Gizli Üye(25-29)+1 yılNe diyebilir ki insan çoğu erkeğin hayalindeki kadınsın emin ol umarım en kısa sürede eşin hal ve hareketlerini , kullandığı cümleleri düzeltir çünkü ilişki sonrası sana hiç iyi yapamadın demesi sende büyük bir tramvaya yol açabilir ki öyle bir hale gelmiş ki bu durum sen sitede paylaşma gereği duymuşsun durum pek iyi gözükmüyor
010 Yorumla
Soran+1 yıl:( Elimde bir işim olursa boşanicagim artik iş armama izinde vermiyor, Ondan gizli iş aramaya cikiyorum fakat ogrenirse gercekten hani, Vallahi biktim
Cevap sahibi+1 yılEğer ki konuşmak rahatlamak istersen mesaj atabilirsin kesinlikle kötü niyetli birisi değilim ama sana kalmış bir şey sadece yardımcı olmak isterim en azından konuşarak bir çözüm bulmaya çalışabiliriz
Cevap sahibi+1 yılVe seni direk özele çağıran işte burdan söyleyemem diyenlerin hepsinin niyeti farklı bilmem işte uyarı alıyorum tarzı şeyler yazanlara da inanma
Soran+1 yılYok sağol gerek yok :/
Cevap sahibi+1 yılTamam umarım beni yanlış anlamamışsınızdır benimde ailevi değil ama kişisel problemlerim var siz belirli bir olgunluğa ulaşmış birisi olarak sizden tavsiyeler alabilirim diye düşünmüştüm belki bende sizin evliliğiniz için tavsiyelerden bulunabilirdim sadece kötü niyetli olduğumu düşünmeyin size mutluluklar dilerim umarım evliliğinizde problem olan her şeyi halledersiniz mutlu mesut yaşarsınız
Soran+1 yılTesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek
Cevap sahibi+1 yılBir şey söylemem gerekiyor yorumlarda konuştuğunuz ateslialper diye birisi varya ona kesinlikle güvenmeyin eğer ki profiline girip sorulara bakarsanız ne tür bir insan olduğunu anlarsınız tamamen sapık birisi
Soran+1 yılHm sagolun uyariniz için
Cevap sahibi+1 yılRica Ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kardeşim erkeğin böylesi ile ömür tuketilmez. Ya nasibim deyip çekeceksin ya da ayrılacaksın. İnsan yedisinde ne ise yetmişinde odur. Hayatın boyunca memnuniyetsiz bir kocan olacak. Bir zaman sonra yemek yalmaktanda cinselliktende sen kendin soğuyacaksın...
01 Yorumla
Soran+1 yılBosanicam zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblacım ailen, annen, baban yok mu? Onlara söyle ben ayrılmak istiyorum de, yaşadıklarını ankat. Arkanda dururlar merak etme. Eğer aldatıldığından eminseb delilin olsun elinde boşanma davası açarsan gösterirsin, donuna kadar alırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPardon ama eşin tam bir öküz o çağırdığında hemen gitme iyicene kıvransın ki değerini anlasın
11 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer hakaret ediyor :( ayrilmak istiyorum elimde bir meslegim yok, ondan gizli diswri cikip is aramaya cikiyorum elimde bir isim olursa ondan ayrilicam, ama iste :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Süründür biraz isteyince naza çek mini giy onu çıldırt ama hemen girme ilişkiye şarj olsun kudursun zor elde etsin 😀 ilişki sırasında pasif duruyorsan sende aktif ol ipleri eline al evir çevir pozisyonu belirle daha vahşi daha yırtıcı ol belki öyle sever🤔
07 Yorumla
Soran+1 yılGercekten herseyi denedim, Olmuyor, gercekten
Soran+1 yıl:/ Sogudum zaten ondan bosnicagim insalaj
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılİnş
adam seni baya kullanıyor yahu hıyarın TEK’i kendi zevkine bakıyor senin hislerinin düşüncelerinin hiçbir önemi yok onun için 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğumaya basladim ondan :/
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuyu tam anlamadım doğrusu yani daha detay isteyecem ona göre yorumda bulunacam şayet yazarsan bana
023 Yorumla
Soran+1 yılBurdan soylemiyorsan eyvallah
- +1 yıl
Yani şimdi şöyle yaparken isteksiz mi yapıyorsun? Hani adam sen gaza gel diye öylr diyor olabilir. Ayrıca yemekte falan uyuşuktur ona bişey diyemem ama sekste sen böylr o kıvamda değil misin
- +1 yıl
Ve sen de arada naz yap koşa koşa gitme seni elinde görmesin o zaman zevk almaz çabalat arada
Soran+1 yılHayir gerceten her cagirdginda kosa kosa eglenceki motivasyonlu bir sekilde gidyorum, yani elkmden geleni yapiyorum oyle dana gibi yatmiyorum heo harektliyim atesli davtanmaya calisyorjm, Ama o begenmedim ne bicim kadinsin lan sen diyip duruyor :( Hani nelerden hoslanir falan sordum soylemedide , napicma ben :(
- +1 yıl
Takma kafaaya elinden geleni yapıyorsan o it düşünsün gül gibi karısına hayvan gibi davranıyor ise hadi ordan et azcıkta o çabalasın
- +1 yıl
Bu kadar takma kafana dediğim gibi sen gibi harika kadın bulmuş o düşünsğn o çabalasın sen ne üzülüyorsn
Soran+1 yılBeni her yataga cagirdiginda gidiyorum, Sadece bir gun gitmedim, Oda annemlerde işim oldugu icin, Ama zorluyorda zorluyor gktmeyince hakaret ediyor :/
- +1 yıl
Ya bırak o zaman şerefsizi öyle davranılır mı ya kadınına. Angut herif benim karım olsa var yaa onu mutlu olayom diye neler neler yapardm
Soran+1 yıl:/ Yani haklisin
- +1 yıl
Hey gülsenee bee ne üzülüyon bir it yüzünden gül bakem
Soran+1 yılGülsem ne fark edicekki :( Geçen televizyon izliyorduk komk bir sahne cikti, guldum bende, Bana diyorki sen gulme guluşune tukureyum dedi, Gercekten sinirlendim ya fittirdim
- +1 yıl
Ya hala nşye berabersin onla bırak o hıyarı
Soran+1 yılİste bende bosanmak istiyorum ama işim yok :(
- +1 yıl
Yardımcı olmaya çalışırım iş bulmak için mesleğin ne ne mezunusun hana söyle ben bakayom
Soran+1 yılTesekkur ederim fakat gerek yok benim evlenmeden once bir kisisel hesabimda biraz para var, Ama o yetmez, İs bulursm derhal o evden defolucam zaten
- +1 yıl
Gerek yok dme yardımcı olurum işte gurur yapma
Soran+1 yılYok gercekten gurur yapmiyorum, Kendjm bulurum :)
- +1 yıl
Pekala ama ben senin için diyorum mutlu ol istiyorum
Soran+1 yılTesekkur ederim gercekten 🤗🤗
- +1 yıl
Ricaaaa ederim ayrıca dertleşmek istersen de yazabilirsin kullanıcı adım seni ürkütmesin kötü birisi değilim
Soran+1 yılYok ürkutmedi 😅
- +1 yıl
Yok olabilir biraz garip farkındayım ama dediğim gibi kötü birisi değilimdir :)
Soran+1 yıl:) peki
+1 yılYapacak tek şey var o da eşini karşına alıp konuşman. Bu durumdan çok rahatsız olduğunu söylemen. Aksi halde mutsuz olmaya devam edersin.
00 YorumlaSen eş değil köle olmuşsun.
Eeee kölede bir süre sonra sıkar.03 Yorumla
Soran+1 yılKöle derken
Soran+1 yıl:/.
+1 yılayı olacak herhalde ormana sal yeni birisini bul keyfine bak
10 Yorumlasenin kocan öküz ne yapsan adam olmaz. kadın ruhunu bilmyenokuz insan eşine yapamadın dermi. sende ona de o zaman erken oldu diye hemen oldu send eonu yargıla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen de onu pisman etki diyemesin iyi yapamadın diye
10 Yorumla Begenmese bile insan yalandan da olsa birsey soyler kocan mal senin
00 Yorumla
+1 yılKöprüyü geçene kadar kendi gerçek yüzünü göstermeyen öküz biri ile evlenmişsin yapacak 2 şey var yaa böyle katlanican ya da bosanacaksin
00 Yorumla
+1 yılBu senlik bşey değil sen daha ne yapabilirsin ki kocanın huyu kötü veya karakteri
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir denyo ile evlendiğin için mustehaktir sana
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden once işte kesinlille evde yaşanmalı bir süre
00 YorumlaNerde yaşıyorsun, elinden ne gelir, daha önce çalıştın mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılİstanbda yasiyorum, Daha once calistim oelde ascilik yapiyrodum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz niye evlendiniz ki?
sevmiyor bence seni yani ne tür bir sığırlıktır bu?019 Yorumla
Soran+1 yıl:/.
Cevap sahibi+1 yılgörücü mü evlendiniz?
Soran+1 yılSeverek
Cevap sahibi+1 yılsiz bir yerde yanlış yapmışsınız. severek evlenseniz adam affedersin işini gördükten sonra öküzlük yapmazdı.
Soran+1 yılİste guler yuzlukugune kandım,
Cevap sahibi+1 yılsevmiyor muşsunuz işte siz
ben de öyle bir hata yaptım ve yol yakınken döndüm.
