Bekar kalmayı isteyip ama bir yandan da daha güzel bir orgazmı yaşamak için neler yapıyorsunuz? Farklı uygulamaları duymak hoşuma gider yani hep aynısını yapmaktan sıkıldım diyebilirim.. bakireliğimi koruyarak tabiikide.. görüşlerinizi bekliyorum.. farklılıklar güzeldir unutmayın 😊
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun orgamz olamamak kısacası dimi ☺️☺️
Yastıkla , elle , dul başlığıyla falan orgamz olman imkansız. Sadece 2dk içinse biraz ıslanırsın o kadar. Bu yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beynin eline vajinadan çekil diye komut verir. Elin çekilir mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mast yapman lazım. Bunun için çok etkili mast yöntemleri var.
Bunları kullanmanı tavsiye ederim ☺️☺️☺️
Bulutların üzerine çıkmak istersen tabii226 Yorumla
Soran+1 yılBen bu dediklerinin hiç birisiyle yapmam normalde başka yöntemlerim var farklı hayaller kurarım bunlarla yaparım bana göre de bunlar az ben daha güzelini isterim mısa süreli olan zevk vermiyor bana da dediğin gibi kontrolun bende olmaması için bir erkeğe ihtiyacım var yanımda ve o erkek de hep aynı kişi olmalı sen anladın demek istediğimi ve şu da var ben orgazm olurum Allah ın her günü hemde sorun aynı yöntemlerden sıkıldım farklı şeyler yapanlar var mo diye merak ediyorum sadece daha farklı hii duyulmamış şeyler ki çok fazla göremiyorum bunları
Cevap sahibi+1 yılBen sana klasik yötendem bahsetmiyorum zaten☺️
Bu teknik normal masttın en az 5 katı zevk garantili ☺️☺️ Hatta grup seks yapmış bayan bile bu kadar zevk almadım dedi☺️☺️
Sana bir teknik önereceğim☺️Sana şunu söylemem lazım. Zevkten deli olacaksın
Cevap sahibi+1 yılBen sana o aldığın zevkin en az 5 katını alacaksın diyorum
Hemen yazıyorum
Soran+1 yılTamam söyle dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılorgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası pilli☺️☺️
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var☺️☺️
Soran+1 yılElle yapmıyorum ve bunların hiç birisii de yok onlarla da yapmıyorum allahım galiba ben uçuyorum yalnız şunu atlamamak lazım ben çok güzel orgazm olmak istiyorum sadece amaç bu farklılık istiyorum yani böyle bir koz hiç görmedim ben hayatımda
Cevap sahibi+1 yılBen sana
En az 15 dk süren
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasını
Geçici bilinç kaybı olması laızm☺️☺️
Bunu sağlayacağız ☺️☺️
Epilatör bile yok mu
Soran+1 yılTam olarak bunlar oluyor bende ayaklarım uyuşur titrerim ve sıcaklarım kalbim de yerinden çıkacakmış gibi olur
Cevap sahibi+1 yılBak bunu burda en az 20 bayan yaptı ve hepsi resmen deli oldu
Bunu bir kez yaptıktan sonra beni anlayacaksın
Soran+1 yılYahu oluyor zaten dediklerin diyorum ben fazlasıyla farklılık istiyorum hiç duyulmamış şeyler belki yapan kızlar vardır diyw soruyorum gizliden yazarlar belki bak anlatmak istediğim farklı orgazm olma yöntemleri benimki zaten dorukta yani ben fanteziler istiyorum anladııın
Cevap sahibi+1 yılTamam sen bilirsin
Ama bu teknikle deli olacaksın diyorum
Ama karar senin
Soran+1 yılEpilatör dedin demi sonra yazarım sana kararım değişebilir
Cevap sahibi+1 yılEpilatör ile Nasıl yapacağını yazıyorum
Soran+1 yılYaz sen o zaman ben denerim bir ara
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için epilatör kullanacağız. ☺️☺️
Epilatörün uç kısmını klistorisine gelecek. orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir.
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Epilatöeü sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani epilatör vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim☺️☺️☺️
Soran+1 yılEt devam et sen bu titreme olayı harika zaten biliyorum
Cevap sahibi+1 yılMasta sakın başlama
Ama ıslanmak serbest
Epilatörü yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. Vajinayi epilatör halledecek. Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için.
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.☺️☺️
Soran+1 yılBen asla dokunmam zaten vajinaya emin ol elimi bile sürmem mast ta 😃 dediklerinin farklı yöntemi ile oluyo bende ama aynı hisler
Cevap sahibi+1 yılVajinanı epilatör hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı? Ama kesinlikle
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun. Önce biraz yağlı bir krem ile kremle kayganlık sağla ki zevk almaya başla. Yani okşuyorsun.
Epilatör klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin ama yavaş yavaş bu çok önemli. Bunu sakın es geçme. Bu en az 20 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok. Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. Arkana parmağını sokma isteği gibi birşey gelecek ☺️☺️Sert dairesel ve için doğru sert okşama. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. Sonra arkani oksama ya devam ederek epilatörü çıkarıp elle kendini bosaltacaksin
Bu. çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 15 dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Dokunmadan dayanman lazım
Yapabilir misin. ☺️☺️
Soran+1 yılÇok ilginç deniycem bunu
Cevap sahibi+1 yılDene bakalım
Eğer tam yapamazsan bana dönersin☺️☺️ Birkaç şey daha söylerim o zaman☺️
Soran+1 yılTamamdır sağol
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar
Soran+1 yılGünaydııın 😊
Cevap sahibi+1 yılGünaydın ☺️☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar ☺️☺️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yinede bozma canım ... tek basina yap tabiki de yapabileceklerin sinirli.. bn bir kere sevgilime yaptim bozmadan cok iyi oldugunu soyledi.. ama farkli bisey yaptim :)
114 Yorumla
Soran+1 yılElbette bozmak istemiyorum bu çok değerli birşey bence ama sevgilim de olsun istemiyorum işte
Cevap sahibi+1 yılNeden sevgilin olsun istemiyorsun
Soran+1 yılÇünkü sevgili yapacak ortamım yok riskli bir hayatım var benim, kafam rahat sevgilim olamaz
Cevap sahibi+1 yılSevgilibyapacak ortamin neden yok. Nerde yasiyorsun sen
Soran+1 yılEvde yaşıyorum ana baba gözetiminde 😂
Cevap sahibi+1 yılMemleket olarak nerelisin
Soran+1 yılDilililililili söylemem ya napıcan
Cevap sahibi+1 yılSeni istemeye gelicem. :))))
Soran+1 yılO zaman bir daha dilililililili 😂
Cevap sahibi+1 yıl:))) dogunun neresindensin plakni soyle :)
Soran+1 yılHehehehe söylemicemm ya
Soran+1 yılNedenmiş canın mı sıkılıyor senn? Özele gerek yok
Cevap sahibi+1 yılEvt canım cok biseyler istiyo
Soran+1 yılAma benim işim gücüm var senn canın ile uğraşamam şu an
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakireliği korumaya ne gerek var bozun gitsin
017 Yorumla
Soran+1 yılBana göre gerek var 😊
- +1 yıl
işte aranan kadın bu
- +1 yıl
Sen erkenden bozdun galiba..
Cevap sahibi+1 yıl@10Meraklı10 hayır ama bozdurmak istiyorum?
Soran+1 yıl@10Meraklı10 hem böyle tikine bozak diyo arkadaş 😅 herkes için anlamı farklı işte farklı görüşler farklı insanlar seviyorum sizleri ya 😃
Cevap sahibi+1 yılAtmam
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Bozabilirim
Cevap sahibi+1 yıl@remeronn yırtık anandır oc
Cevap sahibi+1 yılHahah
Soran+1 yıl@remeronn noluyo lan burda bokunu çıkarmayın 😂
Soran+1 yıl@remeronn beni kollayın kollayın afarım size kendinizi de kollayın ama diyim de 😂😏
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
+1 yılvalla benim arkadaşlarım anal seks yapıyor ve vajinalarını yalatıyorlar bana ve çok zevk alıyorlar
120 Yorumla
Soran+1 yılAnladım bu da iyi bişey tabi ama ben tek başıma neler yapabilirim işte
- +1 yıl
Klitoris uyarıcılar onlardan kullan
Soran+1 yılErotik shop larfa satılır bunlar sanırım bakarım artık
- +1 yıl
özel bir yöntem vereyim sana mikser var ya onunla yap Klitoris ucuna hafifçe
Soran+1 yılYok artık 😂
- +1 yıl
cidden bir dene beğenmezsen hbr ver bana
Soran+1 yılMikserim yoook lanet olsun dostum bizde sadece blender var 😂 o da klitorisi bırakmaz sadece onu değil parçalar la beni
- +1 yıl
mikserin dönen ucuu lazım kız nasıl ev o mikser yok yalnızken yap zaten mikser sesi ve o zevkle geleni duymazsın
Soran+1 yılÇok hızlı değil mi o ya parçalar boşver yara olur orası
- +1 yıl
uç kısmı ortasında dönen yeri
Soran+1 yılAeww çok sert acıtır gerek yok ona benim yçntemtiyi ya sizinkiler fazla hunharca
- +1 yıl
sen sordun değişik fikirler
Soran+1 yılHunharcalar acıtır zaten bir ara yaptım sertçe fazla sertçe yara oldu acıdı bir hafta yapamadım ölü gibiydim
- +1 yıl
kayganlaştırıcı kullan tahrişi önler
Soran+1 yılHımm tamam denicem
- +1 yıl
sanal seks yap birde onuda yapıyorsundr
Soran+1 yılYok çok yapmam yani haz alamıyorum çok klasik şeyler var farklı olan kimse yok
- +1 yıl
valla bizde farklı şeyler varda reeldeyiz sanalda farklı anca anlatırsın grup filn
Soran+1 yılGüzel o zaman size iyi şanslar reelde ne diyeyim sanal da ben de sevmem
- +1 yıl
şansa ihtiyacım yok sohbet ediyoruz sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşuna ugrasiyorsun sevgilinle yüzeysel yapmayi denemelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yooook istemem de çok çabuk bağlanırım ben birine sonra ayrılmak zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılSende bağlanmadan yaparsin
Soran+1 yılÇok kolay ya bende zor bu bağlanma işi valla
Cevap sahibi+1 yılBir şey diyemem irade meselesi
+1 yılHayal et hayalindekini ve Orta Parmağını Al Başla canım 😱😱
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. yatağa sürtünmek olabilir yastığa sürtünmek olabilir, duş başlığıyla olabilir
00 Yorumla
+1 yılRoll on ile yaparsan doruklara çıkabilirsin :*
115 Yorumla
Soran+1 yılWaaaavv tamamdır iyi deniycem bunu sağol
- +1 yıl
Rica ederim🙈 yanlış yapma dene olmazsa yaz bana yardımcı olurum 😙
Soran+1 yılTamam bakarız arrtık sende yeşil gözlü isen olabilri yeşil gözlülere takığım zaten
- +1 yıl
Yeşil gözlüyüm evet banada takabilirsin 😚😍
Soran+1 yılHımm düşünücemm
- +1 yıl
Düşün seni bekliyecemmm🙈😚
Soran+1 yılBekle bekle sen
- +1 yıl
Pişman olmazsıın😙
Soran+1 yılGörücez ya dur hemen değil
- +1 yıl
Kaybetmeden olsa iyi olur bence ekle muhabbeti sonra yaparız 🙈
Soran+1 yılNeden sonra yazsam kayıp mı edicem seni?
Soran+1 yılBelki ben gizem seviyorum 😏
- +1 yıl
Gizemlisin tatlımm ama heyecan yaptırma 😁
Soran+1 yılHeyecan yok ilerde bakalım bekle sen biraz
- +1 yıl
Bekliyorum canım
banyo başlığı biskilet eldiven
13 Yorumla
Soran+1 yılBiskiler mi anlamadım desem
Soran+1 yılHaa doğru bir keresinde bisiklete binmiştim farketmemişim wc ye bir gittim don mon kalmamış baya bir uğraşmıştım temizlemek için 😅 hissederek binmek daha iyi olur
Tazyikli suyla denedin mi?
07 Yorumla
Soran+1 yıl😍😍😍😍 favorim
Soran+1 yılAman Allahım sana geliyorum o nasıl birşeydir ya harika düşüncesi bile hemen deniycem bugün bunu 😍 süpersin
Soran+1 yılOnlardan deniycez inşallah şu an senn dediklerin daha cazip geliyor bana 😍
Soran+1 yılHahah sağolasın 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani farklı şeyler herzaman heyecanlıdır😊tek eksik kaldığım sanal sexs? bir onu yapmadım😂
00 YorumlaSana ben lazım
116 Yorumla
Soran+1 yılİddaalı güzel devam et dostum 😅👍🏻
Soran+1 yılYoo beden edeyim senn yararına olur bana olmayacak yarar
Soran+1 yılİlerde olabilir şu an olmaz 😊
Soran+1 yılOlmezzz
Soran+1 yılŞu an sohbet etmeye vakit yok
Soran+1 yılŞu an yok nedeni de bende kalsın
Soran+1 yılOlmaz ya nasıl güveneyim size ben 🤔
Soran+1 yılTamam tamam sürpriz olsun ben seni eklicem ama şimdi değil
Soran+1 yılSürpriz olacak
Farklılık için Bakınız yazınız bana
00 Yorumla
+1 yılisteyene oral hizmeti veririm :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumda ne kadar yazabilirim ki?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok yorum varmış ya
Cevap sahibi+1 yılBen kaçar
+1 yılBozabilirim?
