Şimdiki olgunlara bakıyorum gençlerden daha çok meraklılar?
Gençler
Olgunlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer her türlü oranlarsak gençler öndedir. sonuçta hormonlar daha fazla çalışıyor, daha fazla bir merak var. ama yetişkinler de izliyor tabi o oranı da küçümsememek gerek. gerek fantaziler, gerek doyumsuzluk
gençler cinsellik konusunda cahil olduğu için filmleri gerçek sanıyor. bilmiyorlar ki filmlerde görülen gerçek yaşanabilir cinsellik değil. oyuncular doğal görünümlerinde değil. kadın erkek hepsi de operasyonlar geçirmiş vücut yapıları ile oynanmış ve kozmetik ürünlerle görünüm değitirmişler. bilmiyorlar ki filmler eğlence amaçlı çekilip showsex acrobaticsex yaptıklarını. her gördüklerini gerçek sanıp normal yaşamlarında eşlerine ve sevgililerine uyguluyor sonra da kadınları mutsuz ediyorlar.
oradaki yapay görüntüleri gerçek sanıp erkekler penis ölçüleri ile , kızlar vajina dudaklarının şekli ile rengi ile strese giriyorlar.
olgunlar ise eğlence olsun diye seyreder. yani amacına uygun seyreder.
filmlerin orjinalinde attention diye bir uyarı olur başta.
"bu film yetişkinler için eğlence amaçlı showsex olarak hazırlanmıştır. gördüklerinizi uygulamanız sağlık açısından önerilMEZ" yazar
bu arada şunu da eklemem gerek.
yaş olarak olgun dönemde olmasına karşı hala cahil olan olması gereken olgunluğa erişememiş insanlarımız da var.
esas eksiğimiz okumamak. her konuda okumalıyız. ister cinsellik ister din, ister sağlık hangi konuda olursa olsun okumalıyız. hurafelerden kaçıp bilimsel gerçekleri öğrenmeliyiz. tek eksiğimiz bu. OKUYALIM ARKADAŞLAR
okumayan toplumlar başkalarının oyuncağı kuklası olur
Çok haklısınız
teşekkür ederim. çok naziksiniz
Rica ederim ne demek
biz bu nezaketle devam edersek sohbet çok uzar. çok sağ olun. herhangi bir konuda takıntınız olursa mesajım açık.
esen kalın
çok teşekkür ederim
gençler merak ve kanlarının deli akmasından,
olgunlar da yaptıklarına çeşitlilik katmak için çok izliyo olabilirler :)
Bence gençler de değil olgunlarda değil. 12-15 yaş arası çocuklar izliyordur. Çünkü büyüdükçe sarmıyor
Cevap
20Cevap
bunun genclikle olgunlukla bir alakasi yokki kimi merakindan nasil oldugundan kimi fantazi dunyasi ve tatmin yani aslinda bircok kisi ogrenme merakindan izliyor ama p*rno dogru adres degil genede hic izlemem diyenin bile yalan soyledigi bir gorsel
Doğal bir şey olduğunun düşündüğümden herkes izliyordur diye tahmin ediyoruma ncak gençler telefon bilgisayar ile daha haşır neşir olduğu için ve cinsel anlamda olgunlara göre daha az birliktelikler yaşayabildikleri için gençler diyorum :)
Gençler...18 lik kızlar bile mobilden sürekli gizli olarak p. orno izliyorlar.
olgun ne meraklı olacak ya zaten onları uygulamalı yaşamış
Bunun genci yaşlısı yok. Hormonları olan herkesin sekse ihtiyacı olur.
Karisik kim cok istekloyse eskorta gidemiyorsa evli veya degilse izliyor
Genellikle gençler ama olgun hatta evli olanların bile izlediği oluyor.
olgunun sanal arayışı olmaz
Olgunlarda izleyenmi var🤔🤔
Bu biraz kişisel ama olgunlar da fena 😄
Gençler daha çok izliyordur heralde
sen az mı izliyorsun
Bir istatistik çalışması yapmadım
Bu işin genci olgunu olmaz ki
sen izliyomusun hangi kategori
Gençler.
Olgunlar
Gençler ve dayılar.
Gencler