Soran+1 yılBosanixagim zaten
Cevap sahibi+1 yılnerelisin?
Soran+1 yılİstanbulluyum ben
Cevap sahibi+1 yıltaksim ben de :)
normalde ilişkiyi çok mu seviyorsun?
Soran+1 yıl:/ Kocam hic tad vermediki seviyim.
Cevap sahibi+1 yılbencilmiş kocan kusura bakma öküzlük yapmış kendi işini görüp sırtını dönüp uyumuş
ama aslında kadın ruhuna dokunmayı bilmek lazım :)
güzel romantik bir akşam yemeyi hafif loş ortam :) sonra uzun bir ön sevişme ve orgazmın ardından birleşme :) soft başlayıp harda dönen uzun bir seks istemez miydin? ;)
Soran+1 yılKim istemezdi :) Aman boşver gitsin. boşanicagim dedigim gibi, Allah bana insallah daha iyisini kismet eder
Cevap sahibi+1 yılistersen yardımcı olabilirim :)
Soran+1 yılNe gibi pardon?
Cevap sahibi+1 yılanladın bence :)
Soran+1 yılHayr gerk yok
Cevap sahibi+1 yılsohbet ederiz sadece merak etme
Soran+1 yılHayi
sen de değer bilecek biri ile seviş yani benim ile :)
015 Yorumla
Soran+1 yılOfff bir bitmediniz.
Soran+1 yılYa gercekten sx**tirin gidin. evliyim lan ben 😡 Az saygin olsun.
Soran+1 yılEvli olunca cinsellikle alakali birleinden gorus almakta bir sakincasi oldugunu hic dusunmuyorum, Ama o sizin kendi kara cahillihinjz. ben esine elimden gekeni yapiyorum ve bunu anlamayn burdan defolsun gitsin. bir kizia yurudugunuz zaman size yaklasmiyor diye kendi sorunlariyla o kizi kendj sikahiyla vurmaya calismayin, Cunku kendi kara cahillihinizde bogulursunhz
Soran+1 yılşu an konu seksle alakasi yok, Şu an konu senin bir meymeltsizliğin. evet her kadinin cinsel bir istegi vardir benimde oyle, Ama kocam yapamiyor, Bilmiyor, Sogudum vallahi sogudim, Ayrilixam ondan
Soran+1 yılBu harama girer, Yapamam.
Soran+1 yılBosanicam.
Soran+1 yılMalesefki, Kendi ayaklarim ustunde durucam
Soran+1 yılPki
+1 yılBelki beğeniyor sana belli etmiyordur her erkek dillendirmez
00 Yorumla
+1 yılKendini savunmasını öğren sesini çıkartmasını bil
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bu sefer vurur bana eminjm :(
- +1 yıl
Boşan o zaman
Soran+1 yılBir işim yok, evlennmeden once calisyordum, Güler yuzlulugune kandim, cok saftım, Evlendim işe ihtiac duymam dedim, İsten ciktim, Fakat bosanirsam napicagim bilmiyorum :( İs bulursam bosanicahim
+1 yılSeverek mi evlendin gorucu usulu mu
024 Yorumla
Soran+1 yılSeverek :( o zamnlarda calisiyordum, ama evlenince gerek duymadim, Cok saglik yaptim işimi birakmiycaktim :(
- +1 yıl
Peki suphelendigin bir durum oldu mu simdiye kadar
Soran+1 yılBeni aldatiyor galiba :( mesela adet oldugum zaman azcik azda olsa ni şefkat bir merhamet falan boylr karnimi ufalamasını rica ediyorum banane diyor :( Gecen yatarken bilerek karnima hafif vurmustu adetken, snirlendigi icin bana. Biseyde diyemedim o agriyla :(
- +1 yıl
Cunku senin iyi olmadigini aoylemesi icin kiyaslayacagi birinin olmasi lazim. Bu da kotu bisey. Aldatildigina eemin misin
Soran+1 yıl%80 eminim :(
- +1 yıl
Kiyamam yaaa
Soran+1 yılBen ona o kadar değer verirken gördüğüm tavur bana cok koyuyor :(
- +1 yıl
Kim olsa kendini kotu hisseder. Bana ozelden yazsana azicik
Soran+1 yılGerek yok sagol yinede gorusun icin :)
- +1 yıl
Biseyler sormam lazim. Bende de ayni sorumlar var
Soran+1 yılBuyur sor
- +1 yıl
Burdan soramam ki
Soran+1 yılOzaman sorma
- +1 yıl
1 gun sonra mi cevap verdin. Iyiymis
Soran+1 yılUyudum?
- +1 yıl
Anladimm. Nasilsin peki
Soran+1 yılİyi diyelim iyi olalai
- +1 yıl
Iyi olmani isterim. Peki ne yaptin durumla alakali
Soran+1 yılKonustum, Hic takmadi
- +1 yıl
Takmayacak da farkindasin dimi. Ned3ni farkli cunku
Soran+1 yıl:/ Hayvan
- +1 yıl
Bana mi diyosunn.
