evli erkekler haftada kaç kez cinsel ilişkiye giriyor bir de bir gecede kaç kez yapılır? lütfen hava atmak için yalan söylemeyin
hayatın gerçeklerini soruyorum
hayatın gerçeklerini soruyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeği sevişmeye yönelten şey kadının kendisi, vücudu, konuşması, nazı, cilvesi, yatakta güzel doyurucu sevişmesi, inlemesi, adama zevk vermesi..kadın yaşı ve güzelliği önemli değil sevişmeyi iyi biliyorsa erkek her zaman sevişmek ister..Yanlız kadının cazibesi, erkeğin yaşı, çalıştığı işi, beslenme şekli etkilidir.Yeni evlilerde haftada 4 -5 kez olur..Günde 5 kez olursa yalan değil yalnız bir hafta sperm depolamak için erkek kendini toparlar..Burada günde 5 kez haftada 3 kez toplam haftada 15 kez yapıyoruz diyenler yalan yazıyorlar..En ideali ise haftada 2 - 3 kez..Erkek ve kadının birbirinden bıkması sevişme sayısını ayda bire kadar düşürüp bir süre sonra yok ediyor...Erkek daha küçük kadınların peşi,ne düşüyor..Eşinde bulamadığı seks arzusunu başka kadınlarda gidermek istiyor...Zenginse, kariyeri çevresi varsa işi kolay...Orta halli bir adamsa işi zor..60 yaşında adamların 25 yaşında sevgili araması kendi eşi yüzüne bakmadığı ve adamın ona arzu duymadığı için..Parası, çevresi, imkanı olan buluyor..Mavi hapı attımı işler tamam..
gerçekten o hapı içen biri seks yapma konusunda süreyi yıl olarak uzatabılır mı? yanı erkekler ne zaman yapamamaya başlıyor? 60 mı 65 mi sonrası mı? bir de erkekler yaşlanıca hormonları azalıyor mu?
İlla her türlü bırakacak mı bizi başkasını mı bulacak illa ki
Bu çiftlerin isteklerine ve yaşlarına bağlıdır. İlk gece 5-6 yı bulan ilişki zamanla azalarak devam eder. Akşam sabah ilişki yaşayan yeni evliler olduğu gibi, günde bir kere ilişkiye girenlerde var. Evlilik süresi ve yaş ilerledikçe haftada 3-4, zamanla haftada 1, daha ileri yaşlarda ayda 1 ilişki yaşanır. Zamanla sağlık problemleri, ileri yaş ve hormonlarında sayesinde cinsellik en alt seviyeye düşer. Şu yaşta bu kadar olur diye bir sınırlama olmaz. Bu durum çiftlerin kendilerine iyi bakması, cinsel istekleriyle ilgilidir.
ne ? ilk gece 5-6 mı? sonra gelin mevta olur.. ciddi misin sen? arkadaşlar dogru mu diyor bu üyemiz? ilk gece 5-6 mı yapılıyor?
@ekenguler şimdiki gençlerde iş yok
Ben 18 yaşındayım güzel ve seksi vücudu beyaz olan bir sevgilim var oda benim gibi çok istekli haftada en fazla 5 kere cinsel ilişkiye gireriz. Bi keresinde kendisin başka bir şehire gittiydi 15 Günlüğüne 15 gün boyunca hiç seks yapmadık ikimizde sonra geldi tam 9 Saat boyunca seks yaptık
Cevap
19Cevap
Herkes kendine göre cevap verecektir bunun bir standardı olmaz. Hayatın gerçeği şudur kadını da erkeği memnun edecek aralıkta seks yapmak normal olanıdır. Yani çiftlerin ortalama seks sıklığı normal değil sadece bir sayıdır. Az yapan da cok yapan da mutlu olabilir..
1 kez gelmk normalde yeterken 2 ye çıkaran da olur. Bu gece bizim diyip sayıyı artıran da.. Sen baskasına bakma esinle aranızda ki uyuma bak :) Bence birbirini cok seven, iyi geçinen insanlar her gun yapsa yeridir :) tabi yaşa ve belli dönemlere göre esnek olmak gerekir.
hani nerde eş? sanki var da..
