Cinsel Yaşam Birlikte veya ayrı yetişkin filmleri izlemek çiftlerin cinsel hayatını nasıl etkiler? Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Eşiniz/sevgilinizle veya tek başınıza yetişkin filmleri izlemek cinsel yaşamınızı nasıl etkiler? Birlikte veya ayrı yetişkin filmleri izlemek çiftlerin cinsel hayatını nasıl etkiler? Cevapla Film Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İzlenebilir, bunun evlilikle alakası olduğunu sanmıyorum. İnsan kendi bedenini de özler. Beraber izlemek de ilişkiye renk katabilir 1 3 Yorumla Asil-Bey 1 yıl Aldatmadan sayanlar var yav Degisik_-_ 1 yıl Yani kişisel tercihtir tabi ben bu kadar duygusal bakmıyorum. Düzenli seks hayatı olup birbirinden keyif alanlar da izliyebilir Asil-Bey 1 yıl Vallahi haklısın
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. beni etkilemez 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsel sorunları olmayanlar için bu filmleri birlikte veya yalnız izlemesini tavsiye etmiyorum. 1 3 Yorumla Asil-Bey 1 yıl Sadece sorunları olanlar mı izleyebilirler üstadım ne gibi etkileri olur Yorumla superpsikolog 1 yıl Eşlerden birinin veya ikisinin oradaki partnerlere hayranlık veya istek duyması.Benzer performansı aynen istemeleri, hâlbuki filmlerde pek çok kamera hilesi mevcut.Çokça görülen şeyin uyarım kaybına yol açması. Yorumla Asil-Bey 1 yıl Çok haklısın üstadım Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Izlenebilir grinin 50 tonu mesala sjsjs 2 5 Yorumla Asil-Bey 1 yıl Bi ben mi izlemedim o filmi ya 😂 Yorumla fesfs 1 yıl Sjsjs😂😂😂 Yorumla Asil-Bey 1 yıl Haftasonu izleyelim bakalım 😊 Yorumla fesfs 1 yıl İzle izle 😂 Yorumla Asil-Bey 1 yıl İnşallah 😂 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Güzel olur seyrederiz, olumlu etkiler herhalde 1 3 Yorumla Asil-Bey 1 yıl Mutlaka etkiler sonrasında film bile çekilebilir Jeasica 1 yıl 😉👍 Asil-Bey 1 yıl 😊😊
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Birlikte izlerken yarıda kalacak tek film olur kendileri.. 1 3 Yorumla Asil-Bey 1 yıl Sonrasında yeni film çekilebilir 😊 Yorumla asuasuasuman 1 yıl Aynen 😊 Yorumla Asil-Bey 1 yıl 😊😊 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Daha önce deneyimlemedim fakat cinsel film izlemeye birlikte karşıyım gerek yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İzlenebilir bence 1 9 Yorumla Asil-Bey 1 yıl Var mı önerin :) Cevap sahibi 1 yıl Haha hemen arşive bakayım😃😃Benimkiler biraz uç olabiliyor ama Asil-Bey 1 yıl Ne kadar uç 😂 bak hele arşive ne varsa at olmadı tek bakarım ben de Cevap sahibi 1 yıl Haha 😂 gerçekten yapmak istemediğim ama yapılanı izlemeyi sevdiğim şeyler 😃Pegging, bağlamalı deri kıyafetli biraz derin ve hard Asil-Bey 1 yıl Sen at arşivden birşeyler ben bi bakayım neymiş bunlar 😂 Cevap sahibi 1 yıl Hsha nasıl atıyım ban yerim Asil-Bey 1 yıl bir şey olmaz link bırak buraya 😂 ben adminlere söylerim karışmayın diye Cevap sahibi 1 yıl Haha söyle kankilerine Asil-Bey 1 yıl Söyledim bir şey olmaz dediler 😂
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Güzel bişeyler öğrenirsin :D 1 4 Yorumla Asil-Bey 1 yıl Öğrenmek parayla mı sanki :D :D Yorumla emre00 1 yıl Bedava :D Yorumla Asil-Bey 1 yıl :D :D Yorumla emre00 1 yıl :D Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Birlikte olmalı. Bazen kendi videosu daha iyi 1 2 Yorumla Asil-Bey 1 yıl Filmi biz çekelim diyorsun :) Yorumla mdrx592 1 yıl Daha etkili. Kendi videon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İzlenebilir, bunun evlilikle alakası olduğunu sanmıyorum. İnsan kendi bedenini de özler. Beraber izlemek de ilişkiye renk katabilir
Aldatmadan sayanlar var yav
Yani kişisel tercihtir tabi ben bu kadar duygusal bakmıyorum. Düzenli seks hayatı olup birbirinden keyif alanlar da izliyebilir
Vallahi haklısın
beni etkilemez
Cinsel sorunları olmayanlar için bu filmleri birlikte veya yalnız izlemesini tavsiye etmiyorum.
Sadece sorunları olanlar mı izleyebilirler üstadım ne gibi etkileri olur
Eşlerden birinin veya ikisinin oradaki partnerlere hayranlık veya istek duyması.
Benzer performansı aynen istemeleri, hâlbuki filmlerde pek çok kamera hilesi mevcut.
Çokça görülen şeyin uyarım kaybına yol açması.
Çok haklısın üstadım
Izlenebilir grinin 50 tonu mesala sjsjs
Bi ben mi izlemedim o filmi ya 😂
Sjsjs😂😂😂
Haftasonu izleyelim bakalım 😊
İzle izle 😂
İnşallah 😂
Güzel olur seyrederiz, olumlu etkiler herhalde
Mutlaka etkiler sonrasında film bile çekilebilir
😉👍
😊😊
Birlikte izlerken yarıda kalacak tek film olur kendileri..
Sonrasında yeni film çekilebilir 😊
Aynen 😊
😊😊
Daha önce deneyimlemedim fakat cinsel film izlemeye birlikte karşıyım gerek yok
İzlenebilir bence
Var mı önerin :)
Haha hemen arşive bakayım😃😃
Benimkiler biraz uç olabiliyor ama
Ne kadar uç 😂 bak hele arşive ne varsa at olmadı tek bakarım ben de
Haha 😂 gerçekten yapmak istemediğim ama yapılanı izlemeyi sevdiğim şeyler 😃Pegging, bağlamalı deri kıyafetli biraz derin ve hard
Sen at arşivden birşeyler ben bi bakayım neymiş bunlar 😂
Hsha nasıl atıyım ban yerim
bir şey olmaz link bırak buraya 😂 ben adminlere söylerim karışmayın diye
Haha söyle kankilerine
Söyledim bir şey olmaz dediler 😂
Güzel bişeyler öğrenirsin :D
Öğrenmek parayla mı sanki :D :D
Bedava :D
:D :D
:D
Birlikte olmalı. Bazen kendi videosu daha iyi
Filmi biz çekelim diyorsun :)