iş arkadaşım kocası korunduğu halde hamile kaldığını öğrendi ve çok şaşırdı. adeti gecikti diye anlaşıldı. test yaptı filn pozitif çıktı. ben de eşimle birlikte oldum ama bende adet düzensizliği var 2 ayda bir oluyorum adet. adetim aralık 28 de başladı ocak 1 de bitti 5 ocakta da eşimle birlikte olduk o korundu. boşaldı içimde ama prezervatife tabiki hamile kalmam mümkün mü iş arkadaşım gibi nasıl oluyor yahu?
Cevabın nedir?
+1 yılİş arkadaşına soyle spermler daha ışınlanmayı keşfetmedi bunun 3 sebebi olabilir:
1- Eşi bosalmaya yakın prezervatifi takıyordur. Bu nedenle de spermden once gelen ejekülatın (halk arasında zevk suyu diye bilinir) sperm ihtiva etmesinden kaynaklı olabilir.
2- Prezervatif uygun boyutta olmayabilir. Eğer prezervatif uygun boyutta olmazsa yani penisi tam sıkı bir sekilde tutmazsa yukarı dogru sıyrılabilir ve bu da sperm sızıntısına neden olabilir.
3- Bu cok dusuk bir ihtimal ancak prezervatis hasarlı olabilir.
Bunun dışında sendeki duruma gelecek olursak, adet duzensizlikleri genelde yumurtlamanın gecikmesinden ya da olmamasından kaynaklı olur. Genellikle poli overyal kistlerde (poli kistik over olarak da bilinir) gözlenen bir olgudur ancak bazı sebeplerle (stres, atesli hastalık veya congenital (dogumsal) ) geciktigi de gozlenebilir. Bir de hic yumurtlama sekillenmiyorsa da gecikebilir. Bunun tespiti icin bir jinekologa gitmeni oneririm. Adetinin bitiminden sonra 12 - 13 gunde yapılacak ultrason tedavisi ile yumurtlamanın olup olmadıgı gozlenebilir. Eger yumurtlama yoksa 21. gunde kanda progesteron baktırılmalı eger seviyesi dusukse ilgili tedaviye baslanmalıdır. Yumurtlama olmadan da adet dongusunun olusabilecegini unutmayın.
Saygılarımla...27 Yorumla- +1 yıl
Ha eklemeyi unutmusum adetin bitiminden sonraki ilk 1 hafta steril donemdir. Bu nedenle gebe kalınma riski cok dusuk. (Eksi veren arkadasa da teessüf ederim)
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Cok komik :D
Soran+1 yılbilgiler için teşekkürler, içime su serptin, ben işte adet bitti 5 gün sora birlikte olduk önce korunmasızdı sora kondom taktı. bir boşaldı ve hani çıkardığında kontrol eder hepsi içinde mi değil mi diye (tabi tam nerden bilicen) sora 2. kezde ben korunmasız girmesine müsaade etmedim çünkü vardır penis çevresinde diye ama ne bilim korkuyorum yine de tüm olumsuzluklar geliyo aklıma ne bilim ya sızdıysa ya kondomda delik ufaktıysa fark etmediyse ya ilk korunmasızda zevk suyuyla geldiyse filn...
- +1 yıl
bu kadar dusunce cildırtır adamı. dusunme bu kadar.. Kondom yeterli olacaktı ve gordugum kadarıyla bilinclisin gayet. İnan bana hamile kalmak o kadar da kolay degil. Bazı istisnalar oluyor elbet ama bunun icin o kadar cok faktorun denk gelmesi lazım ki... Takma kafana cok
Soran+1 yılaynen yani bir yandan da onu düşünüyorum öyle kolay değil diye hele benim için hiç kolay değil çünkü zaten polikistik vardı tedavi gördüm ama hala düzensiz oluyorum adeti yumurtlamıyorum yani ama ne bilim denk gelir filn diye endişeleniyorum arkadaşım bir de öyle deyince dedim bu ne ya nasıl emin olacaz bir yolu yok mu madem böle istisna oluyo paranoya mı olalım yani anlamadım ki
- +1 yıl
Spiral dusundun mu?
