6 aydır güzel giden bir birlikteliğim var tanışma hikayemiz falan çok garip ama bir o kadar da güzel 😄 özellikle kızlardan yardım istiyorum bu konuda hemen kısaca anlatayım durumu çok güzel giden bir ilişkim var hiç cinsel birlikteliğimiz olmadı şimdiye kadar kız arkadaşım bu konularda çekingen ve biraz korkuyordu bende o isteyene, konusunu acaba kadar hiç ısrar etmedim onu çok istiyorum çok arzuluyorum hatta bitiyorum zor oldu ama sıktım dişimi bekledim..
Son zamanlarda cinsel olarak beni çok istediğini belli etmeye hatta açık açık söylemeye başladı ben cinsellik konusunda oldukça tecrübeliyim kadın ruhundan da dilinden de anlarım ama onun için de kendim içinde özel bir gün özel bir an olsun istiyorum aklımda şöyle baş başa sessiz sakin doğa ve deniz ile iç içe bir tatil güzel bir ortam ayarlamak istiyorum güzel bir şarap sofrası akşam yemeği, film ve sonra uzun uzun bir ön sevişme.. sizce böyle bir gün daha güzel daha özel bir an olur mu onun için? başınızı ağrıttım şimdiden teşekkürler 🙂
Son zamanlarda cinsel olarak beni çok istediğini belli etmeye hatta açık açık söylemeye başladı ben cinsellik konusunda oldukça tecrübeliyim kadın ruhundan da dilinden de anlarım ama onun için de kendim içinde özel bir gün özel bir an olsun istiyorum aklımda şöyle baş başa sessiz sakin doğa ve deniz ile iç içe bir tatil güzel bir ortam ayarlamak istiyorum güzel bir şarap sofrası akşam yemeği, film ve sonra uzun uzun bir ön sevişme.. sizce böyle bir gün daha güzel daha özel bir an olur mu onun için? başınızı ağrıttım şimdiden teşekkürler 🙂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer