Zelal, sadece oral yollarla seks işçiliği yapıyor. Bugüne kadar da toplam 3500 penis gördüğünü iddia ediyor. Bir yakını da Türkiye'nin penis haritasını çıkarmasını önermiş. ve sonuç
Ülkenin bölgesini bilmeyenler bu harita sayesinde bölgeleri öğrendi. Penis haritasını dünden beri o kadar çok kişi sordu ki okulda coğrafya derslerinde bile bu kadar ülkemizin haritasını görmedik. Sonra da erkekler gereksiz diyorlar. Penis haritasına ölüp bittiler :)
Hay skcm penisinizi de boyunuda. Arkadaş hep erkekleri eleştirin. Türkiye'de ki kadınların %90 ı da odun işte. Seksten anlamaz bilmez odun. Onlara 13 cm de soksan 20 cm de soksan farketmez. Çünkü odunlar!
Not: Sen (ya da başkası) şimdi yanlıs anlayıp oradan vurmak isterse diye yazayım benim ki 16-17 cm kalın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir transa göre harita yapacak ve toplum olarak sosyal medyada bunu yayacak ve değerli zamanımizi ayıracak kadar düştük mü biz. Kaldı ki ortalama 14.11 geçer birçok araştırma sonucuna göre. Bu harita imkansız. Not: Benim 14 15 cm arası gizliyim ama merak edene ispatlarım.
Ne haritaymış be. Dünden beri 40 tane kız bununla ilgili paylaşımda bulundur. Bide erkeklere penislerle başınız belada diyorlar. Meğer kızların derdiymiş.
Bu boylar abartı. Türkiyenin genel ortalaması 13-14 cm ereksiyon halindeyken. 16 - 18 bunlar Afrikalılarınki. Zaten herkes abartarak söylüyor penis boyunu. O yüzden kesin bir şey yok.
Ulen böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bu saçmalığı daha kaç kişi paylaşacak :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben malatyaliyim cocukluktan ergenlige kadar bir cok akrabayla pipimizi gosterirdik birbirimize. Herkesinki buyuktu bence en buyuk penislilerden biri ya malatyalilar ya da bizim koylulerinki oyle :)
En İyi Cevaplar