Önden hamile kalıyoruz ama neden arkadan kalmıyoruz ve en sevdiğiniz öndenmi arkadanmı kızlar veya beyler?
Ön
Arka
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
On kısım ile arka kısım arasındaki fark tamamen biyolojik bir anlatım. Ve uzun sürer biraz. Özetle, arka kısım ile yumurtalık bağlantısı yok. Ve neden seçeneklerde ikisi de diye bir şık yok ki. Ben ikisini de seviyorum mesela.
hak yolu varken bok yolundan gıdılırmı :D
arkadan verince adam bağırsaklarına giriyor, spermler rahme gitmediği sürece nasıl hamile kalacaksın yahu bu nasıl soru?
ayrıca her ikisi.
poponda taşırsın bebeği sen kal biz mani olmayalım :)
Cevap
28Cevap
abicim arkadan hamile kalınmas çünkü af edersin ama orda iki de bir kakani yaptın için ve bütün bakteriler orda bebeğin yaşama şansı olmaz!
ters ilişkiye gelince ben bir erkek olarak sevmem çünkü dince günah ben neden kendimi ve ilişkiye girdim kızla günaha sokim ki?
helak yer varken neden günah yerinden yapim?
benden hamile mi kalıyor bir deli kanlı olarak bişey yaparım osa eline yüksüğü takarim sonuçta başkasının çocuğu değil bizim çocuğumuz!
Ankara da Bir Laf vardır O Rus Bu' nun bile namusu vardır oda arkasıdır.
Biz Hayat kadınlarına bile böle yaklaşırken, Kız oğlan Kıza bunu yapamayız. Ak tarafı tercihimdir yani.
Neden hamile kalmıyorsun, Sen Bok Çukurundan Doğan çocuğu ne Kadar Seversin ?
@}-,-`-@}-,-`-
Arkanın zevki ayrı herkes bilmezz :)
tabıkı ön taraf arka taraf dar oldugundan ıyı olur ama genellıkle dınen uyun degıl ve kızlar ıcın sorun olur arkadan
anal seks nem dinsel hem biyolojik açıdan sakıncalı br durum sevdiğim kişi ile ters ilişkyi aklımın ucundan bile geçirmem.
hadi diyelim hiç okumadın tv izlemedin radyo dinlmedin arkadaşlarınla konuşurkende duymadın neden hamile kalınmaz arkadan yaş kaç senin 8-9 hangisi
bunu alın 4540 merkez burda mısınız elimizde biri var sıkıştı ve beynine oksijen gitmiyor.ben koldan kan yoluyla hamile kalanı gördüm adet oldugunda rahime akmış sperm ve sonuç poitif hamile
bu ne kimlik fotokopisi çektirmek isteyip de derdini anlatamayanlar gibi :/
bu arada kusura bakma da ilköğretimi tamamladın mı?
Sen şaka mısın? Kıçında da rahim mi olsun isterdin ?
ayrımcılık sevmem.
https://www.youtube.com/watch?v=ymWNjhIJfIssen yap arkadan, doğan çocuğuna da "seni annen doğurmamış sıçmış" desinler
Fake hesaba arkadaşlık isteği gelmesi için yapılması gerekenler örnekli anlatım :)
m delıgıyle gt delıgı arası kadar beyın kalmamıs . sen haydar abıyı asamamıssın.
cocuk parkınamı benziyor la burası ? Dipnot : Fake mk :D
rahmin öndede ondan arka tarafında rahim yok...
sen en fazla hangi taraftan zevk alıyosun
Kim demiş arkadan hamile olunmaz diye Ben arkadan da hamile bırakırım :D sen hamile kalmak mı istiyorsun ?
Haaa evet haklısın arkadan mümkün değil hamile kalamazsın :D:D:D Ben Antalyadayım
memlekete baksana önden çıkanlar nasıl bide arkdan çıkanlar nasıl olur :D
arka taraf pis bee gidilmez ama kız zevk alırsa condomla denenebılır :d ama önün zevki bam başka hele bakıre bı kızsa amannn amannn
hep ön ön kapı varken neden arka kapından gireyim sen nereden istersin
Alalım bu genç arkadaşı buradan
Yasin kaç ona göre cevapliyalim
Spermler arkadan rahime ulaşmıyor.
göğüslerinden de hamile kalan var. :P
ciddiyim neden şaşırdın
biraz kitap oku bk deleginden iliski haram
12 var mı yaşın?
yaş 8 9 herhalde.
sen denedin mi ben hiç denemedim bakirim de
sen bu kafayla arkadan da kalırsın.
enterasn bir soru