Çiftlerin bir süre sonra cinsellikte sıkıldığını ve sadece rahatlamak için yaptığını duydum. 100 gündür düzenli bir cinsel hayatımız var, her seferinde keyif alabiliyoruz. Sevgilim yeni boşanmış bir adam ve normal şartlarda cinselliğe aç bir insan değildi. İlişkinin başlarında bile ben daha istekli olurdum ama birbirimizin tenini öğrendik müthiş keyif alıyoruz ve şimdi 5 gün görmesin adamın başı dönüyor :) ve düşüşde yaşamadık ^_^ bu 100 günlük süre normal mi? kişiler ne zaman sıkılmaya başlarlar?
Cevabın nedir?
İyi cinsel hayatı olan biri sıkılmaz. Keza o uyum kolay da sağlanmıyor zaten. Sane zevk veren ve kolay bulunmayan şeyden sıkılır mı insan?
Sen çok sevk alıyor ve onun da aldığından eminsen sıkılmaz. Ama bazen insanlar rol yapabiliyor, bir de kafasında ne olduğunu bilemeyiz.14 Yorumla
Soran+1 yılrol yaptığını sanmıyorum çünkü iştahlı olan kendisi.Ve evet harika bir uyumumuz var. ikimizde bencil değiliz. Ve ben çok araştırdım her türlü detayı. duygusallıkta olduğu için 33 yaşında ve şu ana kadar yaşadığım en güzel cinsellik senle diyor.
- +1 yıl
dışarıyı tatmak demek, çok fazla partnerle birlikte olmak değildir. birlikte olduğun kişinin özellikli olması demektir. seks denilen ilişki, anal, orar ya da vajinal birleşmeden ibaret değildir. benim dışarı derken bunlar haricindeki farklılıkları tatmasını kastediyorum (geniş fantazileri anlayacağın) uyuşuyorsanız sorun yok demekki
- +1 yıl
olur mu hocam yha isteren dogru biri olsun elbet sıkılacaksın :D :D
En İyi Cevaplar
100.gün şerefine güzel bişi yapın bu gun farklı bir fantazi bulun ilişkinin ömrünüde uzatmış olursunuz sıkılma aynı şeyi aynı taktikle yapmakla gelir ama aynı şeyi farklı yollarla yaptıkça daha zevk verir ömrünü uzatır
00 Yorumla
100 gün tabiki az sıkılmak için daha başındasınız yani bence.Şu tarz şeyleri ilişki canlansın diye kullanıyo insanlar boşuna değil heralde :D
link
link04 Yorumla
Soran+1 yılYok canım benımkı sevmıo öyle şeyleri.
Soran+1 yılKesinlikle pek sevmiyor. İtici ve yapmacık geliyormuş. doğal ev halimle,pijama giydiğim zaman daha çok tahrik oluyor bunlara kıyasla.
Soran+1 yılYinede şu liseliyi denicem :) o itici durmuyor şirinliği var. ileriki zamanlarda biraz durgunlaşacak gibi olursak hemşire kostümü almayıda düşünüyorum. Yılbaşı için seksi bir arap dansöz kostumu aldım, oryantalde iyiyimdir ;) tavsiye için sağol
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden daha iyisini bulanakadar en iyisi sensin sıkılmaz senden ama senden daha iyi bir alternatif çıkarsa da elendiniz canım bunu neden böyle dedim 1.si evlilik öncesi kadınlarda cinsel ilişkiye karşıyım 2. yaşın çok genç evlenip boşanmış bir adam kaç yaşından! senden çok büyük değildir umarım ! 3.sü de bak adam eşinden sıkılmış boşanmış sendenmi sıkılmayacak.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok adamın boşanmaya niyeti yoktuda kadın arıza psikopat çıkmış.
10 yaş var aramızda. Benden daha iyisini bulabilir tabi ama 33 yaşında ve 33 yıl sonra en iyi beni bulmuş.
Cevap sahibi+1 yıltabiki kadın arıza diyecek bence birkeredaha düşün
Soran+1 yılKadına benim varlığımı söyledi, kadının evlilerkende hayatında olduğumu iddia etmesi ve buna yönelik tazminat davasında çarpıtılmış kanıt olarak sunması riskine karşın. Ve evet kadında aynen dediğini yaptı ve her yerde deli gibi beni araştırıyor adıma büyüler filan yapıyorlar.
+1 yılben bu dedigini 4 sene yaşadım evli olmadan ama malesef sıkılıyor :( ya beklyıp arzuluyacaksın ama sonuçta onu kaybedeceksin benden demesi :) ama boşver hayatını yaşa
00 Yorumla
+1 yılcinsellikte her şeyi yaşayamadığını anladığında, bu da dışarıda neler yaşandığını öğrenmekle başlar yani sınırların senin yaşadıkların olmadığını anlamaktır sıkılma ya da merak etme sonra yönelme sonra deneme ve mevcudu değiştirme yani sıkılma
04 Yorumla
Soran+1 yılanal harici herşeyi yaşıyoruz zaten. ki neyseki oda anal istemiyor. Dışarıyıda çok tatmış yaş itibariyle umarım unuttuklarını hatırlamak istemez :(
- +1 yıl
dışarıyı tatmak demek, çok fazla partnerle birlikte olmak değildir. birlikte olduğun kişinin özellikli olması demektir. seks denilen ilişki, anal, orar ya da vajinal birleşmeden ibaret değildir. benim dışarı derken bunlar haricindeki farklılıkları tatmasını kastediyorum (geniş fantazileri anlayacağın) uyuşuyorsanız sorun yok demekki
Soran+1 yılAnladım. altı ay oldu ve hala ateşimiz körük körük yanıyor, hatta git gide daha çok özlüyor duygusal olarakda cinsel olarakda. çıtayı biraz artırıyorum yılbaşında özel bir gece yapıcam ve arap dansöz seksi bir kostüm giyicem neyseki oryantaldede baya iyiyim. Renklendirmeye devam ediyorum yani...
- +1 yıl
İyi eğlenceler
ne zaman sıkılır tabiki evlenince aksi taktirde bir süre verme zor ama ilişkiye göre 6 ayla 5 yıl arasında değişir
00 Yorumla
+1 yılilk deneyimin mi senin zamanla sıkılırlar duygu varsa dahada uzun sürer
03 Yorumla
Soran+1 yılbenden 100 gündür sıkılmadı. Bu normal mi? yani normalde max ne kadar sürede sıkılmaya başlar çiftler
- +1 yıl
yani kişiden kişiye değişir bence büyük bir aşkla başladıysa bu iş uzu süre devam eder ama erkeğin sıkıldığını anlayamayabilirsin belli etmeye bilir tabi kadınında öyle
zamanlı orantılı zaman zaman ilgi kayboluyor fanteziler başlıyor oda bittimi bir bok kalmıyor
Soran+1 yılAnladım. Boşanmış olduğu için bir nevi cinselliğe biraz doymuştu. İlk zamanlar hep isteyen ben oluyordum ama yaşadığımız şey güzel olduğu için, sonradan o istemeye ve daha fazla arzulamaya başladı
11 yıldır sıkılmadım. Eşimle ilişkilerimiz daha da güzelleşti. Birbirimizi tanıdık
01 Yorumla
Soran+1 yıloo süper bu :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleğer bir birinizi tamamlayabiliyorsanız sıkılma olacağını sanmıyorum ama ters giderseniz bu süre oldukça kısadır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi tamamladığımızdan eminim. Ben o kadar deneyimli değilim ama hızlı öğrendim. o ise 33 yaşında ve hiç kimseyle bu kadar güzel bir ilişkisi olmadığını söylüyor. İnanıyorum, çünkü ilk etaplarda pek cinselliğe düşkün değildi, zamanla düşkünleşti :D
+1 yılgerçek sevgi varsa aşk varsa sıkılmaz hep olmak ister
02 Yorumla
Soran+1 yılbenden 100 gündür sıkılmadı. Bu normal mi? yani normalde max ne kadar sürede sıkılmaya başlar çiftler
- +1 yıl
dediğim gibi aşkın sevginin olduğu yerde sıkılma olmaz aşk sevgi biterse bir iki günde sıkılırsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoruyu değilde neden boşanmış bir adamla olduğunu merak ettim bu kadarmı çirkinsin
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgüzel bekar bir kız boşanmış ya da evli bir erkeğe bakarsa başka aklıma bişey gelmez sitede görüyosun evli adamla ilişkisi olanları felan
Soran+1 yılEvli değil. Boşanmış bir adamla neden birlikte olmayayım :) olgun, ince ruhu, anlıyor,daha önce taşıdığı büyük sorumluluklardan sonra benim ufak sorumluluklarım ona bal kaymak gibi geliyor. Eğitmek zorunda kalmıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılbu noktada haklısında 8 gündür nerdesin sen:)
Cevap sahibi+1 yılbelkide şanslısın biliyomusun?
Soran+1 yılneden şanslıyım?
Cevap sahibi+1 yılgizli olmana ne gerek var açarmısın 8 gün olmuş mesaj da anlatayım
Soran+1 yılBöylesi daha güvenli :)
Cevap sahibi+1 yılbeni tanısan sitenin en güveniliri olduğumu anlardın:)
Cevap sahibi+1 yılçocuk değilim amaç sadece sohbet
Cevap sahibi+1 yıltamam burdan konuşalım varmısın
+1 yılgünleri saymaya başladığı zaman
00 Yorumla
+1 yıladamı karısından senmı ayırdın?
15 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de hayır. Küçük kızları var. Onun özlemine dayanamıyor adamcağız ama eski eşinden nefret ediyor :( tekrar barışacaklarını bilsem bunun ihtimalli için bile çıkarım hayatından. Ortada küçük çocuk var. Ama istemiyor karısını ne yazık ki.
- +1 yıl
hımm iyi o zaman :) yuva yıkanın gercekten yuvvası olmaz kadın barısmak ıstıyormu pekı
Soran+1 yıl8gün önce sormuşsun,6hismi diyeyim şom ağızmı :( kadınla adam son bir aydır çocukları hakkında mesajlaşıyorlardı. Kadının barışmaya çalıştığını hissettim,sevgilim ise istemediğini dile getiriyordu ama kendisini kandırdığını hissettim çnk kızının hasretine dayanamıyor. Bende kendimi küçük düşürmemek ve mani olmamak için sebep bile söylemeden ilişkiye ara verdim. Velhasıl kadın aramış konuşmuşlar,barışırmıyız diye düşünmüş önce ama sonra geri benim varlığımdan bahsetmiş,seneden çok daha iyi demş
- +1 yıl
valla ben balık burcuyum hıslerım kuvvetlıdır. :)
Soran+1 yılAynen ama bu sahnede yuva yıkan kişi ben değilim. Onların yuvalkarının bozulmasında benim bir alakam bile yok. Ama bilsemki erkek arkadaşım geri kadına dönecek ya da dönme ihtimali var kızları adına mutlu olurum ve tamamen yok olurum arada kalmasın diye.
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. işini bilmeyen biriyse sıkılırsın
14 Yorumla
Soran+1 yılbenden 100 gündür sıkılmadı. Bu normal mi?
Soran+1 yılben onun isteğinin azalmasının aksine arttığını gözlemliyorum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyorsan hiç sıkılmaya da bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılheyecan renk katmak sizin elinizde...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam ağzının tadını biliyor demek ki.
00 Yorumla
+1 yılBir dahaki ilişkiye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbugün canım sevişmek istiyor...
00 Yorumla
+1 yılevlenince.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenecek mi senle?
028 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Neden?
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden nasıl o konuma sokabilir ki kadın kendini?
Soran+1 yıl:) nikahlar olmadan önce insanlar belgesiz nasıl seks yapabiliyorlardı acaba diye düşünüyor insan...
Cevap sahibi+1 yılöyle bir dönem hiç yaşanmadı yeryüzünde canım. her dönemde aile- eş belli idi...
Soran+1 yılo halde tarih bilgin yeteri kadar iyi değilmiş
Cevap sahibi+1 yılya bana yazdığın senin için geçerli ise?
Soran+1 yılÇok cahilsin keşke ölsen :) (bu replik benimde dilime dolandı ama takılıyorum alınma). OSmanlı tarihinden tut, diğer ülke tarihlerine yok öyle bişey emin ol. Hem oda benim eşimdi sevgilimdi gayette belliydi sadece belgesizdik ve aileler kültürel baskı nedeniyle bilmiyordu. Neyse o senin görüşün buda benim. Sen bildiğin gibi yaşa bende bildiğim gibi yaşarım.
Cevap sahibi+1 yılsen, seni eleştirdim diye anladın:) replik evet ya benimde dilime dolanıyor bu aralar kelebek etkisi mi dersin canım:)
ya şöyle, önceden belge yoktur taş devri, ve türevinde elbette ama aile belliydi kendi hükümlerince.
osm. da ise dini nikah vardı ve ilan vardı. yani o çiftin evli olduğunu tüm eş,- dostu bilirdi. önemli olan ilan nikahta.
Size gelince, şimdi ne durumda aileler biliyor mu? düğün yakın mı?:)
Soran+1 yılEvlenme teklif etti, ama bu teklifi etmeden önce başka bir rakibim olduğunu ve hangimizle ciddi düşünse diye karar vermeye çalıştığını sonunda bende karar kıldığını öğrendim haliyle de aldatılmış her onurlu bayanın yapacağı gibi, ondan süre istedim bende bir kaç kişi tanım senden daha iyi çıkmazsa o gün gelir, daha iyisini bulamadığımdan mecbur sana kalırım dedim kıçına okkalı bir tekmeyi salladım. Şimdi de hatırlamıyorum bile ama güzel anılarda vardı tabi.
Cevap sahibi+1 yılçok iyi yapmışsın. hakketmiş o okkalı tekmeyi. bu erkekmilletine var ya güven gelde, bulmuşsun her anlamda uyumlu kişiyi ne diye başkasını yedeğine alırsın.
iyiyapmışsın bacım. bir okkalı uçan tekmeyide benim adıma ataydın içimde kalmasın.
düşüneceksen de sakın hissi davranma. evlenince yine aldatabilir. dikkat et derim.
senin ilki miydi bari? hayallerinle oynamadı umarım bakireliğini alıp.
Cevap sahibi+1 yılbu arada sahi bu soruyu soralı çok oldu sanırım, ben görünce hatırladım tekrar. bayağı oldu. o zamandan beri yeni mi girdin buraya ilahi:)
Soran+1 yılevet baya geçmişti :) yok ilk değildi o yüzden sorun yok. İlkimde de tecavüze uğrayarak kaybetmiştim zaten bakireliği (sen sormadan ben söyleyeyim, 3 sene önce oldu bu olay ve evet davacı oldum ve sonuç hayır güçlü avukatlarının bulunması ve benim davanın üstüne düşememem yüzünden davayı kaybettim). Ayrıldığımdan beri takmıyorum valla. Okkalı acılar yaşayınca bu tür kötü olaylara gülüp geçebiliyorsun çünkü buna kötü bile demiyorsun. Ne demişler öldürmeyen acı güçlendirir diye çok doğru. Ama iyiydi en azından cinsel yönde sorunumu çözmüş oldum onunla (korkuyordum) ve şimdi evliliğin %70i yatakta geçtiğinden değil artık cinselliğe korkarak bakmak, evleneceğim adamla, yataktaki uyumumuzu görmeden evlenmek bile istemem. Önemsiz gibi duruyor ama gerçekten önemli tek vucut olmak öğrenmiş oldum. Şimdi merak etmiyor değilim onla yakaladığım cinsel uyumu başkasıyla yakalayabilir miyim diye.
Cevap sahibi+1 yılbüyük geçmiş olsun canım ya. Üzüldüm... Allah yardım etsin. Acıdır içselleştirebiliyorum. o pislik herif avukatta olsa nasıl kotardı ya, bekaretini aldıysa adi adam, nasıl ispatlanamadı. Gel de sinirlenme.
Ailen biliyor muydu evetse buda senin açından zorlu geçmiştir.
o adamın içerde olmasını istiyorum ya. hakkı yok dışarda olmaya.
İyi bu travmadan sonra cinsellik yaşayabildin. bu sende dahada kaçınmana neden olabilir, cinselliği acı ve kötü olarak algılayabilirdin.
tecavüzden sonra bu bahsi geçen adamla mı ilk yaşadın cinselliği?
ve endişe etme, bir gün sevdiğin adam çıkacak karşına ve manyak aşık olunca ağzın, dilin tutulur inş da bize de tebrik etmek kalır teyze olarak ilerdeki yeğenlerimize:)
Soran+1 yılAşkla ilgili uçuk kaçık hayallerim yok, hayal kırıklığına uğramamak için :)
O tecavüz davası konusunu hiç konuşmayalım. Artık ruhum iyileşti anılarıyla tokatlamak istemiyorum. Cinsellik için ise aksine daha bir barışık oldum. Buna korkunun üstüne gitmek denebilir ve o olaydan sonra ilk buradaki adamla yaşamıştım. Benim nazarımda ilkimdir kendisi ama sonuncu olmayacağı kesin, layik olduğunu düşündüğüm zaman, aşık olduğunu ve aşık olduğumu hissetiğimde bedenimi birleştirmekten çekinmem. Ama bunun için aşk kaporası alıyor sabırla bekliyorum, kendimi meta gibi kullandırtamam çünkü. Ha onla evlilik olurmu bilmiyorum, malüm erkekler el değmemiş istiyorlar ben ise bu tecavüz olayını kimseye anlatmak istemem ve bekarimi kendi tercihimle kaybettiğimin bilinmesini yeğ tutarım.
Ha birde, hayır ailem bilmiyor ama bir mahkemeyle uğraşırken diğer yandan onlar öğrenmesin diye o kadar çok savaş verdim ki, hangisi daha kolay olurdu bilmiyorum.
Soran+1 yılHa tecavüz ile ilgilide son yorumum olsun bu konuda konuşmak rahatsız ediyor ama sorunu cevaplandırayım. Gerçekten ülkemizde tecavzün suç sayılmaması için oldukça çok bahane kaale alınabiliyor. Ben bekaretimi parayla sattığımı, ödeme yapmayınca da iftira attığımı iddia etmiş. Ki ben mesleği olan düzgün bir ailesi ve ikameti olan bir insanım. Ama mahkeme zanlının sabit ikametinden, düzenli bir mesleği olmasından ve iyi halinden onu masum gördü. Bu sonucu hala anlamış değilim ama avukatım davanın üstüne düşmediğinden dolayı oldu dedi. Neyse bitti kabusdu bitti geçti.
Cevap sahibi+1 yılcanım benim ya... neyse geçmiş, bitmiş diyelim. Hatırlamak istemediğin için bu konuya değinmiycem. çok acılar yaşadığını tahmin ediyorum bayan olarak..
şunu demezsem içimde kalır. Nasıl olur ya, bu iddiaları o avukatı akıl vermiştir. O düşünemez bile bence. Hukuki müeyyidelerden faydalanmışlardır. Kul hakkı var bundan kaçamaz hadi burada kaçtı..
İlahi adalet. ahirette nerelere sığınıp aklanacak, kaçamaz da adi herif diyerek kapatıyorum senin için konuyu.
Nasıl rahat olacaksan öyle dersin tabi ki. kendi isteğinle dersen bu daha az canını acıtacaksa öyle yeğle canım.
mesleğin ne özel değilse ben öğretmenim...
Soran+1 yılgizliden soruyorum. burada mesajlaştığım bir iki kişi var. tahmin edilebilir olmayayım mesleği söyleyerek.
Elbette bu konuyu açsam daha rahat olur, hesap soramaz kimse ama bende derin yara bıraktığı için bu sebebi öne sürmek istemiyorum. Eski erkek arkadaşım bu durumu farklı şkeilde kendi lehine kullanırdı. Ne zaman tartışsak ve o hatalı olsada benim abarttığımı çnk psiokoljimin bozuk olduğunu ve birşeyleri net olarak göremediğimi iddia ederdi. Ufak tefek şeyler için bu olayın kullanılmasını istemiyorum o yüzden bu bende sır gibi saklı kalacak. Zaten oda benden sonra kimseyle mutlu olamaz otursun avucunu yalasın açgözlü :D
Cevap sahibi+1 yılkendince gerekçelerin vardır tabi. Nasıl mutlu ve rahat hissediyorsan kendini öyle davran.
avucunu yalansın veya yalamasın kendi bileceği işde, sen onurlu davranmışsın esas bu önemli olan bir ilişkide.
sırın olacaksa bunu kimseye açma. ve ruhunda yaran kapandıysa ki inş. öyledir ört üzerine miller çek arkadaşım..
benden sonra mutlu olamaz dediğine göre ne bu özgüven tavan maşallah:))
ya bende mi desem kocamın gıyabında ne yapsam:)
istersen ekleyelim birbirimizi.
Soran+1 yılçift profil gibi oldum şimdi böyle içimi iyic gösterince kimliğimi göstermekten çekindim. Evet unutamaz çünkü çok asabiydi çekilmez bir adamdı zaten daha öncede boşanmış, ben kaldırabiliyordum kendisini. ayrıca oda cinsel uyuma baya önem veriyordu. bende korkumun üstüne gitmeye çalışırken cinsellikde filmlerden filan yararlanarak baya bişi öğrendim ve benle yaşadığı şeyi daha kimseyle yaşamadı. Kalben unutsa birisiyle yakınlaştığında aklına gelirim "ulan onla ne güzeldi" der. Bu yaşadıklarımdan sonra biraz komik olacak gerçi ama bizi birbirimize cinsellik bağladı ve onun aç gözlülüğü ise ayırdı.
Cevap sahibi+1 yılvarsın yansın bahtına o halde:)
çekinmeye gerek yok aslında. çok kısa açın niki ekleyeyim sizi. açınca yazında kalmasın öyle nik ortada:)
Soran+1 yılsen açsan :) ben ekleyeyim hemen
Cevap sahibi+1 yılorda mısın? evet de açayım:)
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yıltamam mı:)
Soran+1 yıltamamdır gizle kendini kapa bakım kimse görmesin :)
Cevap sahibi+1 yıltamamdır:) mesaj atın özelden :)
Soran+1 yılattım evet
Cevap sahibi+1 yılişlem tamamdır merkez :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılya uzak dur amannn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenince :D
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?