En nefret ettiğim insanlar arasında böyle kulp takanlar var. Sen ona farklı şeyler deneyerek zevki ve hazzı artırmak için uğraşırsın, o da gelir kulp takıp sorgulamaya başlar ve insanı soğutur.Sevişen çiftPeki böyle bir durumda ne tepki verirsiniz? #Ankaralı #CinselYaşam
Sevişirken hünerlerinizi gösterdiğiniz partneriniz, "Sen bunu nerden öğrendin?" diye sorgularsa ne tepki verirsiniz?
Özgüvensizliği ni partnerine güvenmeyip suclayici sorular sorarak kapatmaya çalışan Türk erkeğinin òzeti bu. Sonra vay efendim bizim karılar niye isteksiz niye balık gibi yatıyor. Rahat olamıyoruz bòyle bir izlenime maruz kalırız diye. Yahu seks yalnızca tecrübe edinerek mi ògrenilir içgüdü diye bişey var. İlk sevgilim ilk defa öpüstüğüme insnmamîştı neymiş çok güzel uzman bir şekilde öpüyor muşum. Sizin bu salakça düşünceleriniz yüzünden kîzlar şehvetini belli edemiyor.
@aerolite erkekler jony sins ben kaçırıyorum pardon:D genlerden gelen birşey değil bu sosyolojık psikolojik pek çok açıklaması var cahilce eleştirmek en kolayı ;)
Bu soruyu hangi motivasyonla sorduğuna göre değişir. Kimisi bunu bir hayranlıkla ve iltifat olarak söyler. Kimisi ise güvensizliğini dışa vuracak şekilde söyler.
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu tür şeyleri yaşattığımıza göre önceden başkaları ile yaşadığımızı anlaması gerek.
Hiç bir kadın ya da erkegin evlenince eşine bu soruyu sorması o evliliği bitirmeye yeter bu soru sorulmaz çünkü ama sevgili iken hiç bir zaman öyle bişey yasamayacagim için problem yok
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevişirken hünerlerinizi gösterdiğiniz partneriniz, "Sen bunu nerden öğrendin?" diye sorgularsa ne tepki verirsiniz?
En İyi Cevaplar