Geldiğimden beri tek bir cinsellik konusu açmadı. İsmi ile hitap edince kızıyor bana aşkım de diyor yani seviyor gecen gün göbeği açık fotoma giyme diye kızmıştı falan. Dün sordum bunları yazdı. Ve bu çocuk kova erkeği. Ayrıca onunlayken ilk gün 10 kere boşalmıştı ciddi anlamda 5 gün boyunca evden cikamamistik. Ama şu an yurtdisinda cidden yoğun. Sizce bunları yazdı diye sevinmeli miyim?
Sevgilimle beş gün geçirdik bu beş gün içinde hergün saatlerce cinsellik yaşadık. Sonrasında neden böyle oldu?
Bu dediğim belki sana saçma gelicek ama erkekler olarak "genellikle" seksten sonra o kadından soğuruz biz. Yurtdışındaysa şu an "muhtemelen" benim gibi başka kadınlarla yatıp kalkıyordur..
Acı gerçekler tatlım, üzgünüm😊
Senden hevesini almış. Birde 5 günde günde hergün seks hatta birinde 10 posta falan.. Baya baya hevesini almış hemde.
Saf bir kızsın. Üzülme. Birdaha bu kadar basit olma derim sana😉
Ki mesajlaşmaların bu ufak kısmında bile seni takmadığı ortada. Verilen cevaplar ve dakilalarına bakıldığında.
Bir kıza değer veren bir erkek onun mesajını bekletmez ve böyle baştan savma cümleler kurmaz.
Anlıyorum. Ne desem boş. Aşığım diyeceksin. Onun sana değer verdiğine inanman için onun hakkında bisürü güzel şeyler bulacaksın anlatacaksın vs.
Hepsi boş. Görünen şey ortada. Aşk siz kızların gözünü kör ediyor maalesef. Diğer yorumlarda ona yaptığın cinsel muameleleri anlatmışsın mesela. Bunlar ilk kez cinsellik yaşayan bir kız için baya baya fazla şeyler.
İlk sakson bu mu diye sorması, onun ilki olmadığını düşündüğünü gösterir.
Bir kız bu kadar cinselliğe düşkün olmamalı demesi, seninle uzun vadede pek düşünmediğini ve bu konuda güvenmediğini gösterir...
Zararın neresinden dönersen kardır.
29 yaşındayım. 1 evlilik geçirdim. 2 çocuğum var. Memlekette sevgilim var. Burada takıldığım kızlar var. Şu var bu var. Benim tecrübem çoktur.
Onun için ailemi ve dostlarimi kaybettim.. Sırf onu seçtim diye bide. Onunlayken 5 gün geçirdik evet her günü cinsel ağırlıklıydı ama asla bekaretimi vermedim içime girmesine izin vermedim. Ailem dedi ki bu namus davası ya evlenirsiniz ya da çocuğun adresini bize verirsin. Adresini vermedim çünkü zarar gelir diye korktum e evlenemeyecegine gore? Ailem en son adımız kirlenmesin dedi ve reddetti. Bana ilk başlarda ne zaman geliceksin diye falan sordu ben 20 günü bulur tahminen dedim tamam dedi ailemle aram tamamen bitince buna yazdım dedim ki sokaktayim bana dediği tek şey şu oldu; Sen 20 gün dediğin zaman ona göre plan yaptım yurtdisinda kuzenimle gezicez sabretmek zorundasın dedi napicam dedim sevdiğim bir abim var onun numarasını istedi ver numarasını şununla bir tanisayim ben gelene kadar onda kal seni ondan alırım dedi istemedim param var bir müddet idare ederim dedim iyi sen tek kalma diye demiştim dedi..
Neyse benim instagram kullanmama izin vermez ama kendisi kullanır milyon tane kaşar takip eder. Kullanıp atti.. Ben de yediremiyorum sanırım. Ve bir kez aramadi sadece ben aradım zaten onda da duş alicam kapatayim dedi
Zaten onunlayken son gün benim ailevi mevzularim var gitmem gerek falan dedim pek tinlamadi sonra birden ay hadi benim de işlerim var senin de o zaman halledelim sonra buluşuruz dedi.. Gittiğimiz ev kuzeninin yolu biliyor ama yemek sipariş ederken adresi bilmiyrdu..
Kova erkeğiyim sana değer veriyor ve cinselliği seninle zaten yaşadığı için tutuyor kendini çünkü müsait değil çalışıyor öyle uzun uzun konuşmak istiyor yalnız kalması gerek.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bide bunaltilmaya asla gelemiyorsunuz siz dimi? Sence beni seviyor mu?
Aşırı ilgi boğabilir, arada özgür bırak dönüp dolaşıp sana gelir. Sevmese istemese seninle 1 dk bile aynı evde yaşamazdı. Seninle cinsellik konuşmamasının sebebi zaten sana dokunabiliyor, bide mesajda yazarsa senin onu abaza sanabileceğinden korkar kovalar eşittir. Kadına değer verir.
Yurtdışında ve yoğun öyle mi? Yoğunluk sevdiğin bir insana ulaşamama bahanesi asla değildir, fırsat yaratıp mesaj atar insan. Sen kullanılmışsın, muhtemelen de bakirelik falan ortada kalmadı ve uçtu gitti. Yanlış yollardasın, hele bir de bu kili yurtdışındaysa, yoldan bile çıkmışsın.
bu durumu bende sevgilim ile yaşamistim 4gun disariya cikmadik 3 hafta aklimiza seks falan gelmemisti sonra hormonlar normale döndü bu arada ben burc ile alakali oldugunu dusunmuyorum ben yay o teraziydi
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sonunda düzgün yorumlar geliyor.. Kullanıp attı diyip duruyor herkes.
Wp a çok girmiyor. Belirli kısıtlamaları vardi hala var. Mesela göbeği açık giyemem, insta kullanamam vs. Bide disari çıktığım zaman neler yaptım dakikası dakikasına yazdiriyo falan. Mavi tik olunca niye mavi tik diye sorar ismi ile hitap edince kızar aşkım der falan yani bu sekilde. Bunlar eskiden de vardı simdi de var.
İlk gün 10 kez boşaldı diğer gün 7 kere diğer gün 5 sonra ki gun 4 sonra ki gün 2 falan.. Ben daha istekliydim çok istiyordum sonlara doğru bile ama bu bildigin bir kizin sexe bu kadar düşkün olması iyi değil falan dedi
adam doya doya seninle herseyi yaşamiş zaten ama sen orgazm olmada mi sorun yaşadin da istek gitmedi yoksa çok aşik ilkin falan mi? bu kizin duskun iyi degil olayina ben kiziyorum 1 defa yapip biraksan oral yapmam diyip biraksan yine laf eder
5 gun boyunca durmadan seks valla libidonuza hayran kaldim o nasil bir doyumsuzluk tur adam yeterince doymuş gelince bir daha yaşarsın gayet normal bir konuşma
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok şükür adam akilli bir yorum geldi. Hepsinin ağzında bir laf "kullanıp, attı" Gerçekten ilk gün 10 kez boşalmişti. Sonrasında yine her gün biseyler yaşadık. Beş gün boyunca evden çıkamadık bile.
Herkesin kafada kullanir atar modeli yer edinmis kim kimi kullanıyor oda şüpheli ya neyse sen zevkine bakıyorsun oda zevkine bakıyor ki öyle ruhsuz bir yazisma yok gibi işinden dolayı ciddi yazip konuyi kapatmis olabilir sevgilini daha iyi tanımaya çalış her andan suphe etme
ya sen safmısın biraz? küçük şehirdemi yaşıyorsun... şu an başkası var açıkça anlayamıyor musun bunu :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok kız düşkünü değil ki biz bir kere ayrılmistik arkadaşı buna kız ayarlamak istedi hepsi kafede falan oturuyorlar kizin sürtmedigi masa kalmadı kalkalim diyip duruyor ve kızı bu yüzden istemiyor..
baya baya doyurmuşsın çocuğu, bir kaç gün seks aklına gelmez bunun, e bir de iş yoğunluğu varsa normal :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
konunuzla alakası yok ama merak ettim, kendisi kova erkeği yazmıssınız bende kova burcundayım, kova erkeği derken kastınız nedir.. yani cinselliğe düşkün bir burç mu, kova burcu
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burçlar birbirine benzer hani. Evet çok düşkün seks e ben ilk gün yol yorgunuydum bildiğiniz uyutmamıştı. Siz de kovasınız az çok onu anlarsınız sizce bu mesaja sevinmeli miyim?
aslında burclarımız aynı olsa bile tabiki insanlar fıtrat itibari ile birbilerinden farklıdır.. ikili ilişkilerden pek anlamam ama empati kurarsam tabiki iyi birşey size karşı olan düşkünlüğü salt cinsellik kaygılı olmaması ama ne biliyim araya başka şeylerde girmişde olabilir.. belki başka bisey var ve size söyleyemediği için daha fazla hakkınıza girmek istemiyor.. kova burcu erkeklerinin cinselliğe düşkün oldukları ilkkez sizden ögrendim enterasan ben normal sanıyordum..
Şöyle bir olay var yalniz biz bir kere ayrilmiştik bu süre zarfında en yakın arkadaşı bunu bir kızla tanıştırmak istiyor kafede oturuyorlar falan ama bu arkadaşına wp tan diyor ki kızın sürtmedigi masa kalmadı benlik değil olmaz diyor
senin gibi kız bulsam evlenirim ben sürekli başka kızlarla takılmak baydı kimisi ağzıma almam der kimisi ilk boşalmadan sonra yeter tatmin oldum der, seni anlıyorum ben o kadar ilgi zevk ve tutkudan sonra senle ilgilenmemesi sana iltifat etmmesi seni biraz boşluğa düşürmüş
Ben ona çok aşığım. Evlenmeden asla yapmam derdim onu gördüm aşık oldum eve geçince zaten baktım ciddi anlamda kalkmış elimle oynamaya başladım sonra agzima aldım birden hatta ikimiz de şasirmistik insan aşık olunca onu her şekilde istiyor hatta ben hala ona doyamadim sonlara doğru sürekli penisine elledim bana dediği şey şu "ya bir kizin sexe bu kadar düşkün olması iyi değil" bide o sürekli oyun oynardı ben onu öpmekten alıkoyamazdim kendimi hatta artik bunalttin falan demisti. Bide agzima boşalması hep hoşuna gitmiştir sürekli spermleri yuttum. Yüzüme bile bosalmisti, ayağıma, gobegime. Hatta ilk dudaktan öpustugum adam kendisi ilk boynumu öpen kendisi çoğu konuda ilkim o oldu hatta bana şey dedi cidden ilk sakson ben miyim falan diye sormuştu o kadar aşığım ki ne öpmelere doyabiliyorum ne de sevişmelere insan cidden aşık olmalı..
çok şanslıymış aşık ve bu kadar istekli bir kız bulması günümüzde zor genelde sevişip sevişip gidiyorlar tutku yok his yok sadece zevk boşalıyorsun bitiyor. sen kaç kere boşalıyorsun peki aklıma bu takıldı?
En İyi Cevaplar