Aslan burcu kadını cinsellikte nasıldır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Aslan burcu kadını cinsellik deyince önünde saygıyla eğilinecek kişidir. Aslan kadını, varlığında herkesin alçakgönüllü olmasını sağlayacak bir kraliyet havasına sahiptir. Bu havasını cinsellikte de görmek oldukça mümkün. Aslan burcu kadını cinsellik de nasıl derseniz bu saygı duyulası tavrından bahsedebiliriz.
Manyetizması tarafından vurgulanan bir güce sahiptir. Güneş tarafından yönetilen bu kadın gittiği her yerde parlıyor, ilgi çekiyor ve bundan büyük haz duyuyor. Doğal olarak doğmuş bir lider olan aslan kadını, çarşaflar arasında kontrole sahip olmayı sever. Her şey onun ruh haline bağlı.

Aslan burcu kadını cinsellik için doğru adrestir. Kibar ve sıcak olan bu kız, yalnızca akşam yemeğine götürülürse, iltifat edilir ve beğenilirse, yani gönlü yapılırsa erkeğe evet diyebilir. Kartlarınızı nasıl oynayacağınızı biliyorsanız, sizi beklediğinizden daha erken bir zamanda yatağına davet edecektir.
Aslan burcu kadını cinsellik de yüksek sesli bir seks partneridir Aslan kadını komşuları sevişme sesleriyle uyandırabilir. Onu ilk geceden seveceksiniz. :) Lüksten hoşlanır. Dans etmeye bayılır, eğlence başlamadan önce muhtemelen biraz eğlenmeyi ister. Güçlü bir cinsel dürtüsü var ve enerjik bir sevişme kapasitesi vardır. Onunla yatmak isteyenlerin, formda olması gerek.

Aslan kadını sekste nasıldır dersen, sekse çok önem verir. Onun için fiziksel temas, sevgililerin birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini gösterme şeklidir. Yatakta kontrol sahibi olmayı sever ve bulabildiği en seksi iç çamaşırını giyerek geceyi neşelendirir. Maceracı ruhu, herhangi bir sevişme önerisine açık olacak. Yetenekli bir sevgili olduğundan, hem zevk almayı hem de zevk almayı sever. Aslanlar Koç burcu, Başak burcu ya da Terazi libidolarına sahip değildir ama seks yapmak istiyorlar ve kendi fantezileri de vardır. Eşinin ne istediğini belirlemeye özen göstererek, aslan burcu kadını, yataktaki performansından memnun olduğunuzu bilmek için ne gerekiyorsa yapar. Sanki dünyanın merkezi.
İtaatkar olmasını beklemeyin. Daha önce de söylediğim gibi, o yatakta yöneten oydu, bu yüzden baskın karakteri ile sizi suskun bıraksın. Mutlu ve eksiksiz olmak için çok fazla dikkat etmesi gerektiğini unutmayın. Bir erkekten istediğini elde ettiğinde, kimsenin hayal bile edemediği bir biçimde, özellikle yatak odasında cevap verecektir.
Eveet sana aslan burcu cinsellik yaşamı, aslam burcu kadınının cinselliğe bakış açısı nedir gibi birçok konuda bilgi verdim. Cinselliği yaşam tarzı haline getirmiş bu burcu anlatmak benim için de çok zevkli oldu gerçekten. :)
Aslan burcu kadını oldukça sevecen, sıcak ve içten bir yapıya sahiptir. Söz konusu cinsellik olduğu zaman oldukça usta bir izlenim sergiler. Sevgisini bir nevi, fiziksel ilişki ile göstermeyi tercih eder, ancak fiziksel ilişkisinde yöneten taraf olmayı tercih eder. Cinsellik, Aslan burcu kadınının hayatının temel taşlarından bir tanesidir. Cinsel olarak son derece çekici bir yapıya sahiptir.
