3,5 yıllık evliyim. Ben pek istekli değilim sanırım, haftada belki 1 ancak istiyor canım, onu da istemediğim oluyor. Eşimi çook seviyorum, orgazma da ulaşıyorum ama sevişmeyi başlatan hiç olmadım mesela. Aklım pek oralarda olmuyor benim.. Neden böyleyim sizce? Sizlerde durum ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer zaman aynı olmaz ama 3 yıllık evlilik, çocuk yok, oral yok haftada bir. Kocani çok zorluyorsun. Böyle gitmez. Günlük Hayat temposu yorsa bile bu yaşta haftada 2-3 fırsat buldukça birliktelik yaşıyoruz. Hiç olmadığı hafta da olur, rahatsızlık yorgunluk filan ama 29 yaş haftada 1 oda sanırım zorla. Yakında kocanda erken boşalma başlar. Çünkü onun için doyum noktasi seni sevişmeye ikna etmek olacak. Haftada 3 ve üzerine çıkmayı deneyin. Zor bir sey değil. Hadsizlik olacak ama açın ve bekleyin eşiniz zaten kalanını halleder üzerine dusunuzu alıp pamik gibi uyuyun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİstek herkeste aynı olmaz ama seninki de tuhaf yani, kocana da acı bence! Az bi enerjik ol, istekli ol! 65' ten sonra istesende yapamayacaksın öyle şeyler :) İleriki evrede kocanın gözü dışarı kaçar ister istemez! Onu irade sınavına zorlama! Kesin sende yatakta bir sürü yasakta koymuşsundur :/
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok enerjik bir insanımdır aslında ama iş oraya gelince her şey değişiyor. Çok eğleniriz çok güleriz, bir çok noktamız vardır eşimle ama bence yatakta bir enerji düşüklüğü var. Başkalarına tabiki gitmesin ama ne bileyim insanın karısı hasta da olabilir yapamıyorsa illa aldatmak mı gerekiyor? Erkekler bu konuda kadınlar biraz farklı galiba.
Yasak konusuna gelince de öyle vıcık vıcık şeyler pek bana göre değil, adamakıllı şekilde oluyorsa olur olmuyorsa zaten olmuyor- +1 yıl
Hastalık vs farklı bir şey onu kastetmedim! Tabi ki başka biriyle yatmaya bahane arar gibi yaşanmaz ilişkiler! Ama sende yatağa sadece eşin istediginde soyunup giren ve sadece bacaklarını açıp bekleyen olma lütfen! Bu zaten tarafları birbirinden sogutur! Detay ve derin sohbet için takip atabilirsin benim gibi ;) Gece uyumayacagım :)
Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Belki biraz doktor yönlendirmesine ihtiyacın vardır. Kocan umarım aldatmamıştır bu kadar kısıtlama ve kısır döngü içerisinde. Sonuçta yatakta sadece uyuyan biri ile kim yatağa girmek ister ki. Kadın lazım adama kadın...
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında fiziksel özelliklerim olarak hoş bir kadın olduğumu düşünüyorum, girdiğim ortamlarda dikkat çekerim ama yatakta tek başına fiziksellik işe yaramıyormuş gördüğüm kadarıyla. Evet öyle her şeye açık bir insan değilim yatakta da ama sonuçta hayat kadını de değilim. Bilmiyorum ben mi böyle düşünüyorum yoksa her kadın mı böyle düşünür.. Bakış açım farklı galiba benim cinselliğe
- +1 yıl
Öncelikle her kadın böyle düşünmez. Senin cinselliğe bakış açın farklı... Yatakta fiziğin ya da hayatındaki diğer bir çok üstünlüğün belirli bir yerden sonra fayda sağlamaz ki.. Bir erkeğin beklentisi olan şeyleri kendine eklemeli ve istediğin şeyleri de karşı tarafa iletebilmelisin.
Soran+1 yılAnlıyorum, bende içimde olmayan bir şeyler var. Ama nasıl değişebilirim, yoktan var edebilirim hiçbir fikrim yok.
Esin istekliyse bu soruna dönüşebilir çoğu kadın isteksiz gerek gün boyu enerjisini bitiren şeyler olduğundan gerçekse eşini beğenmemesi gerek çocuk gerek uykusuzluk ya bi bunun bir sebebi mutlaka vardır ve kadınlar cinsellik yaşamadıkça istekleri düşer erkekler gibi değiller yani sen yaptıkça isteğin artar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
28Cevap
+1 yılHer insanda aynı oranda olmuyor tabiki istek, ostrojen hormonunun salgı seviyesi değişebiliyor, buda istekte belirleyici olabiliyor. Eşin seni arzuluyordur, oda sen istemeden yaklasmamazlik yapmıyor değil mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılO hemen hemen her gün deniyor da ben pek oralı olmuyorum, istemiyorum - yorgunum - yarın erken kalkacağım gibi nedenlerle geri çeviriyorum. Sonra soruyorum kendime neden diye, yok yani bir cevabı sadece istemiyorum. Sarılıp uyumak bana daha güzel geliyor açıkcası 😃
- +1 yıl
Sen istek ve arzular yerine daha duygusal yaşamayı tercih ediyorsun, ama eşini bu şekilde geri çevirmende pek doğru değil
Soran+1 yılSanırım öyle. Geçenlerde bir film izlerken ne var yani insanlar hiç sevişmeden de yaşayabilir, bu zorunlu bir ihtiyaç değil asla dedim. Uzunca bir süre konu üzerine tartıştık, eşim farklı düşünüyor tabi. Biraz da bu konuşmanın üzerine sormak istedim diğer insanların normali ne acaba diye
- +1 yıl
Aslında bu fizyolojik bir ihtiyaçtır, insa lar fsrketmese dahi, uzun süre orgazm yasamadiklarinda daha agresif ve gergin olurlar, tabi4i caizse bahane ararlar
Soran+1 yılEvet, bazen eşim bozuk atıyor mesela istemiyorum diye. Bir daha sen istemeden elimi dokundurmayacağım sana diyor ve gerçekten de belki 1 2 hafta bekliyor hiçbir şey yapmadan. Ben o birkaç gün geçince gerçekten istediğimi hissediyorum ama bu ayda 2 falan olur. Ee o da eşime yetmiyor galiba.
- +1 yıl
Eşin yine bir iki hafta bekleyebiliyormus inat ederek, senin istediğini farketmene yetiyormus, ancak evet ayda iki bir erkeğe asla yetmez,
Soran+1 yılBuradaki yorumlardan sonra umarım gerçekten bekliyordur da ben beklediğini zannetmiyorumdur diyorum 😀😀 bence kadın ve erkeğin ilişkiye bakışları da farklı gibi, kızlar da cevap verse keşke hem cinslerimi daha çok merak ediyorum
- +1 yıl
Kızlar bu tip sorulara genelde alaycı yaklaşır, erkeklerde libidokiller davranır ☺️ gayet güzel sohbetin
Soran+1 yılArkadaşlarımın da hepsi bekar, evli olmadıkları için sevişmek onlara nimet gibi geliyor hiç objektif cevap alamıyorum onlardan da 😀
- +1 yıl
Bekarkende mi böyleydi peki sende
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle bir odun da bende var ben inancım gereği aldatmayı düşünmedim ama eşiniz sizi aldata bilir seven insan kendisini dusunmese smdahi sevdiğini eşini düşünür sonrada vay efendim niye böyle oldu yapan sizsiniz ağlayan da siz
010 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz, üst düzeyde eğitimli biriyim her şeyi düşünüyorum kafamda. Ama bu odunluk mu, yapı mı yoksa altta yatan bilmediğim bir başka neden mi emin olamıyorum. Bazen ailemin diğer kadınlarını kafamda sorguluyorum mesela acaba genetik mi diye, gidip soramadım tabi hiçbirine ama. Aldatılmak tabiki üzer.
Cevap sahibi+1 yılEğitim ile alakası yok eşim bana diyor ki oldu bitti ne anladın ona bakarsanız bende bakimliyim temizim ben orgazm amdan önce onu orgarzm yapıyorum sonra kendim ama gel gör ki dediğim gibi odun hiç demesem haftalarca yapmaz lez falan misin dedim asla dedi ama çok zor bir durum benim için sizin eşinizi bilmem
Soran+1 yılEşim de aynı, arkasını dönüp uyumaz ben olmadan. Ama işte bilemiyorum içimden gelmeyen bir şey var. Bakım, titiz vs vs hiçbiri değil nedeni. 10 yıldır beraber biz, sevgili olduğumuzda bile beraber olmayı hayal etmediğimi farkettiğimde çok şaşırmıştım mesela
Cevap sahibi+1 yılSon cumlenizi anlamadım inanın çocuk olmasa idi boşanmayı dahi göze alırdım çünkü insanın kabullenemsi zor mesela düşünmek bile istemiyorum ama o düşünceler yol aciyor acaba benimi aldatıyor diye. Sevgili iken ilişki yaşadınız mi
Soran+1 yılBizde yok çocuk, istemiyorum ben. Sevgili iken yaşamadık, son cümlede onu anlatmak istemiştim. Hayalini bile kurmadım hiç o zamanlar, şimdiki gençlere bakıyorum da ohooo
Cevap sahibi+1 yılYaşınız gercek mi veya kaç bilmiyorum şimdi gençleri Allah ıslah etsin bu özgürlük nereye kadar gider bilemem ama sonu iyi değil kocanizi en iyi ben anlarım ama buna çözüm bulun bence biz 15 yılı devirdik nasıl geçti bir ben bilirim
Soran+1 yılYaşım gerçek, 29. Biz de çok severek evlendik inşallah devam eder bizim de uzun yıllar. Çözüm derken mesela, siz eşiniz için ne düşünüyorsunuz çözüm olarak?
Cevap sahibi+1 yılÇözüm zor eşinizin huyu suyu nedir bilemem ne kadar sabreder onuda bilemem mesela çözüm ilk zamanlar kendim mastürbasyon yaparak buldum sonra günah olduğunu öğrendim bıraktım ve zaman yayarak bende onun gibi olmaya çalıştım ama dediğim gibi çok yiprandim
Soran+1 yılAnladım, yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım sizin de ilişkiniz sağlıklı ve uzun soluklu olur, mutluluklar dilerim.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bu saatten sonra başka ne yapılabilir ki yaş geldi 42 ye dayandı ama unutmayın ki CARESİZ İSEN ÇARE SENSİN size de mutluluklar
Yani haftada 1 az gibi ama kocanda daha fazla istemiyor gibi anladım ben. Haftada 2 kere istese reddetmezsin herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum, ona kalsa belki her akşam..
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstekli değilsin… burada anahtar cümle şu, peki eşine oral yapıyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır, tiksinirim ben. 1 2 kere alkol etkisi altındayken yapmışım onu bile düşünmek canımı sıkıyor açıkcası.
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Söyleyeceklerim canını sıkabilir o yüzden yorum yapmıyorum. Umarım ilişkiniz güzel ve sağlıklı bir yapıda devam eder.
Soran+1 yılşu an beni aldatmadığına eminim tabi zamanla işler değişebilir, ona da hak veriyorum ama istemediğim hissetmediğim bir şeyi de sırf o istiyor diye yapamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYemeyenin malını yerler. Kusura bakma ama sen kendi ellerinle kuşu kafesten çıkarıp salıyorsun. seks yok, oral yok, haftada 1 zoraki. Ihhııı olmaz böyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aldatılmalık kadın. Eşimde aynı aldatmayı düşünüyorum net
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen bunu düşündüğüm oluyor doğrusu, ya aldatırsa diye. Ama ne yapabilirim benim de yaradılışım bu demek ki
+1 yıl5 aylik evliyim ve her gece yapiyoruz ikimizde istekliyiz istekli olmasak bile bi sekilde isteklenip yine yapiyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay erken bir zaman, evliliğin ilk ayları daha farklı oluyor tabi.
