Cinsel Yaşam Seks hikayeleri okuyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Seks hikayeleri okuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet, yaşanmış gerçek seks hikayeleri daha güzel ve heyecanlı oluyor. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabi gercekten yasanmis olan varsa Yorumla
MaNNinSchwarZ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben bir yerden sonra beni tatmin edecek kalitede hikaye bulamadığım için kendim yazmaya başladım. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sende salliyorsun yani :) hangi konuda yaziyorsun? Yorumla MaNNinSchwarZ +1 yıl Uçuk kaçık şeyler değil ya normal bir ilişkiyi betimleyorum genelde. Ama detaylara düşkünüm. İnce ayrıntıları düşünüp yazmak hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Betimleme degilde gercek seylerin olmasi daha iyi olurdu bence Yorumla MaNNinSchwarZ +1 yıl Kral zaten ne kadar bol betimleme, o kadar gerçekçilik Yorumla Soran +1 yıl Yinede belli oluyor gercek olmadigi. Ufak bir ayrintida anlasiliyor bazen Yorumla Soran +1 yıl Yinede okuyorum arada o ayri Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet ama türköe olanlar ilgimi çekmiyor ve yasak ilişkiler ilgimi çekiyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yasak derken? Yorumla BullsKankan +1 yıl Aklına ne geliyorsa Yorumla Soran +1 yıl Gercek hayatta ilgin var mi peki? Yorumla BullsKankan +1 yıl Çok drğil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet muhteşem ya, okurken hikayeyi anlatan kadın yerine kendimi koyuyorum, seks hikayeleri okumak p*rno izlemekten daha iyi geliyor bünyeye 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Hangi konularda okuyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlı adam-genç kadın, kayınpeder-gelin, komşu, patron-sekreter, Yorumla Soran +1 yıl Sen evlenince kesin kocani aldatirsin :))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Ilk uc yazdigin öyle bir izlenim uyandirdi o yüzden ama saka tabiki nerden bilecem tanimiyorum seni. Yorumla Soran +1 yıl Ama yinede ilgincmis secimlerin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zihnimde basbayağı aldatırım ama fiziksel asla, iğrenirim başka erkeğin bana dokunmasından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin konular nedir Yorumla Soran +1 yıl Yasli adam derken kac yasindakiler etkiliyor seni genelde? Yoksa sadece hikaye icinde mi? Yorumla Soran +1 yıl Yasli adam genc kiz benimde okuduklarim var tabiki, ögretmen ögrenci ve asiriya kacmadan akraba olanlardan da okuduklarim oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş fark etmiyor ama kırktan yukarısı favorim ve hem hikayede hem de gerçekte etkiliyor beni Yorumla Soran +1 yıl Bir süre sonra insan kendini kaptirabiliyor. O yüzden bende akraba hikayeleri okurken asiriya kacmadan dedim Yorumla Soran +1 yıl Yasin kac ve evlimisin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evliyim zaten birlikte okuyoruz hikayeleri Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm daha degisik bir tecrübe o zaman senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👌🤭🫣🙈 Yorumla Soran +1 yıl Okuyup fantezi olarak yaptiklariniz oluyor mu Yorumla Soran +1 yıl Bu arada guzel bir sohbet oluyor uzun konusmak istermisin Yorumla Soran +1 yıl :( :( Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Son zamanlarda bu daha çok etkilenmeme sebep oluyor canlandırma iyidir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi konuslarda okuyorsun? Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bi kaç kere denk geldim ama okumuyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaşanmış gerçek hikayeler 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hicbiri gercek degil ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekler var Yorumla Soran +1 yıl Hic sanmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sanıyorum çünkü bir ara partnerim paylaşıyordu böyle hikayeler hatta sırf onun için hikayeler yaşıyorduk Yorumla Soran +1 yıl Hmmm. Paylastigi konular nasildi Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Çok saçma ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Normalde evet Yorumla LoveBuzz_ +1 yıl Açar p*rno izlerim daha iyi ondan Yorumla Soran +1 yıl :) orasida dogru Yorumla Soran +1 yıl Peki okusan tercihin ne olurdu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet, yaşanmış gerçek seks hikayeleri daha güzel ve heyecanlı oluyor.
Tabi gercekten yasanmis olan varsa
Ben bir yerden sonra beni tatmin edecek kalitede hikaye bulamadığım için kendim yazmaya başladım.
Sende salliyorsun yani :) hangi konuda yaziyorsun?
Uçuk kaçık şeyler değil ya normal bir ilişkiyi betimleyorum genelde. Ama detaylara düşkünüm. İnce ayrıntıları düşünüp yazmak hoşuma gidiyor
Betimleme degilde gercek seylerin olmasi daha iyi olurdu bence
Kral zaten ne kadar bol betimleme, o kadar gerçekçilik
Yinede belli oluyor gercek olmadigi. Ufak bir ayrintida anlasiliyor bazen
Yinede okuyorum arada o ayri
Evet ama türköe olanlar ilgimi çekmiyor ve yasak ilişkiler ilgimi çekiyor
Yasak derken?
Aklına ne geliyorsa
Gercek hayatta ilgin var mi peki?
Çok drğil
Evet muhteşem ya, okurken hikayeyi anlatan kadın yerine kendimi koyuyorum, seks hikayeleri okumak p*rno izlemekten daha iyi geliyor bünyeye
Hangi konularda okuyorsun?
Yaşlı adam-genç kadın, kayınpeder-gelin, komşu, patron-sekreter,
Sen evlenince kesin kocani aldatirsin :)))
Ne alaka
Ilk uc yazdigin öyle bir izlenim uyandirdi o yüzden ama saka tabiki nerden bilecem tanimiyorum seni.
Ama yinede ilgincmis secimlerin
Zihnimde basbayağı aldatırım ama fiziksel asla, iğrenirim başka erkeğin bana dokunmasından
Senin konular nedir
Yasli adam derken kac yasindakiler etkiliyor seni genelde? Yoksa sadece hikaye icinde mi?
Yasli adam genc kiz benimde okuduklarim var tabiki, ögretmen ögrenci ve asiriya kacmadan akraba olanlardan da okuduklarim oluyor
Yaş fark etmiyor ama kırktan yukarısı favorim ve hem hikayede hem de gerçekte etkiliyor beni
Bir süre sonra insan kendini kaptirabiliyor. O yüzden bende akraba hikayeleri okurken asiriya kacmadan dedim
Yasin kac ve evlimisin?
Evliyim zaten birlikte okuyoruz hikayeleri
Hmmmm daha degisik bir tecrübe o zaman senin
👌🤭🫣🙈
Okuyup fantezi olarak yaptiklariniz oluyor mu
Bu arada guzel bir sohbet oluyor uzun konusmak istermisin
:( :(
Son zamanlarda bu daha çok etkilenmeme sebep oluyor canlandırma iyidir
Hangi konuslarda okuyorsun?
Bi kaç kere denk geldim ama okumuyorum.
Yaşanmış gerçek hikayeler
Hicbiri gercek degil ki
Gerçekler var
Hic sanmiyorum
Ben sanıyorum çünkü bir ara partnerim paylaşıyordu böyle hikayeler hatta sırf onun için hikayeler yaşıyorduk
Hmmm. Paylastigi konular nasildi
Çok saçma ya
Normalde evet
Açar p*rno izlerim daha iyi ondan
:) orasida dogru
Peki okusan tercihin ne olurdu