Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılacıdan başka bişey değil, ama tabi ben yaptığımda lise 2 deydim o yüzden de olabilir yaş olarak, hatta çocuğun p*pisi oldukça ince bişeydi ama çivi gibi çok fena acıttığını hatırlıyorum ve bir kaç gün çok acımıştı, yürüyüşüm bile değişmişti, otururken bile zorlanmıştım ilk gün... şimdiki aklım olsa asla yapmam, :S
21 Yorumla
Soran+1 yılGörüş için teşekkür ederim :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikide acısı daha fazladır çünkü kadınların anal olarak zevk alacağı yer yoktur ama erkeklerin prostat orgazmı denilen bir noktası olduğu için sadece erkekler analdan zevk alabilir
35 Yorumla
Soran+1 yılbilgili yorum için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılBaşka sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin cinsellik konusunda biraz da olsa bilgiliyim
Soran+1 yılsakıncası yoksa özelden yazabilirsiniz. sormak isterim
Soran+1 yılheey :)
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu soruyu sormayın arkadaşım. acı olur mu. ya sende de gt var sende de o delik var. oraya kendi penisinin boyutunda birşey girdiğini düşünsene acır mı acımaz mı?
03 Yorumla
Soran+1 yıldüşüncenizr saygı duyarım ama tecrübelilerden tecrübesini paylaşmasını rica ettm. fikriniz yoksa boş yapmanıza gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılişine gelmeyince boş yapma oluyor dimi. ulan sende de var o delik diyorum düşün diyorum hala boş boş konuşuyorsun
Soran+1 yılmevzu işime gelip gelmemesi değil. tecrübeniz yoksa yorum uapmanıza gerek yok. bu kadar
Asla
11 Yorumla
Soran+1 yılsaygı duyarım
+1 yılDenemedim knk
01 Yorumla
Soran+1 yılbigün denersen yorumunu beklerim :)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer