Gizli Üye(36-45)1 yılYeni biriyle olursa seksting aşırı heyecan verici olabiliyor ama sürekli aynı kişi olursa heyecan olmuyor, ama sürekli aynı kişiyle olacaksa görüntülü olursa keyif verici olabiliyor
195 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAnladığım kadarıyla mutaassıp birisin, yaş kaç?
Soran1 yıl34
Cevap sahibi1 yılPeki seksting ihtiyacını nasıl karşılıyorsun, yani bunu yapacak birini nasıl buluyorsun
Soran1 yılBir kadın ararsa bulamayacağı şey yok
Cevap sahibi1 yılOrası kesin de mesela burdan biriyle mi yapıyorsun ve işin bitince engelliyor musun yoksa sürekli birini mi buluyorsun
Cevap sahibi1 yılYani mutaassıp biri olduğunu düşündüğüm için soruyorum zor olmuyor mu veya nasıl güveniyorsun
Soran1 yılHoslanti duymam gerek şu an hoslandiğım hatta kalbimin aktığı mantigima yatan birisi var ama evli
Cevap sahibi1 yılHep öyle oluyor, zaten, yasak olanı ister hep nefis, ve yanlışa sürükler
Cevap sahibi1 yılKonuşuyor musunuz peki herhangi bir şekilde?
Soran1 yılHayır dini nikahla alayım diyor ancak ben hiç evlilik yapmadım o yüzden kafama tam yatmiyor
Cevap sahibi1 yılYani mantıksız ve ayrıca emin ol kullanıp atar bu tip kişiler
Cevap sahibi1 yılNasıl tanıştınız ki bunları diyor, yani ne kadar aşama kaydettiniz ki dini nikah kiymaktan bahsediyor
Soran1 yılÇevresinde yapan kişiler varmış
O yüzden diyebiliyor
İki ay olacak
Cevap sahibi1 yılVicdanın rahat eder miydi ve ikinci olmayı kabul edebilir miydin
Soran1 yılİkinci mi olurdum ki ilkini sevse bana mı gelirdi
Ben birinci olmuyor muyum
Cevap sahibi1 yılOnunla evli olduğuna göre ve sana sadece dini nikah kiymaktan bahsettiğine göre? Ha boşanmış olsa o olabilir ama seninle ilişkiyi meşru kılmak adına dini nikah kıyıp aklınca zina etmemiş gibi sayılacak ama eşi evde sabit duruyor olacak, senden sıkılırsa boş ol boş ol boş ol deyip adeta elinin kiri misali peceteyle silip buruşturup atmak gibi olacak yaptığı şey
Soran1 yılMehir olarak istediklerimi verecek ama önemli olan ben yapar mıyım
Cevap sahibi1 yılBana hem yanlış hem saçma hem de haşa sanki Allah ı kandırıyormuş gibi geliyor aklınca, yani çok gereksiz
Cevap sahibi1 yılHa yaparsın bir süre dediğim gibi ilişki yaşarsınız ve belki zinaya girmemiş gibi olursunuz ama o eşinin yanında sen yine babanın evinde yaşıyor olursun ve bir süre hevesini aldıktan sonra sen sağ ben selamet
Cevap sahibi1 yılEmin ol bu senin için yıkım olur ve hayata küser bir daha asla kendine gelemezsin
Soran1 yılZaten yapamam ailen beni birisinin "kapatması" olmak için büyütmedi
Cevap sahibi1 yılUmarım yapmazsın, senin durumun da olan bir çok kadın tanıdım ve bırak dini nikâhı resmen adamların seks kölesi gibi olmuşlardı, gel deyince gidiyorlar kendi ayaklarıyla tamam işimi gördüm git deyince tıpış tıpış eve geri dönüyorlardı ve buna rağmen bunu yapmaktan geri durmuyorlardı, nefs ve insanın nefsani istek ve arzuları insanı bu derece saptırabiliyor ve bu kişiler dinini bilen hafız ve hoca düzeyinde kadınlardı, gerisini sen düşün yani
Soran1 yılBu aralar biraz zor dönemden geçiyorum belki onunda etkisi vardır üstümde
Cevap sahibi1 yılNe gibi bir zor dönem
Soran1 yılÇocuğumun zor olacağını tedavisiz olmayacağını tedavi ile de bir ihtimal olduğunu öğrendim
Cevap sahibi1 yılYani nasıl olsa çocuk sahibi olma ihtimalim az en azından cinsel ihtiyaçlarımı bastırayım düşüncesiyle mi hareket ediyorsun
Soran1 yılHayır olacaksa bir an önce cocuk yapmak için ugrasayim elimde bir çocuğum kalsın diye sanırım
Cevap sahibi1 yılTeşhis veya tanısı neymiş çocuk sahibi olmanın zor olmasına neden olan
Soran1 yılRezerv düşük baya
Cevap sahibi1 yılMesele o olsun yeterki, başka sorun olmasın, muhakkak bir şekilde döllenme olur, denersin sürekli ama hiç olmayacak birinden çocuk sahibi olup onu babasız yetiştirmektense ve ona güzel bir hayat sunamadıktan sonra hiç gereği bile yok zaten yaşanması her geçen gün zor olan bu yalan Dünya ya çocuk getirmenin
Soran1 yılNe bileyim evliliği mantıklı hale getiren tek sey çocuk bence
Cevap sahibi1 yılÇocuk tabiki olmalı ama öncelikle ona iyi bir aile ortamı ve sıkıntı çekmeyecek şekilde yaşayacağı bir hayatı da öncesinde hazırlamak gerek, mesela son yıllarda görüyorsun rastgele çocuk yapan aileler var sma hastalığı olan, halbuki teknoloji o kadar ileri seviyeye gelmişken önceden ne tür bir hastalık riskiyle doğacağı bile belirlenen veya sakat, down sendromlu vs gibi risklerle doğabilecegi bile önceden bilinebilen bir ortamda sırf çocuk sahibi olmak için rastgele çocuk yapmaya da gerek yok
Soran1 yılHaklısın bu konuda ama senin kaderinde varsa tüm her şeyi engelle yine gelir başına
Sınanma dünyasında yaşıyoruz
Cevap sahibi1 yılTedbir takdiri bozar demişler, sen tedbirini al gerisini Allah a bırak
Soran1 yılÖyle yaparım genelde
Cevap sahibi1 yılO zaman nema problema
Cevap sahibi1 yılSağlıklı kararlar vermen dileğiyle hakkında hayırlısı olsun
Soran1 yılAmin.
Cevap sahibi1 yılNerelisin nerde yaşıyorsun?
Soran1 yılSöyleyemem gizli bile olsam kişisel bilgi sordugun şeyler
Cevap sahibi1 yılNe alâka sanki gelip seni kaçıracak diilim heralde
Cevap sahibi1 yılMaksat muhabbet sohbet etmek
Cevap sahibi1 yılBeğendim sorunu
Cevap sahibi1 yılİyi arzun bilir ne diyim, maksat muhabbeti dediğim gibi, ısrar yok
Cevap sahibi1 yılBu kadar çekinmene ya da korkmak mı diyim bilemedim ama anlam veremedim, evli bir adama gönül verebilecek kadar güvenebilirken sadece sohbet etmek amacıyla sorduğum bazı şeyleri kişiselleştirme olarak algilaman gerçekten anlamsız geldi bana
Soran1 yılSenin tg var mı
Cevap sahibi1 yılTG ne 🤔
Cevap sahibi1 yılTelegram mı
Soran1 yılYes
Cevap sahibi1 yılVardı sildim, neden telegram?
Soran1 yılHiç öyle
Cevap sahibi1 yılVardır bir nedeni, söyler misin neden telegram?
Cevap sahibi1 yıl🤔🤔?
Cevap sahibi1 yılCanlı yayın falan mı yapıyorsun ya da video falan mı paylaşıyorsun telegram da
Cevap sahibi1 yılCvp bekliyorum 🙄
Soran1 yılHayır tabii ki ne münasebet
Cevap sahibi1 yılYok yani genelde o tür şeyler görüyordum telegram da da o yüzden dedim ve gereksiz gördüm bu yüzden sildim
Cevap sahibi1 yılSenin sorma amacını merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılSohbetine doyum olmuyor
Cevap sahibi1 yılNeyse ben bişey sormadım, hadii eyvallah
Cevap sahibi1 yılHâlâ şu telegram var mı diye neden sorduğunu merak ediyorum, ne olacak telegram varsa 🤔🤔
Cevap sahibi1 yılŞöyle yorumlara baktım da tıpkı kemal Sunal'ın filminde yanıyorsun Fuat abiiii diyen adamın dediği gibi yanıyorsun Fatma aplaaaaa 😂😂
Soran1 yılYanmiyorum
Cevap sahibi1 yılHemde ne yanıyorsun var ya ilişkiye girsen o sıcaklıkla 1 dk sürmez adamın boşalması
Cevap sahibi1 yılÇocuk sahibi olmak istiyorsun ya, kadınların fiziki özellikleri ne kadar doğurgan olduğunu az çok belli ediyor aslında, mesela bir kaç soruda senin ne kadar doğurgan olup olmadığını söyleyebilirim
Soran1 yılHım hadi bakalım sor
Cevap sahibi1 yılBurdan mı
Cevap sahibi1 yılBiraz açık sorular olabilir ona göre
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkarım çık dersen
Cevap sahibi1 yılYorumlar fazla uzadı zor oluyor, taa en baştan açmak gerekiyor yorumları
Soran1 yılSor bir şey olmaz
Cevap sahibi1 yılDiyorum ya okumak zor oluyor yorumlar çok fazla, sorunu beğeniyorum gereğini yaparsın
Soran1 yılYapmam
Cevap sahibi1 yılİyi sen bilirsin
Cevap sahibi1 yılFiziki özelliklerini söyle bana boy kilo falan
Cevap sahibi1 yılBoyun ve kilona göre soracaktım ama cvp yok, neyse o zaman şöyle sorayım, memelerin büyük mü ve kukunun yapısı nasıl etli mi ve kilo olarak balık etli misin ve göbek var mı birazda olsa
Cevap sahibi1 yılOhoo sen de çok mıy mıysın valla
Cevap sahibi1 yılAlooo haa 🤔🙄?
Cevap sahibi1 yılAmma nazlandın cvp vermek için, ömür törpüsü gibisin
Cevap sahibi1 yılHalbuki çok faideli bilgiler duyacaktın benden ama keyfin bilir
Cevap sahibi1 yılSen biraz tatlı mısın 🤔
Cevap sahibi1 yılCvp vermedin?
Cevap sahibi1 yıl🙄🙄🙄🙄
Cevap sahibi1 yılNiye engel attın niye kaldırdın
Cevap sahibi1 yılNiye engel attın niye kaldırdın?
Soran1 yılKimsin
Cevap sahibi1 yılYorumlar dan anlarsın
Soran1 yılNe?
Cevap sahibi1 yılGeçen özelden biriyle konuştum ve onun sen olduğunu düşünüyorum, sorunu tekrar beğenicem ordan bul beni
Soran1 yılBu soru üzerinden kimseyle tanışmam
Cevap sahibi1 yılSenden bi beklentim yok sadece o kişi sen misin onu merak ediyorum, sonra engellersin sorun diil
Cevap sahibi1 yılKorkma benden sana zarar gelmez
Cevap sahibi1 yılSadece o kişi olup olmadığını anlamaya çalışıyorum, seni rahatsız edecek diilim ve dediğim gibi bir beklentim de yok senden, sonra engelle diyorum zaten istiyorsan
Cevap sahibi1 yılAnlaşılan güvenmiyorsun ama sana zarar gelebilecek hiçbir durum yok ortada
Cevap sahibi1 yılKonuştuğum kişinin sen olduğu kesinleşti demektir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Duruma göre, sekstingin kiminle olduğuna göre değişir. Bazen ilgimi çeken bir soft p*rno film güzel olabilir. Çok hard, konusuz olanları sevmiyorum. Hiç heyecanı olmuyor. Bazen gerçek bir hikaye bile aşırı tahrik edebiliyor. Bazen eşimle yaptığım cinsel sohbet de daha etkili oluyor. Bir kere bir ay kadar uzak kaldık. Konuşunca beni çok yükselmişti. Ne konuştuğumuz da önemli.
02 Yorumla
Soran1 yılÖzlem iyidir iki taraf içinde
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir
113 Yorumla
Soran1 yılZaten onu sormusum
Soran1 yılNeden evlilik değilde bu peki
Soran1 yılSenin hatun kimse seni tepe tepe kullanır baklava da varmış
Soran1 yılEtinden sütünden maaşından 🤣🤣
Soran1 yılKesin böyle taş gibi dedikleri kadın beğeniyorsun ojeli makyajlı tayt giyen Pelinsu gibilerden
Soran1 yılTamam işte doğru tahmin ettim
Soran1 yılBana göre pis kokmamak
1 yılp*rno
75 Yorumla
Soran1 yılAblam gizliye al kendini abazalar yazmasın
- 1 yıl
Ywzan engellenir. 1300 kişi engellemisim😅😅 çoğu ceset oldu
Soran1 yıl🤣🤣iyi o halde
- 1 yıl
ahaaaa açık profil dalın :D
Soran1 yılHümeyra pist senin🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılikisininde yeri ayrı ama gercek yapmak bambaska et ete deyecek
216 Yorumla
Soran1 yılBen o aşamayı istiyorum artık
- 1 yıl
hangi asamayı
Soran1 yılFiziksel
- 1 yıl
yani bakıremısın
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
30 geckınsın bayagı gecikmisin
Soran1 yılOlabilir
- 1 yıl
yanlız senin sevismeni hayal edemiyorum cok zevk alıp cıldırassı bi seks yapacagını düsünüyorum
Soran1 yılBelki de açılmadan iade olacam
- 1 yıl
bence onun tadına biran önce bak artık evleniyonmu yoksa sevgilimi buluyon yap
Soran1 yılEvlenmek istiyom
- 1 yıl
seni alan yasadı desene sana girer girmez bosalırsın
Soran1 yılSanırım evet
- 1 yıl
sohbet muhabbet etmke istersen özelden yazabılırsın
Soran1 yılCiks
- 1 yıl
teklıf var ısrar yok
Gizli Üye(25-29)1 yılPørnq beli bir yerden sonra uyku mu getiriyor sekstingten devam
132 Yorumla- 1 yıl
Bak sen
- 1 yıl
Uyumlu biriyse tadından yenmez
Gizli Üye(25-29)1 yılHer zaman etkilisim daha cazip gelir hisetmek
230 YorumlaSeksting p*rno daha zararsız. En azından bildiğin ve gerçek biriyle karşılıklı haz yaşıyorsunuz. Ama p*rno her şey sahte ve rol olduğu için, seni olmayan bir şeyin gerçekliğine inandırıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeksting tabii ki ya, aynı anda karşılıklı mastürbasyon yapınca adeta yaşamış gibi oluyorsun🥰
16 Yorumla
Soran1 yılVe beraber gelince
Cevap sahibi1 yılOff mükemmel final oluyor işte o zaman🥰 Devamında teşekkür ve övgü dolu samimi cümleler olunca iyi ki yaşadım diyor insan🥰
Soran1 yılBeraber bitmek güzel kendine ket vuruyorsun
Cevap sahibi1 yılO yüzden zamanlamayı tutturmaya çalışırım genelde... Öndeysem onun ıslanmasını beklerim, cümlelerimle gaz veririm, mastürbasyon yapışı hızlanır o an şlap şlap şlap😅
Soran1 yılBen islanmadan okşamaya başlamam
Cevap sahibi1 yılBen gözü kapalı hayal kurdurturum, iki dokunuşta gelir sütü💦
Gizli Üye(25-29)1 yılp*rno izlemek daha çok zevk verir, hele bi de beyaz yapraksa değme keyfine
71 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCinsellik kategorisinde bile p*rno kelimesi sansürleniyor, çok tuhaf bi site
1 yılsexting yaparken daha fazla zevk alıyorum. kizlarin karsisinda çırılçıplak olup bosalirken beni izlemeleri beni cok tahrik ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDuygusuz ve güven olmayınca sexting bi işe yaramıyo
130 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
Cevap sahibi1 yılÖnceden iyiydi ama son zamanlarda güven ve samimiyet öldü resmen
Soran1 yılGüven kimseye duymuyorum ben eskiden beridir böyleyim
Soran1 yılGörüntülü konuşmam gerek onu iş yerinde bile gormeliyim
Cevap sahibi1 yılHmm sen baya hassassın :)
Soran1 yılHem de bayağı hassasım ya ben şey değilim illa benimle konuşsunlar demiyorum ama benimle konuşuyorlarsa düzgün konuşsun yani bir gün yazıp 3 gün yazmayıp benimle kaldığı yerden devam etmeye uğraşmasın
Cevap sahibi1 yılKesinlikle öyle asağılayıcı his veriyo
Cevap sahibi1 yılSenin yas kaç
Soran1 yılBen hiç sevmiyorum bir adam ya nettir ya gö. ttür ben buna inanırım
Soran1 yıl34.