05 Yorumla
Soran+1 yılanana söyleyim de bir kulağını çeksin senin bak bak ne yapıyo buralarda sana iyi bir ders vermek lazım 😄👊🏻
- +1 yıl
Ben yoruma yazmıştım senin soruna cevap olarak değil neyse sinirlenme tatlım teklifim sanada geçerli
Soran+1 yılAy ya hayattan soğudum şu an zaten diğer kıza da yazmışsın üzüldüm yani Allah yardımcın olsun ne diyeyim 😔
- +1 yıl
Neden üzüldün ki?
- +1 yıl
Olmayan şey yardımcım olamaz
+1 yılFilm izle
08 Yorumla
Soran+1 yılZevk vermediler bana sadece tahrik oldum sonra daha kolay oldu yapmak ama sonra bıraktım seyretmeyi yetmediler yani
- +1 yıl
vibratör le dene
- +1 yıl
ıcıne sokmadan
- +1 yıl
sokarsan canını yakar
Soran+1 yılZaten düşünüyorum almayı da fırsat olmadı hiç
- +1 yıl
geçen bir kız arkadaşım almıştı seks shoptan İstersen sana yardımcı olurum adresi ögrenirim
Soran+1 yılİnternetten mi? Zaten şu an alamam fırsatım yok dışarı çıkıp almaya ama aklımda bulundurcam 😊
- +1 yıl
bence acilen bişeyler yapman lazım 😊😊
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloral takılabilirsin
011 Yorumla
Soran+1 yılBenim orgazm olmamdan bahsediyorum erkeğinki olmuyor mu o?
Cevap sahibi+1 yılerkek de sana oral yapar klitorisini yalar içine fazla girmeden yalar boşalırsın
Soran+1 yılAnladım ama tek istiyorum ben başkasını istemiyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılo zaman elle okşamaya devam vibratör le kızlığını bozarsın
Soran+1 yılHıı o zaman almayım ya ben eski style devam edeyim en güzeli
Cevap sahibi+1 yılBazı bayanlar ayak kopuğunu sürterek yapıyormuş senin sitil nasıl bilmem ama işine yarar belki
Soran+1 yılŞu an uzanıyorum dendim ayağım kayıyo 😂 bitürlü durmadı orda topuğum
Cevap sahibi+1 yılayağını tutup elinle ayağını hareket ettirmen zor sürtüyorsun oraya öyle duydum bilmiyorum nasıl yapıyorlar. ama en iyisi bir partner efor sarfetmezsin
Soran+1 yılAmannn gerek yok ya sıkıcılar erkekler ben denedim yani kendini düşünüyolar hep zevk vermiyolar
Cevap sahibi+1 yılyanlış erkek bulmuşsun demekki hepsi aynı değil
Soran+1 yılYANLIŞtı da zayen küllen yanlış bu şeyler gerwk yok diyom ya erkeğe günaha demi ben böyle düşünüyorum kendim yapsam daha iyi
Yapma la be yapacan
017 Yorumla
Soran+1 yılÇok zevkli bişey ama
Soran+1 yılBir iki saniye de erkeğe ihtiyacımın olmadığını hatırlatıyor bana bu çok iyi
Soran+1 yılHer zmaan değil zaten kendimi tutarım ki bir anda patlayım 😂
Soran+1 yılYavaş yavaş zevkli ya
Soran+1 yılEvet evet dediklerini yapıyorum zaten kendimi kontrol edebiliyorum bu konuda bir erkek gibi değilim yani az seviyorum ki yaptığımda bir anlamı olsun
Soran+1 yılKontrol edemiyor
Soran+1 yılBeni çok erkek kızdırdı işte benim bağlanma problemim var yoksa şimdiye çok şey yapardım bağlanmamak için kankam bile yok hiç
Soran+1 yılAşırı kıskançlık var tabikide ama sorun o değil ben onları ne kadar düşünüyosam onlar beni o kadar düşünmüyor işte
Soran+1 yılİstekliyim de salak değilim canım f*ck body çok saçma üzücü bir durum bence ya ben sevmem böyle şeyler
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanal?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Klitoris sev
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılyalatıyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yaptır 😅
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?