Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar,
Penis boyu: penisin üst kısmından penis ucuna kadar olan uzunluktur. Pek çok araştırmada bu ölçü penis köküne baskı uygulayarak ölçülür.
Penis kalınlığı: penisin en kalın yerinden enine cetvel ile ölçümüdür yani genişliği.
Penis çevresi: ip veya mezura yardımıyla penisin etrafına sarılır ve çevresi ölçülür.
Penis boyu: penisin üst kısmından penis ucuna kadar olan uzunluktur. Pek çok araştırmada bu ölçü penis köküne baskı uygulayarak ölçülür.
Penis kalınlığı: penisin en kalın yerinden enine cetvel ile ölçümüdür yani genişliği.
Penis çevresi: ip veya mezura yardımıyla penisin etrafına sarılır ve çevresi ölçülür.
Güncellemeler
+1 yıl
Edit: örneğin penis kalınlığı 5cm dediğim genişliği, çevresi 14cm geliyor benim. O yüzden en doğru ölçüm çevre ölçümüdür kalınlıkta
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
5 erkeğin penisini gördüm reelde, hicbiri 17 den büyük değildi 14-17 arasıydı gorduklerim.
Peki memnun oldunmu bunlardan
İyiydi. 16 üstü zevk dışında hafif acı da veriyor bazen
Ayrı ayrımı gördün bi aradamı yoksa
19/6 var fikrini duymayı çok isterim
S@lak misin ya ayni anda napiyim hepsini cok merak ediyorsan kendin al yanina bakalim nasılmıs bide sen yorumla
Tecrübelerini aktardığın için teşekkürler. Bu ölçüleri peki göz kararı mı yoksa kişinin beyanına göre mi yazdın merak ediyorum
17 üstü görmedim dedin ya
Sana demedim pinokyo
Kendim ölctüm😂😂
Niye kızıyorsun ne var bunda aynı anda görmüşte olabilirsin bunda kızılacak bir şey yok
pardon o zaman
baş başa konuşabilir miyiz?
?
Araştırmalara katkım olur belki mi dedin nasıl ikna ettin 😂
Ben istisnayım çok şükür 19 cm uzun 6 cm kalınlık var
Türkiye ortalaması 13,5 cm'dir
Ben de öyle okudum, hatta dünya ortalaması daha da düşük sanırım.
Kalinligi nasil ölcuyorsunuz? Çapimi yoksa cevresimi
Üstten çapı oluyor, çevresi mezura veya ip ile sararak ölçülebilir
Yani cevresi 10 cm mi oluyor simdi. Kalinligi 5 cm olan bi penis
Hayır çevre hesabı kalınlığı 5cm olan bir penis için Çevre= π (pi sayısı) x D (çap-genişlik) = 3.14x5= 15.7cm çevresi olmuş olur. Tabi penis tam silindir olmadığı için bu sayı aşağı yukarı biraz değişkenlik gösterebilir.
Hic penis gormedigim icin evde mezura vardi 5 santimi tutup baktim baya kalin uzunlugunada 16 cm diyorsun. Ben orta boyu işaretledim ama buyukmus baya ya da mezurayla baktigim icinmi bana oyle geldi
Kalın olduğumu biliyorum, mezura ile ölçüm yaptıysan doğrudur. Hayali ölçüler gerçekten farklı oluyor belli ki. Gerçekte görüp bilmeden yorum yapmamak lazım
19 cm uzun
kalınlığını gözünde canlandır diye denedim kağıt havlu rulosuna sığmıyor.
Cok ilginc ya, 16 santime kisa diyen var, cidden mezuradan bakinca baya buyuk, 5 yerine 4 cm olsa bile kalin. Erotik videolarda cok penis gordum ama hepsinin bi 20si var 😅 onlar zaten adam öldurur shsjdjdj
19a dayanan zayıf kızlar var görsen şaşarsın üstünde deli gibi zıplıyor nereye girdiğine şaşırıp kalıyorum bazen
Ortalama 13 cm zaten. Üstü büyük.
Aferin sana. Kesinlikle normalsin.
Millete bakma sen
Öyle öyle de ondan sonra kızların kafası şaşıyor her önüne geleni küçük zannediyorlar
Aynen öyle
Uzunluk 18 kalınlık da 10 cm benim
Kalınlık 10 cm ne awk kutu kola mı bu
Mezura ile olcunce öyle çap olara 4.2 cm
Kalınlık 10 denmez ona çevresi 10 denir. Kalınlık dediğiniz çaptir
Capinida yazdım okuduysan
Okudum tabi ama sonradan yazmışsınız bu da farklı bir algıya sebep olmuş kutu kola kıyası yapılmış
Doğru
10-15 arasıdır