#SinirliBebek <3 <3 <3

Arzular şelaleye dönüşür. Kasılmalar, taş kesilmeler başlar.. Dokunsalar patlayacak kıvama gelinir.. Yönlendirmelerle artık finale doğru yürümemiz gerektiğini gösteririm..
Sanırım anlamaması için kör olması gerekecek, ben nasıl anlarıma gelirsek:zevk suları, göğüs uçlarının sivrilmeleri, öpüşürken daha iştahlı ve saldırganlaşması, daha neler neler

Ön sevişme sırasında hazır olduğu hal ve hareketlerden belli olduğunu düşünüyorum. Zaten o an erkekler yüz ifadesi dahil her şekilde anlayacaktır
Cevap
19Cevap
Hayır gerek kalmıyor. Vücut dillerimiz birbiri ile gayet güzel anlaşabiliyor. 🤪🌸😎🔥🚀💝
Parmaklarımın arasından saçları kayarken, avuç içlerimle yüzünü hafifce tutar ve dudaklarına yapışırım. Buradan anlar xdsdxs
Kalkmısın dini imanı olmaz bence yeteri kadar on sevişme sonrası zaten hersey atesleni cektir
Kendiliğinden gelişen durumlar bunlar. Eğer sen de hazırsan ben hazırım gibi bi cümle o ambiyansı bozar.
Ön sevişmeden sonra söylemeye gerek yok bir şekilde hissediliyor ve anlaşiliyor, anlamayan zaten seksten anladigi yoktur bence
Aradaki o çekim ve bakışlar hissettiriyor zaten, bir bakışla anlamak mümkün oluyor. Bakışlar önemlidir ve mimikler.
Hayır bu zamana kadar kimseye söylemek gereği duymadım
anlaşılıyor
Bunu söyleyerek anlayan bir partner beni hiç tanımamış demektir.
Söylemek zorunda kalmıyorum. Artık vucut dilimizden anlıyoruz
Yani onuda hissedip anlamıyorsa ayağıma yatsın sallayım da uyusun 🤣
Söylemeye gerek kalmıyor. Vücut dilleri anlatır.
Giricem dedıgımde anlar
Tanımalı yani ya da hissetmeli o durumu
o kadar sulanınca zaten belli oluyor
Böyle Zıpkın gibi oldum zaman bir durumdur ben
Islaklığından...
Suyu gelince direk giriyorum icine
Hissederim
Sence?
Söyletmem
Beyefendi yalvartmaya bayılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?