Yetişkin filmlerden cinselliği öğrenmek gerçek hayatta sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Adı üstünde bir filmdir. Belli bir kurguya göre tasarlanmıştır ve gerçeklikten uzaktır.
Bu filmlerde gördüklerinizi partnerinize uygulamak istediğinizde olumlu yönde bir karşılık alamayabilirsiniz. İsteklerinizi sorgulayarak sizden uzaklaşabilir. Kendisine zarar vermek istediğinizi, ona değer vermediğinizi düşünebilir ve korkabilir.
Yetişkin filmler bireyin saldırganlık ve cinsellik içgüdüsünün birbirine karışmasına neden olabilir.
Bu filmlerden öğrenilen cinsellik bireylerin o an yaşadığı hazdan ziyade performansa odaklanmasına neden olabilir.
Yetişkin filmler mükemmeliyetçi bir yapıya sahiptir. Cinsel dürtüleri yüksek erkek ve kadınlar ön plandadır. Gerçek hayatta ise işten yorgun geldiğinizde, streslendiğinizde, ekonomik problemler yaşadığınızda iyi cinsel performans sergileyemeyebilirsiniz.
Siz cinsel bir obje değilsiniz. Her zaman cinsellik yaşamak istemeyebilirsiniz. Bu filmlerde ise cinselliğe her zaman hazır kadın ve erkek görünür.
Mastürbasyon yaparken daha erken boşalmanıza neden olabilir.
Cinsellik bir spor değildir. Performans kaygısı yaşanıldığında, skor sayısı sayıldığında cinsellik keyif vermekten uzaklaşır. Cinsellik sexden çok daha fazlasıdır. Dokunmak, sarılmak, okşamak yani ruhu sevgi ile beslemekte cinselliktir.
Ruhunuzu sevgi ile beslemeyi yetişkin filmlerinden değil duygusal olarak bağ kurduğunuz partnerlerinizden öğrenebilirsiniz. Bu, sizi cinsellikte doyuma ulaştıracaktır.
5
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu filmler cok faydali filmler degil bence. Faydasindan cok zarari var. Gercek dışı seyler cok fazla. Kadını cok asagida gösteren videolarda var. Gercek hayattan cok uzak bence o filmler. orada belli kaliplar var. Ön sevişme yok mesela. Gercek hayatta ön sevismesiz kadini islatmadan, kadinin hem bedenine hem ruhuna dokunmadan iliskiye girilmez. Yine gercek hayatta o cinsel organ boyutlari da yok. Belli standarda gore seciliyor o erkekler. Kaslı olmaları falanda oyle. Kadinlar yine oyle. Koca popolar memeler... selülitsiz falan. Herkes ve her sey cok mukemmel o videolarda. Kadinlarin ve erkeklerin performanslari mukemmel. Vücutları, organlari vs mukemmel. 30-40 dk dan asagi iliski/git gel yaşayan yok. Erken boşalan falan yok. Hal boyle olunca kıyas oluyor. Bu da hem erkekleri hemde kadinlari yetersiz hissettiriyor. Iki tarafindan ozguvenini düşürüyor. Gercek hayat dışında cok sey var o videolarda. Cok izlemekte yararli degil. Hem bagimlilik yapar hemde kendi cinsel hayatini da oyle yasamaya çalışır kişi. Karsi tarafi bunun icin zorlar, karsi tarafi istemedigi şeylere zorlar, cinsellikten soğutur insani. Ozellikle bazi kategoriler tamamen insanlik dışı. Tamamen hayvanileşme, iğrenç sahneler. O yuzden erkekte kadinda cok fazla izlememeli bunları. Gerek yok. Ben bir ara izliyordum ve psikolojik olarakta iyi etkilemiyor. Gunluk yasantidaki her seyi cinsellige yormaya başlamıştım bir ara. P*rno insani sapkinliga, sapikliga, yoldan cikmaya da sürüklüyor. Olayin bilincaltina inme durumu da var o videolarda. O yuzden cok kaptirmamak lazım. Illa izlenecekse temkinli olmakta fayda var. Yani hayal gucu bence o videolardan daha iyi. Arzulanan birini hayalda canlandirmak tum videolardan daha iyi, illa bir rahatlama gerekiyorsa vücuda.
Selam Görüşleri okumadım ama şimdi çoğu kişi eminim ben izlemiyorum izlemem demiştir ama yalan hangimiz izleyemiyoruz ki izleme sebebim şu genelde ben oraya bakıp bir şekilde bir şeyler üretmeye çalışıyorum kendimde kafamda düşünüyorum acaba nasıl oluyor nasıl yapıyorlar pozisyonları filan nasıl değiştiriyorlar yaptıkları şeylere bakıyorum kendimce bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Öğrenmek ayıp değil sonuçta değil mi? #perso
Sadece güzel ve Seksi kadın vücudu seyretmek için p*rno izlerim.. Mesela Katia Kajin adlı bir yıldız vardı seyretmeeye doyum olmuyordu Allah özenerek yaratmış.
“Modern insanlar, yani Homo sapiens, Afrika'da kalan H. erectus'ların torunları olan H. heidelbergensis veya H. rhodesiensis'ten, yaklaşık 300.000 yıl önce evrildi, davranışsal moderniteye ise 50.000 yıl kadar önce ulaştı” alıntı.
Televizyon 1923 yılında icat edilidi. İlk yayın p*rno olsa 100 senelik ömrü var demek oluyor. Bişey öğrenmek için izlemek nedir ya? Herkes cayır cayır zevk için izliyo. Bişey öğrenmek için izlememe gerek yok içimdeki ses beni yeterince yönlendiriyo zaten. 🤣
Ya anatomi takıntım var. Erkekle kadın anatomisini sürekli kıyaslar oldum kadını kadın yapan fiziksel özellikler ile erkeği erkek yapan özellikler diye. Mesela erkeklerin omuzu düşük kadınlarınki dik. Erkeklerin boynunda kaslar yoğunluktan tepe oluştururken kadınlarınki uçak pisti gibi düz. Meme kısmı ise kolun bittiği kısımda erkeklerde kas bağları şişkin olduğu için kadınlarda daha sönük olduğu için hattı rahatlıkla oluşturuyor. Yağ dağılımları falan derken mesela kadınların bel altı aşağı doğru ter üçgen gibiyken erkeklerinki dikdörtgen gibi. Bu tarz şeyleri kıyaslıyorum mesela. p*rno tamamen amacı dışında kullanıyorum denebilir 😅
Cinselliği öğrenmek için izlemek çok yanlış olur. Çünkü adı üstünde “film” Karakterler ve olaylar kurgusal. Orada izlenen şeylerin çoğu gerçeği yansıtmıyor. Gerçek bir cinsellik değil. Gerçek değil.
Sonuçta yapılan pozisyonlar gerçek degilmi insanlar yapmacık seks yapsa bile yaptıkları denedikleri pozisyonlar gerçek izleyerek ne kadar öğrenir insan bilejlem ama
Dikkat edilmesi gereken nokta orgazmların veya orgazm yaşatan şeylerin sahte olabileceği. Bu yüzden profesyonel yapımlar yerine amatör yapımları tercih ediyorum. Makineden ibaret gören profesyonel yapımlar gram zevk vermiyor.
@veteriner-hekim birçoğu gerçek değil gerçek olanlar da var mesala boşalma esnasında sperm sahnelerinin çoğu sahte çoğu oyuncaklardan akıtılan sıvı bir beyaz jell kurgu amaçlı yapılmış ama cinsel ilişkilerin çoğu gerçek oda inandırıcı olması için. ama ben prno filmleri sanat ve film kategorisine bile sokmam istemiyorum tamamen kadın istismarından farkı yok
Sürekli p*rno izlemek gibi bir alışkanlığım yok ki kaldı ki her p*rno film ilgimi çekmez seçiciyim.. Tabi ki keyif için izlerim izlersem, seksi p*rno filmlerden öğrenirse herkes yanarız 😄 Keyifli günler..
Ben ergenlik yıllarımda p*rno filmleri daha çok öğrenmek için izlerdim. İlk öpüştüğüm kadın ilk defa öpüştüğüme inanmadı. İlk seks yaptığım kadın da daha önce hiç seks yapmadığıma inanmadı. Demek ki izlerken iyi öğrenmişim.
p*rno filmlerdeki kadınları idolleştirmeye gerek yok. Dikkatli bak. Bir çoğunun aşırı selüliti var. Bir çoğunun beli kalın, memeleri silikonla şişirilmiş. Hatta bir çoğunun yüzündeki makyajı silsen bakılacak hali yok. Sen filmleri analitik gözle izlemeyi dene bence.
P. rno filimlerden cinsellik öğrenilmez bence. Çünkü ne ordaki kadınlar nede erkekler nede yapılan pozisyonlar gerçek hayatta çok mümkün değil. Çoğunluk kurgu zaten. Ama ne için izlersin dersen boşalmak için.
Herkesin izleme nedeni farklıdır heralde, benim fantazilerim çoktur, inanamazsın, ama illa bundan dolayı izlemem, bi kere alışkanlık oldu mu bakıyorsun, birazda merak, son olarak fantazilere katkı, ama ben daha eskisi gibi pek bakmıyorum.
Ne geliyor sa milletin başına bu p*rno filmler den geliyor. Millet gerçek cinsellik o filmlerde ki gibi uzaktan yakından alakalı değil beklentileri filmlere göre kıyaslamayın sakin
Eskiden eğitim CD'leri satılırdı. p*rno da internetten değil çoğu zaman CD'den izlenirdi. Erkekler arasında p*rno CD'lere espirisine eğitim CD'si denirdi :D
bu cinsellik konularında bayanların yorumlarının altına sapkın ve uygunsuz cevap yazan erkekleri gördükçe kadınların anlıyorum ki gizli anonim olmadan yorum yazmakta ne kadar güçlük çektiklerini anlayabiliyorum. üzücü bir durum aldırış etmemenizi öneririm
sağol abim ne demek sadece sizlerin cinsellik konularında görüş belirtirken hoş olmayan cevaplara maruz kalmanız iyi değil, birçok kız anonim gizli yazmak zorunda kalıyor
Merhaba,
Yetişkin filmlerden cinselliği öğrenmek gerçek hayatta sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Adı üstünde bir filmdir. Belli bir kurguya göre tasarlanmıştır ve gerçeklikten uzaktır.
Cinsellik bir spor değildir. Performans kaygısı yaşanıldığında, skor sayısı sayıldığında cinsellik keyif vermekten uzaklaşır. Cinsellik sexden çok daha fazlasıdır. Dokunmak, sarılmak, okşamak yani ruhu sevgi ile beslemekte cinselliktir.
Ruhunuzu sevgi ile beslemeyi yetişkin filmlerinden değil duygusal olarak bağ kurduğunuz partnerlerinizden öğrenebilirsiniz. Bu, sizi cinsellikte doyuma ulaştıracaktır.