Seks hikayeleri okur musunuz?

Ben öyle baldızıdır şudur budur okumam. Saçma geliyor " merhaba ben şuyum buyum " bugün okuduğum kitapta yaklaşık bir 100 sayfada ilginç bir hikaye vardı onu size özet geçecem.

Şimdi derebeyinin yeni ergen oğlu, kendinden birkaç yaş küçük ama ondan önce ergenliğe girmiş kardeşiyle tarlaları geziyor. Ordan bunların çişi geliyor yan yana çalıların arkasına ediyorlar (küçükkende yanyana yapardık ama şimdi utanıyoruz diye düşünerek) ordan bunların hizmetçisi bir kızı da ayakta işerken görüyorlar. Yanında iki kız hizmetçide ona gülüyor. ırgatbaşıyla 15 yaşındaki oğlu gelip azcık bunları mıncırıyor. Sonra ilerleyen sayfalarda rahip bu derebeyinin çiftliğine gelip herkesin toplu günahını çıkaracak. Bu ergen oğulda evde bir duvarların içinde tünel keşfetmiş. Herkesin günahını duymak için oraya siniyor. O üç kızdan ayakta işeyeni kız kardeşiyle birlikte olmuş bir kere, babası annesini arkadan yapıp sopayla dövüyormuş, ırgatbaşının oğlu çiftlikteki oğlanın annesi dahil bütün yaşlı kadınlar tarafından tecvüze uğramış. 30 yaşlarında evde kalmış teyzesi bu çocuğu arzuluyormuş (duyar duymaz teyzesine bir uğradı.) Neyse kitapta hepsi ayrıntılı veriliyor. Mesela babası annesini arkadan yapıyormuş ya. Rahip ayrıntılı anlat ne yapıyor diyor. O sahne tamamen betimleniyor. Ben normalde size yazacaktım ama buraya sığmadı kopy past yaparken
Seks hikayeleri okur musunuz?