Cevap sahibi1 yılGüzel lafmış😄
Soran1 yılSenin yaş kaç
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkayım mı
Cevap sahibi1 yıl30..
Soran1 yılCık sen bilin
Cevap sahibi1 yılYazar mısın ki
Soran1 yılYazarım belki
Cevap sahibi1 yılPeki bakalım
Cevap sahibi1 yıl🤷♂️
Soran1 yılSeni engellemiskm. ben daha önce ve sebebi vardır kesin
Cevap sahibi1 yılUyumlu biriyim bence sinirli bi anına denk gelmişimdir
Soran1 yılOlabilir
Soran1 yılTG var mı onu ver ordan konuşalım. normal. olarak ama
Cevap sahibi1 yılMerak ettim seni
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkayım öyle nick vereyim buraya yazmam
Cevap sahibi1 yılKactın mı 😄
Soran1 yılKaçmadım sen yaz ben silerim sen yazinca
Cevap sahibi1 yılYazıyosan yaz kapatcam :)
Soran1 yılKapatirsan kapat.
Cevap sahibi1 yılKendine iyi bak güzellik
1 yılSevdiğim kişiyle sexting p*rno izlemekten nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum izliyorum da sanki film izlermisim gibi geliyor bana sjsjkskd
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılDoğru insan ile, duygu ve aşk olan bir seksting de, konulu, kaliteli, duygu ve aşk içeren bir pormo filmde candır, zevkle izler, yaparım...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılİkisi farklı oluyor birinde gerçek biriyle etkileşimdesin ve aynı anda olursan çok zevkli olabiliyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
1 yılSelam,
Dümdüz hayal gücümle yaptığım mastürbasyon bana daha çok zevk veriyor..20 Yorumla Sexting bence çok daha zevkli milim milim isliyor
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı.
1 yılHerkes sexting demiş ama sexting konuşacak kadın uok nasıl oluyo
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılSeksting en güzeli sesini duyarak nefesini hissederek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDuruma göre değişiyor uzun zaman fiziksel temas olmayınca insan özlüyor. Uzun ön sevişmeli filmleri tercih ediyorum bazende cinsel hikayeler okuyorum o daha çok haz veriyor
10 YorumlaSeksting önceden severdim ama boş gelmeye başladı. Masttan devam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Kafa dengi birisiyle sexting zaten olmazsa po. rno izliyorsun 🤣
10 YorumlaSesli konuxmak ama bi sure sonra hic biri gercek yapmak istihor insan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. İlk bastaki daha cazip güvendiğin biri olunca daha güzel oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabi ki sesli seksting en güzeli. Karşıdakini deli gibi rahatlatmak hissi o inlemeleri duymak o anı yaşamak. Deli ediyor şahsen beni. Kıvrandırmak zevkten falan. Aman aman
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani sence peki? Sesle daha çok tahrik olmuyor musun. Dokundukça karşı taraf sana sesiyle dokunuyor gibi. Nefes alışlarınız deli gibi artıyor mesela.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKafa dengi bulursan sexting.
Ama yazarak değil sesli yoksa akıcılığı olmuyor10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSe*ting yerini hiç bişey tutmuyor harika ya yapcak biri olsun yeter ki
10 Yorumla p*rno seksting 😂
141 Yorumla- 1 yıl
Öyle olmuor
1 yılHangi kız burada sexting konuşur saçmalamayın..
101 Yorumla- 1 yıl
Video izleyin abartmayın
1 yılS*ksting çünkü etkileşim var
202 Yorumla- 1 yıl
Bence de karşında gerçek kişi olması daha etkileyici
1 yılSeksting deneyimim olmadı hiç p*rno filmleri de gerçekçi olmadığı için kadınların erkeklerin o gereksiz bağrışma sesleri yalandan zevk alma görüntüleri nadir izliyorum o da zevk az veriyor birebir yaşamak en güzeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSekstingine bağlı görüntü yaparsan iyi olabikir p"rnoda şahanw olabilir
10 Yorumla
1 yılTercihe ve duruma göre ya da yapabildiklerine göre bu durum değişir. Güven varsa sextng daha zevkli ama işini göreceksen p0rnoda olabilir tercih meselesi tamamen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılp*rno tabi, sekstingde ya çok kafa dengi biri olmalı ya da üst düzey biri olmalı karşıda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılseksting daha zevkli güvenilir ve düzgün birisini bulduktan sonra tabisi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTabiki seksting, doğru kişiyle yapılan seksting bazen seksten daha iyidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Benim için kesinlikle seksting. p*rno izlemekten sekstingten aldığım kadar zevk almıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben sexting yaparak rahatlamak tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYapmak daha güzel
196 Yorumla- 1 yıl
En güzeli
Soran1 yılHaram diye yapmayanlar için seksting de güzel
- 1 yıl
Kesinlikle.. sen hangisinden yanasın?
- 1 yıl
Yapmak lazım.. hazır nazırken
- 1 yıl
@Arya_q ikisi de haram
Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. izlerken sohbet etmek..
12 Yorumla
Soran1 yılİzlerken derken
Gizli Üye(25-29)1 yılİkisi de zevk veriyor bana
242 Yorumla- 1 yıl
Görüntülü mü yapıyorsun
İkiside hoşuma gitmiyor
13 Yorumla
Soran1 yılBulursan olursun
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Sexting eşliğinde yayın izlemek 🫦🫦
12 Yorumla
Soran1 yılNe için
1 yılBu yaştan sonra seksting 😊
117 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
p*rno ilk genclik ateşidir, sonra sonra hissetmek istiyorsun, ses, nefess
Soran1 yılVe gerçekten yapmak
- 1 yıl
Aynen oyle... hisler onemli oluyor, hissetmek istiyorsun
Soran1 yılBekarsin anlaşılan
- 1 yıl
Evet, sen?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Dm lütfen
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
Sohbet ilerlesin
Soran1 yılSeksting değil amacım
- 1 yıl
Benimde degil...
Soran1 yılGerçek foto bile yok
- 1 yıl
Kimin gercek fotosu var, gercegin bir alti ayrica. kendimizi de saklamayiz merak etme...
