ozguven icin seksi hissetmek istiyorsa cesitli aksesuar ve kiyafetlerle kusursuz vucuttan daha etkileyici hale de gelebilir. Erkek zaafiyetlerini bilen her kadin bu yontemleri uygular zaten.
TAbikide hayır Özgüveni olan seksi bilen kadın sexsi kıyafetlerle cosar costurur o esnada kusursuz vucud aramazsın Bildiğim bir gercek var Şişman ve balık etli kadınla seks daha guzel oluyor Zayıf ve spor yapan kadınlar egoları ve kendi vucutlarını kusursuz vede begenmişlikleri yüzünden zevk vermiyor seksten sogutuyolar insanı
Herkesin kendini seksi ve özgüvenli hissetmesini sağlayan ölçütler birbirinden farklıdır evet fiziğin etkisi vardır ama kimi parası olunca özgüvenli hisseder kimi bilgili olunca kimisi güzel giyinince kimisi de sosyo-kültürel bilince sahip olunca dolayısıyla hayatta kendisini özgüvenli hissettirecek şeye ne kadar sahipse (erkek veya kadın) bunun sonuçları da yatakta o kadar özgüvenli olmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle öyle. Fiziği güzel olmayan, kendine güvenmeyen kadın, “ışıkları kapa aşkım, utanıyorum” der 😒
Evet diyenlerin allah belasını versin! İşiniz gücünüz meme, vajina, penis olmuş. Maşallah! Devam edin böyle!
HAYIR!! illaki Mia Khalifa olmasina gerek yok! Isterse ondan zayıf, isterse kilolu olsun! Olursa olsun! Banane? Sevmek illaki vücut demek değildir! Seks demek, illaki iri meme vs demek değildir!
Haz nerede, KALP nerede? Karşılık DUYGULAR nerede?
Bence güzel bir vücudun seksiliğe ciddi bir katkısı vardır. Mesela vücudu daha fit olan kadının seksi hissetme ihtimali daha yüksektir. Sağlıksız derecede kilo kimseyi seksi yapmaz
Hiç de değil bakımlı ve temiz bir kadın eğer dişiliğini yatakta adlı adınca sergiliye biliyor ise öz güvenli ve seksidir.. İstediği kadar güzel olsun yatakta orasını burasını saklamak için her denemeyi yapan biri ne seksidir nede öz güvenli..
Vucudu en kusursuz olabilir ama hisleri yoksa bence robottan farksizdir bu yuzden kadinin seksi ve ozguvenli hissetmesk icin öncelikle ona lazim olan hisler..
Kusursuz bir vucut düzgün bir fizik yataktaki hazzı isteyi arzuyu artırır daha fazla cinsel ilişkiyi tetikler artısı öz güveni bu açıdan yüksek olur çünkü sürekli istenileceğini azru duyulacağını bilir
tabi ki hayır, öz güven sadece sahip olunan fiziki özelliklerle gelişmiyor, başka yolları da var geliştirilebilmesi için, yoksa sadece güzeller öz güven sahibi olurdu.
Hayır onu kusursuz hissettirecek bir erkek yeter. İyi kötü herşeyiyle kabul edecek.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kesinlikle hayır karşısındaki kişinin rahatlatması lazım onu bu haliyle beğendiğini hoşuna giden şeyleri dile getirmesi kadını tatmin eder diye düşünüyorum.
Kusursuz vücudu olanlar egolu oluyor. Ben bu işi yapıyorum sanıyor ama tirt. Peşinden kosanin çok olduğunu bildiği için rahat oluyorlar. Özgüven ordan geliyor.
En İyi Cevaplar