:) hihih
a nıye ya
neler kaçırıyoruz bilelim demi
wuuuu bir de evet yazıp beni çıldırtma sinirlendim şimdi
evlenicem iştee
tatlım karşılıklı isteğe bağlı bir durum eğer kadın ve erkek gerçekten istiyorlarsa bigün arayla yapılır ve gecede duruma göre yani eşinin isteğine göre bir veya iki defa yapılabilir.şimdi biliyorum bizim erkekler ahkam kesecekler ama normal olanı bir veya ikidir yani anlaşmaya doyuma bağlı bir durum tamamen
BU BAYANINA GÖRE DEĞİŞİR. MESELA ODUN GİBİ BİRİYLE EVLENDİYSEN SEN ONU O SENİ SEVER AŞIKSINIZDIR BU AYRI AMA YATAKTA ODUN GİBİDİR MESELA:) OZAMAN AYVAYI YERSİN HAFTADA 2-3.AMA GENELDE HER ERKEK HAFTA 5 KEZ İLİŞKİYE GİRMEK İSTER. TEKRAR SAYISI DA GÜCÜ YETTİĞİ KADAR PEŞ PEŞE GELMEYE ÇALIŞIR...
YANİ İSTEDİĞİN KADAR SEVİŞ Bİ SIKINTI OLMAZ NORMAL ŞARTLAR ALTINDA...
bir gecede 2-3 normal, çok azdıysan 6 ya kadar çıkar ama ertesi gün pert olursun. 2 günde bir normal sanırım 2-3 kez olacaksa. eğer tek defa boşalacaksam her gün olabilir.
peki kızlar da yorulur mu 6 kez yapınca? yoksa sadece erkek mı yorulur?
haftada minumum 4 kez rahat yapılır tabi her iki tarafında bunu içtenilikle istemesi lazım
peki bir gecede genelde kaç kez oluyor? ortalamayı soruyorum
bu kişiden kişiye eşlerden eşlere göre değişen bir konu, zaten kadın bir süre bu işi istemeyince artık erkekde istememeye istese bile bunu dile getirmemeye çalışıyor. Ve evlilikte cinsellik çok önemli. sen acı çekerken düşünsene adam bir noktadan sonra sinir olmaya başlıyor.
acı mı? ne acısı? bence erkege ıstedıgını veremeyen kadın bı zahmet babaevine gitsin o da numaraları bence
valla helal olsun sana keşke her bayan evliliklerinde senin gibi düşünse :)
ee ne oluyor mısalen acıdı dıyıp arkasını mı donuyor?
çoğu bayanda bu etken çok var acıyı hissettiği anda bırakıyor kendini geri çekiyor
ben inanmıyorum aıcıdıgına, ya gerçekten sevmiyorlar ya da bahane işte tiksiniyor filan
uyumak icin uyduruyor diyorum? ee sen napıyorsun sonra o halde mı kalıyorsun? banyo fılan ,ve gogus kafesinin orda bir ağrı oluyor dimi sinirden
ben hiç yaşamadım o durumu herşeyden önce tecrübeli olman gerekiyor bir erkek ne olursa olsun ilk önce kadınını mutlu etmesi onu haza ulaştırması düşünmesi gerek
yazık üzüldüm senin için.. tabi evli bir erkek internette ne arasın demı bu saatte. ilgilenmiyorlar kocalarıyla bazı kadınlar.
benim için üzülmene gerek yok ben ilişkilerimde sıkıntı yaşamıyorum yani karşımdakini mutlu ediyorum haliyle oda beni mutlu ediyor
Evli bir erkeğin aylık cinsel ilişki oranı birçok faktörden etkilenir. Fakat bunun azlığı veya çokluğu hiçbir şekilde bir sağlık sorunu doğurmaz. Vücut bir şekilde ürettiği meni salgısını uykuda da olsa boşalma yolu ile dışarıya atacaktır.
ha pardon ben senı evlı sandım
peki 1 gecede kac kez yapılıo?
bu kişinin kendi içindeki isteğe ve direnişe bağlı kimi 3 yapar kimi 5 belli olmaz benim 9 kadar olduğunu bilirim
sen evlimisin özel bir soru oldu ama cevap vermek zorunda değilsin
hayır ben bekarım hiç evlenmedim öyle bişi de olmadı
ilk evlendiğimde neredeyse hergün 4-5 kere yapıyorduk. zaman ilerledi bu sayı gittikce düştü çocuk oldu vs.. şimdi haftada 2-3 kere anca takılıyoruz
cocuk olunca bakısın degıstı mı kadına karsı?
ama onun hatası neden doktora gitmiyor? dedin mi doktora git diye
bak korkut, şey kokuyor ben yenı karı alıcam de, inan kg bile verir
bu kadınlar böyledir :)
evliyken durumlar çok karışık olduğundan sürekli değişkendir
mesela nasıl bır karısıklık oluyor?
maddi sıkıntılar, anne babaların karışması, aranızdaki uyum sorunları vb. birçok şey soruna dönüşebiliyor. o da ister istemez cinsellik hayatına yansıyor.