Soran1 yılBaşka soruda karşılar isek takiplesirix bu soruda olmaz
- 1 yıl
Okey, cok zor olay ama umarim denk gelirz
Soran1 yılNasip
Yapmak
121 Yorumla
1 yılCanlı canlı varken neden p*rno hiç izlemedim izlemek de istemem hep canlilariyla yaşadığım icin
10 YorumlaSexting
131 Yorumlaİkiside 🥰
214 Yorumla- 1 yıl
İlki daha fena 😊😊
- 1 yıl
Senle yapmıştık @bouquet17
İkisinin de yerleri farklı
162 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Onla bunla seksting yap sonra kocanla askim ilkim sendin de😂
17 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@Saruhan1985 cofu oyke kral
Soran1 yılErkeklerin de ilki biz değiliz sıkıntı yapma
- 1 yıl
Durustluk abideleri dolu ortalik sen bilmiyon mu kendi yapar bide sen yapmissin gibi suphe duyar niye kisi kendinden bilir isi
Soran1 yılHe he Bozok
Gizli Üye(30-35)1 yılTabiki seksting. Özellikle sesli olursa daha güzel
111 Yorumla
Soran1 yılŞu an buna değil ama sesli iletişim kurmaya ihtiyacım var sıkıldım çünkü 😂😂
Cevap sahibi1 yılSesli iletişim kurmaya mı sesli seksting yapmaya mi 😊
Soran1 yılSesli iletişime
Cevap sahibi1 yılSebebi ne peki
Soran1 yılSıkıldım
Cevap sahibi1 yılSorunu beğendim mesaj at bana
Soran1 yılTG varsa ver ordan yazarım
Cevap sahibi1 yılMesaj at vereyim buradan tg mı vereyim şimdi
Cevap sahibi1 yılNüfusuma almayacağım seni korkma
Soran1 yılVer ben silerim hemen
Soran1 yılYazdım bak
Gizli Üye(45 üstü)1 yılneden izleyerek reel faaliyet seçeneği yok bakiim?
121 Yorumla
Soran1 yılVaov haram 😃
Cevap sahibi1 yılahaha.. valla bu dediğim sofuluğu bozar.. ahahah.. düşünsene bi. uygulamalı..😀
Soran1 yılÇok düşünüyorum ama inandığım din olmaz diyorsa olmaz
Cevap sahibi1 yılpeki.. ama genede bü düşün😀sağlam kadınsın heeee
Soran1 yılNe konuda sağlam
Cevap sahibi1 yılher konuda
Soran1 yılAnlamadım gerçekten
Cevap sahibi1 yılşartlar, zaman, mekan vb uygun olduğunda sen on numara bi kadınsın ya da kızsın. günü gelince erkeğin şanslı yani. sadece ytkta değil. bi güven veren yönünde var.
Soran1 yılKıymetimi bilen birine düşerim inşallah çok amin
Cevap sahibi1 yılinşallah. seni alan pişman olmaz. sen olma yeterki:))
Soran1 yılOlmam inşallah
Cevap sahibi1 yılahaha.. ozamana kadar uzaktan devam aksiyona
Cevap sahibi1 yılkli. yi ylamktan başlarız.:)))
Soran1 yılO da sıkmaya başladı. Vücut gerçekten bir erkek sıcaklığı istiyor artık. Birisi tarafından sarılmak sarmalanmak duygusal tatmin istiyor artık
Cevap sahibi1 yılaynen öyle. o yüzden beni hiç sarmaz
Soran1 yılEvlilik kaderimde var mı onu da bilmiyorum
Cevap sahibi1 yıldurumun biraz çıkmazda. muhafazakar bir yapında cabası. beklemek ya da uzaktan dediğin gibi ttmin olmaktan başka seçeneğin yok
Soran1 yılÖyle
Cevap sahibi1 yıliçinden nasıl geliyosa🤷♂️ama sağlıklı bir kız olduğun belli😀
Soran1 yılNerden anladın
Cevap sahibi1 yılbelli işte.. sana ket vuran inançlarından öte ailesel , çevresel faktörlerde var. ama dürtülerin doğal, olması gerektiği gibi aslında
1 yılSeksting tabiki ama en azından sesli olmalı
21 Yorumla- 1 yıl
maalesef güven problemi çok insanlarda
Birinci seçenek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılseksting ve hatta seslisi daha iyi sence?
10 Yorumla
1 yılSextingle p*rno çok ayrı şeyler.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. p*rno daha çok zevk verir gibi sanki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hepsinin ayrı ayrı zevki var
10 Yorumlaİkisi de artık vermiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seksting özellikle sesli olursa👍
10 Yorumla
1 yılİşi bilen kadın ile sesli seksting
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılsexting. özellikle asyalılarla.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSekstıng iyi partner olursa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİkisinin de yeri ayri ben po rno izlemeyi daha cok seviyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin tercihin ne
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler