Cevabın nedir?
Kadınlar hep aktik ve baskın olduğunu idda eder ama ben aşırı baskın bir katakterim kontrolü ele alamıyor ve benim kontrolümde olması daha kaliteli bir seks olmasını sağlıyor. Belli dönemlerde kendimi tamamen ona bırakmaya çalışşamda benim kontrolüme geçiyor sanırım tecrübeyle orantılı biraz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜlkemizde bu durum çoğunlukla, Tabi ki erkek dedirtiyor. Bu durumun temelinde de kültürel değerlerin büyük rolü var.
Kadının gidişatı yönlendirmesi özlemi de var tabi erkekçe.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😁👍
Cevap sahibi+1 yılTesekkürler sistem😊
+1 yılGenelde erkektir lakin yeri gelince iki tarafta birbirlerine Etkin olma şansı verirse daha farklı duygu ve pozisyonlara hakim olabilirler seks karşılıklı zevk alma verme ve o anın tadını çıkarmaktır hakimiyet ten ziyade birbirinin ruhunu oksamaktir..
94 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 😊
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Erkek yönetmeli genelde ama kadın yönlendirirse daha da haz verici bir birliktelik olur diye düşünüyorum...
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek gadasi
30 Yorumla
+1 yıl"Cinsel ilişkiyi erkek başlatır" inanışı da "cinsel ilişkiyi başlatan kadın ahlâksızdır" inanışı da yanlış bir inanıştır.
Rahat samimi sıcak güvevli temiz ve bakımlı olduktsn sonra pozisyon çeşitliliğine karar verenin, gidişatı yönlendirmeyi seven tarafın kim olduğunun hiç önrmi yok. Sonu mutlu son olsun herkes tatmin olsun yeter 😎10 Yorumla
+1 yılvalla kadınlar yönetsin artık bence ben sıkıldım
neyi ne zaman istediğinizi siz bilmiyorsunuz ben nasıl bileyim
sonra mevzu bitince of puf başlıyor hemen
yok şöyle olsaydı yok istememiştim
ben ne yapayım10 YorumlaKadınlar genelde erkekten bekler bunu ya da böyle olması gerek diye programlar kendini o yüzden robot gibi kalırlar :) Bence iki taraf da eşit şekilde hakim olmalı sonuçta erkek de robot değil sürekli yönetmek yorucu olur.
10 Yorumla
+1 yılKadın yönetsin.. Kadın yönetirse erkek daha da dişiyi arzular daha da ister.. Kadın avına yaklaşır avlayıcakken erkek tarafından avlanır. Sorry😋
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmalı ama kadının duygu ve hazlarina göre yönetmeli ve bazı durumlarda kadının kontrolü eline almak istediğini hissetmeli ve kadına bırakmalı yönetimi. Ki kadın daha çok mutlu olsun ve daha çok doyuma ulaşsın...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılHayatı yöneten kadındır erkek kadının izin verdiği alanda yönetir
30 Yorumla
+1 yılAşkın da yönetimi mi olur insanlar evlenip helali olan sevdicekleriyle aşk içinde vuslata ersinler işte.
10 YorumlaAslan burcuyum 😀 ben ben alır ben çevirir ben evirir ben yönetirim😎
20 Yorumla
+1 yılHakem olsun o yönetsin, hatta sinan çetini çağıralım o gelsin yönetsin. ya da ceo olan varsa aralarında oda yönetebilir.
Ne yönetmesi arkadaş ya sevişin işte 😂10 YorumlaErkek olmali ama kadin da bazen erkegini altinda almayi bilmeli
55 YorumlaErkektir bence ama karşılıklı olmalı 😊 önce kadını mutlu etki seni daha çok mutlu etsin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıliki taraf da isteklerini söyleyip pozisyon değişikliğine gidebilir baskın taraf diye bişi yok bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek yönetirse sonu kadın için hüsran olur. Ama kadın yönetirse ikisi içinde zirve olur.
10 Yorumla
+1 yılKesin bir cevap verilemez bu konuda kişilerin yapısı ve burç özellikleri daha ağır bastığı için
10 YorumlaBu olaylara O kadar uzağız ki yorum bile yapamıyorum 😭
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki turk kizlari yatakta tavanı izlemekten büyük zevk alıyor.
10 Yorumla Erkektir o tarz seyleri erkek ayarlar cunku gemiyi suren erkek :)
10 YorumlaGenelde kontrol erkekte olur ancak bazı pozisyonlarda kadında aktif rol alabilir
11 Yorumla
+1 yılErkek yönlendirir. Kadın teşvik eder. İşte seks buna derim 😃
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Normalde erkek ama. kadina da ipleri teslim etmek gerekir bazen
10 Yorumla
+1 yılGenelde erkektir ama o an kim daha ateşli kim daha istekli ise odur
20 Yorumla
+1 yılİki taraf ta katkıda bulunmalı... böyle kural varmis gibi aşk yapılmaz 😏 isteyen istediğini yapmalı yaptırmalı
10 YorumlaÇiftlere före değişir ama her iki taraf da yönetmeli sırasıyla
10 Yorumla
+1 yılBence bunu iki tarafın yapması daha büyük haz sağlar
10 YorumlaErkek olmalı erkek her türlü pozisyona sokmali kadını ki kadın nerde bağırmaya başlarsa o pozisyonda kalmaktir
10 Yorumla
+1 yılKADın yönlendirir... aldığı hazzı gösteriyorsa erkek gaza gelir...
10 YorumlaYönetmen olmak da ustalık ister partnerini en iyi şekilde oynatabilmek mesele
10 Yorumla
+1 yılduvarların dili olsada konuşsa kimmiş sana söylese 😂😂
20 Yorumlaben kadının yönetmen erkeğin rolünü iyi yapmasını isterim
10 Yorumla
+1 yılErkektir ama ben kadın yönetsin istiyorum kendimi bırakcam kadınıma ne isterse yapsın bana
10 Yorumla
+1 yılÜlkemizde genel olarak erkekler ama arada da olsa seksi yöneten kadın candır heyecan katar 😊😉
10 YorumlaBazı kadınlara göre erkek olmalıdır ama bazıları bunu kabul etmez yani kişiden kişiye degişir
10 YorumlaKişiden kişiye değişir. Bu sorulara gerek yok bence.
14 Yorumla- +1 yıl
Degismez. kesinlikle erkek olmali
- +1 yıl
Ben tatisirim. Herseyin bir usulu var
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşlangıçta erkek, sona doğru kadın,, Çünkü kadın bilirki erkek boşalmaya yaklaşmış ve her deneni yapmaya müsait hale gelmiştir, kedi gibi
10 Yorumla
+1 yılBence her çift için farklıdır
50 Yorumlaİkiside olsa sürekli bir taraf baskın olması hoş değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişilere göre değişir.
Bence iki taraf da etkili olmalı.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkektir biz anca m. l gibi yatalim😂
63 Yorumla- +1 yıl
Kadınını yeterince mutlu edersen hayatın en zevkli anlarını yaşatır sana. Yani eşsiz zevkler için kadınları zevke getirmek gerekir
- +1 yıl
Benle olan yatmaz yatamaz oyle 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkektir.
20 Yorumla
+1 yılErkek sanki daha bir iyi oluyor
20 Yorumla
+1 yılErkekte olabilir kadın da
40 Yorumla
+1 yılBen kadina birakmak isterim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Kadına ve erkeğe göre değişir.🙂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkek olmalı derler ama yanlış
10 Yorumla
+1 yılB şıkkı erkek son kararım
10 Yorumla
+1 yılBişey sorucam yanlış anlama 'da senin hayatın sadece seks üzerine mi kurulu teyze?
00 Yorumlaİlişkinin yapısıyla alakalı
10 YorumlaYatakta yönetmekten ziyade
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Erkek
10 Yorumla
+1 yılBen yöneten taraf olmasını severim
10 YorumlaErkektir erkek olmalıdır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ben bilmem partnerim bilir 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Hacıı sen ne arıyosun burda 😂😂😂
Karsilikli olmali ama erkektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılErkektir. Erkek olmalıdır da.
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı paylasim önemli
10 YorumlaErkek evire çevire yapıyor, Kim yönetiyor sence😎
10 Yorumla
+1 yılGenelde erkek yönetiyor
10 YorumlaErkek ama kadın da olabilir
10 Yorumla
+1 yılKırbaç erkekte olur canım
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz