Cinsel Yaşam Türkiye'de sizce max kaç cm penis boyu olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 17yi aşan var mıdır acaba 🤔 Türkiye'de sizce max kaç cm penis boyu olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Böyle bir istatistik çalışma yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Millet kafayi bozmus boyla arkadas yaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Yani harbi hepiniz alip elinize metreyi olcuonuz mu? Bayanlara da soruyorum.Keske biraz da harbiden ise yarar degerleri seylere onem verip boyle olcup bicseniz 4 1 Yorumla Soran 1 yıl Öylesine sorulmuş bir soru.. Yorumla
Zorakimutlu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Uzman görüşlere göre kadının haz noktası zaten 12 cm 20 cm olsa ne olur olmasa ne olur. Belli noktadan sonra zaten zevk yerine acı verir 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum meraktan sordum öylesine herkes çok ciddiye aldı büyük şey arıyormuşum gibi Yorumla Zorakimutlu 1 yıl Peki bu penis meraki niye Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Egzerisi var diyorlar büyüme ve kalınlık olarak etkiliyor boy bilmem de kalınlık arttı 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Penisdeb daha önemli olanlar var amasyada 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla safak005 1 yıl Zevk almak mesela o yüzden illa büyük olacak diye birsey yok Yorumla Soran 1 yıl Elbette ama merak ettim Yorumla safak005 1 yıl Nerede yasiyorsun ku Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kaç gördün sen en büyük 1 4 Yorumla Soran 1 yıl 24 diyen oldu ama 18 falan duruyordu 17 18 Max yani doğulularda bile Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canın çekiyor mu öyle olunca Yorumla Soran 1 yıl Giresunluyu unutmuşum bak 20civsrı vardı o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Unutulmaz tabi 😅 Yorumla
dreamprent Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl 18 yakın benimki 1 2 Yorumla dreamprent 1 yıl Ölçü alma şekline göre değişir bu durum yanlız. Aslında çoğu erkek yanlış ölçüyor Yorumla dreamprent 1 yıl Ben onlar gibi ölçsem 23 cm😀 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tek derdin bu olsun be arastir bakalim😂 1 0 Yorumla
yalnız_romantik Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Konya'ya geleyim sen ölçersin istersen 1 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Var buradan yazmayayım 1 0 Yorumla
PERI113 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl 35 olur mu senin için 3 2 Yorumla Dlooy 1 yıl 😊😊😊 Yorumla endLeSs-LoverSs 1 yıl Ne güldüm ha 🤣🤣🤣 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% 1 yıl Hiç ölçmedim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Küçük olanlar ölçmüyo genelde Yorumla endLeSs-LoverSs 1 yıl Sesli güldüm sen haklısın deyim geçeyim Yorumla
çokbilmişman Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl 15 den başlıyor 25 e kadar vardır 1 6 Yorumla çokbilmişman 1 yıl aşan biri olarak da memnunum 17 yi Yorumla Soran 1 yıl Mikro penisliler bile var sonra konyalılar geliyo (12cm) Yorumla çokbilmişman 1 yıl bende konyada yaşıyorum ama bilmiyorum vardır buyukleride konyasda Yorumla Soran 1 yıl Bana hiç denk gelmedi varsa çıksın göstersin şaşırtsınlar beni😂😂 Yorumla çokbilmişman 1 yıl gel gör Yorumla çokbilmişman 1 yıl bekliyorum Yorumla
Sivaslisivasli5858 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl 22 var 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Oha nerden biliyon Yorumla Sivaslisivasli5858 1 yıl Bende var canim benim 30 olanda var baskasinda Yorumla Sivaslisivasli5858 1 yıl Kacmayaydin iyiydi Yorumla Sivaslisivasli5858 1 yıl Benim vicdsnim rahat Yorumla Soran 1 yıl Evliyle işim olmaz adi biri değilim ben Yorumla Sivaslisivasli5858 1 yıl Cok sey kacirdin beni bekar birakirlarmi tabiki evliyim Yorumla Sivaslisivasli5858 1 yıl Uyumadim soruyorsan Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var şekil A 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Sen misinnn Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Evet şekil A dedim ya Yorumla Soran 1 yıl Kaç cm Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Yoruma mı yazayım Yorumla Soran 1 yıl Nolck Yorumla Soran 1 yıl Yiğidin malı meydandadır yaniii Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Yoruma yazamam kb Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Konya'dakilerin 13-14 sanırım 😊 1 17 Yorumla Soran 1 yıl 12-13 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok be o kadar değildir. Benim 14 geneli öyle galiba Konya'nın... Yorumla Soran 1 yıl Valla küççücükler bir de ince oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ben önce kategorisinde değilim 😊 ama 14 cm civarı... Ama bizim hakkımızı genelde doğulular yemiş o bir gerçek... Yorumla Soran 1 yıl 14 iyi ince sönüğümsü onlarınki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç kişi de denk geldin ki 12-13 cm e... Şaşırdım bizim memleket hep minikmiş yaa 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Senin meslek ne şu an çok korkuyorum eski sevgilim misin lan sen onunda 14 falandı bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😊😊 yok be nasıl denk gelecez öyle bile olsak. Ben muhasebeciyim. Hem yaşımız tutmaz sanırım. Yorumla Soran 1 yıl Hah iyi tamam doğru dedin yaşa bakmamışım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 14 iyi o bak denk gelmişsin Konya da bi de yok diyorsun 😊 Yorumla Soran 1 yıl Yani 13 bence de zorlama 14 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boyut Türkiye ortalamasına göre normalde ince olması kötü... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilinin ki de ince miydi? Yorumla Soran 1 yıl Ortaydı gençti iyiydi yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tek bi kişi mi oldu hayatında peki? Yorumla Soran 1 yıl Burdan anlatamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıkıyorum o halde... Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vardır elbet benimkisi 18 cm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl 17 neyine yetmiyor? 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Yetmiyo demedim merak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum, benimki 18, yetiremediğim bir durumla hiç karşılaşmadım. Yorumla Soran 1 yıl Tatlım yeter yetmez değil olay 13 de yeter merak sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstatistiklere göre ortalama 14 Türkiye için. Uzunu da vardır kısası da. Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl Vardir 1 1 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri 1 yıl Vardir vardir Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Varr 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Kaç cmdir ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 18 19 olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napcan fotomu isticen Yorumla Soran 1 yıl Sana kaç diye sormadım ki Max kaçtır diyorum Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 17 den fazla. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Böyle bir istatistik çalışma yok
Millet kafayi bozmus boyla arkadas yaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yani harbi hepiniz alip elinize metreyi olcuonuz mu? Bayanlara da soruyorum.
Keske biraz da harbiden ise yarar degerleri seylere onem verip boyle olcup bicseniz
Öylesine sorulmuş bir soru..
Uzman görüşlere göre kadının haz noktası zaten 12 cm 20 cm olsa ne olur olmasa ne olur. Belli noktadan sonra zaten zevk yerine acı verir
Biliyorum meraktan sordum öylesine herkes çok ciddiye aldı büyük şey arıyormuşum gibi
Peki bu penis meraki niye
Egzerisi var diyorlar büyüme ve kalınlık olarak etkiliyor boy bilmem de kalınlık arttı
Penisdeb daha önemli olanlar var amasyada
Ne gibi
Zevk almak mesela o yüzden illa büyük olacak diye birsey yok
Elbette ama merak ettim
Nerede yasiyorsun ku
Kaç gördün sen en büyük
24 diyen oldu ama 18 falan duruyordu 17 18 Max yani doğulularda bile
Canın çekiyor mu öyle olunca
Giresunluyu unutmuşum bak 20civsrı vardı o
Unutulmaz tabi 😅
Bu kişisel bir tercih 😊
18 yakın benimki
Ölçü alma şekline göre değişir bu durum yanlız. Aslında çoğu erkek yanlış ölçüyor
Ben onlar gibi ölçsem 23 cm😀
Tek derdin bu olsun be arastir bakalim😂
Konya'ya geleyim sen ölçersin istersen
Tam ereksiyon halinde 18 cm
Var buradan yazmayayım
35 olur mu senin için
😊😊😊
Ne güldüm ha 🤣🤣🤣
Hiç ölçmedim
Küçük olanlar ölçmüyo genelde
Sesli güldüm sen haklısın deyim geçeyim
15 den başlıyor 25 e kadar vardır
aşan biri olarak da memnunum 17 yi
Mikro penisliler bile var sonra konyalılar geliyo (12cm)
bende konyada yaşıyorum ama bilmiyorum vardır buyukleride konyasda
Bana hiç denk gelmedi varsa çıksın göstersin şaşırtsınlar beni😂😂
gel gör
bekliyorum
22 var
Oha nerden biliyon
Bende var canim benim 30 olanda var baskasinda
Kacmayaydin iyiydi
Benim vicdsnim rahat
Evliyle işim olmaz adi biri değilim ben
Cok sey kacirdin beni bekar birakirlarmi tabiki evliyim
Uyumadim soruyorsan
Var şekil A
Sen misinnn
Evet şekil A dedim ya
Kaç cm
Yoruma mı yazayım
Nolck
Yiğidin malı meydandadır yaniii
Yoruma yazamam kb
Çok uzun knka alamazsın
Konya'dakilerin 13-14 sanırım 😊
12-13
Yok be o kadar değildir. Benim 14 geneli öyle galiba Konya'nın...
Valla küççücükler bir de ince oluyor
Yok ben önce kategorisinde değilim 😊 ama 14 cm civarı... Ama bizim hakkımızı genelde doğulular yemiş o bir gerçek...
14 iyi ince sönüğümsü onlarınki
Kaç kişi de denk geldin ki 12-13 cm e... Şaşırdım bizim memleket hep minikmiş yaa 🙄
Senin meslek ne şu an çok korkuyorum eski sevgilim misin lan sen onunda 14 falandı bak
😊😊 yok be nasıl denk gelecez öyle bile olsak. Ben muhasebeciyim. Hem yaşımız tutmaz sanırım.
Hah iyi tamam doğru dedin yaşa bakmamışım
14 iyi o bak denk gelmişsin Konya da bi de yok diyorsun 😊
Yani 13 bence de zorlama 14
Boyut Türkiye ortalamasına göre normalde ince olması kötü...
Sevgilinin ki de ince miydi?
Ortaydı gençti iyiydi yani
Tek bi kişi mi oldu hayatında peki?
Burdan anlatamam
Gizliden çıkıyorum o halde...
Vardır elbet benimkisi 18 cm
Var, benim 21,2 cm, kalın, sünnetsiz
Napcan ona göre mi vaziyet alcan :))
Benimki 17 mi 17,5 öyle bir şey.
17 neyine yetmiyor?
Yetmiyo demedim merak
Bilmiyorum, benimki 18, yetiremediğim bir durumla hiç karşılaşmadım.
Tatlım yeter yetmez değil olay 13 de yeter merak sadece
İstatistiklere göre ortalama 14 Türkiye için. Uzunu da vardır kısası da.
Görmek isteyene var tabi
17 var
Vardir
Vardir vardir
Uzun var arkadaşlar
Varr
Kaç cmdir ama
18 19 olabilir
Napcan fotomu isticen
Sana kaç diye sormadım ki Max kaçtır diyorum
Var bence
17 den fazla.