Ilk zamanlar sik sikti. 19 sene oldu.2-3 haftada 1 sefer.cunku kadin ilk zamanlar gibi istemiyor.
ne yanı ılk zamanlar ıstıyor muydu?
hım... üzüldüm
ilk eşimle haftada 1-2 kez yapıyordum
ekinci eşimle hergün...günde 3-5 posta atıyordum...
rekorum 24 saatte 8...
benim hatun haftada 1 veriyor. :) isteksiz bir tip.. ben de aldatıyorum ve aldatildigini biliyor ve izin veriyor ona söylememem sartiyla. cunku kendi eksikliğinin farkında...
evli misin? çok yazıklar olsun öyle kadına
bunu bildiği halde aldatmana izin veriyor öyle mi?
4 veya 5 yaparım tek atar sırt üstü yatarım fazlasıda olabilir ama birazda prnerine bağlı
ortalama haftada 2 kez evliliğin ilk zamanları 2 defa olabiliyordu ancak zamanla 1 i gecmez.
1 aydır tık yok. Espri değil çok ciddiyim
nasıl yanı? ve bu kadın hala senın evde mı yasıyor? yemın ederım ben evlensem bunların sıze yaptıgı eziyeti yapsam benı aynı gun kapı dısarı ederdiniz hainlerrr
evet benim evimde yaşıyor ve hatta aynı yatakta yatıyoruz.yanlış anlaşılmasın cinsel yönden bir sağlık problemim yok.ama karım için aynı şeyleri söyleyemiycem. Ona diyorum şunu yapalık cıkkkk, e o zaman bunu yapalım yoooook olmaz. Anlıycan çok soğuk cinselliğe karşı.noldu sonunda benide soğuttu.onun için cinsellik geri planda.benden sana bir tavsiye sen sen ol kocana evlenince bu kötülüğü yapma.aslında kendine yapmış olursun kötülüğü hiç farkına varmadan...
yooo yapmıcam , çok dikkat edicem
senın hanım nelere hayır diyor? mesela bir erkek en cok ne sever? ne yapmak lazım mutlu etmek için?
bir de asla yapılmaması gerekenler nelerdir
Valla sorularına net bir cevap vermek isterdim ama burada herkezin görebileceği şekilde alenen yazmak doğru olmaz diye düşünüyorum ama şunları söyleyebilirim. Bildiğim kadaryla konu yatak olunca iki tür insan vardır. İlki sadece kendini düşünür bencildir ve bn işimi göreyim tak fişi bitir işi olsun der gerisi önemli değildir onun için. İkincisi ise sadece kendini değil karşındakinide düşünür ve iki tarafıdan bu olaydan keyif alması için çaba sarf eder. İşte tamda burada karımla zıt konumdayız. Karım ilk bense ikinci türdenim. Var gerisini sen düşün.Aramızda geçenler bundan çok daha fazlası tabi...
ha bu arada söylemeyi unutmuşum. Çok trajikomik ama 1 buçuk yaşında bir kızımız olmasına rağmen karım yatakta halen benden utanıyo :) Çok bahtsızım ben yaaaaaa
onunkı numara.. evlenmeseymiş
benı bıle sinir etti ne sabırlı adamsın yazık sana
ve bişey daha. Asıl film burada kopuyor zaten. Karım benim ilkimdi. Ondan öncesinde de sonrasında da hayatımda başka bir kadın olmadı.durum böyleyken çok zoruma gidiyor. Ama çok kaliteli iki buynuz takması yakındır gibi geliyor bana. Yada kendime hakim olmaktan başka çarem yok.sabır diyorum başka ne diyim...
ya haddım degıl ama senın gıbı temız cocukların boylelerının elınde hayatını tuketmesı uzuntu verici..öyle düzgün arkadaslarım var kı egıtımlı namuslu, meslek sahıbı evlenemedıler kız cocugu bunlar, ama bakıyorum böle kadir kıymet bılmezler evlenıp eşe zulmedıyor cok yazık.
Sabah bir aksam bir idealdir
gizli cevaba izin vermemenin sebebi nedir?
erkek adam korkmaz yazar
Senin adam kaç kere yapiyor peki onu soylesen
benim adam yok bekarım
bi standartı yok
bekarmısın
Ben yılda bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?