- +1 yıl
Peki sen de ayni sekilde karsilik versen. Birak o dusunsun
Soran+1 yılYok sana demedim
+1 yılciddimisnbya baya merak ettim. dm tap armsn
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir malesf
- +1 yıl
off 😭😭
Soran+1 yılNoldu pardon?
- +1 yıl
isterdim. dm de sormk knsmk ama napalm of
Soran+1 yılkardeşim duzgunce burda yanitini ver iste
Alttan al süründür nerde yasiyorsun
00 Yorumla
+1 yılSenin kocanda kişilik bozukluğu var
00 Yorumla
+1 yılhadi ordan et sende konuş ya da bı de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleşiniz bir doktora görünsün, normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarklı şeyler yaşıyor yapman gereken şeyler var
037 Yorumla
Soran+1 yılNe gibu
Cevap sahibi+1 yılT. etsene soylıyım
Cevap sahibi+1 yılIstiyor musun
Soran+1 yılBurdan soylemiyormusun yaa
Cevap sahibi+1 yılUyari alıyorum lutfen
Soran+1 yılUyarimi? Atma
Cevap sahibi+1 yılVallahi
Soran+1 yılFikrine ihtiacim yok o zaman eyvallah.
Cevap sahibi+1 yılMutlu etmek istemiyorsun o zman
Soran+1 yılBunla beni gaza getirmeyemi çalısiyorsun? ya hdi ordan gercekten ya, sorumdan defol
Cevap sahibi+1 yılNe alaka
Soran+1 yılSein dedigin cumle. ne alaka peki?
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olmak istedim sadece
Soran+1 yılBiyle gaza getirmeye çalışarak mi yardimci oluyorsun? "O zaman mutlu etmek istemiyorsun" O ne bicim bir cumle ya, Mutlu etmek istedigimi veyadda istemedigimi nerden biliyorsun? sana ozelden yazmadim diye esimin mutlu olmasini istemiyorum anlamina gelmiyor bu,
Cevap sahibi+1 yılBelli ki edemiyorsun ama
Soran+1 yılNe demek edemiyorum ya, O kadar sey yapiyorum o kadar sefkat gosteriyorum, Sorumu iyuce okurmusun lutfen, elimden gelenj yapiyorum daha ne istiyor Allah aşkina, Ya bir insan karisina kotu davrnirmi?
Cevap sahibi+1 yılFarklı şeyler istiyor demekki
Soran+1 yılO zaman sx*ktirsin gitsin, Artik sogudum ondan. oyle bir eş olmaz olsun daha iyi
Cevap sahibi+1 yılNiye öyle diyorsun ki
Soran+1 yılNeden demiyimki? bana bunlari yapan kişiyi neden artik mutlu etmeye calisiyim? onca iyi insna varken neden bu öküzle hayatimi curuteyim?
Cevap sahibi+1 yılNe kadardır evlesiniz
Soran+1 yılKardes sen sorumu okudugundan eminmisin bak? orda yaziyir ya
Cevap sahibi+1 yılIyi de çok az bir süre ama sen bilirsin tabi
Soran+1 yılEvet az sure ne olmus?
Cevap sahibi+1 yıl'ten uyumunuz yok ondan mutlu değilsiniz
Soran+1 yılBen elimden geleni yapiyprum, Tanga giydim atesli giyindim dişiliimi yetrince ortaya koydum, Vahşi davtabdim olmadi, İtaatkar davrandim olmadi, Dominant davrandim oda olmadi, İyixe sevismeye calisyorum fqjat yine olmuyorolmuyor olmuyor. bir turlu olmuyor, Bosanicagim zaten soğudum
Cevap sahibi+1 yılSeninki öküz desem kızar mis8n bana
Soran+1 yılKizmam
Cevap sahibi+1 yılKeşke senin gibi biri çıksa dünyanın en mutlu insanı olurum
Soran+1 yıl:/..
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılİns gonlune gore biri cjar
Cevap sahibi+1 yılSen düşünmez misn peki
Cevap sahibi+1 yılEğer tabi ayrılırsan
Soran+1 yılHic dusunmem
Cevap sahibi+1 yılNiye ki
Soran+1 yılBoyle bir hayvani neden dusuniyim ben banane ondan, o beni dusunmuyorsa ben neden onu dusuniyim?
+1 yılEğitim aldınız mı
06 Yorumla
Soran+1 yılNe eğitimi
- +1 yıl
Ulaşın
Soran+1 yıllutfen defolun
- +1 yıl
Yaşam koçunuz yok mu
Soran+1 yılHehe yok kardeşim hadi eyvallah
- +1 yıl
Peki
Detaylı bilgi