Bir adamla tanıştım evi müsait değilmiş evliymiş arabada yapalım dedi bende yakalanırız diye tedirgin oldum arabada olur mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bir adamla tanıştım evi müsait değilmiş evliymiş arabada yapalım dedi bende yakalanırız diye tedirgin oldum arabada olur mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seni otele götürsün. Neticede ilk deneyimin olacak. Biraz özel olsun
Yorumdaki erkekler şok 😂
Neden şok oluyorsunuz acaba
Evli adamla olmaz
Ya normalde yapmazdım ama canım çok istiyor fabrikadan çıkacakmış gecede karanlık
Hala aynı fikirdeyim
Sebebini öğrenebilir miyim
Adam evli
Benle yapmazsa başkasıyla yapacak ne de olsa bende sizin gibi düşündüm ama istiyorum
Bu onun karaktersizliği. Sen kendine metres gözü ile bakabiliyorsan bir şey diyemem
Ben sevgili olmak istemiyordum kendime o gözle bakmamıştım ama doğru değil dediğiniz gibi teşekkür ederim
Yavrum sen evli bir adamla birlikte olduğunda metresten daha iyi bir şey olmuyorsun. Dediğim gibi yine de sen bilirsin kendine yakıştırıyorsan ben bir şey diyemem
Ne olduğumu düşünmedim istediğimi umursamıştım ve canım istiyor evli değil bekar birini bulmak doğru ama bu gibi kişiliğime yönelik konuları açıp lütfen yargılama
Normal bir durmummuş gibi karşılayamıyorum kusura bakma. Sonuçta evli bir adamdan bahsediyoruz. Üzgünüm ama ben hep madur ile empati yaparım. Eşimin beni aldattığını fark etsem yıkılırım. Çok ciddiyim sarsılırım. Hoş değil.
Belki eşi biliyordur ne yaptığını ya yönelimini aile hayatını bilmiyoruz sonuçta veya dert etmiyordur ama genel olarak haklısınız bekar birini bulmam gerekiyor teşekkür ederim
Belki diyerek yürümez bu iş. Türkiye'de gay olmak kolay değil. Adamın bunu karısına söyleme ihtimali yemin yeni birini bulabilme ihtimalinden daha düşük. Emin ol etraf gizli gay kaynıyor başkasını bul
Çok fazla teklif eden kişiler oluyor adamın evli olduğunu ev var mı diye sorduğumda açıklamıştı o kişiyi beğenmiştim ama şansıma evliymiş tecrübeli olur anlar diye düşünmüştüm ama açıkladığınız gibi doğru olmaz başkalarına bakmak en iyisi anladığınız için teşekkür ederim
Esc gitme hatun bul kız arkadas
Kadınlardan hoşlanmıyorum
Gay misin
evet
Adam niye evli o zaman gaysa
İkisinden de hoşlanıyor
Kız mısın
Değilim
kullanilmis gibi hissedersin ilerde
kullanılmak gözüyle bakmıyorum yaa hoşuma gidiyor ve istiyorum sonrasında da pişmanlık duymuyorum
Adamla mı yapacan?
evet
Sen kız mısın?
Değilim
Yuhh