Adı üstünde aslan yırtıcıdır bu cinsellikte de öyle sert ve saldırgan hareketlerden hoşlanır ama bu olay onun için sert olduğu kadar duygusaldır nirvanayı ister ve hem kendi için hem partneri için tatmin etme açısından ateşlidir
ben aslan eşim akrep herzaman eve gelmesine yakın süsleniyorum çünkü hep yapıyoruz
Bide aslan olsaydı kocan işe bile gitmezdi o zaman
ben de aslanım
akrep kadınları başka
ama sen erkek için demişsin pardon
aslan kadınları da mı bizim gibi asdf
Cevap
38Cevap
Yani taaa oraya kadar etkiliyormu bu burçlar kişiyi
Öyle duydum ne kadar soğru bilmiyorum
😂😂öyle şwylerle pwk ilgilenmem ben
Aslan kadınını bilemiyorum bana denk gelmedi :) Ama ben aslan erkeğiyim ve liderlik özelliklerim vardır. Kontrol yatakta bende olmalı ,)
Ateşlş, sınırsız, erkeğinin tahmin etmeyi herşeyden çok isteyen ve sert seks seven kadın türüdür aslan kadını.
Bunun burclarla alakasi yoktur ki. Yani icindeki haz ne kadar yogunsa okadar kuvvetli bir iliski yasarsin ya da tecrubelerin seni aciga cikarir burclarla alakasi yok
Benim deneyimlerşme göre burçlar içindeki en istekli ve sınırsız olanı sekse karşı, aslan kadınıyla sevişmek ilişkiye girmek çok keyifli gerçekten
ben aslan burcuyum kontrol hep bende olmasını isterim ama arada da kontrol karşı tarafa bırakırım ki bedenin/m en zerresine kadar hissetsin ayrıca saatlerce de durmam enerjim bitmiyor
Fenadır. Aslan burcu kadınları cinsellik yaşamaz, Sik*şir. O derece dehşetlerdir.
Burcun mu sevişicek? Sevişicek olan sensin nasıl olduğunu bize değil partnerine sorarsın.
sevişmek için idealizdir. ama sert ol azcık yoksa eglenmeyiz
kendimde aslan burucuyum fantezide sınır yok aslan kadınında
aslan bir sevgilim olmadı o yüzden bilemiyorum ama iyi olduğunu söylerler.
Tek gecerim bu alemde her konuda hele ki erkegine sahip cikisi var on numero
benden iyidir bence... gerçi bende aslanımdır ama yinede iyidir...
Ben erkeğiyim. Gerçekten aslanım sekste. Gerçi mazoşist bir partner arıyorum ama o da bulması zor
Aslan kadiniyla cinsellik yasamak anlatilmaz yasanir desem yeridir efsane dir kadinin dibidir
sen nasılsın aslan kadını
Hiç cinsel ilişkim olmadı
aslan burcu kadınını bilmem ama bir aslan burucu erkeği olarak aşırı istekliyim
Hiç aslan ile ilişkim olmadı terazi yengeç ve akrep kadını uuuv
bilmiyorum hiç cinsellik yaşamadım
Baya istekli oluyorlar
Benim bilgim yok aslan burrcu kadını cevaplasın :)
Kükrek ve sözü dinlenen
ateşli muhteşem ve fantazi hayranıdırlar
Burçla ne alaka iyice kafayı yediniz burç diye
sen kendini bilmiyorsan biz nerden bilelim
Süper bana göre
Nasıl olur ki
Ne demek nasıl olur?
Sana göre derken yani sen nasıl seversin ki
Seversin derken ilişkim oldu çok zevk aldım
Benim hiç olmadı
Bakiresin
Evet
Bekle güzelim olur birgün 😚
cok iyidir candir o severiz
sen kendini mi merak ediyorsun peki
Burcun ne alakası var.
burc la alakasi yok cinselligi biliyirsa iyidir
Farketmez beğeneyim bakımlı olsun gerisi bende
Kötü en iyisi yengeç burcu
Heyyy
yükselen ne?
Balık
orta.. erkeğe uyumlu.. erkeğini memnun etmek için gerekli olanları yapan bir tarz
Hmm teşekkürler
anal cok seviyorlar.
Bence bencil 😃
cok vahsidir
ormanlar kralı
Tatmadım bilmiyorum
parayı severler
Katılmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar