Salt p. rno dan bahsetmiyorum. Sanatsal içeriği olan genel olarak erotik öğelerden oluşan filmlerden bahsediyorum.

Evet izlerim hatta en sevdiğim film içeriği diyebilirim ben zaten genelde izlediğim filmler içerisinde mutlaka cinsel sahne olan filmlerdir seviyorum bilmiyorum bana zevk veriyor yani kafamda fikirler oluşuyor yeni fanteziler filan geliştirebilme şansım oluyor kendi kendime sonuçta bu benden bir şey kaybettirmez izlediğim sürece kaybedeceğim bir şey yok ama kazanacam çok şey olabilir ilerdeki cinsel hayatım için.
#reda
O kadar güzel ve kaliteli filmler var ki, ve kaçırmış olduklarım geride kaldıklarım tekrar izlemek istediklerim.. O yuzden bu genreya hiç fırsat gelmedi 🤷♀️ hiç izlemedim sanırım ama uni de işlemiştik diğer genrelar la ortak yönleri karşılaştırmalı.. Onyargim yok ama ilk tercihim bu filmler değil kaçırdıklarım ve yeni çıkanlar :))
O nasılll bir giff🤤🤤
Severim prnodan daha keyifli oluyor. Gabriel diye bir kitap serisi var. Onun filmi varmış. Onu izlemek istiyorum mesela. İçinde erotizmde varmış bayağı. Tabi yorumlarada çok güvenmemek lazım 🤷
İzliyorum
Cevap
3Cevap
Gifteki filmi izlemiştim. Ancak çok toz pembe geldi bana sevemedim. Bu arada evet izlediğim oluyor.
dizi değil mi o?
365 gunu izlemistim et adami o film ile tanimistim ikincisini de izlerim.
Normal film izlemiyorum erotik olanını mı izleyeceğim? Hrhrjjy
Grinin bazı tonlarını izlemiştim
kaliteli olursa izlerim...
Izlerim