varya ne cahil insanlar var. arkadaşım nasıl hamile kalınır bilmiyormusun. içine o spermlerin girmesi lazım. iş arkadaşın tüm seks hayatını ayrıntıları ile sana anlatmak zorundamı, demekki sakladığı bişeyler var. belki 1 gün korunmadan seviştiler, belkide prezarvatif yırtıldı anlamadı ve boşalınca olan oldu. öyle korunupda aa nasıl hamile olunur diye düşünmen çok garip.
bazen bende eşimle korunarak seviştiğimde (ki 1 çocuğum var ki uzun zamanda 2. bir çocuk istemiyorum) bazen prezarvatifin yırtıldığını hissedebiliyorum, hemen çıkartıp yenisiyle değiştiriyorum veya boşalacakken prezervatif bile olsa aletimi vajinadan çıkartıp öyle boşalıyorum. saf arkadaşların korunmayı denemişler onuda becerememişler. durduk yere (hz.meryem haric) hamile kalınmaz günümüzde. kapiş00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
ne ile korunduğunu da söyledimi ? senin hamile kalman prezervatif diye bilinen kondomun işlevinden haberin olmadığını gösteriyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılya tabiki biliyorum ama onlar korundukları halde ve kadın hiç istemediği halde kaldı ben de istemiyorum ne yani her ilişki sorası şüphe mi duycam ya olursa diye baksana olabiliyomuş korundukları halde ben hiç anlamadım yni..
Soran+1 yılhayır tam değil bilmiyo çünkü ne zaman olduğunu ama kondom olduğunu söledi, kadın korunmuyo
+1 yılŞunları anlatsaydin sana yardımcı olurduk. Eşim saat 22.00. Göğüslerini. Y
aalmaya başladı. 23.00. Da. sokmaya başladı
. Tam olarak 2 dk.40 saniye sonra spermleri geldi. :))
Ne gunlere kaldik ya.10 Yorumlaazda olsa prezervatif delik veya prezervatifi takmadan önce vajinaya girdiyse benis sonçta ıslandı bunun üzerine takılan penisten boşalma anında meni vajinaya yanlardan geri akar
00 Yorumlamuhtemelen, bastonu ile geyik vurduğunu zanneden dede vakası yaşanıyor ... link
01 Yorumlaprezevatifi belki sonlara doğru taktılar ya da başta takıp arada çıkardılar. teferruatı bilmediğimiz için günah almaya gerek yok.
00 YorumlaOlmuş işte arkadaşım neyini araştırıyosun Allah analı babalı büyütsün madem :D
00 Yorumlakondomlar yüzde 99 garantı verıyor yüzde 1 bos :) kadının da hamıle olası gelmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılprezervatiflerde bazen üretim hatası kaynaklı olabiliyor bu durumlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorunma dediğin şey nasıl korunduğuna bağlı. artı prezervatif gibi saçma bir koruma hissi azaltıyor.. zevk vermiyor..şahsen ben takmıyorum. atalarıma uydum elime belime dilime hakim oluyorum :)
00 YorumlaPatlak condoma denk gelmiş ;)
11 YorumlaKesin dış mihrakların işidir, markayı değiştirin..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. her nasil korunursan korun hamile kalma riski var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelik olabilir yırtılmış olabilir prezarvatif.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif yırtılmış olabilir arkadaşında.
00 Yorumla belki arkdasın başkasıyla yatmştır ?
00 Yorumlaçok korkuyla yaşama
00 Yorumla
+1 yılbaşkasından olmasın. bu arada sorun çok karışık.
00 YorumlaKadınlar erkeklerden daha azgin ve kuduruk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılprezervatifi bimden mi aldınız=?
01 Yorumla- +1 yıl
:):) tayyibin 3 cocuk önerisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeri çekilerek korunduğunu sanmıştır.
00 Yorumla
+1 yılsenin kocan arkadaşını hamile bırakmış olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkası çakmıştır arkadaşına
00 Yorumlapatlak kondommm ,)))
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri