Arkadaşlar bu ara da beni de beğenen birçok kız oldu ama hiçbiri bana teklif edemedi ben gözlemlerimi söylüyorum sadece bircok kisi tanıyorum çevrem de geniş yani size denk gelmis olabilir ama bu cok düşük bir ihtimal
Bir kaç günde hemen cinselliğe dönüşen ilişkiniz oldu mu?
Yaş genç ya, profildeki 45 üstü yazdığına bakma. Teklif eden kadınlar oluyordu doğrudan bu niyetle de yapmak istesem yapardım ama tercihim değil bu tür ilişkiler.
Sen belli ki kadınları pek tanımıyorsun o yüzden sana öyle geliyor. Erkeklerin çoğu birçok kadına yazıyor bu yüzden seçilme olasılığı vs de düşük oluyor. Ama kadın cinsel amaçla yazınca karşıdakinin hazır olma olasılığını yüksek görüyor yani eğer beğendiyse ve istiyorsa emin ol yazıyor.
Vallaha mesaj kutusunu gösterebilseydim ki mümkün değil şu an emin ol böyle olmadığını anlardın. Hele ki yazlığın vs varsa her şey o kadar rahat ve hızlı gerçekleşiyor ki sana öyle söyleyim her neyse sen inanmak istediğine inanabilirsin.
Demek ki senin çevrende olmuyor böyle şeyler. Ama bu olmadığı anlamına gelmiyor işte. Şahsen kimseye yalan borcum yok yani yapmadığım veya şahit olmadığım şeye asla yaptım veya gördüm demem.
Yani çok da muhafazakar bir ülke değiliz. Yani en azından benim yaşadığım çevre öyke değil. O yüzden anormal durumlar değil. Anadolu nasıldır bilemem tabi
O zaman eski kusaksiniz o zamanlar böyle seyler hayaldi hic zannetmiyorum acikcasi daha o seviyeye gelindiğini hic düşünmüyorum buna cesaret edemezler bence
E şimdi demek ki kabul eden kadınlar var ki bunlar yaşanıyor. Tek başına erkek yapamayacağına göre😂 hem bu kadar az olan şeyler de değil valla. Bence siz biraz fanusta büyümüş gibisiniz
Yani ben hala o kadar düşük olduğunu düşünmüyorum valla etrafta görüyoruz. Bir gece kulübüne gidip bak İstanbul’da. İnsanlar daha kulüpte başlıyorlar bir şeyler yaşamaya 😂
Taksim de söylediğinizi yaptım onlara Damsız almıyorlar ve sadece 2 tane bara damsız alıyorlar birisin de Travestiler var diğerin de ise kızlar var ama kac tane erkek toplanıyor oraya hem de oraya para döküyorsun resmen
Orası da aynı ya dam olucak ya da paran olucak ben taksim de bir mekana girdim yanıma bir rus oturdu ve garson sürekli bir seyler almam için zorluyordu değişen bir sey yok sistem genel olarak aynı her yer de
E yani elbette onlar da kendi mekanlarını düşünüyor 😂 sırf kadın düşürmek için gelen bütün erkekleri içeri alsalar müthiş bir kadın erkek sayısında dengesizlik olacak
Kardeşim ben üçü beşi düşünmem yok şöyle olacaktır yok böyle olacaktır bakmam 😄ben bu hayata bjr kere geldim ben hayattan ne aldığıma bakarım ne yaşamak istiyorsa onu yaşatır insan kendine ama olumlu ama olumsuz ben olumlu yanlarını yaşamaya bakarım
Bı kaç kez buluştuk normaldi elimi tutuyordu falan bir hafta sonra tekrar bulustugumuzda öptü beni kendimi geri çekmiştim ama bırakmadı sonraki buluşmamızda dahada ileri gitti
İmkansız değil ama birisi bunu bana söylese dolandırıcı olduğunu düşünürüm ya da hamile kalmıştır suçu benim üzerime atıcak diye düşünürüm normal bir şey değil çünkü yani
Normal anormalden ziyade tercih meselesi. Kimi uzun ilişki sever kim tek gecelik takılır. Benim arkadaş çevrem ve yaş grubum genelde böyle takılmalık ilişki yaşarlar. O yüzden bize garip gelmiyor 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oldu zamanında.
Peki ne kadar süre de?
Yani kız 2. günde falan sohbetle bu muhabbetlere girdi ve ilk buluşmada da bir şeyler yaşandı.
Vay be dönemenize göre baya hizliymis
Bu söylediğiniz kac senesi eski bir olay mi baya
Yaş genç ya, profildeki 45 üstü yazdığına bakma.
Teklif eden kadınlar oluyordu doğrudan bu niyetle de yapmak istesem yapardım ama tercihim değil bu tür ilişkiler.
Yo buradan bile bilinen bazı kişilerden diyeyim teklif olmuştu ama ben gitmedim şehrine yoksa evini vs hazırlamıştı.
Yani pek inandırıcı gelmiyor bana kizlarin buna pek cesaret edecegini zannetmiyorum erkek olsa yine bir ihtimal veririm
Sen belli ki kadınları pek tanımıyorsun o yüzden sana öyle geliyor.
Erkeklerin çoğu birçok kadına yazıyor bu yüzden seçilme olasılığı vs de düşük oluyor. Ama kadın cinsel amaçla yazınca karşıdakinin hazır olma olasılığını yüksek görüyor yani eğer beğendiyse ve istiyorsa emin ol yazıyor.
Bence yazacaklarını pek düşünmüyorum iliskiler de ağırlıklı taraf erkek oluyor hatta şunu söyleyim tanismak icin bahane bile uyduramiyorlar
Vallaha mesaj kutusunu gösterebilseydim ki mümkün değil şu an emin ol böyle olmadığını anlardın.
Hele ki yazlığın vs varsa her şey o kadar rahat ve hızlı gerçekleşiyor ki sana öyle söyleyim her neyse sen inanmak istediğine inanabilirsin.
Belki denk gelmis olabilir ama bu düşük bir ihtimal cevrem de geniş yani birçok kisi tanıyorum
Demek ki senin çevrende olmuyor böyle şeyler.
Ama bu olmadığı anlamına gelmiyor işte. Şahsen kimseye yalan borcum yok yani yapmadığım veya şahit olmadığım şeye asla yaptım veya gördüm demem.
Olmaz demiyorum olasılık olarak düşük bir ihtimal diyorum yoksa benim tanıdığım her kesimden insan var
1 saat içinde dönüşen oldu
Fiber Hizin da yani o nasıl oldu ya 1 gün bile değil sadece 1 saat vay be
Sen tatlısın ben tatlıyım gel beraber tatlı tatlı şeedelim dedik işte 😂
Yok artık buna inanmamizi beklemiyorsun galiba değil mi? :D
Tek gecelik ilişkiler nasıl ilerliyor sanıyorsun 😂
Ya öyle de bunlar bana pek inandirici gelmiyor çünkü burası yurt dışı değil burada ona cesaret edemezler
Yani çok da muhafazakar bir ülke değiliz. Yani en azından benim yaşadığım çevre öyke değil. O yüzden anormal durumlar değil. Anadolu nasıldır bilemem tabi
Bu söylediğiniz kac yaslarin da oldu peki genc miydiniz
28
O zaman eski kusaksiniz o zamanlar böyle seyler hayaldi hic zannetmiyorum acikcasi daha o seviyeye gelindiğini hic düşünmüyorum buna cesaret edemezler bence
Siz nerede yaşıyorsunuz ki 😂 sanki uzaydan bakıyor gibisiniz
Bence normal ayrıca ihtiyaç bu namus ile değişmez ki
Yoo uzaktan bakmıyorum hersey karsi taraftan bekleniyor genelde burada bir anket yapsak cogunluk olarak erkek teklif etmiştir erkek daha baskındır
E şimdi demek ki kabul eden kadınlar var ki bunlar yaşanıyor. Tek başına erkek yapamayacağına göre😂 hem bu kadar az olan şeyler de değil valla. Bence siz biraz fanusta büyümüş gibisiniz
Ya cinsellik ayrı duygu ayri tamam beraber olsa daha iyi de illa olacak diye de değil yani
@Duygusuzkızz e yani illa aşk da gerekmiyor. O an arada çekim oluyor, etkileniyorsun ve olaylar gelişiyor. İnsan çok derin düşünmüyor o anlarda
Cevrem cok genis bu çok düşük bir ihtimal eğer olsaydı illa ki haberim olurdu
Valla çok değişik bir çevreymiş 😅
Olanla var hiç olmuyor demiyorum sadece olasılık bazın da çok düşük yani yoksa neden olmasın var tabi ki
Bence de çekim daha önemli ben en yakın arkadaşımla oldum mesela sonra yine arkadaşça devam ettik
Yani ben hala o kadar düşük olduğunu düşünmüyorum valla etrafta görüyoruz. Bir gece kulübüne gidip bak İstanbul’da. İnsanlar daha kulüpte başlıyorlar bir şeyler yaşamaya 😂
Taksim de söylediğinizi yaptım onlara Damsız almıyorlar ve sadece 2 tane bara damsız alıyorlar birisin de Travestiler var diğerin de ise kızlar var ama kac tane erkek toplanıyor oraya hem de oraya para döküyorsun resmen
İşte yaşanıyor bunlar 😂 bi dahaki sefere Harbiyedeki gece kulüplerine bak oralarda neler dönüyor
Orası da aynı ya dam olucak ya da paran olucak ben taksim de bir mekana girdim yanıma bir rus oturdu ve garson sürekli bir seyler almam için zorluyordu değişen bir sey yok sistem genel olarak aynı her yer de
E yani elbette onlar da kendi mekanlarını düşünüyor 😂 sırf kadın düşürmek için gelen bütün erkekleri içeri alsalar müthiş bir kadın erkek sayısında dengesizlik olacak
Yanım da dam varsa zaten neden mekana gireyim saçmalık olur yanım da sevgilim varken başka kızlarla mi flört edicem?
Mekanlarda mi başlıyor sence
Nerde başlıyor?
çıkıp bi bara veya cluba gidiyosun bi tanesini alıp çıkıyosun :D en kolayını söyledim
O işler pek öyle olmuyor çünkü damsız almıyorlar sise actirman lazim girmek icin ya da cevren olucak
Yarım saat içinde olmuş tu benim ilişki
Abi o nasil hiz öyle bizim evde ki internet o kadar hızlı değil
Kardeşim ben üçü beşi düşünmem yok şöyle olacaktır yok böyle olacaktır bakmam 😄ben bu hayata bjr kere geldim ben hayattan ne aldığıma bakarım ne yaşamak istiyorsa onu yaşatır insan kendine ama olumlu ama olumsuz ben olumlu yanlarını yaşamaya bakarım
Evet
Nasil oldu anlatabilir misiniz?
Bı kaç kez buluştuk normaldi elimi tutuyordu falan bir hafta sonra tekrar bulustugumuzda öptü beni kendimi geri çekmiştim ama bırakmadı sonraki buluşmamızda dahada ileri gitti
İste bu normal bir durum erkekten böyle seyler beklenebilir zaten genel olara cinsellik olmasa pek iliski de olmaz
Bilmiyorum normal mi ama aniden gelişiyor
Peki sevgili oldunuz mu
@Duygusuzkızz evet
E bu çok güzel peki neden ilişkiye girdiniz nasıl gelişti istersen dm yz
@Duygusuzkızz aniden oldu
Nasıldı ekledinmi
@Duygusuzkızz istek attim
Gelmedi daha
cinsellikle başladık
Peki nasıl oldu acaba anlatabilir misiniz?
Bir eğlence mekanında tanıştık. Etkilendik birbirimizden. Sonra da yaşadık bir şeyler
Nasil oldu veya gelişti
@Duygusuzkızz yan yana masalardaydık. Öyle merhaba diye başladık. Sonra da odaya geçtik 😂
Yani buna inanmamizi beklemiyorsun değil mi şimdi? Oyunlar da bile böyle bir şey yok
Filmler de falan
Valla sen yaşamıyor olabilirsin ama bunlar oluyor her yerde
Ya burada kimse sorsan hatta anket yapsak buna inanmazlar yani benim başıma gelse bile ben bile inanmam yani
Sen yaşayamadığın için inanmıyorsun 🤣
Bak diyorum ya yaşasam bile gerçekliğinden şüphe ederim etrafta kamera olup olmadığını kontrol ederim
Merhabalar ile olmuyor ki sonrası peki istersen diğerden anlatabilirsin
Bu kadar imkansız bir şey mi senin için seks yani 😂
İmkansız değil ama birisi bunu bana söylese dolandırıcı olduğunu düşünürüm ya da hamile kalmıştır suçu benim üzerime atıcak diye düşünürüm normal bir şey değil çünkü yani
Normal anormalden ziyade tercih meselesi. Kimi uzun ilişki sever kim tek gecelik takılır. Benim arkadaş çevrem ve yaş grubum genelde böyle takılmalık ilişki yaşarlar. O yüzden bize garip gelmiyor 🤣
Z kuşağı mısın?
Evet
Tahmin etmiştim ama yine de ben her söylenene inanmıyorum çünkü ortam güven vermiyor
Tek gecelik ilişkide güven arama zaten her zaman risk 😂
Peki ilk birliktelik nasıl oldu oda tek gecelik mıydı
@Duygusuzkızz yok onunla 5 aylık ilişkimiz vardı
Normal arkadaş mıydı
İlk reel gorusmede desem
İnanmam
Ne desem inanırsın😂😂
Bi biskrem versen inanirim
Tek gecelik oldu
Hmm nasil oldu cok hizli mi gelisti olaylar
bir partide tanıştık çıkışta da ona geçtik
Nasil oldu peki tanışma ve süreç
@Duygusuzkızz ismen bildiğim biri olduğum için güvenmem kolay oldu. açık açık etkilendim geceyi beraber geçirelim dedi öyle kabul ettim ben de
Peki performansı nasıldı memnun kaldinmi
@Duygusuzkızz makina gibiydi 😂
Terminator kesin makina olduğuna göre
Yaşadığım en unutulmaz gecelerden biriydi kesinlikle
Gerçekten mi merak ettim
Olmuyor
Evet milyon da 1 olur anca çok zor bir ihtimal
1 gün içinde oldu
1 dk dir o yanlış olmasın