Cinsel Yaşam Erkekler, Aslan burcu cinsellikte nasıldır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkekler, Aslan burcu cinsellikte nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Valla erkeğini bilmem de kadını anlatılmaz yaşanır 0 3 Yorumla Soran 1 yıl diyosun Yorumla PeachLicker 1 yıl Birlikte olduğum kadınların çoğu aslan burcuydu çok şükür… Gel sana ne maceralar yaşadığımızı anlatayım, yatakta nasıl olduklarını… Yorumla Soran 1 yıl Anlat anlat Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 4000 yıllı asurlardan kalma burç hikayelerine göre gelecek düzenliyorsanız yandınız 0 2 Yorumla Soran 1 yıl jagsjsgxjsgzjshs oylesine sordummm Yorumla builder 1 yıl inanmayın bu safsatalarabakın 197 bilim insanı işi gücü bıraktı sizi bu saçmalıktan kurtarmak için çalıştı zaman harcadı ve manifesto yayınladı. www.youtube.com/watch Yorumla
DESERTT0 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kız arkadaşım normalde aslan yatakta kedi bunlar demişti. 🤣 0 1 Yorumla Soran 1 yıl puahahhahahaha Yorumla
Diyarbakır_mavıs21 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Burçlara bakıp vinselliği hayatı sorgulamayın bence 0 2 Yorumla Soran 1 yıl oylesine soruyorum zaten meraktan Yorumla Diyarbakır_mavıs21 1 yıl İyi bari başka soruların varsa beklerim d. M 🌹 Yorumla
azginevlibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Ben bogayim ve sınırlarım yok doyumsuzum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl eyvahh😭😭😭 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl erkekte mi kadında mı 0 9 Yorumla Soran 1 yıl erkek Yorumla ax2akrep 1 yıl kükrüyorlarmış boşalırken fkdkfnfm yeni misiniz Yorumla ax2akrep 1 yıl bide senin burcun ne Yorumla Soran 1 yıl hsgdjshdjsgdjshsjs anirdimm Yorumla ax2akrep 1 yıl senin burcun ne fnfmf Yorumla Soran 1 yıl kova Yorumla ax2akrep 1 yıl hiç gerçekten anırtabilen biri çıktı mı karşına Yorumla Soran 1 yıl hiç yapmadim Yorumla ax2akrep 1 yıl 16 gün olmuş hala mı yapmadın Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evleneceğin insan aslan burcu mu? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. En iyisi koçtur sekste. 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Kedi gibi olabilirler :) nerden bilelim 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Akreplerin üzerinde değiller onu biliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Burçla cinsellik saçma olmazmı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yo degil bence ama oylesine sordum zaten soruyu Cevap sahibi 1 yıl Burçlara bağlı olmayan cinselliğe zevk katacak bazı özellikler vardır ama
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doyumsuz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hii gercekten mi eyvahhh Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Nolcak ya sen bitirirsin onu bi bk olmaz Yorumla
bilenadam1 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 1 yıl burçlara göremi yatağa gireceksin :) 0 7 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla bilenadam1 1 yıl sıralama nasıl Yorumla Soran 1 yıl 1. boğa2. kova3. aslan4. yay5. aslan6. akrep7. koc8. yengec9. ikizler10. terazi11. unuttum ya bu burcu 😭12. balik Yorumla Soran 1 yıl aslan 2 kere yazmisim 😭😭😭 neyse boyle iste Yorumla Soran 1 yıl 5te oglak olmaliydi Yorumla bilenadam1 1 yıl unuttuğun benim burcum oğlak :) Yorumla Soran 1 yıl oğlak burcu ahh ahhh🛐 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. İyi iyi 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Baskın 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Deneyelim görürsün ☺ 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Valla erkeğini bilmem de kadını anlatılmaz yaşanır
diyosun
Birlikte olduğum kadınların çoğu aslan burcuydu çok şükür… Gel sana ne maceralar yaşadığımızı anlatayım, yatakta nasıl olduklarını…
Anlat anlat
4000 yıllı asurlardan kalma burç hikayelerine göre gelecek düzenliyorsanız yandınız
jagsjsgxjsgzjshs oylesine sordummm
inanmayın bu safsatalara
bakın 197 bilim insanı işi gücü bıraktı sizi bu saçmalıktan kurtarmak için çalıştı zaman harcadı ve manifesto yayınladı.
www.youtube.com/watch
Kız arkadaşım normalde aslan yatakta kedi bunlar demişti. 🤣
puahahhahahaha
Burçlara bakıp vinselliği hayatı sorgulamayın bence
oylesine soruyorum zaten meraktan
İyi bari başka soruların varsa beklerim d. M 🌹
Ben bogayim ve sınırlarım yok doyumsuzum
eyvahh😭😭😭
erkekte mi kadında mı
erkek
kükrüyorlarmış boşalırken fkdkfnfm yeni misiniz
bide senin burcun ne