Uzun süreli ilişkide bakireliğini aldıgınız kızdan sıkılır mısınız?hevesimi aldım der misiniz?ya da sırf bakireliğini aldım diye devam eder misiniz ilişkiye.
Cevabın nedir?
+1 yıl''bakireliğini aldığınız kız'' ne kadar iğrenç bir tanımlama...bakkaldan domates alma gibi tarif edilmiş...hopppp aldım cebimde bakirelik...
neyse soruya dönelim...
1.sürekli aynı kişiyle seks yaptığın zaman o kişi eğer aşırı derecede seksi ,arzulanır birisi değilse(bkz adriana lima vb.)rutin'e biner...eh işte masturbasyonun biraz üstü bir cinsel tatmin şekli olur...erkek başka kadınlarlada seks yapma isteği olur...aldatanlarda bu yüzden aldatır...ama evlilik kurumu içerisinde bu duruma gelinirse karekter sahibi erkek bu durumu kabüllenir ve elindekiyle yetinir aldatmaz...ama karekter sahibi değilse ister evli olsun ister bekar fırsatı farsa başka kadınlarlada seks yapar...
2.bakireliğini aldım (senin tabirinle)diye ilişkiye devam etme durumu yok...zaten böyle bir insan olsa sen istesen bile seninle ilişkiye girmezdi...ben kızlık zarını benimle seks yaparken kaybetse kendimi vicdanen sorumlu hissederim mantığında olsa sen istesen bile yapmaz...bunu düşünmeden yapan erkek ilişkiyi bitirmek istediğindede bitirir...ne olur yöntemi biraz farklı olabilir...
bu durumda ayrılmak isteyen erkek ben senden ayrılıyorum demez...ilişkiyi çekilmez hale getirir,iyice pislikleşir ve kız zaten ayrılmak zorunda kalır...bu durumda öyle hadi senden ayrıldım durumu olmaz...
3.evli gibi yaşarsan bir erkekle ve ilişkide uzun sürerse ...evlenme isteği az olabilir...zaten evli ki seninle...evli olmanın ne farkı olacak ki?olsa olsa senden boşanmış olur senden ayrılarak...buda kanuni ve sosyal bağlayıcılığı olmadığı için çok daha rahat olur..
4.kısaca güzel kadınla bile olsanız aynı kişiyle yapılan düzenli seksten daha heyecan vericidir tanımadığın ortalama güzellikte bir partnerle yapmak...23 Yorumla
Soran+1 yılBenden 5 sene sonra bir süreliğine ayrıldı 2gün biriyle cinsellik yaşamış ve bana geri döndü 1ay affettirmek için ugrastı kendini.Benimle cinsellikten sıkıldıgı için mi yaptı bunu?hani dedin ya baskalarıyla yapmak ister diye?
- +1 yıl
sadece cinsellik yaşanmışsa öyledir büyük ihtimal fırsat gelince değerlendirmiştir..
- +1 yıl
senden sıkılınca ona gitmiş..onu yapmıştır iyice 2 gün hevesi almıştır geri dönmüştür..bu işler böyle devam eder...3.biri denk gelsin 2 nizide bırakır.birde onu yapar..
+1 yılofff of nedir bu bekaret takıntısı :( şu soruda bekaret çok mu önemli? uzun süreli ilişkilerde seksten hevesimi aldım diye kimse sevgilisini bırakmaz. kısa süreli de olabilir o dediğin ancak. adam kafasına o kızla birlikte olmayı takmışsa sadece, seks yaptıktan sonra hevesimi aldım diyebilir.
soruda uzun süreli ilişki diyorsun; demek ki zaten uzun sürmüş, buna da şükür :)
bir ilişkiye başlayıp da ömür boyu götüren kaç kişi var? ilişkinin bitmesinin binbir türlü nedeni olabilir, seks de bunca nedenden anca bir tanesi olur; ki uzun süreli ilişkilerde en son nedenlerden biridir.
özetle, bu sorduğun şeyin bekaretle pek ilgisi yok. bir erkek bir kadından soğumuşsa illa ki bunun seksle de ilgisi olmaz. bekaret kız açısından önemli olabilir. ben kızlığımı bu adama verdim ondan ayrılmayayım, ayrılırsam ne yaparım diye düşünüp ilişkiden memnun olmasa da o adama takılıp kalabilir. ama erkekte böyle bir kaygı olmadığından ilişki yürümezse daha kolay bitirebilir.14 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın farklı acıdan bakıs acısı sagladın.Ama bir erkek sürekli aynı kişiyle cinsellik yapmaktan sıkılır mı?
- +1 yıl
eve mümkün, insan pek çok şeyden sıkılıp yenilik arıyor zaten. ama bunda da sadece cinsellik nedeniyle bu soğuma olmayabilir. zamanla arada başka problemler çıktıkca o kadına karşı cinsel isteği de azalabilir. kimisi monotonluktan sıkılır yeni bir heyecan arar, evlilerde sadece heyecan için adam aldatır ama sonra hemen yine karısına döner çünkü yeni yattığı kadından daha çabuk sıkılabilir :) tabii bunlar kadınlar için de geçerli. kadınlar kötü ilişkilerde daha çabuk soğur seksten.
Soran+1 yılCok tsk ederm sana
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılben erkeklerde cok skiliyorum iyiki onlarin bakirelik derdi yok
canim sikilinca birakiyom heme 4 yilik iliskim var onuda özlememeye basladim artik
gelme diyom geliyo
erkeklerin issizorya evelenecem diyip kadiriylarki kiz kuz versin20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelirli bir süre sonra aynen öyle oluyor. Hevesini alınca hevesi geçince ya aldatıyor ya terk ediyor çiftler birbirini. Cinsellik hep istek ve merak uyandıran yanın yönün olsun. Çünkü bir erkeğin bedeninde ulaşabileceği en son nokta o. Yol orda bitiyor. Baştan direk ulaşır ve orda duraklamaya başlarsa ilişki de bir süre sonra duraklar. Bunu maddesel nesnel olarak düşün. Basit bir örnek vermek gerekirse yeni almış olduğun bir cep telefonunu düşün. Bilinmeyenlerini kuralar durur herşeyini öğrendikten sonra bir kenara atar ilk gün ki heves ve hassasiyeti duymaz göstermezsin. Basit bir örnek ama duruma da örnek aynı zamanda.
40 Yorumlaoyle bırsey yasamıssan sevgilin nişanlın herne olursa olsun sana kızlıgı vermişse sıkılmak ne arkadas esyamı insanlarda sıkılıyorsun? bu sıkılmak lafından neferet ediyorum oyuzden..herhangi sebepten bile olsun bırak sıkılmayı terk edip gidersen adamım diye yürüme sokaklarda her attığın adım senin serefsizliğe attın adımdır..
20 YorumlaErkekten erkeğe göre değişkenlik gösterse de, ben genelleme yapacağım: erkekler için bakire bir kızla birlikte olmak onlara ek bir sorumluluk getiriyor, haklısın. Ama bu sorumluluk hissi eskiden daha fazlaydı, şimdilerde azaldı. Diğer yandan maalesef uzun süreli ilişkilerde erkeğin cinsel anlamda hevesinin aynı kalması çok zor. Bunun çözümü kadının ipleri eline alması ve daha renkli bir cinsel hayat olabilir.
00 Yorumla
+1 yıleveeeett sevgilisini aldatmaya başlayacak olan bir bayan arkadaşımız daha bilgi almak istiyor iyi geceler şükran
31 Yorumla- +1 yıl
:)))))
burdakilere inanma ablacım. evet sıkılıp birakılır
bahaneler hep farklıdır20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu yazdıkların kişiden kişiye değişir. Evlenmeyeceğim bakire bir kızı sırf zevk için bozmak bana göre değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlendikten sonra olmasından korktuğum şey bu işte:) gerçekten sevdiğim biri olursa hergün yeni bir özelliğini keşfederim sıkılmam diye tahmin ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılben kadınıma evlenmeden el sürmem bana kendini sunarsada elimin tersiyle iterim bir dahada işim olmaz
ama sevgili hayatında iffetsiz kızlardan soğur tabi erkekler dimi erkekler20 Yorumla
+1 yılHAYIR , aksine daha çok bağlanır , sahiiplenirim.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsalaklaşmadı sürece sıkılmazsın ;)
11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. insan karısından sıkılıyor.
42 Yorumla
+1 yılaksine daha çok bağlamaz mı ?
12 Yorumla- +1 yıl
bence bu konu bizi bağlamaz aga
- +1 yıl
aynen reis koy gitsin vurkaça devam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılikiside değil sevmişimdir devam ederim
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Uzun süreli ilişkide cinsellik de yaşadıgınız için artık ondan sıkılır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat