Sizce yatakta hakimiyet, güç ve kontrol kadınlara mı yoksa erkeklere mi daha çok yakışıyor?

Sizce yatakta hakimiyet, güç ve kontrol kadınlara mı yoksa erkeklere mi daha çok yakışıyor?
Sırf erkeğe bırakıp kadin ölü gibi yatmamalı , hakimiyeti biraz o da kurmalı. Üste geçmeli , pozisyonların bir kısmını o seçmeli , kıvrak olmalı , aktif olmalı her iki taraf ama genel olarak erkek tabi ki yön verip hakimiyet kuracak.
Ne güzel söylediniz ya hay ağzınız şey yesin... Eeee bal heh bal yesin 😅
cinsellikte, şuna bu yakışır buna şu yakışmaz gibi katı roller biçmek, cinsiyete özgü kısıtlamalar ve gelenekler dayatmak zevki öldürür. roma devrinde bir erkeğin kadına oral seks yapması, bir erkeğin yüzünün yüce devletlerinin kurumsal kimliğiyle ilintili sayılması ve bir manada kutsal sayılması gibi gerekçelerle hoş görülmüyor, yakışıksız kabul ediliyordu. bugün kulağa ne kadar g*rizekalıca geliyor öyle değil mi? bu tarz g*rizekalı dayatmaları yatak odasından uzak tutmakta fayda vardır.
Bu yatak benim uzak dur.
Cevap
7Cevap
Kadınlarda hakimiyet olmalı
Erkeğin dominant olması daha güzel olur bence. Yine de bazen hâkimiyet bende olsun isterim sonunda yine hâkimiyet kurar eş.
Evet ben de tam sizin gibi düşünüyorum.
Hakimiyet erkeğe, aidiyet kadına yakışıyor. Ancak hep aynı olursa da bir süre sonra tadı kaçar. Arada kadın ipleri eline alıp baskın olmalı. :)
@Birzamanlardagibi kendi yorumunu yap hocam milleti rahat bırakın
Açık şekilde bu yorumu yapsam işi mesaj atmaya kadar götürürler. Sadece bir yorum yaptım
Elimden geldiğince engellemeye çalışıyorum.
Soruyu sadece kadınlara özel yapsam erkekler düşüncelerini yazamayacak. Onlar için ayrı soru sorsam kız yok diye cevap yazmaz kimse
@anticooor07 abicim yorumları okumuyor musunuz ya?
Git kendi yorumunu yap
Sizi anladım, haklısınız. Teşekkür ederim.
Ne demek efendim ricalar 🌹
Kadınlara daha çok yakıştırıyorum
Ben daha çok kadınlara itaati yakıştırıyorum.
Erkek olmalıdır
Erkekte olmalı
İkisinde de olmalı
Evet hep aynı olursa sıkar. Arada rolleri değiştirmek gerekiyor.
Aynen kadında istediğini yapsın
Erkeklere
Değişir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?