İlk seks deneyimi nasıl olmalıyım?

Kızlara soruyorum bu soruyu. İlk kez seks yapacak bir kıza nasıl yaklaşabilirim. İlk seksim nasıl olmalı onunla (bende ilk kez yapıcam ama ben rahatlama konusunda ondan daha iyiyim). Siz kadınların tercih ettiği poziyonlar ve yapmaktan zevk aldığınız şeyler nelerdir. Tabi ki benim yatacağım kadın hayat kadını olmayacak. Onun için daha az birbirini taciz eden ama birbiriyle daha ilgilenen şeyler yapmak istiyorum. O anda onun ufaklıkla değil sadece onunla ilgilendiğimi bilmesini istiyorum. Onu küçümseyecek ya da küçük gösterecek pozisyonlara girmek istemiyorum. Mesela ben oral seks yapmam da yaptırmam da. Mesela kadınların genellikle seks yaparken yapmaktan keyif aldığı şeylerden bahsedebilirmisiniz. Ne tür şeylerden zevk alırsınız seks yaparken ? ya da seks le ilgili bildiğiniz bir fantezi türü bir şey var mı ? erkek arkadaşlarım diyor ki deli fişek git şöyle yap böyle et anlatıyorlar ama kadınların çoğu bu tarz şeyleri sevmezler. Ayrıca çok sapıkça geliyor o kadarı.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar şuna düzgün bir cevap alalım. ben yapmamam gereken şeyleri soruyorum size. ona göre davranacam. Oyun oynar gibi yapmam gerektiğini bende biliyorum. neleri yapmamdan çekinir bir genç kız ? (siz kalktınız bana hayat kadınını anlattınız) ne yapmamalıyım. ya da kendini iyi hissetmesi için ne yapmalıyım ?
İlk seks deneyimi nasıl olmalıyım?