Boşanmış bir kadınım hayatımda hiç ters ilişki yaşamadım ilkin olmak istiyorum diyor. Nedir bu erkeklerin ilk olma merakı?
Cevabın nedir?
Belli bir yaşa gelmiş insan ters yani anal ilişkinin kaslara zarar vereceğini, fissür, fistül ve inkontinansa yol açacağını bilir. İleride sağlık sorunları yaşayacağını, en basiti acı duyacağını bilir. Seven insan göz göre göre sevdiğine böyle bir kötülük etmez...
93 Yorumla- +1 yıl
Bunu çoğu erkek devamlı yapmak için istemiyor bence. cogumuz merak ettiğiniz için istiyoruz.. bende merak ediyorum ama hiç yapmadım.. o yüzden bir onur merak Etcem belki
- +1 yıl
Elbette.. ama sizin o dedikleriniz ancak uzun süreli bu ilişki ye girilirse olur... ben elbette partnerimin istemediği hiç birşeyi ona ısrarla diretmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğunun fantazisi bu, eğer sen istemiyırsan kanma bu sözlerine
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen sen istiyorsan yap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç yapmadıysan yapma çünkü sen istemiyorsun ve karsindaki istiyor bunu ilkin olmak istiyosa eğer duygu açısından olsun illaki anal yapincami ilkin olucakmış inanma böyle şeyler e tadını alır bir süre sonra birakir
10 Yorumla
Bekaret konusunda ilk olamadığı için anal konusunda olmak istiyor. Var erkek milletinde böyle bir hastalık , bende de var. Sebebini sorgulamadım.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
61Cevap
+1 yılHiç bir sebep hiç bir mazeret hiç bir sevgi anal yapılacak bunu kabul edecek kadar olmaz. Kesinlikle ve kesinlikle kabul etme seven erkek sevdiğini kadına eziyet etmez. Bir anala ulaşmak veya onu normal göstermek için verilen kelime mücadelelerinin hepsini biliyorum. Hiç biri gözümde geçerli değildir. Anal kadına şiddettir, kadına şiddet insanlığa ihanettir. Erkeğin en alçalmış halidir. İlk olmakmış, madem seviyor. Ben senin bulamadığın mutluluğun olmak mutluluğunun ilki ve sonu olmak istiyorum dese ya, diyemez. Bu da aynı işte. Seni cinsel yönden tatmin aracı olarak görecek hevesini alıncaya kadar sevişip cinsel ilişki yaşayacak yapabilirse analda yapacak sonra fazla kalmaz artık gider. Bu tipler için kadının, kadının duygularının düşüncelerinin ruh ve psikolojik halinin hiç ama hiç bir anlamı yoktur.
10 Yorumla
+1 yılKendilerine sorsan bakir degiller ama beyinlerine ettik kerim.
20 YorumlaAsıl keyif orda çünkü cinsel boyutu şu demek yani dolaylı olarak anlaticam hiç kimsenin kesfetmedigi güzel bir sahil var ve deniz suyu mas mavi ama oraya giden ve o suya ilk giren sizsiniz umarım doğru anlatabilmisimdir 😁
00 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi isteyenler de olabilir de seven istememeli..
Delikanlı olan adam olan istememeli..
Allah korkusu olan Müslüman olan istememeli...
İlk olma merakı filan yok saf olma kullanmak istiyor heves zevk peşinde biri..00 Yorumla
+1 yıldeğişik.. hayatında bir konu da ilkin olmak istiyor olabilir. fakat ben bir erkek olarak ters ilişki isteyebilirim. fakat karşımdaki kişi bunu istemiyorsa saygı duyar susarım. taa ki o kendisi bunu tekrardan isteyip dile getirene kadar..
10 Yorumla
+1 yılters ilişki hoş değil
yapmak isteyen birinide kovun
kadınına bencil olan erkek sokmayın yanınıza
cinsellik iki bedende bir olmaktır
önce kadını mutlu etmeli erkek10 Yorumla
+1 yılmanyağa bak, anal da ilkin olcam demek, sana daha çok koyarla demek oluyo, ben bir düdükleyip bırakıyım seni demek gibi bişey.
10 YorumlaBence iğrenç ya asla yapmam yapalım dersede karşımdaki kişiden soğurum yani bana iğrenç geliyor ters ilişki ben istemem asla
00 Yorumla
+1 yılİlk olma merakı Değil ters ilişki değişik bir olay istemeyene zorlamamak lazım ama ben de merak uyandırıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılilk olma merakım yok ama ters ilişki seviyorum, kabul ederse isterim yani
00 Yorumla
+1 yılO kadar merakliysa tuvalet ya da klozeti bir denesin önce. Pek bir fark yok zaten.
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var bunun sevmekle falan nerden ne çıkarıyorsunuz yaaa sonjçta aanal da seksin bir parçasi
00 YorumlaAnal seks kadına fiziksel zevk vermez. Sadece psikolojik zevk verir. Erkek hayvan gibi yapar geçer saedece. Kabul eden kadında hayvanlıgını da kabul etmiş olur
00 Yorumla
+1 yılSen istiyorsan yap istemiyorsan yapma erkeklerde vardır öyle saçma bir düşünce ilkin olayım olayi
00 Yorumla
+1 yılAdam gözüne kestirmiş. Sana değer veriyorsa istemediğin birşeye yeltenmez. iyi düşün bu adam ciddimi diye
00 YorumlaErkekler bile seven adam anal seks yapmaz derken , ben ne diyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılHerşeyde şu sevginin arkasına sığınmayın be arkadaş ya...
20 Yorumlasaçmalık başka bişey değil... tamamen ego.. ilk ben yaptım... sanki madalya alacak ya da çükünün boyu uzayacak
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık demekki herifin ilgi alan7 orası veya sende nasıl bir popo varsa artık adam oraya girmek için can atıyo
00 Yorumla
+1 yılanal ve doggy isteği farklı bir zevk..
onla alakalı..
uzun konu vesselam..
kısa cümlelerle anlatılmaz..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTers ilişki seviyorum bende istediğim gibi boşalıyorum içine..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin vajinayi biri kullanmış. Demekki kullanılmamış o anal deliği istiyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHem senin içinde farklı bir deneyim olur. Denemekten zarar gelmez
+1 yılters ilişkide ne gibi sakıncalar var alıştıktan sonra tabi
00 Yorumla
+1 yılO anal ilişki seviyor demekki. sen ilk yapacaksan yapma bence
00 Yorumla
+1 yılAnala karşıyım. İlk sen dene onun üstünde. Kabul ederse sen de et me diyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalıyor remen dalga geçiyor onun da ilki mi olur tövbe ya uzak dur
10 Yorumla
+1 yılMerkez işte bazende zevk sar Islatarak girme merakı falan filan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar için ilkleri önemlidir ve ön artık genişledi sanırım senden zevk alamıyor arkadan biraz acı vererek zevk almak vermek istiyor
00 YorumlaSen bununnla ciddi bisey düsunmuyorsun umarim
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyiz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılistemediğin bir şey ise yapma.
00 Yorumla
+1 yılİstemem ben dinen yasak olan hiç bir şey yapmam
10 YorumlaBen önden de yaparımmsorun değil
00 Yorumlazevk meselesi isteyebilir.
00 YorumlaSana kalmış yap acımayacaksa
00 YorumlaIlki sonu yok o çukur derdinde verme bence
00 YorumlaTalebinin yerine gelmesi için öyle birşey söylemiş
00 Yorumlayok ya ilk olmak değil fantezi yapmak istiyo senle
00 Yorumla
+1 yılDüzünü bulmuş tersini istiyor.
00 Yorumla
+1 yılUstun hizmet madalyası mı bekliyor?
00 YorumlaYuhhh... dikkat sonra ayrilacak
00 YorumlaIsteyende var istemeyen de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlkin olayım diye bahane arıyor palavra sadece
00 Yorumla
+1 yılAnal seks mükemmel bir şey aklım gidiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılTers ilişki asla yaşamam
00 Yorumla
+1 yıldeliğin darlıgından dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk olma merakı değil göt merakı o
30 Yorumlasapıklık
42 Yorumla- +1 yıl
Sapıklık değil bence de. sağlıklı değil
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 dogru
+1 yılGereksiz macera.
00 Yorumlataktik maktik yok bam bam bam :)
00 YorumlaDemekki kadında istiyor
00 Yorumlaİster
00 Yorumla
+1 yılİster.
00 Yorumla
+1 yılKişiye gore değişir
00 Yorumla
+1 yılisteyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istemedim
00 Yorumla
+1 yılGüzeldirsin