- +1 yıl
Tkp et istersen ordan konusalm simdi abazlar toplanir buraya
- +1 yıl
Fikir alış verişi yaparz hem
- +1 yıl
3.5 yillik tecruben var hem aklimdaki sorulari sormak isterim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan var, olmayan var. saksonuzu ötede çekin lütfen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de haftada bir çocuktan anca vakit ve enerji bulabiliyoruz
06 Yorumla
Soran+1 yılBizde çocuk yok. Çocuktan önce nasıldı?
Cevap sahibi+1 yılO zaman da eşim çalışıyordu ben zaten çalışıyorum. Hafta maksimum 3 kez sevişirdik. Gün boyu işte yoruluyoruz. Sevişmek de az buz değil yine yoruyor insanı 😀 sonra duş almak falan üşenebiliyor insan
Soran+1 yılYaa evet bu duş olayı da sıkıntı bence. Saç fönü, oje vs vs hepsi gidiyor 😀
3 yine iyiymiş yaa, ama neyse siz biraz moral verdiniz bana hayat koşturması engel olabiliyormuş başka insanlara da.
Cevap sahibi+1 yılEşim de aynı şeyi diyor kim kurutacak bu saçı şimdi diye 😀 ben kıyamam kuruturdum bazen çok hoşuna giderdi. Ya takılmayın çok. Evlenmeden önce şöyle yapıcam bu kadar yaparız falan diye kurulan hayallere engel olan bir hayat var gerçek hayat😀
Soran+1 yılÇok haklısınız 😀 Yorumunuz için teşekkür ederim, çocuğunuzla mutlu bir yaşam dilerim sizlere.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Size de mutluluklar
haftada 5 kez, 4 ü karıma ait değil.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:/
+1 yılEşin kesin başkasına gidiyordur.
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an kesin gitmiyor da sonrasını bilemem tabi.
- +1 yıl
7/24 seninle mi?
Soran+1 yılŞimdi sen böyle deyince bir durdum düşündüm. 7/24 değil ama geldiğini gittiğini hep bilirim, telefonu hep ortadadır arada karıştırırım bile bir şey demez. Gün içinde birkaç kere arar falan..
libidosu yüksek biri değilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum. Olanlar nasıl oluyor anlamıyorum
Soran+1 yılHayır
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Haftada 3 ya da 4 iyi
00 Yorumla
+1 yılÇocuklar erken yatarsa 😁
00 Yorumla
+1 yılikişer bazen üçer defadan haftada en az 4 gün
00 YorumlaSonra eşim beni neden aldattı
00 Yorumla
+1 yılSenin kadinligini ortaya cikaramiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocana yazık başkasına giderse hiç kızma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşin uyarmıyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben istemediğimi belli ediyorum. Çaresiz bırakıyor. Üstelenmesini de istemiyorum o an, daha da isteksizleşiyorum
+1 yılSelam bu yanlıs yapmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılElimde olan bir şey değil ki
- +1 yıl
Neden
+1 yılBazen de sen başlat
00 YorumlaEşin seni yalıyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonu orgazm olmaman
00 Yorumla İş sende bitiyo aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmümkünse her gün olmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılHer gün müüü, benim için imkansız
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın
Soran+1 yılBilmiyorum, her gün sevişebilen kadın var mı gerçekten evli olup da. Böyle bir şey olduğunu düşünemiyorum bile kafamda.
Cevap sahibi+1 yılyaz istersen
Cevap sahibi+1 yılbu mümkün aslında
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHormonlar iflas
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle galiba ama eskiden de böyleydim sanki ilk evlendiğimiz zamanlar hariç
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyda 4 defa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 4 civarında
06 Yorumla
Soran+1 yılHaftada mı 4?
Soran+1 yılÇok. Yaş 46da haftada 4, maşallah. Benim ruhum 90 olmuş demek ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılMacun kullan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi