Burda kadının ne istediğini bilmeyen o kadar bilinçsiz Erkekler varki saymakla bitmez İş sadece ses duymakla İlişkimi olur öyle düşünen Erkeklerin hepsi Sapıktır. Kendi mutluluğunu istediğin gibi Partnerinin de Mutlu olmasını bilmelisin nasıl Erkek her yönden Mutlu olmak ister Kadın içinde bunlar geçerli. Partnerini mutlu etmesini bilirsen Kadın Erkeğini mutlu etmesini En iyi şekilde bilir zaten
Bizler kendi zevkimizden önce kadının zevkini ve mutluluğunu düşünmeliyiz. Zaten kadını uzun süre mutlu edersen o da seni mutlu eder ama hanzolar gibi hemen girip boşalayım dersen kadından bir şey bekleme Kadının vücudunda uzun uzun keşif yapacaksın😀
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir erkek neden sevişirken kadından inleme sesi duymak ister ımm kadın ne kadar çok bağırırsa inlerse kadını tatmin ettiğini düşünürler s*klerine güvenleri artar ... Kadınlar geneli sert sevişmeyi sever.. ya da ben sevdiğim için öyle düşünüyorum
Sesten kastlari hayvan gibi bagirmaniz degil kizlar bazilari ses cikariyim diye angiriyormus :D inleyin acaip hoslarina gidiyo Erkekler boyle bosaldiklarina o anki halleri asiri derecede tahrik ediyo beni of canim cekti yaaaaaa
Kadınin canı ister kocası birakir ya akadaslarina ya da başka bir yere kadin yatakta kala kalir veya erkek ister kocasıyla ilgilenmezi lginc bir terslik var
cevap verenlerin çoğunluğu gizli😂 hayır neden anlayamadım. Kadınlar, kendine kıyamayan erkek ister bu kadar net. Cinsellikte de bu böyledir narin olmasını ister. Tabi kişiden kişiye değişir.
Kadınlar yalnızca cinsel doyuma ulaşmak istemez, duygularının da doyuma ulaşmasını isterler. O yüzden onlara karşı sahte duygularla yaklaştığımız sürece ne kadar iyi olursak olalım tam anlamıyla mutlu edemeyiz. Önce yürek.
Hem ses hem performance, hem okşama hem ten tene deymesi öpmek, emme, her yeri yalama, bakışları o azgın bakışları ile üzerinde zıplamak, çıkarıp çıkarıp dibine kadar inlete inlete skmesi
En İyi Cevaplar